Hiç bir zaman büyük bir organım olmadı. Normaldi. Ancak standart dışı olduğum şey artık karşımdaki kadını kuruma noktasına getirmem.. Şu yaşa kadar ihtiyaç duymadım. Umarımda ilerde de de duymam
daha öncede demistim et ete deyecek aga yoksa birseyin tadini alamassin, heleki patlama esnasindan sonra iliskiye devam edilmesi inlemeler muhtesem oluyor
Eşimle birlikte olmamıza 4-5 gün kadar ara verdiysek, ikimizin de tercihi kesinlikle Okey Rötar oluyor. Ben kendimi daha rahat tutabilme ve eşime daha çok zevk verebilmek için Okey Rötar'ı en önemli destekçim olarak görüyorum. Orgazma ulaşma sürecini daha uzattıkça, eşim ve ben çok daha derin orgazmı aynı anda yaşayabiliyoruz. Teşekkürler Okey Rötar :)
Ben gecikmeyi seviyorum. Bu yüzden tercihim okey rötar. Hem böylece partnerimde büyük haz duyuyor ben gecikince. Teşekkürler Okey.😍
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Birbirinden güzel OKEY ürünlerinden sadece birini seçmek oldukça zor 🙄 'Kadınların sonsuz hazzını düşünen OKEY Nirvana ve ekstra ince formlu OKEY Zero' demek istiyorum 🌺
8
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Okey nirvana ve okey zero ile hazzı tatmak ve birlikte nirvanaya tırmanmak gibisi yok. Bu ikili bir araya gelince seksin muhteşem olması kaçınılmaz oluyor. Özellikle kayganlaştırıcının etkisi çok daha başka. Zaten sıcak ve kaygan olan vajina daha da ısınıyor ve alev alev yanıyorsunuz. Bunun bize yaşattığı zevk ise tarif edilemez. Kadının o zevk deryasındaki halini görüp daha da iştahla yapılan seks sizi nirvanaya taşıyacaktır.
ben o kadar emek vereyim, mücadele edeyim sen gel kadınların hazza ulaşmasını sağlayan nirvana mı zero mu de :/ benim ben yaşar usta ! alın terime saygı gösterin
Okey rötar uzun süreyi daha da uzatmanın zararı olmaz
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ne kayganlaştırıcı ne jel hiçbirini istemeyiz eşimle gayet mutluyuz rahatız ateşimiz başımıza vuruyor o an zaten ne jeli kayganlaştırıcısı hiçbirine ihtiyacımız olmuyor muhteşem bir uyum var eşimle aramızda teşekür ederiz.;)
Hiç kullanmadım kullanmayı da niyetim yok Et ete değecek
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Buraya ne fanteziler yazarım belki vereceğiniz hediyeyi de kazanırım ancak partnerim olmadığı için verdiğiniz prezarvatifi ancak balon yapar şişiririm 😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
274Cevap
Hiç bir zaman büyük bir organım olmadı. Normaldi. Ancak standart dışı olduğum şey artık karşımdaki kadını kuruma noktasına getirmem.. Şu yaşa kadar ihtiyaç duymadım. Umarımda ilerde de de duymam
daha öncede demistim et ete deyecek aga yoksa birseyin tadini alamassin, heleki patlama esnasindan sonra iliskiye devam edilmesi inlemeler muhtesem oluyor
Eşimle birlikte olmamıza 4-5 gün kadar ara verdiysek, ikimizin de tercihi kesinlikle Okey Rötar oluyor. Ben kendimi daha rahat tutabilme ve eşime daha çok zevk verebilmek için Okey Rötar'ı en önemli destekçim olarak görüyorum.
Orgazma ulaşma sürecini daha uzattıkça, eşim ve ben çok daha derin orgazmı aynı anda yaşayabiliyoruz.
Teşekkürler Okey Rötar :)
Nirvana gibisi yok diyorum ve hediyemi de bir kutu Nirvana olmasını istiyorum 😂
Aşkım 1 kutu yetecek mi 🤔 😂😂
yooo😂
tamam tamam ben işimi sağlam aldım merak etme 😃 😃 😃 😂😂😂 iş çekilişe kalırsa ohoooo 😄😄
Kullanamadiktan sonra koli kolii verseniz ne olur 🤔 nerede isimize yarayacakkkkkk
Yarar bir ara
OKEY rötar derim,
Ben anlamam , kullanmadım diyen kezbanlar ne damlıyorsunuz o zaman?
Her cinsel ilişki esnasında farklı bir Okey seçeneğiyle her türlü hazzın zevkine varmak gerek aslında..
Mantıklı
Ben gecikmeyi seviyorum. Bu yüzden tercihim okey rötar. Hem böylece partnerimde büyük haz duyuyor ben gecikince. Teşekkürler Okey.😍
Birbirinden güzel OKEY ürünlerinden sadece birini seçmek oldukça zor 🙄 'Kadınların sonsuz hazzını düşünen OKEY Nirvana ve ekstra ince formlu OKEY Zero' demek istiyorum 🌺
Okey nirvana ve okey zero ile hazzı tatmak ve birlikte nirvanaya tırmanmak gibisi yok. Bu ikili bir araya gelince seksin muhteşem olması kaçınılmaz oluyor. Özellikle kayganlaştırıcının etkisi çok daha başka. Zaten sıcak ve kaygan olan vajina daha da ısınıyor ve alev alev yanıyorsunuz. Bunun bize yaşattığı zevk ise tarif edilemez. Kadının o zevk deryasındaki halini görüp daha da iştahla yapılan seks sizi nirvanaya taşıyacaktır.
Partnerim ne isterse o penisim çok kalın onun acı çekmesini istemem gerçekten ihtiyacım var OKEY diyoruz.
ben o kadar emek vereyim, mücadele edeyim sen gel kadınların hazza ulaşmasını sağlayan nirvana mı zero mu de :/ benim ben yaşar usta ! alın terime saygı gösterin
okey zero.. tabiki denediğim en mükemmeli... tıpkı ikimiz bir fidanın güller açan dalı oluyoruz... :) sen benimle ben seninlee..:)
Kayganlastirici jele ihtiyaç yok anal ilişki hariç kadınların vajinası ön sevişme sırasında zaten sulanıyor.
Rötar kullanmayı tercih ederim. Hem kendim hem partnerim için uzun süreli olması, keyif almamıza sebep olacaktır.
OKEY NİRVANA Favorim Benim
Herkes bunu yazmış.. nasıl bir etkisi var ki
Bir paket rötar
Bir adet çilekli jel lütfen...
Mesaj ayarlarını düzelt
Hemen konum atayım @OKEY 'cigim 😂😃
Napıcaz balon yapıp balkondan mı atıcaz 😒 tırtıklı takıp partnerimi bayıltıcak dereceye getirmek isterim
Zero. Gayet başarılı. Olması gerektiği gibi ve iddiasının arkasında. Yok gibi.
Değişimler yapıyorum ancak genelde okey kullanıyorum ürünler konusunda da bir bağlılığım yok, partner konusunda da :D
Pre sevmiyorum ben.. Spiral takılı ama imkan olmasa ok kullanırdık
Spiral memmun musun
Son derece
Sekskocu musunuz yardim edebilir misiniz
Ulaşırsanz
cinsellik yok huzur yok para yok elimde kalan tek sey sağlık o da böyle giderse yakında gider
Benim hiç okeyim olmadi ki :( eminim hepside ayrı ayrı mutluluk veriyor ergenligimde ilk öğrendiğim okey di. Denemek isterdim hangisi olursa olsunn:)
Hediye var dediler geldik
Ama geç kalmışım 😧😧😧
Okey zero elbette super kayganlik veriyo su yatagina bir giris cikisi var super 😁
Tabiki nirvana :) her an imdadına yetişiyor insanın. Hastalıkta sağlıkta, koridorda holde :)
Okey zero tabii ki. Kesinlikle var mı yok mu anlamıyorsunuz:)
okey zirve tercihimdir, aynı ritmi ve zirveyi yakalamlı
Benim tercihim 👉 OKEY Sıcak temas & OKEY Nirvana Hot 🔥
Efsolar efsosu 😎👌
Hepsini denedim tüm fantezileri yapıyor kadını onlardan mahrum bırakmam yani
Okey rötar uzun süreyi daha da uzatmanın zararı olmaz
Ne kayganlaştırıcı ne jel hiçbirini istemeyiz eşimle gayet mutluyuz rahatız ateşimiz başımıza vuruyor o an zaten ne jeli kayganlaştırıcısı hiçbirine ihtiyacımız olmuyor muhteşem bir uyum var eşimle aramızda teşekür ederiz.;)
Kayganlaştırıcı jellere gerek duymuyorum. Prezervatif olarak OKEY Zero
hicbiri ten tene degecekk ;,,))
Kesinlikle haklısın
Ödülü kargoyla gönderin sonra annem-babam görsün. 😀
zero ten teni hissettimi zevk odur çünkü güvnle tabi
:D :D :D :D :D mantıklı bunlar ileride sıkıntı yaşanmaz mı
Prezervatife gerek duymuyorum ama birgün lazım olursa nirvana yı denerim kaygalastiricıda masaj icin kullanilabilir
Okey Nirvana Hot benim tercihim. kadınları en hazz noktaya çıkartan
Sevgilim yok gerek yok hediyeye
Prezervatif olarak Okey Zero, kayganlaştırı jel olarak da Okey Nirvana Hot olabilir
Kullanmak lazım da ben hiç prezervatif kullanamadım. Hediyeyi boşverin de sizin öneriniz hangisi
Et ete deymese de wn azindan sicakligini hissetmek acisindan zero diyorum
OKEY klasik tercih ederim. Geri kalan ateşleicileri kayganlaştırıcı , zirveyi ben hallederim.
Okey Zero ile gerçek ten teması hissi...
İlk önce partner bulmamız lazım ki cinsellik namına bir şeyler yaşayabilelim 😁
Ben asla kilif kullanmiyorum cunku kendimi frenleyebiliyor ve sureyi kendim ayarlayabiliyorun
selam okey kayganlaştırıcı jel nirnava hotla zevkler nirnavaya çkıyor herkese bir okeyy... :)
OK : hangisi tercihin ;)
Ben : ele takılan var mı 🤦♂️
Daha kullanmak nasip olmadı. İlerleyen zamanlarda umarım. Yıkığım ben :D
bir okey kazanmak için yorum yapamam sıkıyorsa bu yoruma bu tane hediye edin 😄😄
Favorim yok aslında. Çünkü daha doğal yöntemleri tercih ediyorum
Benimki seçilse bile kullanacağım birisi yok ki 😂😃
*olmasında, tek tabanca takılmak iyidir
Hiç kullanmadım ama okey zero çok öneriliyor
Merhabalar,
OKEY Zirve Ben genelde bunu kullanırım!
#Just
Hiç kullanmadım kullanmayı da niyetim yok Et ete değecek
Buraya ne fanteziler yazarım belki vereceğiniz hediyeyi de kazanırım ancak partnerim olmadığı için verdiğiniz prezarvatifi ancak balon yapar şişiririm 😂😂
Okey nirvanin bütün ürünleri süper sicaklik soğuk desik bir hissiyatla çok zevk veriyoe😊
Okey nirvana kesinlikle 🙈
kesinlikle hiç denediniz mi peki 😉
Nirvana ismini sonuna kadar hak ediyor çünkü gerçekten çok farklı çok etkili ve hazzı resmen arttırıyor