Cinsel Yaşam Yatakta yaş farkı önemli mi? (Sayfa 2) PiLLy_BheBek Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 521 Yatakta yaş farkı önemli mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 26 kişi beğendi
M3tekalkavan Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Yaş farkının bir önemi yok dış görünüş önemli ne kadar deneyim o kadar fantezi demektir 1 0 Yorumla
RRonatello Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Maksimum sınır 15 yaş. Ondan sonrası sıkıntı olabilir diye düşünüyorum. 😏 1 0 Yorumla
Farkli1kişi Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Yaş çok önemli değil ama arada 5 yaştan fazla olmamalı bence 1 0 Yorumla
Mehmt21 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Görselleri gibi olmaz be babası yaşında herif ne mide var 1 0 Yorumla
TheExpanse Takip Et Xper 7 Yaş: 30 +1 yıl hayır değil bence önemli olan cinsel çekim ten uyumu 1 0 Yorumla
BoraAgaoglu Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl önemli... ben şahsen bir ergen ile olmak istemem.. yaşıtım ya da daha büyük farklı olur 1 0 Yorumla
mintakisleyelim Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl bence olamlıdır ya gerçekten anlamıyorum bazılarını bu kadar güzelken ne buluyor ki babası yaşından adamadan 1 0 Yorumla
muhammedhulusi27 Takip Et Bilge Yaş: 26 +1 yıl Valla kendimden küçük birisi ile hayatta yatmam ben. 🙄🙄 1 0 Yorumla
Emos343 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 67% +1 yıl Benim tercihim olgunlardan yana 3 1 Yorumla İzmirgeceleri35 +1 yıl Ayasa kiz Yorumla
Alinliii Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Olgun erkekler daha iyi 6 1 Yorumla İzmirgeceleri35 +1 yıl Nhangi konuda Yorumla
Polyannaa_ Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl Değil. Daha çok duygular önemli 🌺 6 1 Yorumla anticooor +1 yıl hımm performans da etklı ama Yorumla
SANATSAL-RUH Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Bence sorun olmazyaşlı kategorisine girenler hariç 0 0 Yorumla
ugur_istanbul Takip Et Xper 6 Yaş: 49 , eic 35% +1 yıl Yaş farkı hiç sorun olmaz hayatım. 1 0 Yorumla
Kutlamış Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 48% +1 yıl Bir yerden sonra illaki olur diye düşünmekteyim 1 0 Yorumla
Sıgmundfreuddd Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 35% +1 yıl Konu evlilik değilse hiçbir önemi yok. 1 0 Yorumla
Gökay90 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 42% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 539 cevap paylaştı. Ten uyumu varsa her şey yalan 1 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Çok aşırı olmamalı şu sıra 40 lılara ilgim var :) 1 2 Yorumla bayjön +1 yıl Yani üstad der ki 40lanmam lazım anlaşılıyor😊 iyi güzel günler✋ Yorumla novel +1 yıl @bayjön kesinlikle öyle :) Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Görseldekiler kimdir? 2 5 Yorumla mertinizgerigeldi +1 yıl Oyuncu Yorumla PiLLy_BheBek +1 yıl Hazer ergüçlüOnur ünlüSevgililer aralarında 21 yaş fark var Yorumla mertinizgerigeldi +1 yıl 21 değil 30 😂 Yorumla PiLLy_BheBek +1 yıl @mertinizgerigeldi ben 21 diye okumuştum dogrudur görüntu en az 30 zaten Yorumla mertinizgerigeldi +1 yıl Ahhaha 😂 Yorumla
berk57 Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 440 cevap paylaştı. cinsel anlamda pek olmuyor da evlilik de olur 1 0 Yorumla
isteklivearzulu Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Uyum ve istek varsa birde tecrübe gerisi ateş alev 1 0 Yorumla
35A-L-O-N-E Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl yatakta ise önemlidir herhalde ya bilemedim şimdi 1 0 Yorumla
Ertüp Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. Değil performans önemli 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Önemli değil tabi yaşlı hariç 1 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı. Aşırısı olmamalı bence 1 0 Yorumla
SİSTEMB0ZAN Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Tecrubeli hathnlar sizin olsun.18 liklede benim 🙂 1 0 Yorumla
Ruhsuz27 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 885 cevap paylaştı. Yatağa girdikten sonra mı? 😂😂 1 0 Yorumla
Freeman45 Takip Et Xper 7 Yaş: 61 +1 yıl Erkek için surun olmaz yeterki kadın kabullensin 1 0 Yorumla
Bilir_Kisii Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. olur mature sevmem genc varken 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
133Cevap
Yaş farkının bir önemi yok dış görünüş önemli ne kadar deneyim o kadar fantezi demektir
Maksimum sınır 15 yaş. Ondan sonrası sıkıntı olabilir diye düşünüyorum. 😏
Yaş çok önemli değil ama arada 5 yaştan fazla olmamalı bence
Görselleri gibi olmaz be babası yaşında herif ne mide var
hayır değil bence önemli olan cinsel çekim ten uyumu
önemli... ben şahsen bir ergen ile olmak istemem.. yaşıtım ya da daha büyük farklı olur
bence olamlıdır ya gerçekten anlamıyorum bazılarını bu kadar güzelken ne buluyor ki babası yaşından adamadan
Görüntü ve performansa bağlı..
Olmax aşırı yaşlı değilse
Valla kendimden küçük birisi ile hayatta yatmam ben. 🙄🙄
al sana cevap
sken de skilen de memnunsa bence sorun yok
Benim tercihim olgunlardan yana
Ayasa kiz
Olgun erkekler daha iyi
Nhangi konuda
Değil. Daha çok duygular önemli 🌺
hımm performans da etklı ama
Bence sorun olmaz
yaşlı kategorisine girenler hariç
Önemli tabi gelemez hakkından
- Hayır, değil.
- Hayır, sorun olmaz.
Bence sorun olmaz, reşit olduğu sürece :)
Yaş farkı hiç sorun olmaz hayatım.
Bir yerden sonra illaki olur diye düşünmekteyim
Konu evlilik değilse hiçbir önemi yok.
Ten uyumu varsa her şey yalan
Çok aşırı olmamalı şu sıra 40 lılara ilgim var :)
Yani üstad der ki 40lanmam lazım anlaşılıyor😊 iyi güzel günler✋
@bayjön kesinlikle öyle :)
Görseldekiler kimdir?
Oyuncu
Hazer ergüçlü
Onur ünlü
Sevgililer aralarında 21 yaş fark var
21 değil 30 😂
@mertinizgerigeldi ben 21 diye okumuştum dogrudur görüntu en az 30 zaten
Ahhaha 😂
Önemsiz çok uçurum yoksa
Bana göre önemli kızlara göre bilinmiyor.
Bilmem hiç ilişkim olmadı şahsen
Belli ölçüde abartilmamalı.
cinsel anlamda pek olmuyor da evlilik de olur
Benim için en başta önemli olan o
Performans ı etkiler belki 🤷
igrenc ya
şit
Fazla olmayacak şartıyla normaldir.
İşlev iyiyse olmaz bence
Uyum ve istek varsa birde tecrübe gerisi ateş alev
Tabiki uçuk olmaması gerek bence
yatakta ise önemlidir herhalde ya bilemedim şimdi
genç çıtır kız daha tatlı daha zevkli oluyor :)
Değil performans önemli
Sağlığı yerindeyse önemi yok.
Absürt olmadığı müddetçe önemli değil
Uzun vadede sorunlar çıkar
Önemli değil tabi yaşlı hariç
Kişiden kişiye değişir zevkler farklıdır
Yas buyudukce olgunluk artar bu dan dolayi önemli
önemsiz
Yaşlılara sormka lazım kanks
Önemli olan zevk almak. Keyfini çıkarın
Aşırısı olmamalı bence
Tecrubeli hathnlar sizin olsun.18 liklede benim 🙂