Cinsel Yaşam Uzun süreli birlikteliklerde ilişkiyi canlı tutmanın yolları sence neler? (Sayfa 10) OKEY Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2349 Uzun süreli birlikteliklerde ilişkiyi canlı tutmanın yolları sence neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 72 kişi beğendi
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Açık evlilik bu işi çözer.. 0 0 Yorumla
adrenalin64 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 39% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Cuckold, swinger, grup... 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Değişik fantaziler her şeye açık olmak gerek 3 2 Yorumla Semihsaglam1 +1 yıl Çok haklısın Yorumla stresbank +1 yıl Sen herşeye acıkmısin Sinirsiz Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Monotonluktan kaçacaksınız :D 3 1 Yorumla Dynamix06 +1 yıl Hergün yeni fantaziler dimi :) Yorumla
Rayan2 Takip Et Master Yaş: 50 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. İlgili olmak her daim. Sevdiği şeyleri yapmak 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Fanteziler ve değişik seyler yaparak 5 1 Yorumla Histenge12 +1 yıl Ne gibi mesela? 🙂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kelin ilacı olsa kendime sürerim 4 6 Yorumla stresbank +1 yıl Keşke benim seni ne kadar mutlu edeceğimi bilseydin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @stresbank eğer gerçekten öyle bir kabiliyetin olsaydı bir arayış içinde olmazdin Yorumla stresbank +1 yıl Doğrudur yorum senin Yorumla 3 yorumu gör tektek0606 +1 yıl Ahahaha guzel laf koymuşsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @tektek0606 teşekür ederim Yorumla tektek0606 +1 yıl Hak etmis ama Yorumla
safayaece Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Çeşitli fanteziler yaratmak 5 2 Yorumla oski35 +1 yıl Ne gbi Yorumla trenzalore00 +1 yıl Dimi; insanlar ilişkilerini güçlendirmeli farklı şeylerle eğer hala birbirini seviyorlarsa Yorumla
meraklıoğlann Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 697 cevap paylaştı. Hiç denenmeyen şeyleri denemek güzel olurdu 0 0 Yorumla
HiçBirşeyBilmyenAdam Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl iki tarafta elini taşın altına koyacak. d 0 0 Yorumla
essekherifindamadi1 Takip Et Xper 5 Yaş: 53 +1 yıl Sevgi anlaşmak değildir. Nedensiz de sevişilir :) 0 0 Yorumla
keiracuck Takip Et Xper 6 Yaş: 40 +1 yıl Farklı kişileri yatağa davet etmek. 1 1 Yorumla BerdazqL +1 yıl çok zor bir karar iki taraf için de bence. tecrübe eden var mıdır acabaa? Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. Fantazilerle coşkulu hale getirmek lazım 1 0 Yorumla
deren1453 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Teşekkür ederiz taktikleriniz 3 2 Yorumla deren1453 +1 yıl Bnce herseye acik olunmali her turlu seks cumlelerine faztazilere Yorumla LusiFe-R +1 yıl Evet katiliyorum. Ortam alevlenmeli. Sonucta seks yapilacak. Degil mi deren1453 Yorumla
MrsBlackBlood Takip Et Xper 7 Yaş: 109 +1 yıl Fantaziler ise yarar degisik mekenlar denesinler. 2 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Doğru kişiyi bulmanız ve para lazım 2 2 Yorumla barmen_123 +1 yıl parasiz olmuyo gercekten Yorumla gencpatron34 +1 yıl Parada no problem. Ama doğru kişi istemiyorum heyecan katsin yeterli kisa olsun öz olsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
545Cevap
meyveli olanı kullanan var mı?
Açık evlilik bu işi çözer..
Cuckold, swinger, grup
...
Ne yaparsan yap o ilişki ölmek zorunda
Tutkuyu elden bırakmamak.
saygı olması sevgi ve istek...
Okkkeyy bestim diyebilirim 😗 😉
Değişik fantaziler her şeye açık olmak gerek
Çok haklısın
Sen herşeye acıkmısin
Sinirsiz
Değişik fantaziler ve süprizler.
Monotonluktan kaçacaksınız :D
Hergün yeni fantaziler dimi :)
Anlayış ve hoşgörü ve bol bol seks !!!
Romantik olmak ve sürekli heyecanı arzulamak. 😊
Uzun süreli ilişkilere karşıyım :D
Bdsm & Ddlg kombini yeterli
Gecede zirve okeyle yaşanır
hiç ilişki kurmamak. bence tek çözüm
Çok basit, telefonu bırakıp bacak omuz yapmak 😀
İlgili olmak her daim. Sevdiği şeyleri yapmak
Saygi, sevgi, seks, ask, romantizim
Değişik fantezilerle herşey güzel olur
Aynı kadınla ömür geçirmemek
Bilmem hiç sevişmedim kiiii
çiftin bir birini tamamlaması olabilir
Cinsel ilişkiye girmemek bence
Fanteziler ve değişik seyler yaparak
Ne gibi mesela? 🙂
odun gibi olmayacak partner yani.
Nasll
fantezi ve ten uyumuna bağlı kesinlikle yani
Kelin ilacı olsa kendime sürerim
Keşke benim seni ne kadar mutlu edeceğimi bilseydin
@stresbank eğer gerçekten öyle bir kabiliyetin olsaydı bir arayış içinde olmazdin
Doğrudur yorum senin
Ahahaha guzel laf koymuşsun
@tektek0606 teşekür ederim
Hak etmis ama
Duzenli spor bakım ve duzenli bir iliski 😊
Saygı tabikide en güzel yöntem bu
Küçük ve tatlı sürprizler olmalı.
Mesela
İlişkiye çok değer vermemek
Her zaman keyif zevk alman.
Sevgi, saygı, farklı aktiviteler
Hergün makarna yenmez derdi akıl hocam
Çeşitli fanteziler yaratmak
Ne gbi
Dimi; insanlar ilişkilerini güçlendirmeli farklı şeylerle eğer hala birbirini seviyorlarsa
Neşemizi kaybetmemek lazım. Aşk mutlu etmeli.
paylaşımları artırmak
bütünleşmek
sarılmak
uyum fikir ortaklıgı fantaziler
Doğru kişiyi bulmak yeterli
Hiç denenmeyen şeyleri denemek güzel olurdu
iki tarafta elini taşın altına koyacak. d
fantazilerdir renk katmak lazım
İletişim güçlü olduktan sonra herşey çözülür
Hayatı sevmeli , yaşamayı sevmeli, gerisi gelir
Sevgi anlaşmak değildir. Nedensiz de sevişilir :)
Uzun süreli ya karsiyim ilişkiye karşıyım hatta
Farklı kişileri yatağa davet etmek.
çok zor bir karar iki taraf için de bence. tecrübe eden var mıdır acabaa?
Her iki tarafta birbirini tamamlasın yeter
Ten tene değmelidir derler hep ama
okey mi okeyyyy hersey guzel
Güven olmalı ve de heyecan...
Fantazilerle coşkulu hale getirmek lazım
Uzun süreli birlikteliklerde bulunmamak
Teşekkür ederiz taktikleriniz
Bnce herseye acik olunmali her turlu seks cumlelerine faztazilere
Evet katiliyorum. Ortam alevlenmeli. Sonucta seks yapilacak. Degil mi deren1453
Sadakatli paylaşımcı kuralsız
uzun ilişki yaşayanlar bildirsin
Sadık olmaktır bence tabi değişebilir bu
Fantaziler ise yarar degisik mekenlar denesinler.
Doğru kişiyi bulmanız ve para lazım
parasiz olmuyo gercekten
Parada no problem. Ama doğru kişi istemiyorum heyecan katsin yeterli kisa olsun öz olsun