Cinsel ilişkim olmadı ancak ön sevişme çol önemli uzun tutmak iki tarafıda doruğa ulaştırır karşılıklı şefkat ara ara kulaklara hırçın şeyler söylemek heyecan katacaktır.
Spontane gün içinde sevişmek, hiç ummadığı anda sürpriz, seksi bir hediye ve fanteziler. Kıskandırmakta ilişkiyi diri tutar. Üçüncü birini katmak faydalı olabiliyor bazen.
Güzel ve etkili taktikler verdin. Eksikliğini hissedenler bundan yararlanmalılar diye düşünüyorum. Daha ne olsun diyeceğim ama benim aklıma gelmeyen çok vardır.
Her zamankinden farklı pozisyonları deneyebilirsiniz ve birliktelikten önce ortamı daha güzel bir hale getirebilirsiniz böylelikle daha ateşli hissedersiniz
En güzeli ben de almıyorum. Ben senede bir defa alırım. Haziran başında o da. Kokuyo filan diyenler haftada bir duş alırsanız elbet kokar. Ben gün aşırı duş alırım hiç koku filan yok
Ara sıra ayrı odalardan msjlaşmak seksi şeyler yazarsın seni şöyle yapacam böyle yapacam veya görüntülü +18 gòrüsün sevisebilirsiniz yani degisiklik sınırsız.
Uzun süreli ilişkilerin canlı kalmasında en etkili çözüm tabiki cinsellik. Monoton seks hayatı yerine tabiki partnerinizle ufak heyecanlar denemelisiniz:) Böylece hep bir sonraki aksiyonu beklemek ilişkinizi canlı tutacaktır:)
Öncelikle kadını mutlu etcen heryeriyle seviseceksin 3 4 saat sevisme iliklerine kadsr emeceksin butun deliklerini göz actırmıyacaksın sert olup ona hükmedeceksin esir gibi eze eze iliski bitincede sevismeyi kesmicekain nefes nefese
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bunun için rol yapmaya gerek yok Doğru insanlar birbirini bulduysa birbirlerini mutlu ediyorlar herşekilde
bir oyunu yok bence heyecan varsa canlı kalır yoksa uyum oyunu da olmaz bunun.
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Marketten birkaç kavanoz heyecan aldım. Her sabah kahvaltıdan önce bir kaşık katıyorum. Bu sayede evliliğimdeki heyecan hiç bitmiyor. Heyecanın bitmesi gerekiyorsa biter yeter ki sevgi bitmesin.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Eğlenceli, çılgın, aktif bir karakter olması lazım iki tarafın da...
DeğişikLik MonotonLanmis KLise OLmus SozLerden Hareketlerden Uzak Daha YeniLikci Özgür Ve Kasmadan Rahatça Aşırı KiskanLigin? OLmadigi DürüstLuk GizLiLik? Güven BunLar OLdukça İLiski Ömrü Uzun OLur?
@içmimar35 evet neden şaşırdın ki bu kadar Abazalar bak onlar yüzünden bu 2. Hesap kafa dağıtmak için giriyorum o kadar bende 30 35 yaş arası yaptım artık kimse böylr şeyler yapmıyor
@içmimar35 1 kere bir resim geldi hiç aklıma gelmezdi sonra actim tabi nerden bileyim baktım 3 kere falan geliyor rahatsız oldum tamamen fake bir hesap bu öyle işte
@içmimar35 kolay gelsin benim kuzenim yıldız teknikte mimarlık okuyordu kızın canı çıktı benimde senin kadar zor bir bölümüm var ama işin sonu güzel olacak
Eğer karşındaki sadece yatan biriyse sen ne yaparsan yap ne sürprizler hazırlarsan hazırla, ilişki canlılığını koruyamayacaktır İki tarafın da karakteri eğlenceli olmalı
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kaliteli vakit gecirmek. Farkli heyecanlar denemek. Basbasa gecirilen zamanlari arttirmak ya da bu zamanlarda yer degisikligine gitmek. Haftasonu kacamaklari. Farkli mekanlarda cinsellik deneyimleri.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
545Cevap
Onu biraz kiskandıracak (cok degil olay cikmasin;) harekete gecirecek kiyafetler giymek etrafa biraz gülücukler dagıtmak.
İki tarafta birbirini sevmişse zaten o ilişki otomatik olarak canlı kalacaktır
Sadakat hosgoru ve merhamet olduktan sonra dvami geliyo zaten
Bence fantezi olması gerekiyor. Düz cinsellik bir yere kadar ve herkesin aslında bir fetisi vardir onu bulmak gerek. Bunun dışında saygı çok önemli.
poiztif bakmak lazım. hayat görüşü pozitif olan iki insan düşünemiyorum. bütün gün pilot. ne güzel dmakdsdlsa
Araya zaman zaman mesafe özlem sokmak
Fiziki olarak ufak değişiklikler
Seks oyuncakları
Tetikleyici giyim
Özel parfümler
Farklı mekanlar ortamlar
Gerektiğinde ayrı kalmak, her zaman yan yana olmak yerine bazen uzaklaşmak, özlem arttırır karşındakini ne kadar sevdiğini anlarsın vs.
Ayrılık pekiştirir
Cinsel ilişkim olmadı ancak ön sevişme çol önemli uzun tutmak iki tarafıda doruğa ulaştırır karşılıklı şefkat ara ara kulaklara hırçın şeyler söylemek heyecan katacaktır.
Spontane gün içinde sevişmek, hiç ummadığı anda sürpriz, seksi bir hediye ve fanteziler. Kıskandırmakta ilişkiyi diri tutar. Üçüncü birini katmak faydalı olabiliyor bazen.
Güzel ve etkili taktikler verdin. Eksikliğini hissedenler bundan yararlanmalılar diye düşünüyorum. Daha ne olsun diyeceğim ama benim aklıma gelmeyen çok vardır.
Allaha sukurler olsun kı ruh ıkızımı buldum cok sevıyorum cok 2 sene oldu evlenelı
Bu iki kişinin karşılıklı arzulamasına bakar. Arzu istek varsa ayakta kalır
Neden
fantezi ve oyuncaklar kostum ve mekan farklılıgı olabilir
Aman hep aynıı
Klasik fantazilerden uzak kişiye özgü, değişik fantaziler 🤪
Apayrı keyiftir.
bence mutlaka olmalı ama çiftler birbirini seviyorsa bu daha önemli💘
Evliysen; hala sevgili olduğunuzu unutma ve günlük stresleri yatak odasının dışında bırak. Doğru bence
O hassas noktaların yerini biliyorsan (ki ben biliyorum), bu durumda tabii ki küçük, tatlı dokunuşlar ;)
Her zamankinden farklı pozisyonları deneyebilirsiniz ve birliktelikten önce ortamı daha güzel bir hale getirebilirsiniz böylelikle daha ateşli hissedersiniz
En güzeli ben de almıyorum. Ben senede bir defa alırım. Haziran başında o da. Kokuyo filan diyenler haftada bir duş alırsanız elbet kokar. Ben gün aşırı duş alırım hiç koku filan yok
Hergün duş alıyosun yani
@ziyaretci84
@ziyaretci84 güzel yanları görmen güzel
Mis miss
@ziyaretci84 ahah
@ziyaretci84 hayır ama o da var
@Annastassia
Temiz insanin heryeri anladin sen ;)
@Nemesis16 dogru diyosun temz insann sevlmeyeck opulmeycek yeri yok zevlksn dostum sen
Çiftler Karakter sahibi olmalı. İyi kalpli, şefkatli, eğlenmeyi bilen falan filan.. Sonra kaliteli cinsellik olmalı 👍
Karşilikli özveri, istedigini bilmek, sevgi, saygı ve bağlılık.
güzel tanımlamışsın
Hiç yaşamadım ama ok ilk deneyimde kullanacağım şey🥴
Tamam
Uzun zamandir seks istediğim erkekle bile yapamadim firsat bulup da söyleyemediğim için. O yüzden susucam
susma ben ce konuş içini dök
@borcine ne diyim
arzularini istegini söyle
@borcine okulda mi
ne okulu
@borcine lise
@borcine evet
yaş kaç senin bu istediklerini yapacak yasdamisin
sacma olan ne lisedesin seksden bahsediyosun kaç yasondasinki bunu istiyorsun birlikte olacağın kişi bunu bilmeli her kimse
Çok gizlisin
Bence tlf olmamali ellerde bir de degisiklige merakli olunmasi gerek
Güzel uzun bir sakso en uzun ilişkiyi bile canlandırır. 😈
Çok haklısın , hele ki 69 Candır. :)
hemcinsleriniz keşke sizin gibi böyle her fanteziye olumlu baksa
Ara sıra ayrı odalardan msjlaşmak seksi şeyler yazarsın seni şöyle yapacam böyle yapacam veya görüntülü +18 gòrüsün sevisebilirsiniz yani degisiklik sınırsız.
Karşılıklı etkileşimde olmak mesela, çifte haz kullanmak. 🤭
Cesitli yaramazliklar olabilir masum olmak sartiyla 😊
Negibi mesela?
Uzun süreli ilişkilerin canlı kalmasında en etkili çözüm tabiki cinsellik. Monoton seks hayatı yerine tabiki partnerinizle ufak heyecanlar denemelisiniz:) Böylece hep bir sonraki aksiyonu beklemek ilişkinizi canlı tutacaktır:)
Öncelikle kadını mutlu etcen heryeriyle seviseceksin 3 4 saat sevisme iliklerine kadsr emeceksin butun deliklerini göz actırmıyacaksın sert olup ona hükmedeceksin esir gibi eze eze iliski bitincede sevismeyi kesmicekain nefes nefese
Bunun için rol yapmaya gerek yok
Doğru insanlar birbirini bulduysa birbirlerini mutlu ediyorlar herşekilde
Yok be olmuyor öyle
Yaşadinmi
Sadece yataktan geçse o işler #Okeyy de o işler hep oraya bakmıyor maalesef
bir oyunu yok bence heyecan varsa canlı kalır yoksa uyum oyunu da olmaz bunun.
Marketten birkaç kavanoz heyecan aldım. Her sabah kahvaltıdan önce bir kaşık katıyorum. Bu sayede evliliğimdeki heyecan hiç bitmiyor. Heyecanın bitmesi gerekiyorsa biter yeter ki sevgi bitmesin.
Eğlenceli, çılgın, aktif bir karakter olması lazım iki tarafın da...
Bizde tam tersi eşim istemiyor
Cinselliği partnerinle beraber keşfetmek ve sürekli yeni şeyler denemek
Ömür yetmez
@içmimar35 o yüzden canlı tutuyor zaten xd
İki kişinin uyumu önemli.. anlamayanda anlamaz yani
Bacı kardeş gibi olduysaniz ayrılık vakti gelmiştir .
öncelikle bitme sebebine bakmak gerekir hastalık uzuv kaybı mecburi durumlar hariç
diğer konularda biter
Hiç boşluk olmaması lazım sewişme uzun sürmeli, bacakları okşarken aynı zamanda meme antenleri emilmeli
DeğişikLik MonotonLanmis KLise OLmus SozLerden Hareketlerden Uzak Daha YeniLikci Özgür Ve Kasmadan Rahatça Aşırı KiskanLigin? OLmadigi DürüstLuk GizLiLik? Güven BunLar OLdukça İLiski Ömrü Uzun OLur?
Macera arayan ayrılsın hacı. Zaten uzun sğreli ilişki dediğin nedir? Harbiden nedir öyle ya ev kredisi öder gibi yıllarca? Ayrılın.
Cİnsellikte yavas yavas ilerle her adımdan aıkılınca bir tık ilerle
Dayanmasi zor
Mantık😉
Mutluluk, uyum, güven bence bunlar uzun süreli ilişkiyi ayakta tutar
İki tarafında arasında uyum olması şart ortak yönleri nekadar fazlaysa birbirlerini anlamaları daha kolay olur
Farklı şeyler denemek bence canlı tutar tabi karşılıklı istekle
Afrodizyak etkili QK Nirvana reklamı yaptığınıza göre :D uzun süreli ilişkileri canlı tutmanın yolu bu heralde, dur güzel reklammış düşelim.
fırsatları kacırmamak. kalıplara sıkışmadan her anın tadını cıkarmak.
ilk sorunda pes etmemek. polyanacılı degil ama olumlu duşunmek
karşımdaki kişi yani partnerim benimle veya ortak bir şekilde beraber birşeyler düşünmüyorsak yine de aynı monotonluk devam eder
Uyum önemli bir şey ama bence kesinlikle haklı, ara sıra değisik şeyler yapılmalı :)
Mesala ne gibi değişiklikler
karşılıklı sıkıcı olmamak. ufak süprizler yapmak. herşeyi karşı taraftan beklememek birkaç örnek olabilir
Hayatımda hiç ilişkiye girmedim bu yüzden bjr şey yazamıyorum
Bu yaşa kadar
@içmimar35 yaşım 20 . Buradaki yaşim doğru değil sadece bir kamufle aracı ☺
Neden kamufle fbı mı seni arıyor
@içmimar35 yok Burada Abaza team var orasının burasının resmini gönderecek kadar Onursuz lar bu yüzden 😉
Ohaaa ciddi misin?
@içmimar35 evet neden şaşırdın ki bu kadar Abazalar bak onlar yüzünden bu 2. Hesap kafa dağıtmak için giriyorum o kadar bende 30 35 yaş arası yaptım artık kimse böylr şeyler yapmıyor
Şalırdım cidden ya
@içmimar35 1 kere bir resim geldi hiç aklıma gelmezdi sonra actim tabi nerden bileyim baktım 3 kere falan geliyor rahatsız oldum tamamen fake bir hesap bu öyle işte
Peki neden uyumadın?
@içmimar35 ☺☺☺ nedense bunu soracağını tahmin ettim yani dedim ki içimden axaba bu çocuk neden uyumadı benim gibi şu an yuh dedim cidden
Anlatayım aslında çok küçük problemlerim var ama ben asamiyorum bunları bu yüzden uyuyamiyorum günlerdir hatta haftalardir peki sen neden uyumadın
Proje yapıyom sen 😄🐍🐍🐍
@içmimar35 kolay gelsin benim kuzenim yıldız teknikte mimarlık okuyordu kızın canı çıktı benimde senin kadar zor bir bölümüm var ama işin sonu güzel olacak
Senin bölüm ne?
@içmimar35 yazamam unuttun mu burada kimliğim gizli. Ama güzel bir bölüm şükürler olsun belli mesleklerden biri öyle diyim
@içmimar35 atamam her kız sana mesaj atamaz bunu öğrenmen gerek ☺
Doğrudur ama bizim durum farklı 😛
@içmimar35 ☺☺ iyi geceler
Tamam zorlamam iyi geceler
Saygı sevgi ve hoşgörü ve güven oldugunda o ilişki sonsuz olur ilgi alaka sevgi saygı olursa olur zaten
Eğer karşındaki sadece yatan biriyse sen ne yaparsan yap ne sürprizler hazırlarsan hazırla, ilişki canlılığını koruyamayacaktır
İki tarafın da karakteri eğlenceli olmalı
Kaliteli vakit gecirmek.
Farkli heyecanlar denemek.
Basbasa gecirilen zamanlari arttirmak ya da bu zamanlarda yer degisikligine gitmek.
Haftasonu kacamaklari.
Farkli mekanlarda cinsellik deneyimleri.
Çok sevmek, saygı duymak, özgür bırakmak, güvenmek, sık sık gözlerinin içine bakmak ve sarılmak minik öpücükler tabiki daha lazım mı
Saygı anahtar kelime sanırım. Sevgiden sonra saygı ve fedakarlık olmazsa karşı tarafı mutlu etmek için uğraşmaz kimse
ok ürünleri çok kaliteli başka markalara bakmam bile artık ilişkide prezervatif seçimi çok önemli her çeşidi var
Cinselligi salt yatak odasiyla sinirlamamak. Biraz isin icine heyecan katabilmek ve rutin disina cikabilmek.
Paylaşım güzel teşekkür ederim. Sağlıklı olarak ve beraber yaşlanmak ve küçük sürprizler hayatın tadını daha da arttırıyor.