Cinsel Yaşam Uzun süreli birlikteliklerde ilişkiyi canlı tutmanın yolları sence neler? (Sayfa 9) OKEY Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2349 Uzun süreli birlikteliklerde ilişkiyi canlı tutmanın yolları sence neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 72 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Denemekte fayda var neden olmasın 4 4 Yorumla atom_aslan +1 yıl Evli misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @atom_aslan evet neden Yorumla atom_aslan +1 yıl Merak ettim ondan Yorumla 1 yorumu gör atom_aslan +1 yıl Burda mısın Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl fantezilerle kesinlikle.. 4 2 Yorumla barmen_123 +1 yıl en cilgin fantezi ne peki aklındaki Yorumla Kendisiyim +1 yıl Ne gibi fantezi mesela? Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Affedici olmak biri kızarken diyeri susmak 4 33 Yorumla Derew +1 yıl Ama susmuyor 😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Derew sussuz bırak susar 😂 Yorumla Derew +1 yıl Ahh ahhh bende çözüm var sandım 😀 aslında susuz degilde başka bir şeyi eksiltmek lazım 👏😀😆 Yorumla 30 yorumu gör Cevap sahibi +1 yıl @Derew haha neymiş o? 😂😂 Yorumla Derew +1 yıl Yani susuz gibi birşey 😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Derew açmı? 😂 Yorumla Derew +1 yıl Ulann kendimi zor tutuyorum ille ulu orta söyletecen 😀aclık ama gıda olarak degil 😎 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Derew anladım galiba evlimisin? Yorumla Derew +1 yıl Yok be nerden cıktı evlilik 😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Derew öyle geldi bana ama sevgilin vardır Yorumla Derew +1 yıl Yokluk içindeyim dur bilerek mi yapıyorsun bunu 😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Derew peki yokluk içindeyken kim için susmuyor dedin? :D Yorumla Derew +1 yıl Gelecegi gördüm 😀😀😎 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Derew haha öylemi susar ya bence :D Yorumla Derew +1 yıl Bence daha ayrıntıyı görmek lazım sen gell görelim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Derew olur Yorumla Derew +1 yıl Bekliyorum çözüm bul Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Derew neye? Yorumla Derew +1 yıl Sussuzluga anla işte sende 🙃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Derew yok artık olmaz öyle şey Yorumla Derew +1 yıl Ahh ahh sen hadi gell Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Derew gelmem Yorumla Derew +1 yıl Bir dene bakalım hadi gel dm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Derew olmaz amaç belli Yorumla Derew +1 yıl Yok be takılıdıfımdan ne amacı 😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Derew boşver :D Yorumla Derew +1 yıl Ihhh küstüm tamam 🥴 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Derew tamam ya Yorumla Derew +1 yıl 😅😅😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hahah Yorumla Derew +1 yıl Yok küstüm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Derew küsme :/ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl :( :/ Yorumla
Sinsirella47 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 +1 yıl Sevmwk ve her defasında ilk günmüş gibi🤓 2 1 Yorumla Derew +1 yıl İşte bu ilk günkü gibi Yorumla
Benisevbendeseni Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Eğlenceli bir gece çılgın shshsd 3 1 Yorumla Fenadam +1 yıl Ne boyutta ;) Yorumla
narinbirbey Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl İnsan olsa iki taraf da sorun olmayacak aslında 1 0 Yorumla
TehlikeliSarışın Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 48% +1 yıl Senden çok mutluyum kankim @OKEY <3 0 0 Yorumla
Rotasizgemi81 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 42% +1 yıl Yeni fantazileri katmak canlılık katar 0 0 Yorumla
Edım36 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 43% +1 yıl Yeni şeyler, yeni fanteziler denemek tabii ki 0 0 Yorumla
elon6 Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 55% +1 yıl nirvana jeli yorumlayacak biri var mı kullanan? 0 0 Yorumla
hayalet-yolcu Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 44% +1 yıl Renkli bir cinsel yaşam... %87 net... 0 0 Yorumla
synbrk Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 31% +1 yıl Desene yandık yine diycez bizi ok kurtarıyor 0 0 Yorumla
Baskentli_Babacan06 Takip Et Xper 7 Yaş: 50 , eic 52% +1 yıl Evvela bir hatun lazım sonra bakarız devamına 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Fantezi olmalı kesinlikle 6 1 Yorumla doganNRW +1 yıl Mesela ne gibi Yorumla
serHAN4554 Takip Et Master Yaş: 45 , eic 51% +1 yıl Aşk yoksa öyle bir yol yok milleti kandırmayın 👈 0 0 Yorumla
SuuXChoeer3h Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 32% +1 yıl Hayal gücün geniş olacak ki geceler bizim olsun 0 0 Yorumla
Emergence Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 49% +1 yıl sekste yeni fanteziler deneyin kelepceli kostumlu 0 0 Yorumla
İllegal57 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 47% +1 yıl Canlı yayın açıp sevişmek anxjx şaka tabi 0 0 Yorumla
babyocconer Takip Et Master Yaş: 27 , eic 31% +1 yıl Baya taktik var :D Tam bilmiyom ama. 0 0 Yorumla
evinizinkedisi Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 40% +1 yıl Karşılıklı saygı, sevgi, anlayış. 0 0 Yorumla
Andromeda89 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 77% +1 yıl Ön sevişme ve bazı zamanlarda role play 0 0 Yorumla
dağdagezenbalık Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 62% +1 yıl kontrollü olan için. hiç birşeye gerek yok 0 0 Yorumla
Uzay-Yolcusu Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 35% +1 yıl Sevgi saygı sadakat daha neler neler. 0 0 Yorumla
Hüzzamcı Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 52% +1 yıl Uzun süreli ilişkiyi feristahi kurtaramaz😀 0 0 Yorumla
Halukdegeç Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 63% +1 yıl Fantezileri ve mekanları değiştirmek iyidir 0 0 Yorumla
mehmetkmz Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 37% +1 yıl Anlayış saygı sevgi alttan alma kalp kırmama 0 0 Yorumla
Tersy Takip Et Master Yaş: 48 , eic 59% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tutkuyu artırmak gerekir. 0 0 Yorumla
Mantıklıkız03 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 65% +1 yıl Aşk bittiyse canlılık manlılık kalmaz ki 0 0 Yorumla
Knrmt Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 32% +1 yıl Herşeyi yerinde yaşamak ve sürekli heyecan katmak 0 0 Yorumla
TheDoctor01 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 43% +1 yıl Farklı kamasutra pozisyonları denemek. 0 0 Yorumla
Peugeot90 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bir ilişki daha iyi başka türlü bu denn gidilemez 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
545Cevap
Denemekte fayda var neden olmasın
Evli misin
@atom_aslan evet neden
Merak ettim ondan
Burda mısın
fantezilerle kesinlikle..
en cilgin fantezi ne peki aklındaki
Ne gibi fantezi mesela?
Affedici olmak biri kızarken diyeri susmak
Ama susmuyor 😀
@Derew sussuz bırak susar 😂
Ahh ahhh bende çözüm var sandım 😀 aslında susuz degilde başka bir şeyi eksiltmek lazım 👏😀😆
@Derew haha neymiş o? 😂😂
Yani susuz gibi birşey 😀
@Derew açmı? 😂
Ulann kendimi zor tutuyorum ille ulu orta söyletecen 😀aclık ama gıda olarak degil 😎
@Derew anladım galiba evlimisin?
Yok be nerden cıktı evlilik 😀
@Derew öyle geldi bana ama sevgilin vardır
Yokluk içindeyim dur bilerek mi yapıyorsun bunu 😀
@Derew peki yokluk içindeyken kim için susmuyor dedin? :D
Gelecegi gördüm 😀😀😎
@Derew haha öylemi susar ya bence :D
Bence daha ayrıntıyı görmek lazım sen gell görelim
@Derew olur
Bekliyorum çözüm bul
@Derew neye?
Sussuzluga anla işte sende 🙃
@Derew yok artık olmaz öyle şey
Ahh ahh sen hadi gell
@Derew gelmem
Bir dene bakalım hadi gel dm
@Derew olmaz amaç belli
Yok be takılıdıfımdan ne amacı 😀
@Derew boşver :D
Ihhh küstüm tamam 🥴
@Derew tamam ya
😅😅😅
Hahah
Yok küstüm
@Derew küsme :/
:( :/
Birlikte spor yapmak ilişkiyi uzun kılar
Farkli fantaziler deneyin
Sevmwk ve her defasında ilk günmüş gibi🤓
İşte bu ilk günkü gibi
Eğlenceli bir gece çılgın shshsd
Ne boyutta ;)
İnsan olsa iki taraf da sorun olmayacak aslında
Senden çok mutluyum kankim @OKEY <3
Yeni fantazileri katmak canlılık katar
Yeni şeyler, yeni fanteziler denemek tabii ki
Ufak sürprizler yapmak. :D
nirvana jeli yorumlayacak biri var mı kullanan?
cinsel içerikli güreş tutmak
Farklı posizyonlar deneyerek
Renkli bir cinsel yaşam... %87 net...
Desene yandık yine diycez bizi ok kurtarıyor
Evvela bir hatun lazım sonra bakarız devamına
Fantezi olmalı kesinlikle
Mesela ne gibi
Ellerinize saglik iyi.. cok iyi
Aşk yoksa öyle bir yol yok milleti kandırmayın 👈
Hayal gücün geniş olacak ki geceler bizim olsun
Eşinle olmak namuslu olmak
Eğlenmeyi bilmeli herşeyde