Cevabın nedir?
Cinsel Yaşam konusunda 324 cevap paylaştı. Yorumlara baktimda
yaslilar hep. olmaz falan filan demis.
gerçekci olalim. lütfen
sorun olacağını hepimiz. biliyoruz.
Alkol var
sigara var
şeker var
saglikli beslenme yok.50 yasindasin cok. saglam seks. yapacağini düşünüyorsun Haydi oradan
3. Nefeste düşüp bayılmayında.
60. yasinda bile saglam kalmak istiyorsanız
düzenli Egzersiz
saglikli beslenme
zararli. maddelerden uzak durma vs gibi şartları yerine getirirseniz Saglam olursunuz.
tabi 10 dk da isi bitirenler icin 30-50 yas fark etmiyor kendilerini harika saniyorlar.
benim. icin yas. problemdir 25 yaş alti 30 yas altinda problem yaşadığım gerçektir Tecrübeli bile. olsa. fark etmiyor.
gerci soylemeden gecemicem Suana kadar yeten bir kadin denk. gelmedi.
Duzenli ve saglikli beslenme. spora devam.20 Yorumla
yaş farkı sorun degıldır.önemlı olan duygusal olarak tenlerın yaklasması aşk olmasıdır. sevdıkten sonra benden önce gelsen ya da benden sonra gelsen bence bır önemı yok benım ıcın. cunku seks demek aşk yapmak demektır.. aşk ıle romantık tutku ıle sevısıp bedenın bır olmasıdır. seks hayvanlar gıbı yapılan bır bırlesme degıl. bedenlerın ruhları ıle dans ederek butunlesmesıdır. oyuzden yasın bır önemı yok. cunku aşk öyledır kı aşık olmaman gereken ınsana bıle aşık olursunuz. hayat budur. olmaz dedıgın ben yapmam dedıgını hayat duyar ve sana bunu yaptırır.. ama bır sevıseceksem eğer aşk ıle romantık hıssederek sevısmelı.. ellerını sımsıkı tutarak ufak ufak öpup ateslendırmelı sevdıgını sonrası malum zaten :)
10 Yorumla
Bu kişilerin tercih, zevk ve performansıyla alakalı. Benim tercihim genç fit erkek, çünkü kendimden yaşca büyük olan çoğu kişi kendini salmış göbekli ve yaşlı görünümlü üstelik performans olarak yetmesi mümkün değil. Yani yatakta daki yeterlilik ve uyum bunu daha çok belirliyor bence..
82 Yorumla- +1 yıl
denk gelemedim bir türlü senin gibi genç seven bir kadına
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılÖnemli olan duygusal bağ, tensel uyum ve tutkudur. Bunlar karşılıklı birbirini tamamlıyorsa her şey olumlu bir şekilde devam eder.
50 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
31
Cevap
131Cevap
Tercih meselesi ama ben olgun erkekleri tercih ederim adamlar tecrübeli nede olsa gençlerle işim olmaz pek
60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSimdi adam 50 yasinda ben 20 yasindayim niyeee ben o yaşta biriyle yatayım. Herseyin bir uslubu var valla kusura bakmasin ama ben igrenirim ne kadsr bakimli olursa olsun genc gösterse de durum orta da. Anlamis değilim yaşıtların dururken ne bu büyük yaş meraki. Tecrubesi mii? Adam ilac alsa kalp krizinden ölecek. Parası miii? En buyuk etken. Ama aşka inanmiyorum yas farki cok fazla. Babam yaşın da birine asik olanlarin bence pskilojilerinde bir sorun oldugunu düşünüyorum. Ben hic erkegin 50 yasinda bir kadina aşik oldugunu görmedim. Onlarla yatanlarda jigolo. Bizim genç guzel kızlarımız niye böyle Allahini seviyorsan.
10 Yorumla
+1 yılMaximum 15 olabilir.. daha fazlası hem uyumsuzluk yaratabilir hemde aynı dinamizme ayak uyduramayabilirler... Yaş farkı arttıkça kültürel sorunlar, bakış açısı farklılıkları artıyor... buda aynı dili konuşmamıza engel oluyor... empatik ve düşünceli, olgun İnsanlar için sadece biraz daha sürdürülebilir hale gelir...
Saygılar sevgiler ladysss and centilmensss 🕺🎩🌹💙🔥20 Yorumla
+1 yılKim ne derse desin, ancak aradaki yaş farkı arttıkça dünyaya bakiş açısı değişiyor. Kalıcı bir ilişki haline gelmesi imkansız. Erkekler belli yaştan sonra hızla performans kaybeder. Kadın da belli bir yaştan sonra onu koruyabilecek birini ister. Anlık yatak sorunu olmasa da bu konuda özellikle kızların çok dikkatli olmaları lazım. Erkeğin ileri yaşta genç bir bayanla olması kendi egosunu tatmin etmekten başka bir şey değildir.
10 Yorumla
+1 yılYatakta asla yaş farkı önemli değildir önemli olan çekim gücü ve ten uyumu çiftlerin birbirini anlamasıdır bunu unutma yaş sadece bir rakam d😅😇😂🤣😂
10 Yorumla
+1 yılHayir degildir iki tarafta birbirini iyi tatmin ediyorsa yas farkinin hicbir onemi yok yasi bahane eden biri zaten istemiyordur
20 Yorumla
+1 yılHayır sorun değil genç birinden alamadığın zevki senden 15 16 yaş büyük birinden alabilirsin
163 Yorumla- +1 yıl
Sen işi biliyorsun mantıklı insanın hali başka oluyor
+1 yılBelli bir sınırın altinda ve ustunde olmamali yas ilerleyen zamanlarda problem olur.
70 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılKüçük olan 25 yaşını doldurmuş ise istediğimiz kadar yaş farkı olsun anlaşırlar. Aşk her şeyi çözer... Seks hayatı olarak ta hiç bir sorun yaşanmaz.
14 Yorumla- +1 yıl
Bundan sonra hiç bir soruna muhattap olup cevap vermeyeceğim. Onca şey yazıyoruz ama tek bir kelime cevap yok, xper dilencisi değilim ki ben. Sözde fenomensiniz bir de. Fenomenlik bu değil hanfendi...
- +1 yıl
Bana bir şey sormamışsinızki cevap vereyim? Soruma cevap verdiniz bende begendim görüşünüzü, anlam veremedim tepkinize😊
- +1 yıl
Sorun ve bu güne kadar sorduğun sorular ortada. Ve bir soruya cevap vermiş isek ille de sonuna soru işareti koymamız gerekmiyor. Ben de sorular soruyorum ve gelen yorumlara olumlu olumsuz yanıt veriyorum. Çünkü bazen çok iyi yorumlar gelir teşekkür etme ve eklemem gereken bir şey var ise eklerim, bazen de kötü yorumlar gelir, sebebini merak eder daha açıklayıvı bir ekleme yaparım ya da cevap şekline göre o üyenin neden böyle düşündüğünü merak eder dönüş yaparım. Srn ise bu güne kadar cevap verdiğim nerede ise hiç bir sorun için dönüş yapmadın. Otomatik mesaj 1 xper kazandınız ya da soran görüşünü sevdi mesajı geliyor hepsi bu. İyide soru sormak sadece lafta mı kalmalı. Hani tartışmak, hani bir cevaba, bir sonuca ulaşmak ta gerekmez mi?
- +1 yıl
Anlıyorum, bu dediğinizi yapıyorum
yani dikkatimi çeken bir görüşe yorum katıyorum, ya da soru yönlendirebiliyorum ya da sadece konu üzerine sohbet..
Kırılmayın, alınmayın lütfen
sizin içinde dikkat ederim bundan sonra ,.
Sorularıma gelip gelmemek sizin tercihiniz ve yaptığıniz görüşlerin sadece xper karşılığı yok bir çok kişinin fikir edinmesine yardımcı oluyorsunuz düşüncelerinizle🙏
Keyifli paylaşımlar
+1 yılBenim için önemli. Ben genç kızlardan hoşlanıyorum.
10 Yorumla
+1 yılbence de sorun değil ama 40 yaş üstü bayağı tecrübeli oluyor ve tam anlamıyla doyuma ulaşıyorsun
93 Yorumla- +1 yıl
Biliyorsun bu işi ;)
- +1 yıl
Himm çünkü o yaşta seksi seks okrak yapıyor
- +1 yıl
peki gençler hakkında ne düşünüyorsun
Ciddi uçurumlar olmadığı müddetçe yaş önemli değil bence. Karşılıklı beğeni arzu istek bakım ten uyumu hijyen sağlık olduğu müddetçe problem olmaz derim.
👍💐
Ama zorakilik varsa yaş farkı olmasa da sorun vardır😊🏵️💐20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıletraf subyancı dolu ne diyim ki kızı yasındaki kızları beceriyorlar ha reşitse sıkıntı yok ama iğrenç duruyor bence görüntü olarak yakışıksız bir kere
82 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum sana 20 22 yaşındaki kızlarla 40 yaşındaki insanlar evleniyor
+1 yılBilemiyorum, benden 14 yaş büyük biri ike beraber olmadım hiç
61 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Hiç de sorun değil erkek sağlıklı ve gerçek erkek ise.. Tam tersine genç kadın daha çok mutlu oluyor..Çünkü olgun ve güzel yürekli bir erkek genç kadına saygı ile yaklaşır her zaman..
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 853 cevap paylaştı.
+1 yılYas farkı değil ama olgunluk farkı rakamlar dan ziyade mantık
18 yaşında kız için 36 yaşında birisi 18 yas farkı var
30 yaşında 48 yaşında olanlar içinde 18 fark var... gibi10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yıl10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Merhaba yaş farkı ve yataktaki performans kişinin tamamen kendisine bakması ile ilgili bir durumdur. Sporunu yapıyor, düzenli yemek yer ise sorun teşkil etmiyor.
10 Yorumla
+1 yılYaş farkı genç olana iyi yaşlı olana kötü işleyecektir yalnız cinsel anlamda işler her zaman iyi olmaz 20 sene genç taraf için birşeyi ifade etmez ama yaşlı taraf için baya eder
10 YorumlaBence yaş farkının bir önemi yok... cinsel tatmin olmak icin birliktelik yaşaniyorsa yaşin bir önemi yok o an önemli olan yaşadığın zevk ve hazdır 👍👍
10 Yorumla
+1 yılÖnemli olmasaydı Bihter Adnan'ı Behlül'le aldatır mıydı?
40 YorumlaGün geçmiyor ki cahil, cühela bir toplumu düzeltmeyeyim okumayan, araştırmayan bir kitleye hitap etmek duvara konuşmaktan beter bu dediğiniz durum ne şekilde olursa olsun ağır bir psikoz tanısıdır ve işin acı tarafı hiçbiriniz bunu dinlemiyor, anlamıyor olmanızdır
#Hükümdar00 YorumlaYatakta hiçbirşey önemli değil. Ama tercihim her zaman olgun erkek.
50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok fark yoksa önemli değil. Bir de kişilerdeki istek ve kendilerine gösterdikleri özen, bakım da çok etkili
51 YorumlaÖnemli, amcam gibi biri ile sevişmek aşırı derecede mide bulandırıcı.
30 YorumlaEn çok zevki benden 10-15 yaş büyük erkeklerden alıyorum.
30 YorumlaYaş farkı aslında pek önemli değil. Tecrübe her zaman ön plandadır. Performans kişilerin istekleriyle alakalıdır bence. 👍
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Her iki tarafta aktıf ve fonksiyonları tamamsa sorun olmaz kısmen bir taraf daha tecrübeli olacağı için daha iyi olabilir ama yaş farkı makul olmalı.
10 YorumlaYaştan çok insanın fizik ve sağlık durumu daha önemli.
50 Yorumla
+1 yılYaş farkı tabiki çok önemli 40 yaşındaki erkek 20 yaşındaki erkeğin gösterdiği performansı gösteremez.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 633 cevap paylaştı.
+1 yılTamamen fiziksel zevkler, beklentiler ve ten uyumu önemli. Yoksa aynı yaşta olmanın hiçbir espirisi yok.
10 Yorumla Benim midemi bulandırıyor yaşlı adam genç kız ilişkisi ya da diğer versiyonu
20 YorumlaTabiki önemli, kadin erkekten birkac yas genc olmasi kadin icin iyidir, özellikle ileri yaslarda
10 Yorumla
+1 yılArada 9 yaş olup üstüne bir de çok kilolu olunca oluyor malesef
10 Yorumla
+1 yılten uyumu, işi bilmesi yeterli bence, yaş farkı sorun olmayacaktır.
10 Yorumla
+1 yılHer şey mukemmelse aynı anda zevk aliniyorsa yasin önemi yok bence
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 717 cevap paylaştı.
+1 yılresimdeki ki gibi bir farksa hiç hoş görünmüyor bence
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılPerformans sıkıntısı yaş ile alakalı ise evet sorun onun dışında sorun olmaz sevişmek serbest😂
10 Yorumla
+1 yılMerhaba,
Uçuk yaş farkı yok ise önemli değildir!10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSorun yaş farkı değil istek farkıdır. Kim partnerini daha çok memnun etmek isterse o başarır.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı.
+1 yılSenin de belirttiğin gibi ten uyumu ve tatmin var ise yaş farkı sorun değildir.
10 Yorumla Benden yaşça büyüklerle oldum genelde çok güzel uyum sağlanıyor
10 YorumlaFazla etkisi olmasada bence önemlidir. Kendimden büyük biriyle birlikte olmam. Benle yaşıt ya da 2-3 yaş küçük olması iyidlr.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılNeden olsun ki
Önemli olan 2 kişinin birbirini sevmesi ve ten uyumu olması10 Yorumla
+1 yılUyum olduktan sonra sorun olacağını sanmıyorum bu dediğim çok esliler için ben tek esliyim
20 Yorumla
+1 yılyaş farkına kesinlikle katılmıyorum. hatta benden olgun kadınlar her zaman daha çekici bulmuşumdur..
10 Yorumla
+1 yılDırust olayım kadın erkekten kucuk olursa masum oluyor erkegı bastan cıkartıyor kadın olgun okursa kozlar kadında oluyor ısı bılıyor
10 Yorumla
+1 yılYokya zaten her yası her tipi deneye deneye hiç duyguları kalmadı kadının neredeyse tüm ülke ie yat aklar
10 Yorumlasarab yıllandıkça güzelleşir sözü çok doğru yatakta olgun bir partner ile yatmak tecrübe açısından son derece iyi😘
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence önemi yok. yaşım 38 . şu an birlikte olduğum kadının yaşı 24 gerçekten seks hayatımızda çok güzel
10 Yorumla
+1 yılYaşın asla sorun olacağını kabul etmiyorum. Ama ten uyumu evet çok büyük sorun
10 Yorumla
+1 yılPedofili olmadıkça çokta mature olmadıkça önemsiz kalıyor yaş min 19 max 45
10 YorumlaBence önemli değil yaşı yüksek olması daha iyi tabi tercih
10 YorumlaAsla önemli değil severek yapılmalı yapılacak olanlar
10 Yorumla
+1 yılBu benım sevgilim olsa direk terk ederdim Başka erkek ona dokunuyor ihanet ediyor başka erkek dokunmasını anlamı bu benım demek namussuz birini sevmem seref namus onur sadakat önemli ama bu dönemde bunlar imkansız
00 Yorumlabence olmaz performans daha önemlidir genç olup üstüsensinden gelemeyenler var :)
10 Yorumla
+1 yılTen uyumu varsa sorun olmaz pek. Tabi yasi buyuk olan kisi sagligina da dikkat etmeli spor yapmali.
10 Yorumla
+1 yılEğer tam olarak, ruhsal birleşme gerçekleşirse, yaş farkı, özelliğini yitirecektir...
10 YorumlaAsla olmaz, sonuçta ten uyumu iliskinin en onemli etkenidir.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaş önemli değil ya işini bilen tecrübeli biri olmalı lazım kanka
30 Yorumla- Devamını Gör (102)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler