Yurt dışında yaşarken insanların bunu umursadiklarini hiç hissetmedim. Ama Türkiye' de bu konuda farklı fikirde olanlar var. Yaş farki önemli mi? Siz ne düşünüyorsunuz?Kızlar Bir Adım Öne
Yani bana kalırsa babası ya da annesi yaşında biriyle de olmamalı kimse.. Tabi ki bir ayarı olması lazım.. Sadece şunu belirtmek istiyorum tabi ki herkesin kendi tercihi ama sadece cinsellik üzerine kurulu bir ilişki için sorun teşkil etmeyebilir belki ama duygusal bir ilişki için mutlaka sorun teşkil edecektir.. Keyifli günler..
Hayır ne sekste ne yatakta yaş farkının hiçbir önemi yoktur Ben bunu zaten hep yazıyorum genelde böyle sorulara aslında yaş diye bir şey yoktur bakım diye bir şey vardır
Sigara içiyorsa
Alkol tüketiyorsa
Yediklerini içtiklerini dikkat etmiyorsa sürekli hazır besleniyorsa de en önemlisi sağlıksız şeyler tüketiyorsa
Uyku düzeni yoksa düzenli olarak uykusunu almıyorsa enerjisini toplayamıyorsa
Aşırı derecede yorucu bir işte çalışıyorsa çok aktif bir şekilde hayat yaşıyorsa
Sürekli dert sıkıntı içindeyse sürekli psikolojik olarak bunalımdaysa
Spor yapmıyorsa kendine bakmıyorsa
Yukarda yazdığım maddeler bir erkekle varsa bu isterse 20 yaşında olsun bitmiştir artık bundan iş çıkmaz yani performansı bitmiştir ama yukarda yazdıklarım eğer bir erkek de yoksa adam bakımlıysa ya da kadın her neyse hiç önemli değil isterse 60 yaşında olsun takır takır saydırır.
Benim hep diyorum bunu yine sevişmek için sevmem lazım duygusal olmadan olmaz ben de benim ilgim genelde benden büyük erkekleri oluyor dolaylı olarak yatakta da ilgim genelde büyük erkeklere doğru gidiyor ve ben bu durumdan rahatsız değilim açıkçası kendimi bir nimet olarak görüyorum ve yaşıtlarıma ya da benden küçüklere yedirmek istemiyorum tecrübeden yararlanmak varken neden delik bile bulamayacak çocuklarla uğraşayım ki erkek dediğin erkekliğini hissettir beni böyle gerçekten yaptığı zaman gözümü açık bırakmalı bunuda büyük erkeklerden başkası yapamaz.
Karşılıklı rıza varsa ve istek varsa buna engel olacak bir durum yok. Karşılıklı cinsellik yaşamak isteyen kişiler birbirini arzuladiktan sonra ve aralarındaki yaş farkını umursamiyorlarsa bu sadece onları ilgilendirir. Sonuç ne olur onu bilemeyiz. Memnuniyetsizlik olursa devami olmaz, olur biter. Ya da çözüm arayıp bulur denemeye devm ederler.
Sonuçta toplum ne kadar kurallar koysa da bireylerin buna uymadığını görüyoruz.17 yaşında olup 55 yaşında kadınla yatan erkekleri de gördük,15 yaşında olup babasının arkadaşıyla yatanı da duyduk, son zamanlarda da genç kızlarda sugar daddy akımı da gösteriyor ki aslında sekste yaş farkının pek önemi yok. Ama seks dışında ciddi ilişkide her türlü yaş farkı sorun yaratır.
İş o noktaya geldiyse nüfus cüzdanı artık iptal olmuştur. Kimi insanlar 39 unda put gibi olurken kimisi 60 yaşında İtalyan aygırı gibi oluyor. Yaşa başa takılmamak lazım.
Bence kesinlikle vardır. Her gün seks yapmak isteyen bir çıtırı yaşlı bir erkeğin memnun etmesi çok kolay olmayabilir. Tam tersi için de aynı şey geçerli.