Yatakta yaş farkı önemli midir?

iki kişi arasında beş yıl ya da on yıl önemli mi? neden?
Yatakta yaş farkı önemli midir?

iki kişi arasında beş yıl ya da on yıl önemli mi? neden?
Ruh, beyin ve kâlp yaş farkından bağımsızdır. Gerçekte insanın Dünya gezegeninde geçirdiği süreyi belirlemek için kullanılır yaş kavramı. Cinsellikte yaş farkı yine göreceli bir kavramdır. Siz cinsel yakınlık ararken sevdiğiniz bambaşka konulara meylediyorsa bunun tek nedeni yaş da değildir, yine ruh, beyin ve kâlp uyumuna dayanıyor mevzu.
yaş yatakta önemsizdir.
önemli olan aynı şeyleri düşünüp paylaşmak
ben 55 yaşındayım. ama bazen birlikte olduğum 30 yaşında kadın yoruldum diyor. demek ki yaş performans ile alakalı değil kişiseldir.
Mevcut yaşların me olduğuna göre değişir.. 18-28 de 10 yaş, 28-38 de ama arada dağlar kadae fark var..
Teşekkür ederim..
Etiketi aldm tebrik isterim 🙃😂
Tebrik ederim..
Benim sayemde, teşekkür et bana..😄
Sen ne alaka ya😂😂😂
Benim cevaplarım seviye atlattı sorularına.. Vefa da kalmamış.. 😏
He ya😂😂
İstek ve tutku olduktan sonra yaşın hiç bir önemi yok. Performansı yetsin kafi.
Cevap
24Cevap
Erkeğin performans yaşının, kadının doyum yaşını beslemesi gerek.
Kadınlar için Belli yere kadar Çok fark etmez.
Ama erkeklerin yaşı büyükse biraz çok fark varsa eğer cinsel açıdan sıkıntılar doğurabilir doğal nedenlerden ötürü.
Bence yatakta yaş farkının bir önemi yok karşılıklı haz zevk tutkunun önemi var
Ten uyumu , arzu istek uyumu tutuyorsa pedofili düzeyinde bir yaş farkı yoksa sorun olmaz..
İlk ilişkim benden 20 yaş büyük biriyle oldu ve zerre kadar pişman olmadım. burada uzun uzun anlatırdım da gerek yok. Sadece yaşın tutmasıyla iyi vakit geçirilmiyor.
@messi0220 sana fikrini soran olmadı. Maddi bi ilişkimiz yok ben onu beğeniyorum o da beni beğeniyor kime ne?
@messi0220 tekrar söylüyorum fikrini sormadım. Normal olup olmaması da umrumda değil. İkimiz de mutluyuz alan memnun veren memnun kime neamk?
@messi0220 neyi savunup savunmayacağımı sana mı soracağım? İğrenç bi üslubun var daha fazla muhatap olmak istemiyorum.
@messi0220 yazdıklarımda herhangi bi saygısızlık yok ama saygısızlığın büyüğünü yukarıda yazdığın görüşlerle sen yaptın zaten. O yüzden beni tehdit etmeyi bırak da kaybol görüşümün altından
Kadın erkek birbirini beğendikten sonra yaşın bi önemi yok
performansa bağlı bir şey 18 yaşında 15 dk poffff,50 yaşında 1 saat bunun kıstası olmaz
Yatakta 5 10 taşin önemi yok Yatak haricinde de önemi olmaz ne istediğinizi anlayacak partner önemli
Hayir ystak olunca birbirimizi begendikse sorun olmamali
Yaş farkı ilerleyen zamanda cinsellikte belli olur onun dışında sorun yok
Performans enerji ve ozbakim önemli
Kendim den yaşça küçüklerde yaptım büyükle de
Ciks erotizm ve turku vars ayas farki sacma
yatakta önemli değil. ten uyumu önemli..
16 yaş büyüktü bende hiç sorun olmadı
En fazla 3
asla degıl bn olgun kadnlar ıle oldum hep
karşılıklı tatmin varsa, bir özelliği yok
İş yatağa kadar geldiyse kimse yaşa bakmaz 😂
Hiç önemi yok önemli olan penfonmars
Mutlaka
35 kadar sınır var
Olur
Değildir
sekste sorun yok ama ilişkide sorun
Değişir