Of ya milfin açılımını öğrendiğim andan beri mental olarak iyi değilim püüü sdfghj

Of ya milfin açılımını öğrendiğim andan beri mental olarak iyi değilim püüü sdfghj
Milf ile matura kavramları p*rno sektörünce aynı gibi gösterilmeye çalışılıyor ama bu yanlış.
Mature 40 yaş üstünü tarif eder. Milf ise doğum yapmış, annelik yapmış kadını tarif eder. 20 yaşında bir kadın da anne olduysa milftir.
Senin bilmediğine inanmam ama gençler öğrenmiş olsun diye yazdım. 🤣
Olgun bir kadınla yapılan sekste daha tutku olabiliyor. Ama daha genç olan birisinin de enerjisi daha fazla olabiliyor hepsinin artıları ve eksileri var fazla deneyimli kadınlar oluyor bunlar genç yaşta olgun bir kadının yani seni tabirinle milfin deneyimine sahip olup aynı zamanda genç bir kadın enerjisine sahip oluyorlar enfes olabiliyor :D
Yaş farkı önemlidir. ben mesela olgun yaş olarak büyük bir kadınla evlenmek isterdim. çünkü zihin olarak kafa yapısı olarak kendime daha yakın hissediyorum. küçük bir kızla anlaşamazdım ya da aşık olamazdım..
ama her şeyden önemlisi güven ve sadakat önemlidir. cinsellik olmasa da olur
Yaş farkı her zaman önemlidir cinsel birliktelikli de önemlidir yani çok büyük yaş farkı olması belli bir zaman sonra bir tarafın heyecanı olup bir tarafında aşırı tecrübeli olup artık nasılsa ben sıkıldım her şeyi biliyorum kafasıyla vicdansız bir ilişki yaşamasının neden olabilir
Cevap
29Cevap
Evliysen Önemli çünkü bir ömür geçireceksin bir şeyler denk birbirine yakın olmalı baştan yakın olmazsa sonra ileriki yaşlarda sıkıntı doğurur bekarlara sorun olacağını zannetmiyorum ben katalogdan seçiyorum sipariş ediyorum 45 dakikada geliyor Fatih'ten her renk Bu yüzden paramın karşılığını almak için mecburen 20'li yaşlarda çağırıyorum taze et canlandırır
Flört ya da sevgili olsam Kırktan aşağısını kabul etmem
Hiç önemi yok. Karşılıklı olarak nasıl zevk alınacağını ve partnerin en hassas en uç noktalarını (oral seks, sevilen pozisyon) biliyorsa hangi partnerin kaç yaşında olduğu sorun değildir.
Çok önemli değil ama ben kendimden yaşça daha büyük ve olgunlardan aşırı hoşlanırım 🌸
Ağzının tadını biliyorsun
İsi bilen belli oluyor
Benim için önemli değil 17 de olsa 45-50 de olsa farketmez karşı taraf istiyorsa her şekilde kımseye hesap vermem yapar geçerim
Bence önemli değil yani gençlerin önünü açmak lazım
Yas farkina bakmiyorum onemli olan uyum doyum aradaki istektir
Olgunlaştıkça seks başka forma heycana dönüşüyor daha zevk haz veriyor
Milf yaşlı demek değil ki. Orta yaş ve yukarısına mature deniyor. 22 yaşında da milf olunur.
Ben 10 yaş büyük ile de oldum 9 yaş küçük sevgilimle de oluyorum ve hepsi farklı bir durum
Bence önemli değil dicem ama yaş var yaş aşırı fark tabikide sorun yaratır
bence artı eksi maksimum 4 yaş olmalı arada. ki bu durum 24 altı yaş için geçerli değil
Hayır yaşın hiçbir önemi yok.
Yani hatta birinin olgun deneyimli olması bence daha fazla zevk katar
Benden kucuk birini istemem
1 yaş büyüğüm işte bence yeterli😅
Hayır değil milfler candır
Aşk var ise hiç bir şeyin başkaca önemi yoktur...
herkes milf sevmez farkları tecrübeli olmaları
Tutku olduktan sonra sorun yok.
yatakta rahatlama önrmli
Bence önemli olan çekim yaşın bi önemi yok
önemli değil bence
Yani olabilir biraz
Hayır
önemli
Kaç yaş olmalı arada
Hiç önemi yoktur
Biraz önemli
tutku önemli