Öncelikle iletişim kanallarının açık olması sonra iki taraf da ne istediğini, neye ihtiyacını olduğunu bilmeli. Aksi halde istediğiniz kadar uğraşın o monotonluğu ortadan kaldıramıyorsunuz.
Kendini yenilemek, aynılaşmayı, sıkıcılaşmayı engeller. Bir diğeri de kendine boş vakit ayırmak olabilir, ayrışmanın derecesi iyi ilişkiye götürür bence.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Her buluşma ilişkiyi canlandırır zaten farklı veya fesat şeyler aramaya gerek yok.
Farklı mekanlar, farklı fanteziler. Sürekli olarak aktif seks hayatı.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Zevki ve heyecanı artırmak fantaziler ve seks oyunlarıyla mümkündür. Masaj yağıyla yapılan seks, kaydırıcıyla yapılan masaj, seks oyuncakları, kelepçe vs. Gayet hoş oluyor.
Eğer karşındaki odun gibi biriyse sen ne yaparsan yap ne sürprizler hazırlarsan hazırla, ilişki canlılığını koruyamayacaktır İki tarafın da karakteri eğlenceli olm
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Çiftler arasında iletişim başta olmak üzere küçük seks oyunlarıyla yatak odasını renklendirmek, fanteziler olmazsa olmaz.
Pek o kadar emin olma hic sevmedigin biride olsa karsi cinse sana dokunmasi bazi uyarici noktalari opmesi ya da emmesi seni bir anda tahrik edip cinselligi yasamana sebeb olur
Diyorum ya hic tanimadigin bir yerdesin ve msaj yaptirmaya gidiyosun adam oyle bir masaj yapiyoki artik seni delice tahrik eder ve sen kendini sadece ona birakirsin ve gerisi gelir bayanlar bu gibi durumlarda kendini frenlemeyip olayi akisina birakirlar
Bak ben sana sunu diyeyim bir erkek esimden cinsel perfotmans alamadiginda disariya gozu kayar ama sen erkegini tatminden otesini verebiliyosan o adamda derman kalmaz ve disariyada bakmaz inan boyle bu bayanlar icinde gecerlidir
Öncelikle bir ilişkiyi canlı tutmak istiyorsan ön sevişmeyle partneri önce iyi bir kıvama getirip boşaltmalısın sonra ne yaparsan yap zevk alır tabi partnerinde seni düşünmeli
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
545Cevap
Kılıf iyidir araya farklı fantezi ler konabilir tabikide
Sadakat fantastik olmak ve bakımlı olmaya devam etmek
Empati ve saygı... gurur yapmadan uyum isteği.. sonrası kolay 😊😊😊
Yatak odası sınırlarında kalmayacaksın, bir de eşin diye bazı şeyleri yakıştırmama olayı var bizim insanlarda. Yatakta sınır olmalı derim ben :)
Uzun süreli ilişkilerde canlı tutmak istiyorsa çiftler..
Fanteziler esliginde, degisik pozisyonlar denenebilir
Yeniliklere açık olmak ve karşılıklı olarak fantezilere isteklere karışık vermek!
Herşeyin bir ömrü var ilişkide öyle doğacak büyüyecek ölecek
yatak odasından elektronik cihazları hemen çıkarın,,, uğraşacağı tek şey sen olsun..
Seksi mesaj olmazsa olmaz.
😂😂😂
Benden sin sende
Ona patlican sokarak uyandiririm tek istedigi fantezi oyun olsun
Öncelikle iletişim kanallarının açık olması sonra
iki taraf da ne istediğini, neye ihtiyacını olduğunu bilmeli. Aksi halde istediğiniz kadar uğraşın o monotonluğu ortadan kaldıramıyorsunuz.
Kendini yenilemek, aynılaşmayı, sıkıcılaşmayı engeller. Bir diğeri de kendine boş vakit ayırmak olabilir, ayrışmanın derecesi iyi ilişkiye götürür bence.
Her buluşma ilişkiyi canlandırır zaten farklı veya fesat şeyler aramaya gerek yok.
Sen biliyorsun bu işi 😂
Sevişmeyi eğlenceli ve tutkulu bir hale getirmekle mumkun olur bu.
Azı karar çoğu zarar bokunu çıkarmıcan zaten otomatik olaylar kendisi gelişir
canlı tutmak için aşık olun kalbinizin doğrusunda ilerleyin şeyinizin değğil
Saat ve mekan kavramına takılmadan aklına estiği gibi tadını çıkartmak
Partner uyumu kotuyse en iyileri bile bunu duzeltemez
Değişik mekanlara takılıp eğlenmek lazım arada işi abartmadan tabi 😊😇
Ten uyumu ve aşk olduğu müddetçe canlı kalır zaten.
İki taraf istekleri ve eğlenceli olması lazım ölü gibi tatsız tutsuz olmamalı
Farklı mekanlar, farklı fanteziler. Sürekli olarak aktif seks hayatı.
Zevki ve heyecanı artırmak fantaziler ve seks oyunlarıyla mümkündür.
Masaj yağıyla yapılan seks, kaydırıcıyla yapılan masaj, seks oyuncakları, kelepçe vs. Gayet hoş oluyor.
Ceviz yemeli baklava da olur
Delimiyim ben 😂😂
Takviyesiz erkek makbul olanidir sert ve arzulu
Her zaman keyif zevk alman.
Sanki her zaman yapıyorsun gibi söyledin
:)))
🤣 🤣
Öncelikle iliskiden ne beklediğin önemli. Bence akışına birakmak gerekir soyle olsun boyle olsun. Supriz mis cinsellikmis bunlar gecici mutluluk..
İlişkide sürekliliği sağlamak için Aşkı taze tutmak için ve bunun yolu sarılmaktan geçer
İYİKİ VARSIN sözü her derde devadır.
Herkes birbirinin suyuna giderse uzun ömürlü ilişki mümkün. Ben haklıyım ben haklıyım derse ip kopar.
Uzun süreli birliktelik pek tercihim değil.
sevgi yoksa ilişkide uzun sürmüyor yani öncelik çiftlerin birbirini sevmezi
Eğer karşındaki odun gibi biriyse sen ne yaparsan yap ne sürprizler hazırlarsan hazırla, ilişki canlılığını koruyamayacaktır
İki tarafın da karakteri eğlenceli olm
Çiftler arasında iletişim başta olmak üzere küçük seks oyunlarıyla yatak odasını renklendirmek, fanteziler olmazsa olmaz.
Neler mesela
Belki bazen uzak durmalı bıkmamak için saygı sevgi aşk için
Amacin zevk almaksa karsindakin evli olmasi onun problemi.
Fanteziye açık ol sınır koyma rahat ol emmeli gömmeliye ses çıkarma molalarda koyu sohbet et
Kerim can ;bebeğim deyince vur bana 😅
Yani her daim seks yapmaya hazır olunmalı
seks seks seks
Rol oynama yaparak seks yapmak ilişkiyi canlı tutar bence
Romantizm her zaman olmalı küçük sürprizler maddiyatın hiç önemi yok
bol bol ilişkiye girip farklı pozisyonları denemeli bence. telefonları kenara bırakıp seksin keyfine bakın
Bence uzun sureli iliskide karsi tarafi dinlemek ve anlamak en mantikli yoldur
Berber verimli vakit geçirmek puzzle toparlamak , beraber biseyle uğraşmak , yorumlamak
Sürekli yeni şeyler deneyin mesela hep aynı şeyler de mesela o zaman çok güzel şeyler olabilir
bencil olmamak
heyecanı kaybetmemek
sürekli süprizler yapmak
Şakaya acik olmak sevmek saymak öpmek koklamak birlikte her şeyi yapmak gerekirse berber ağlamak beraber mutlu olmak
Kendini ve karşındakini iyi tanıyıp, fantezi dünyasının kapılarını aralamaktadır geçer bence
Benim için fantezilerdir. Değişik olarak yaptığımız o kadar çok fantezi var ki renk katan.
gorselde elinde tuttugu cihazlarin birakilmasi lazim.
Bu konuyu çok mu abartiyoruz. tek yapılması gereken beklentileri bitirip ani yaşamak
seviyorsan değer veriyorsan extra birşeye gerek yok bence
Farklılık yapmak ve yaşatmak. Yeniliklere açık olmak ve denemek
Heyecanı kaybetmemektir bence. O da kücük süprizler filan yapmakla olabilir :)
Kız yerli ve milli ise uzun ömürlü ilişkinin sırrı ömür boyu görüşmemektir.
seks oyuncaklari alirim tabi kirbaç iskence aletleri falan😂biraz fantezi olsun👍
Seks olmadan hayat olmaz seks canlılık verir ve daha çok ilişkinin yürümesi için gerekli olan bişey. Karşılıklı olmuyosa zorlama direk ayrıl 😂
Mekan, değişik fanteziler heyecanı hep aynı tutar.
Tabi oda değiştirmeli 😅
@MeD_-_CeZiR araba !! denicem bak senin için 🔥🔥
Uyuzluk yapma terlik geliyo bakk 😂😂😂
Değişik fantaziler yatakta pantneri kudurtcak sözler filim izleme dışarıda arabada ormanda seks yapma
Seksi mesajlar atarak tüm gün seni arzulamasını sağlamak en mantıklısı hep heves ve sabırsızlıkla biter sonu 👍
Her gün yapmasınlar veya iki günde bir insan bir süre sonra sıkılır özlemek lazım
Seni tahrik eden bir erkek varsa ne yaparsin peki ;)
Direk karşımda olsa mı
Aşık olduğum kişiyse sonu malum biter ama normal biriyse ne yaparsa yapsın tahrik olmam
Pek o kadar emin olma hic sevmedigin biride olsa karsi cinse sana dokunmasi bazi uyarici noktalari opmesi ya da emmesi seni bir anda tahrik edip cinselligi yasamana sebeb olur
Beni bilmiyorsun sevmediğim biriside beni tahrik etmez aksine iğrendirir.
Ilk defa bir bayandan bunu duyuyorum ama pek inandirici gelmedi sonucta istemsiz bir sekilde vucut kasilip zevk alir denemek lazim ve gormek lazim :)
İmkan olsa görürdün. Her kadın erkekten etkilenecek diye bir kural yok. 😉
Diyorum ya hic tanimadigin bir yerdesin ve msaj yaptirmaya gidiyosun adam oyle bir masaj yapiyoki artik seni delice tahrik eder ve sen kendini sadece ona birakirsin ve gerisi gelir bayanlar bu gibi durumlarda kendini frenlemeyip olayi akisina birakirlar
Vardırda aklıma gelmiyor
Anladim senin icin bir erkek nasil olmali sence caplin mi saf mi?
Normal sadık olsun
bir erkek neden gozu disarda olur sence?
Hem karaktersiz olduğu için hemde karşısındakinin hatası olabilir kişiye bağlı
Bak ben sana sunu diyeyim bir erkek esimden cinsel perfotmans alamadiginda disariya gozu kayar ama sen erkegini tatminden otesini verebiliyosan o adamda derman kalmaz ve disariyada bakmaz inan boyle bu bayanlar icinde gecerlidir
Bencede ben şahsen evlenmeyi düşünmüyorum
Gel dost kalalim hahah:))
Olur
Sen burdamisin hala?
Öncelikle bir ilişkiyi canlı tutmak istiyorsan ön sevişmeyle partneri önce iyi bir kıvama getirip boşaltmalısın sonra ne yaparsan yap zevk alır tabi partnerinde seni düşünmeli