Kesinlikle nokta atışı, hayatımda bir kadın var, neyin diye sorarsan cevabını bende bilmiyorum.6 yıldır aralıklarla görüşüyoruz, ne zaman uzaklara gitsem 6 ay falan görüşmesek beni ilk gördüğü an arayıp sormalar yatıp kalkmalar, ilişkinin 2. ayında aramaz sormaz, ilgi kaybolur, gel sevişelim derim bahaneler üretir, sonra yine ilişki biter, taa ki 7 ay ayrı kalana kadar, kızı bende çözemedim.
Bu tür ilişkilerde heyecanın düşmemesi için eşini mutlu ve haz duyacağı mesaj hediye güzel sözler önemlidir iki tarafta saygılı olursa herşey yolunda gider cinsel ilişkiyi de düzenli olarak yapmaya neden olur
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
uzun süreli beraberlikler için bilinmesi gereken şeyler karşı tarafı tanımak neyi sevip sevmediğini bilmek. kalbine dokunmasını bilirsen nasıl sürdürürüm derdine düşmezsiniz.
uzun iliskiler duygusal sadakat ile olur. duygu paylasimi olmadan baskalariyla yasanilan cinsel kacamaklar aldatma olarak gorulmemeli. taraflar birbirini bu konuda ozgur birakirlarsa, saygi ve sevgi artarak devam eder, cinsel bezmislik yasanmaz.
Yok daha neler 😂 başkasıyla yatacak ha boşa daha iyi ozaman evlenmeye ne gerek var insanlar ondan bundan alsın zevkini kazandığı para da karısına harcayacağina kendine harcar 😂
Bu senin dedigine cinsel bezmislik degil. Cinsel sapiklik denir. Senin zihniyetin degisik. 10 sene guvercin besledim Kuslar kendi esinden baska hic bir kusla ciftlesmediler. Taki esleri olunceye dek. Hayvanlardan ogrenecek cok seyimiz var.
Oldukça haklısın. Çoğunluk karşı çıkar, tabi karşı çıkar programlamaların dışına çıkamıyorlar. Çoğunluğun buna karşı çıkması bir anlam ifade etmez eline sağlık.
Bu okey yüzünden nüfus hızla azalıyor. Arada bir imalat hatası yapıp uçlarını açık bırakmak lazım. Hem zorunlu evlilik sayısı hem cocuk sayısı patlama yapar 😉
İlişki de süpriz yapmak en başta gelen en güzel özelliktir. Farklı fantazilere açık ol evinde odanız da sizin her yerde her türlü yap farklılık kat ama herşeyden önce sev güzel ve özel sözler soykeo
Evliysen; hala sevgili olduğunuzu unutma ve günlük stresleri yatak odasının dışında bırak. Flörtöz davetler, şaşırtan sürprizler ve farklı sonlarla heyecanın dozunu artır, hazzın kapısını arala
Öncelikle partnerler isteklerini dile getirmekten çekinmemeli. Cevizi sevip fındığa katlanmak mantıksız. Bu ilişkiyi monotonlaştırır. Ayrıca Fanteziler devreye girmeli ki ilişki sürekli canlı tutulsun
Her anlamda güven kokmali sonra çok iyi tanimali çiftler zevklerini iyi bilmeli sehvetin tadindan tatmak için dogru zaman da dogru pozisyonda ve dogru fantaziyi uygulamak yerinde soft yerinde hard hepsinin +toplami Hijiyenlik temizlik şart.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yeni şeyler yeni ortam farklı fanteziler hem kadının hem erkeğin canlı olması lazım bu konuda tek taraflı olacak bisey değil bu
Aynn haklsn ben oral yapmda en iyisi oldgum ida sderm kadn yapmsn ama bn milim milm heryerne yaprm olcu yok kadn yapmsn ben yaprm o orgazm oldmu bn olmsamda mutlu oluyorum seks de sinr bna gore yo k sevgili gamze
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
545Cevap
Farklı ortamlar, cosplay çalışmaları, soslar ve çikolatalar eşliğinde fanteziler gibi şeyler olabilir... :D
Sevgi saygı diyemeyeceğim eğer iki tarafta bir birini seviyorsa zaten ilişki uzun süreli olur ama biri kalleşlik yapıyorsa o ilişki yütümez
En etkilisi ortam değiştirmek. Başbaşa elele tutuşulup da gezilen kültürel bir gezi dahi eski canlılığı yeniden sağlayacaktır.
Farklı yer değişimleri ve renkli fanteziler. Çiftlerin çıkmak istemeyeceği, ateşi daha da arttıran pozisyonlar.
Az görüşmek ilişki süresini uzatır... Özlem vardır hep hasret vardır
Kesinlikle nokta atışı, hayatımda bir kadın var, neyin diye sorarsan cevabını bende bilmiyorum.6 yıldır aralıklarla görüşüyoruz, ne zaman uzaklara gitsem 6 ay falan görüşmesek beni ilk gördüğü an arayıp sormalar yatıp kalkmalar, ilişkinin 2. ayında aramaz sormaz, ilgi kaybolur, gel sevişelim derim bahaneler üretir, sonra yine ilişki biter, taa ki 7 ay ayrı kalana kadar, kızı bende çözemedim.
Bu tür ilişkilerde heyecanın düşmemesi için eşini mutlu ve haz duyacağı mesaj hediye güzel sözler önemlidir iki tarafta saygılı olursa herşey yolunda gider cinsel ilişkiyi de düzenli olarak yapmaya neden olur
uzun süreli beraberlikler için bilinmesi gereken şeyler karşı tarafı tanımak neyi sevip sevmediğini bilmek. kalbine dokunmasını bilirsen nasıl sürdürürüm derdine düşmezsiniz.
bunu sen yapabiliyor musun
Tanıtmaya calisirmisin
Harika
Sen iyi biliyorsu.
şu an sevgilim yok ve cevap vermiyorum olunca yazarim ok
Hiç sevgilin olmadimi
Oldu ve bitti
Yasamadinmi birsey
Heyacan ask olursa olur yoksa ne denersrn dene fark etmez
Bunu ğöin önde kadın lazım 😀
uzun iliskiler duygusal sadakat ile olur. duygu paylasimi olmadan baskalariyla yasanilan cinsel kacamaklar aldatma olarak gorulmemeli. taraflar birbirini bu konuda ozgur birakirlarsa, saygi ve sevgi artarak devam eder, cinsel bezmislik yasanmaz.
Evli misin
Yok daha neler 😂 başkasıyla yatacak ha boşa daha iyi ozaman evlenmeye ne gerek var insanlar ondan bundan alsın zevkini kazandığı para da karısına harcayacağina kendine harcar 😂
Bu senin dedigine cinsel bezmislik degil.
Cinsel sapiklik denir.
Senin zihniyetin degisik.
10 sene guvercin besledim
Kuslar kendi esinden baska hic bir kusla ciftlesmediler.
Taki esleri olunceye dek.
Hayvanlardan ogrenecek cok seyimiz var.
Oldukça haklısın. Çoğunluk karşı çıkar, tabi karşı çıkar programlamaların dışına çıkamıyorlar. Çoğunluğun buna karşı çıkması bir anlam ifade etmez eline sağlık.
Beklenmedik sürprizler yapmak. Keyfin yerinde olduğu anlarda hafif egzersizlerle ilişkiye geçmek ince ayar vermek.
Kesinliklee seks ihmal edilmemeli aksi takdirde kötü sonuçlara yol açabilir :)
Çeşitli fantezi seçeneği ve dili iyi kullanmak yeterli olacaktır. Merak eden özelden sorabilir
Sevgi ve saygı olmasi gerek bunlar yok sa kısa sürer
İlişkiye başladığınız hali ve davranışları hiç kaynetmemeye çalışın.
Geçmişi kurcalamamak
Saygı ve sevgiyi korumak
Ufak bir sorunu büyütmemek
Anlayış ve hoşgörüyü elden bırakmamak sabırlı olmak
bir iliskiciyi canli tutma cabalari baslamissa o iliski bitmis demektir.
Eğer bir gün bir yenisi daha eklendi ve bu kadar çok geniş
Dediğin gibi... sevgili kalabilmek. Evlendikten sonra bile
Hiç kulllanmadım hangi boy kaç cm için oluyor okey beyefendi yardımcı olun :D 19/20 cm arası için orta boy mu aluyoruz
Rengarek heyecan katıcı fantaziler olabilir :)
#emre00
Ona küçük sürprizler yapın :d
Hiçbişey ayrıl gitsin başka erkekvskadın mı yok sana
Bu okey yüzünden nüfus hızla azalıyor. Arada bir imalat hatası yapıp uçlarını açık bırakmak lazım. Hem zorunlu evlilik sayısı hem cocuk sayısı patlama yapar 😉
İlişki de süpriz yapmak en başta gelen en güzel özelliktir. Farklı fantazilere açık ol evinde odanız da sizin her yerde her türlü yap farklılık kat ama herşeyden önce sev güzel ve özel sözler soykeo
Evliysen; hala sevgili olduğunuzu unutma ve günlük stresleri yatak odasının dışında bırak. Flörtöz davetler, şaşırtan sürprizler ve farklı sonlarla heyecanın dozunu artır, hazzın kapısını arala
Öncelikle partnerler isteklerini dile getirmekten çekinmemeli. Cevizi sevip fındığa katlanmak mantıksız. Bu ilişkiyi monotonlaştırır. Ayrıca Fanteziler devreye girmeli ki ilişki sürekli canlı tutulsun
Bence yoldan ziyade sevmek önemli olan ve bir şeyler paylaşmak
Ne mesela
Türk erkekleri için delik olsun yeter. İlişkiyi bir hafta bile sürdürebilirler.
öncelikle insan birbiriyle uyumlu olcak kafaları uyuşucak yoksa ne yaparsan yap faydası olmaz
Ten uyumu yakalanamadıysa ne yapsan nafile, işe yaramaz.
canli tutma niyetinde olmak. ole b niyetin yoksa yaranamaz kimse...
Herzaman canlı tutmak iyidir yeni şeyler dogurur
Uzun süreli ilişkim olmadığı için daha renk katmaya da gerek kalmadı yani başka fanteziler sürprizler var daha sıra bunlara gelmedi😅
O zaman bişey yaşamamışsın demektir
@Semihsaglam1 hayır yaşadım ama çok fazla değil
Anladım, yasamanı isterdim çünkü telafisi yok bu dünyanın yaşadıklarının
Her anlamda güven kokmali sonra çok iyi tanimali çiftler zevklerini iyi bilmeli sehvetin tadindan tatmak için dogru zaman da dogru pozisyonda ve dogru fantaziyi uygulamak yerinde soft yerinde hard hepsinin +toplami Hijiyenlik temizlik şart.
Yeni şeyler yeni ortam farklı fanteziler hem kadının hem erkeğin canlı olması lazım bu konuda tek taraflı olacak bisey değil bu
Çoklu ortamlar idealdir👍🏻
çok tesekkürler tavsiyelernz için :)
Okey kullanmak uzun süredürebilir belki denesinler😂
Bunun cevabını sen daha iyi biliyorsun Okey'ciğim :d
İlişkide ortak nokta ne kadar çok ise o denli ilşki canlı kalır. Aksi bir durum varsa çok zor.
sevgi saygı birbirnde sıkılacak kadar beraber olmama bunlar oldumu uzun ilişkiler mümkün
Sınır olmamalı ilişkide her şey denenmeli
Imm masaj salonunda felan yapılmalı dimi
sınırsız ortam erkegi ucurur
kesinlikle katiliyorum yatak odasi ve sınır asla bir arada olmamali
Aynn haklsn ben oral yapmda en iyisi oldgum ida sderm kadn yapmsn ama bn milim milm heryerne yaprm olcu yok kadn yapmsn ben yaprm o orgazm oldmu bn olmsamda mutlu oluyorum seks de sinr bna gore yo k sevgili gamze
Sevişmek tekrar sevişmek sonra tekrar
Fantazi olmazsa evlilik olur
Nasil yani
Uzun süre boyunca yapılmamış şeyler yapmak
Yenilikçilik kurtarır
Karşılıklı hoş görü sempatiklik ve tabikide sürekli yenilikçilik
İki tarafda hertürlü fantaziye açık olmalı birbirini tamamlamalı sınır olmamalı
Seks ilişkiyi tekrar güçlendiren , sevgiyi ortaya çıkaran bir olaydır
Öncelikle birbirlerini vakitte zaman ayırmaları birbirinin daha iyi tanıyor bilmeleri için romantik ortamlar oluşturulmalı
Fazla uzatmadan evlenmek
En güzeli.
Helal seks iletişimi :)
ilişkiyi canlı tutmak hareketli kılmak için olmazsa olmazlardan bence
Fantaziler fantazilerrr, bunun sınırı yok sekste fantazi bitmez
Cepte olmadığın sürece ve ona kendinle ilgili ufak ufak açlıklar bırakarak.
Saygıdır.
Saygıyı kaybettiğinizde, her yapılan klişe gelmeye başlar ve itici gelir.
O heyecan var ya ilk tanışmadaki heyecan bitti mi bitiyor bende
Eğlenceyi eksik etmemek. Eğlenceli bir ilişkide her türlü canlılık korunur.
Partnerlerin uyumu uzun süreli birlikteliklerde ilişkiyi canlı tutar. .
.
İstediğin şeyler için,
Verdiğin sözler için,
Her zaman çabala.
.
Tabii ki rutine düşmemek. Değişiklikler ve sürprizler iyidir.
Bence heyecanı tavan yaptıran birşey sevişme anında kurulan fanteziler 😊
bazı seylere acıkk olmak lazım. sabit fikirli insanların işi zor