uzun süreli ilişkilerde canlı tutmak için sadece ilişki değilde aradki fantazileri coğaltmak lazım. beraber banyo yapmak gibi. cıplak yatağa yatıp sarılıp tenlerin birbirine değip sıcaklığı hissetmrsi gibi. ya da farklı renkli dantelli iç öamaşırları. mum ışığında geceleri masaj yağıyla masaj yapıp ilişkiyi hazlı hale getirmek gibi şeyler türetile bilir
İlişkide erkeğin tavrı çok önemlidir. Egoist olmamalı kendini diyil partnerini düşünmeli. Partnerinin neyden haz alıp almadığını çok iyi gözlemlemeli ona göre küçük dokunuşlar yapmalıdır. Partneri tatmin olmadan asla kendi tatmin olmamalı partnerinin yüzündeki mutluluk gülümsemelerini mutlaka görmelidir.
galiba ama başımda bir illet var, kız 2 ay ilişki yaşayınca soğuyor, ilgi sıfır aramaz sormaz, ilişki biter. Ardan 6_7 ay geçince karşılaştığımızda tekrar aşkı alevlenir, aşk sözleri mesajlar ateşli sevişmeler,2 ay sonra yine ayrılmalar. Tam 4 kere ayrılıp barışıp tekrar seviştik, geçen hafta yine ayrıldık.
İlişki her ne kadar uzun olursa olsun erkek kadına değer verir ise o ilişki ilk günkü gibi canlılığını koruyacağına inanıyorum ben.
5
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bana göre çok iyi bir sevişme tansiyonlar firlasin tavana sonra her pozisyonda ilişkiyi yaşamak ama böyle hızlı hızlı değil yavaş yavaş uzun uzun küt küt 1 2 değil doyana kadar 5 6 7 ye kadar devam edeceksin benim için böyle tabi çoğu kadında cinsellikte 2den 3den sonra sönüyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Fanteziler olabilir erkeğini kudurtmak küçük oyunlar
Mesela birgün müsait bir zamanda odayı mum ışıklarıyla süsle sonra yatak odasına girin yavaş yavaş öpüşmeye sevişmeye başlayın seni bağlanmasını iste sonra vücüdunda yalanmadık yer bırakmasın sen kesin yalvarıcaksın içime gir diye sonrasında zaten içine girince senden mutlusu olmaz bu dünyada kısacası fantazi önemli gözleri kapatma VS herşey olabilir yeterki rahat ve açık olun
Ön sevişmeyi uzun tutmalı.. Gerekirse masajla başlanabilir.. Sonrasında aceleci davranmamalı.. Bu acelecilik kadınların hoşuna gitmeyen bir durum egoist olmamak lazım.. Bol pozisyonlu uzun süren geceler olmazsa evlilik de kısa sürer veya istemeyerek yatağa girilir..
ılıskılerde karşı tarafıda düşünüp arzularını anlamak önemli akıllı bir erkek kadınını sürekli her konuda elinde tutmasını bilmesi lazım ama malesef türkiyede ilişkilerin, evliliklerin %40 birbirini haberi olmadan ve ortada herhangi bir sebep yokken aldatıyor.
OKey resmen cinselliğin cennetinde arsa tapusu vermiş gibi bahsetmiş yeni ürününden. Güldürdü. Aşk varsa Tutku da vardır ikisi birlikte olursa herşey monoton olmaktan çıkar.
Bence adın ne olursa olsun birlikteliklerde ya da evliliklerde ilişkiyi canlı tutmanın yolu beyinlerin içindeki trafik polislerini süresiz izine göndermek bedenleri serbest bırakmak her türlü sağlıklı fanteziyi uygulamaktır
karşındaki kadın odun gibiyse sen söylemeden hiç bir şeyi akıl edemiyorsa sanırım biraz zor. ölür o ilişki, insanları tiplerine göre değil kültürel ve sosyal alakalarınının sizinle uyumluluğuna göre seçin
E farklı faneziler yapılsın tamamdır. Cinselliğin sınırı yok. Tabii illa cinsellik değil. Farklı şeyler denemek gerekiyor. Birlikte neler yapılabilir diye önemle göz atmalı. Maddi ve manevi uygun zamanı buldunuz mu sonu gelmeyen bir arayışınız olur.
Bana göre ilişkiyi canlı tutmak isteyen partnerimi pişman etmemek , mutlu etmek için elimden ne gelirse yapmak, uyumlu olmaktır. Bir şeyler için çabalayacak enerjim yok, fakat çabalayanı pişman etmemek için enerjim var.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kavga.. sürekli kavga edip terslediğim Kişiler etkimden kurtulamıyor ilişkilerim hep canlı kalıyor. sanırım evlenene kadar hepsi peşimde olmaya devam edecek😅😅😅yaşasın kötülük 😁
Uzun sure iliskiyi canli ve her gecen gun daha özel olmasini istiyrsanz cinsellik olmalı tabiki dozunda kadinların gururuyla oynamadn adam gibi sevdiginz kadının size izin verdigi şartlarda ufak seks deneyimleri yasamakta fayda vardr...
Hocam afrodizyak etkili yazmışsın da bu afrodizyak kadının kanına nasıl karışıyor acaba 😂😂 kadın flūte ūflerken mi yoksa biz ön kapıdan girerken mi bu afrodizyak kadına nūfus edecek? aydınlatır mısın bizi acaba 😂
Yalnız bu iki taraf içinde geçerli. Sadece odun kavramı erkek için değil aynısını kadınlarda çıkıyor. Tıpkı benim gibi. Yani bu cinsiyet meselesi değil zihniyet meselesi anlayacağın.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Heyecan katmak istiyorsan çılgın hayaller kuracaksın birlikte nasıl mutluluğun zirvesine ulaşacağını keşfetmelisin yoksa imkani yok
Eğer karşındaki odun gibi biriyse sen ne yaparsan yap ne sürprizler hazırlarsan hazırla, ilişki canlılığını koruyamayacaktır 😒 İki tarafın da karakteri eğlenceli olmalı ❣️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
545Cevap
uzun süreli ilişkilerde canlı tutmak için sadece ilişki değilde aradki fantazileri coğaltmak lazım. beraber banyo yapmak gibi. cıplak yatağa yatıp sarılıp tenlerin birbirine değip sıcaklığı hissetmrsi gibi. ya da farklı renkli dantelli iç öamaşırları. mum ışığında geceleri masaj yağıyla masaj yapıp ilişkiyi hazlı hale getirmek gibi şeyler türetile bilir
Yenilikler ve fanteziler denemek. Ve her şeye mızıtmayıp anlayışlı olmak
grup gibi mi
İlişkide erkeğin tavrı çok önemlidir. Egoist olmamalı kendini diyil partnerini düşünmeli. Partnerinin neyden haz alıp almadığını çok iyi gözlemlemeli ona göre küçük dokunuşlar yapmalıdır. Partneri tatmin olmadan asla kendi tatmin olmamalı partnerinin yüzündeki mutluluk gülümsemelerini mutlaka görmelidir.
Bazen ara vermek ayrı kalmak kafa dinlemek ilişkiyi başa sarmak özlemek iyi olur
galiba ama başımda bir illet var, kız 2 ay ilişki yaşayınca soğuyor, ilgi sıfır aramaz sormaz, ilişki biter. Ardan 6_7 ay geçince karşılaştığımızda tekrar aşkı alevlenir, aşk sözleri mesajlar ateşli sevişmeler,2 ay sonra yine ayrılmalar. Tam 4 kere ayrılıp barışıp tekrar seviştik, geçen hafta yine ayrıldık.
Bitmiş bir heyecanı tekrar diriltmek zor. Hele tek tarafliysa
Ne gbi
@oski35 icindeki sehvet ve ask bitmisse napsan bos
Vazgeçme her zaman daha fazlasini iste 😉
Fantezilere açık, yenilikçi ve de bencillikten uzak olan bir partner harikalar yaratabilir 👄
Bencil nasıl oluyor
sen istedigin ilişki için dedigin şey her iki taraf icinde uygulanirsa olur tadindan yenmiyo o zaman
seni anlıyorum dedigin süper bişey anlayana
Noktaaa
Karşilikli anlaşmak birbirini anlamak yanına ek olarak düzenli seks hayatı farklı fanteziler olabilir
Ne gibi farklılık
Uzun sureli birlikteliklerde degil kisa surelilerde bile seks sart
Aferinn👏😂
Seks esittir sen :)
Yani uzun süreli olanı evlenmelik düşünürsün, daha çok ruhen. Ya da evliysen görev haline gelir zaten seks. 😀
Bence sürekli seks yapmamak birlikte farklı yerleri gezmek değişik aktivitelere katılmak. Kısacası sevgili gibi olabilmek gerekir.
Bncede
Burada amaç ilişkiyi canlı tutmakta seksin önemi ve içeriğinden bahsediliyor. Yoksa gezi destinasyonlarını her çiftin tercihidir.
Erkekler her türlü şeye hazır çokta uğraşmaya gerek yok
Ne gibi hazır
Hehe
Mantıklı 👏😉
Farklı yerlerde denemek heyecan katabılir diye düşünüyorum 😄
Aferin idolun benim senin😉
Asansör, Plaj, Kulüp wcsi, apartman boşluğu, orman, araba, iş yeri,
Önce ilgi alaka o olmadan hiçbir şey işe yaramıyor 😒
Karşı taraf monotonluğa geçiş yapmış ise canlı tutulacağinı sanmıyorum.
İlkede de seks yani...
zaten ilişkiyi ayakta tutan da o...
o olmazsa olmaz bence...
Ha birde "HAYIR" diyememek...✋
👏👏👏
sekssss tabiki hayat felsefem seks yapmadan duramam
Sihirli kelimeler, seksi giysiler, sonsuz sevgi ve saygi...
vayy tecrübe
İlişki her ne kadar uzun olursa olsun erkek kadına değer verir ise o ilişki ilk günkü gibi canlılığını koruyacağına inanıyorum ben.
Bana göre çok iyi bir sevişme tansiyonlar firlasin tavana sonra her pozisyonda ilişkiyi yaşamak ama böyle hızlı hızlı değil yavaş yavaş uzun uzun küt küt 1 2 değil doyana kadar 5 6 7 ye kadar devam edeceksin benim için böyle tabi çoğu kadında cinsellikte 2den 3den sonra sönüyor
Fanteziler olabilir erkeğini kudurtmak küçük oyunlar
Çok kısa olacak ama iki tarafın istekleri fantezileri neler bilinip onları yaşayıp yaşatmalı. Renkli olmalı.
Mesela birgün müsait bir zamanda odayı mum ışıklarıyla süsle sonra yatak odasına girin yavaş yavaş öpüşmeye sevişmeye başlayın seni bağlanmasını iste sonra vücüdunda yalanmadık yer bırakmasın sen kesin yalvarıcaksın içime gir diye sonrasında zaten içine girince senden mutlusu olmaz bu dünyada kısacası fantazi önemli gözleri kapatma VS herşey olabilir yeterki rahat ve açık olun
Sürekli buluşup sıkmamak sürekli kıskanmamak en ufak şeyde kavga etmemek küçük sürprizler yapmak
Kesinlikle haklisin hemsirem:)
Ön sevişmeyi uzun tutmalı.. Gerekirse masajla başlanabilir.. Sonrasında aceleci davranmamalı.. Bu acelecilik kadınların hoşuna gitmeyen bir durum egoist olmamak lazım.. Bol pozisyonlu uzun süren geceler olmazsa evlilik de kısa sürer veya istemeyerek yatağa girilir..
ılıskılerde karşı tarafıda düşünüp arzularını anlamak önemli akıllı bir erkek kadınını sürekli her konuda elinde tutmasını bilmesi lazım ama malesef türkiyede ilişkilerin, evliliklerin %40 birbirini haberi olmadan ve ortada herhangi bir sebep yokken aldatıyor.
OKey resmen cinselliğin cennetinde arsa tapusu vermiş gibi bahsetmiş yeni ürününden. Güldürdü.
Aşk varsa Tutku da vardır ikisi birlikte olursa herşey monoton olmaktan çıkar.
O nasıl benzetme lan qldkwld güldürdü.
iyi sakso cekmeyi bilmek ve partneri mutluede bilmek
sen nasıl bir romansın ki acaba :)
😂😂😂😂
Bence adın ne olursa olsun birlikteliklerde ya da evliliklerde ilişkiyi canlı tutmanın yolu beyinlerin içindeki trafik polislerini süresiz izine göndermek bedenleri serbest bırakmak her türlü sağlıklı fanteziyi uygulamaktır
Malesef karşıma verdiğim değeri hak edecek beni el ustunde tutacak birı cikmadi. Hersey cinsellik degıl sevgi saygı olmalı insanda
@BernaaAsk1 klavye bozuk ondandır zaten anlamışsın ne sorun var o zaman
Tabiki seksi mesajlar. Ama gün sonunda silmesini isteyin.
neden silmek
Yeniliklere açık olmak ve farklı fantaziler uygulamak
Senden beklenmeyeck bir yorm 😊
@KraLLL_28 ok
Birgün katılıyorum sana sende beni t e bilirsin 😀😀 nasıl şifreli konuşuyorum 😀
Bol fantazi, saygı, dürüstlük kendine bakacaksın, partneri de bakacak, spor yapacaksın, partnerim beni kucağında oturur vaziyette becerebilmelidir
Üstte olmayı seviyosun
Şu an oyle bir bayan yanimda olsaydi kucagima otutturur ve becerirdim hemde delicesine
Ewet erkek altta olmalı
Birde guzel bir oral super olur yaprsa
Bir kaç gün küs kaldıktan sonraki barışma ile oluşan ponçik ilişki hali :D
Kuşluk iyi değil
İşte o yol bana çıkıyor :DD
Okeyliyor musun :D : D
Spontane yaşamak, teknolojiyi birlikteyken kenara bırakmak.. Benim için "ilişkinin temeli saygı ve huzurdur", ikisi yoksa ne aşk ne istek.. Boş..
Sadece seks yetmiyor ya bence. ama tavsiyeler guzel klasik seyler.
bence erkegi cok SIKMAMAK gerek yoksa gider ve eglenceli biri olmak lazim
Ne gibi sıkılmamalı
@oski35 mesela suna bakma sunu yapma hep benle kal arkadaslarinla takilamazsin bunlar erkeklerin sevmedigi seyler bence
Her istek reddedilmemeli bazen de birak heryerini kesvetsin
Yenilik yapmak her şeydeki monotonluğu yok eder. Ve tabi karşılıklı anlayışlı olmak
karşındaki kadın odun gibiyse sen söylemeden hiç bir şeyi akıl edemiyorsa sanırım biraz zor. ölür o ilişki, insanları tiplerine göre değil kültürel ve sosyal alakalarınının sizinle uyumluluğuna göre seçin
E farklı faneziler yapılsın tamamdır. Cinselliğin sınırı yok. Tabii illa cinsellik değil. Farklı şeyler denemek gerekiyor. Birlikte neler yapılabilir diye önemle göz atmalı. Maddi ve manevi uygun zamanı buldunuz mu sonu gelmeyen bir arayışınız olur.
Bana göre ilişkiyi canlı tutmak isteyen partnerimi pişman etmemek
, mutlu etmek için elimden ne gelirse yapmak, uyumlu olmaktır. Bir şeyler için çabalayacak enerjim yok, fakat çabalayanı pişman etmemek için enerjim var.
Kavga.. sürekli kavga edip terslediğim Kişiler etkimden kurtulamıyor ilişkilerim hep canlı kalıyor. sanırım evlenene kadar hepsi peşimde olmaya devam edecek😅😅😅yaşasın kötülük 😁
Taktik mi bu?
@Social-Engineer hayır yapım bu:)
Benimde hoşuma gidiyor aslında. Kavga ettiğin kişi aklında yer ediyor bir süre sonra. Aradaki sahte samimiyet gidiyor.
Daha çekici gelmeye başlıyor. Kavgadan sevişmeye geçmek istiyor insan.
@Social-Engineer evet bizde öyleyiz ama ben zorluyorum izin vermiyorum :))😅kudursun
Uzun sure iliskiyi canli ve her gecen gun daha özel olmasini istiyrsanz cinsellik olmalı tabiki dozunda kadinların gururuyla oynamadn adam gibi sevdiginz kadının size izin verdigi şartlarda ufak seks deneyimleri yasamakta fayda vardr...
İlgili olmak sacma bile olsa herseyi konuşmak iliskiyi ayakta tutar
Nasıl
@oski35 yani konuşcak konu yokken bile konusma caban olması gerek. Herseyi konusabilmeliuoz sacma bile olsa en basta rahat olmak en önemlisi bence
Valla karşıdaki vurdum duymaz, laftan anlamaz, romantiklikten anlamaz birisi ise ne yaparsan yap farketmez.
Sevgi ve saygı öncelik olmakla birlikte o iki kişinin iyi anlaşabilmesi, uyum içinde olabilmesi önemli. Yoksa olmuyor.
her iki tarafındad nefes almaya ihtiyacı var bence sürekli sık bogaz olmaktan kimse hoşnut olmaz
Güven sorununun çözülmesi
Güven varsa herşey 10 numara gidiyor
Hocam afrodizyak etkili yazmışsın da bu afrodizyak kadının kanına nasıl karışıyor acaba 😂😂 kadın flūte ūflerken mi yoksa biz ön kapıdan girerken mi bu afrodizyak kadına nūfus edecek? aydınlatır mısın bizi acaba 😂
İki taraftan biri ruhsuz monotonsa o ilişki sıkıcı olur. Hiçbirşeyde canlandırmaz
monoton bir hayattan sıyrılıp, ilişkiye heyecan katacak yeni şeyler denemek..
Merak uyandıran sürprizlerle yanak kızartan mesajlarıda paylaşsaydınız barim
Yeni şeyler deneyip yapmali, ev dişinda müsayit olan yerlerde ilişkiye girilmeli deyişik heyecan açisindan ve kesinlikle ilişkide sinir olmamali
Zaten gerçekten doğru ilişkiyse insan hiçbir türlü karşı taraftan sıkılmaz. Canlı kalır kendiliğinden.
Farklı sonlar ney ya 😂 sor bakalım o uzun birlikteliklerde yapılmadık bir farklılık var mı acaba 😂
😂😂😂
Yalnız bu iki taraf içinde geçerli.
Sadece odun kavramı erkek için değil aynısını kadınlarda çıkıyor.
Tıpkı benim gibi.
Yani bu cinsiyet meselesi değil zihniyet meselesi anlayacağın.
Heyecan katmak istiyorsan çılgın hayaller kuracaksın birlikte nasıl mutluluğun zirvesine ulaşacağını keşfetmelisin yoksa imkani yok
Nasol mesrla
Fuckbudyy mi takiliyosun yani
Seks ile canlı tutulamayacağı garanti. İlişkileri sadece seksten ibaret sananlar şu hayatta nasıl mutlu olabiliyor acaba.
Eğer karşındaki odun gibi biriyse sen ne yaparsan yap ne sürprizler hazırlarsan hazırla, ilişki canlılığını koruyamayacaktır 😒
İki tarafın da karakteri eğlenceli olmalı ❣️
Yeni aktiviteler bulmak ve eskiden yapmaktan zevk duyulan şeyleri arada bir tadını kaçırmadan tekrar yaşamak. En önemliside çılgınlar gibi sevişmek 👍☺
Okey kadar iyisi var mı piyasada? Resmen çığır açmışsınız :)
absolutely
Durex daha iyi
Ilk cinsel denememi yaşadığımda kullandım ve gerçekten süperdi...