kayganlaştırıcı tabi ki. Prezervatif asla kullanmam. Kayganlaştırıcı uzun süren sekste lazım oluyor bazen partnerlerim ıslanma sorunu yaşıyor 20 dakikadan sonra. ya da anal ilişkide lazım oluyor
@Filozof1994 isteyen olmasıyla hâl olmuyor bu işler evlilik bu çocuk oyuncağı değil ki önüne gelenle evlenip sorun yaşayıp tekrar baba evine dönmek daha kötü. Makul kişi hiç olmadı diyelim
Avrupada sorun değil de bunlar, istediği yaşta seks yapıyor kızlar, orada bakirelik önemli değil, çılgınlar gibi sevişiyor lar, burada çoğu kadın cinselliği yaşamak için sevmediği insanla evleniyor, sapıklaşıyor bu kültürde kadınlar, üzülüyorum bu ülkenin kadınlarına, cinsellik için evliliği bekliyor, bir erkek gelsin onu istesin diye bekliyor, ya kimse istemezse, ömrün boyunca elizabet
@Filozof1994 avrupalıların yaptığının hayvandan farkı yok. Nasıl ki hayvanlar ihtiyacını karşılamak için önüne gelenle yapar aynen oyle. Ayrıca da herşey cinsellik değildir özellikle kadın için beni hayatina alan hayat arkadaşım olacak insan istedim ben. Burdaki yorumu da şaka varî yazdım. Dedigim gibi erkekle kadın bir değil erkeğin zaafı cinselliktir kadının ki ilgi sevgidir. Helâl yollla değil de haram yolla cinsellik yasayan insanların zaten yüzüne o kadar yansıyor ki biraz ileri yaşlarda yüzleri çok tiksinc mide bulandırıcı duruyor fakat iffetli namuslu dürüst insanların yüzü nurlu duruyor
Bende bekarım, yakışıklıyım, şimdiye kadar bilerek evlenmedim, yaşadığın şehirle de alakası var, ama sende dertlisin merhaba hala Elizabeth yapmaktan, kızlar şanslı ama, sünnetsiz olduğunuz için masturbasyondan eksiksiz zevk alıyorsunuz, sünnetli erkek masturbasyondan zevk alamaz, sünnetsiz göre yirmide birini alır hazzın
Senin gibi kız az, sırf yakın akrabası, arkadaşı kendisinden önce evleniyor diye kıskanıp hoşlanmadığı kişiyle evlenen var, seks yapmak için hoşlanmadığı kişinin altına yatan var, seks yaparken eşlerinin yüzüne bakmıyorlar, girsin, çıksın haz alayım derdindeler, oynuyor çoğu kadın
Evleniyor, ama en çok boşanan İzmirde, en büyük sebep vücutlarını görmeden evleniyorlar, zaten mahkeme raporlarında yüzde 60 ı cinsel sebeplerden boşanıyor, evliliğin amacı yüzde 98 sekstir.
@Filozof1994 ızmirliler bekareti koruduklari için mi bosaniyorlarmis. Hayatınızda seks ten başka ne var Allahaşkına sırf seks için evlilik olacaksa hiç olmasın zaten. Birbirimizin vücudunu tanıyıp evlenicez derseniz ışte sonunuz pınar gultekinler gibi olur veya münevver karabulut vs ne işiniz var kızım onun bunun altında öldüren kişi de aynı şekilde evli adamsın fantezi arıyorsun öyle mi al ışte sana hayatı karardı. Yani temiz temiz ruh eşinizi arayıp bulup evlenseniz de mahreminizi başkasına acmazsaniz sizden ne eksilir. Pis insanlar sadece orasını burasını düşünür ben ne kadınlar erkekler gördüm be genç yasta eşleri oluyor da sırf çocukları için ikinci defa evlenmiyorlar bile hayatını çocuklarına adiyorlar insanlık zor sanaat herkes insan olamaz
@toxicthoghts sallamıyorum, sünnetsiz beş kat fazla zevk alır, deri gidince erken boşaltma olmasının sebebi hazdan değil, penis başı açıkta kaldığı için vajina gibi sıcak organa girdiğinden oluyor, iereksiyon olunca o deri geriye çekiliyor, vajina içinde hareket ederken penis başı açık oluyor.
Ulen sanki hepsini denedik de favorimizi soruyorsun (hepsini deneyen varmıdir acaba)🤔 Neyse.. ver ordan bir kayganlaştirici jel zor yollara giriyorum ben
😃😃😃 O zaman seni şöyle çıkışa davet edelim 😅😅😅 böyle isteklerin olmuyorsa şu devirde helal olsun valla. Ben şahsen kendimi nasıl frenlerim diyorum bremin 😄
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
274Cevap
Promosyon olarak şişme bebek de yollasaniz çok iyi olurdu 🤣
Benim favorim Nirvana çünkü kadınımın hazzı daha önemli 😉
Kadın olması şu an yeterli ikimiz olduk mu gerisi akışına kalır
Ince hasas olan. Hissettiriyor gerçekten. Sıcak ve alevli bir yere girdiğini anlıyor
Okey Rötar 5 dakika tak sonra çıkar , 45 dakika çak sonra patla😎
Hediye nedir. Onu da deseniz
Kayganlaştırıcı jel 🤭
Cidden mi
Heee işini görmez :)))
Ay rezil oldum
Baska ne olcakki ya da prezervatif 😂
Benim p*pim yok. İşimi görmüyor.
Sende birisine hediye edersin
Birlikte bu hediyeyi kazanabiliriz 💪🏿Güç hırs irade
Benim favorim cinselsizlik.
Teşekkürler.
Okey extreme favorim. Çok yararlı bir paylaşım teşekkürler
Benim favorim Ten tene Et ete değecek başka bir şey yok
Prezervatiflere hiç ısınamıyorum
neden?
Ten tene deyecek diyor @Sidar35
Tabiki zero ama yeri gelir nirvana yeri gelir tırtıklı biraz da karşıdakine bağlı
Hiçbirine ihtiyacımız yok bizim yansın geceler.🔥🔥🔥
Jel Nirvana Hot hooyah, ateşlendim anlık, sahi ateşli bir gece geçirmeyeliii, tam tamınaaaaa 2 hafta olmuş :D Düşürürüm buradan np :D
Benim için cinsellik öncesi #istediginGibi sevişmek hazzı doruklara ulaştırır sevişmek demek sevgilinin ruhuna dokunabilmek demektir
benim kişisel tercihim ok zero. Kayganlaştırıcı jel de alınabilir fakat kayganlaştırıcı jele şimdiye kadar hiç ihtiyacım olmadı:)
Okeye bak kıza yürüyor ben şok 😂
Şu an aktif kullaniyorum ve etkili birde bir bardak viski ile denedin mi rötarda master yapiyorum vallahi 😂
Okey bastacı dır inceliği ve hassasiyeti ile o sıcaklığı en haz durumda yaşatıyor ve girip çıkarken yırtılma korkusuda olmuyor
Pek anlamam benim konum değil
zero gerckten ahrika yok gibi yani mukemmel bisy hem korunma icin iem zevk icin zeroyu tavsiye ederim herkeze 🦄🦄
Prezervatif veya başka bir madde kullanmak istemiyorum ve sevmiyorum.
Kadınımı hissetmek istiyorum.
Okey nirvana tek geçerim ama bana kalırsa kondomsuz en güzeli
kayganlaştırıcı tabi ki. Prezervatif asla kullanmam. Kayganlaştırıcı uzun süren sekste lazım oluyor bazen partnerlerim ıslanma sorunu yaşıyor 20 dakikadan sonra. ya da anal ilişkide lazım oluyor
Tabiside Okey Rötar. Güzel olan hiç bir şey bitmesin.
Okey zero ve zero jel iyidir... Hazzı doruklarda yaşamak için ⚡
Tensel temas varken, araya nir şey girmesi bana göre değil
Şu siteden bir hediye de ben alayım olmaz mı yıllarımı verdim
Okey Zirve ve Nirvana harikaa
Prezervatif en iyisi kesinlikle
pardon sen google' da mı çalışıyosun?
Alınma sayın okey cim ama ben prezervatif sevmeyen birisiyim ama hisset Zero makul görünüyor ancak merak ettiğim tırtıklı olanı 😂😂
Biz hâlâ elizabeth. Dünkü çocuklar milli oldu
Yardımcı olurum sana
Onlarda genelevde milli oluyor, prezervatif takıyor, senin isteyenin olmadı mı? Yaşın var biraz, üzülme, bende evli değilim
@Filozof1994 isteyen olmasıyla hâl olmuyor bu işler evlilik bu çocuk oyuncağı değil ki önüne gelenle evlenip sorun yaşayıp tekrar baba evine dönmek daha kötü. Makul kişi hiç olmadı diyelim
Avrupada sorun değil de bunlar, istediği yaşta seks yapıyor kızlar, orada bakirelik önemli değil, çılgınlar gibi sevişiyor lar, burada çoğu kadın cinselliği yaşamak için sevmediği insanla evleniyor, sapıklaşıyor bu kültürde kadınlar, üzülüyorum bu ülkenin kadınlarına, cinsellik için evliliği bekliyor, bir erkek gelsin onu istesin diye bekliyor, ya kimse istemezse, ömrün boyunca elizabet
Nerede yaşıyorsun?
@Filozof1994 avrupalıların yaptığının hayvandan farkı yok. Nasıl ki hayvanlar ihtiyacını karşılamak için önüne gelenle yapar aynen oyle. Ayrıca da herşey cinsellik değildir özellikle kadın için beni hayatina alan hayat arkadaşım olacak insan istedim ben. Burdaki yorumu da şaka varî yazdım. Dedigim gibi erkekle kadın bir değil erkeğin zaafı cinselliktir kadının ki ilgi sevgidir. Helâl yollla değil de haram yolla cinsellik yasayan insanların zaten yüzüne o kadar yansıyor ki biraz ileri yaşlarda yüzleri çok tiksinc mide bulandırıcı duruyor fakat iffetli namuslu dürüst insanların yüzü nurlu duruyor
Senin düşüncen güzel fakat Avrupa insanı için normal bunlar, orada büyüseydin sende öyle olacaktın, hangi şehirdesin sen?
Seçici birisin galiba, kadınların çoğu ülkemizde erkeğe açılamıyor. İsteyen oldu mu seni?
@Filozof1994 yukarda açıkladım mesajları okumadin galiba
Bende bekarım, yakışıklıyım, şimdiye kadar bilerek evlenmedim, yaşadığın şehirle de alakası var, ama sende dertlisin merhaba hala Elizabeth yapmaktan, kızlar şanslı ama, sünnetsiz olduğunuz için masturbasyondan eksiksiz zevk alıyorsunuz, sünnetli erkek masturbasyondan zevk alamaz, sünnetsiz göre yirmide birini alır hazzın
İzmirde, İstanbula yaşasaydın çabuk evlenirdin belki, bu şehirler farklı
@Filozof1994 ordakiler hic evlenemiyor
Senin gibi kız az, sırf yakın akrabası, arkadaşı kendisinden önce evleniyor diye kıskanıp hoşlanmadığı kişiyle evlenen var, seks yapmak için hoşlanmadığı kişinin altına yatan var, seks yaparken eşlerinin yüzüne bakmıyorlar, girsin, çıksın haz alayım derdindeler, oynuyor çoğu kadın
Evleniyor, ama en çok boşanan İzmirde, en büyük sebep vücutlarını görmeden evleniyorlar, zaten mahkeme raporlarında yüzde 60 ı cinsel sebeplerden boşanıyor, evliliğin amacı yüzde 98 sekstir.
Sen hangi ildesin?
Ben İstanbul
@Filozof1994 ızmirliler bekareti koruduklari için mi bosaniyorlarmis. Hayatınızda seks ten başka ne var Allahaşkına sırf seks için evlilik olacaksa hiç olmasın zaten. Birbirimizin vücudunu tanıyıp evlenicez derseniz ışte sonunuz pınar gultekinler gibi olur veya münevver karabulut vs ne işiniz var kızım onun bunun altında öldüren kişi de aynı şekilde evli adamsın fantezi arıyorsun öyle mi al ışte sana hayatı karardı. Yani temiz temiz ruh eşinizi arayıp bulup evlenseniz de mahreminizi başkasına acmazsaniz sizden ne eksilir. Pis insanlar sadece orasını burasını düşünür ben ne kadınlar erkekler gördüm be genç yasta eşleri oluyor da sırf çocukları için ikinci defa evlenmiyorlar bile hayatını çocuklarına adiyorlar insanlık zor sanaat herkes insan olamaz
Sen yakışıklı mı arıyorsun benim gibi?
@Filozof1994 zeka arıyorum
Zekiyim, çalışıyor musun? Paran var mı?
@Filozof1994 ne diyorsun sen ya
Çok zekiyim
@Filozof1994 belli oluyor
Niye?
Profil resmi koyamıyorsun daha, evlenemez sin tabi
@Filozof1994 yalnız iyi sallamışsın. sünnet olan erkekler (varsa) tramva+ baştaki deri gittiğinden extra zevkten ötürü erken boşalmaya meyillidir.
@toxicthoghts sallamıyorum, sünnetsiz beş kat fazla zevk alır, deri gidince erken boşaltma olmasının sebebi hazdan değil, penis başı açıkta kaldığı için vajina gibi sıcak organa girdiğinden oluyor, iereksiyon olunca o deri geriye çekiliyor, vajina içinde hareket ederken penis başı açık oluyor.
@Filozof1994 ben sunnetliyim gayet memnun ediyorum karşı tarafı o işin psikolojik ve bünye meselesi en önemlisi kontrol edebilme
Aynen ben kuşanmadım kulanma gergide duymuyorum zaten geç geliyo kreme pşazarvatife gerek yok
Ulen sanki hepsini denedik de favorimizi soruyorsun (hepsini deneyen varmıdir acaba)🤔
Neyse.. ver ordan bir kayganlaştirici jel zor yollara giriyorum ben
Tabii ki Nirvana kesinlikle denemek istiyorum
Sevmem ben et ete değmeli
Hamile kalirsan
pek tercih etmem kullanmayı ama favorim nirvana
Ne gibi farkı var senin için
hiç kullanmadm ben gerek de duymuyorum
Et ete değsin. Engellere gerek yok.
Et girmeyen yere dert girer
Rötar hariç diğerleri güzel
Kullandinmi
Evet
Neden rötar hariç peki
Kötü
Hızlı sert seviyor sun sanirim
Hıhı
Sanal severmisin
Kim eksiledi yahu 🤣
Rötar neden sevmiyorsun
Çok geciktiriyor
Daha iyi değil mi senin için o
Dayanamıyorum o kadar
Kaç dk sürüyor sen erken mı orgazm oluyorsun
Yoruluyor musun
Eksiler hep benim ahahah
bana 50 kutu sarın lütfen paket olsun evde yiyeceğim :D
Hiçbişey yoktur be kötü bnce
Kullanma gereği duymuyorum...
Jel ne ıslanmak daha güzel
O kadar çok oluyormu ki
OKEY Kayganlaştırıcı Jel Nirvana Hot iyi duruyor
Ambalajı mi :p
Hiç biri, çünkü henüz bir cinsel hayatım yok.
Kıyamam şunu açıp okudum https://m.youtube.com/watch?v=3f_P7IXzkhg cjentkekxiamciwmvkwmv
Olmaması kendi isteğimle olan bir şey yalnız 😂
Benim de yok ama sen çok ciddi yazmışsın cjsnfijr8wmcisv
Hiçbirini tercih etmiyorum.
Cinsel hayatım yok ki ya djnsmsjsvaksks
Bari sanal takıl kıyamam 😃😃😃😅😅
Olmaz haram brooo 😂
😃😃😃 O zaman seni şöyle çıkışa davet edelim 😅😅😅 böyle isteklerin olmuyorsa şu devirde helal olsun valla. Ben şahsen kendimi nasıl frenlerim diyorum bremin 😄
Erkekler daha dirençsiz sanırım. Ama kadınlar kendini daha kolay frenleyebilir 🤷
Bunu nasıl başarıyorsunuz ya 😃😃
Zevkli olsun yeter icabında
Zevki doruklarda yaşamak önemli.
hangisi senin tercihin
@sessizzadam_ Nirvana
Henüz kullanmadığım için bir yorum yapamayacağım kokuları nasıl
Güven veren marka. Severek kullanacağım dan hiç şüphem yok
Okey gerçekten çok iyi ama çok güzel ya abi nasıl böyle süper bir marka olabiliyorsunuz
Okey zirveni tercih ederim
şöyle ateşli çılgınlar gibi sevişmek istiyorum ama bil bakalım ne eksik
Et ete değdikten sonra dinlenme amacıyla takıyorum ben:) Nirvanayı:)
Hepsi olsun o zaman 😂😂🤣
Karışıkmı olsun
okey nirvana diyorum ve hediyenin nasıl ulaşacağını çok merak ediyorum :D birilerine yakalanır mıyız acaba :D
Sicak temas en iyisiii bence
Ne farkı var
verdigi yüksek haz ile insana enleri yaşatan ve sağlıklı güzel bir cinsel yaşam sağlayan okey teşekkürler
Daha çok his ve haz için tırtıklıı
Neden tırtıklı
Öğrendiğim iyi oldu
Eşim hisset kullanıyor tırtıklı da gizel ama
Gizel mi
valla okey sımsıkı hem tam kavrıyor hem daha güvende hissettiriyor bana