Erkeklerin tecavüz edecek kadar kendilerine hakim olamamalarını aklım almıyor. Sonuç olarak hem kendi hayatın hem başkasının hayatı kararıyor. Kadınlar duygularını baskılıyor erkeklerde yok bu
Cinsellik neden tabu olarak görülüyor ayıplanıyor ve sadece erkek tekelindeymiş gibi gösteriliyor bir de cinsellik seven insanlara abazan sapık vs deniyor
erkekler mast yaparken sevgilileri varsa eğer sevgililerini hayal edip çekiyorlar ediyorlar ya acaba bağlanıyorlar mı onlara yarın değil öbürgün ayrılsalar eğer dayanabilirler mi ki
@MaHiii yok ben merak için arkadaşıma sorduydum arkadaşım da sevgilimi dediydi gerçi haklısın belki yalan dedi öyle sevgilisini de tanıdığım için herşey mümkün galiba
Aynı kişiyle cinsellik zamanla daha tutkulu mu yoksa sönük bir hale mi gelir? Bunu merak ediyorum. Kafa yapısı uymayan insanlar zamanla birbirinin teninden de soğur mu?
Bilimsel olarak erkek daha fazla haz alır. Kadının cinsel haz alması daha komplikedir erkeğe göre. Bu yüzden çoğu erkek cem yılmazın tabiriyle işini bitirip arkasını dönüp yatar. Eskilere sorarsan bunu onaylıycaktır. Çoğu kadın hayatında hiç orgazm yaşamadan evliliğine devam eder bu yüzden o şekil
Yanlış kadına bir kadın daha fazla zevk yaşatır bir erkeğe oranla bununda sebebi kendi vücudunu iyi tanıyor olmasından kaynaklıdır, hoş bunu her kadın kabul etmez etmeside gerekmez fakat erkek kadına zevk aldırır tabiri çok aşağılayıcıdır. Bilime de aykırıdır. Bizim ülkede ki çoğu kimse o izlediğiniz cinsel filmlerdeki gibi beraberlik kurmuyor bunu kabul edin artık.
Her türlü ilişkide bilimsel olarak erkek daha fazla zevk alır zira kadının erkek kadar zevk alabilecek konuma gelmesi için erkeğin ciddi manada çaba sarf etmesi gerekir ki çoğu bunu yapmaz..
Hayvanlar yalnızcak üremek için yapıyor. Yalnızca yunuslar ve insanlar bundan haz aldığı için yapıyor. İğrenç olan kısmı rızasız ilişkilerdir bence yalnızca..
Daha adam gibi sevişmesini bilen bir kızla beraber olamadım hepsi bilirim der ama anca 4 bacak yatmayı biliyolar. Gidin az video izleyin kitap okuyun. Türk kadınları biraz daha egitime ihtiyacı var bu konuda
ben bir bence yazarsam pembeler durmadan taciz eder :)) dur sana bir soru soram hiç bir postada 2 posta boşaldın mı tam bitti derken tekrar başlayan bir kasılma ve tekrar boşalma spermle hatunun sırtını yıkamak gibi...:) dur bir soru daha dışarı beline boşalınca offf yakıyor sırtımı ateş damlıyor sanki dediler mi :))
haha bunlar harbi soru ama yaşanmış sorular.. öyle burada hayatında bişi görmeden atıp savuranların ki gibi değil... pekiii sevişme esnasında hiç bir kadın sana bana vur dedimi bak ölede manyaklarda var hee ağzını yüzünü dağıtsan hosuna gidecek ulan dedim kimlerle ne yapıyorum ben :D
Yani romantik erkek olsun diyenler. Yatakta oldukça maço istiyor. Bunu anlamadım gitti. Bir gül 3. Sayfada seks kazası haberi olarak çıkmazsak iyi 😊 ilişki sırasında kadın öldü 😂
her kadın hemen hemen biraz sertliği sever.. bazısı direk sert bekler bazısı önce soft yavaş küçük dokunuşlar ardından biraz sertlik... içlerinde sertlik olmasa grnin eli tonuna akın etmezlerdi:)
En İyi Cevaplar