Cinsel Yaşam Cinsellikte en çok neyi merak ediyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Bir kadında cinsellikte en çok neyi merak ediyorsunuz bir erkekte en çok neyi merak ediyorsunuz? Soramadığınız şeyler nelerdir Cinsellikte en çok neyi merak ediyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Herosell Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Grup konusunda her kız cesur mu ve ya sevgili veya eşiniz eleştirip ysrgilamasa grup yaoar misiniz 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Bana göre değil Yorumla Herosell 1 yıl Neden Yorumla Soran 1 yıl Paylaşmayı sevmiyorum Yorumla Herosell 1 yıl 2 erkek olsa Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Cinselligi nasıl yaşar ya da yaşatır onu merak ederiz 0 0 Yorumla
Altair19 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Kadının duygusal ruhunu temsil eden bölgelere hitap edersen her şey mümkün 0 0 Yorumla
Beyazorkiden Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 36% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı. Her seyini biliyorum. Cogu kadinin hangi fantezileri oldugunu. 0 2 Yorumla Derdevarmı 1 yıl Neymiş Yorumla Beyazorkiden 1 yıl @Derdevarmı neymis derken? Dunya kadar farkli cinsellik talep durumu var daaa, buradan yazilmaz simdi uzun is Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Sormadığım bir şey yok mesleğim gereği herşeye hakimim maalesef 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Erkeğin aldı zevki 6 12 Yorumla Soran 1 yıl Bence gelirken daha çok zevkleniyorlar Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kesinlikle izlememiz çıldırtıyor Yorumla Soran 1 yıl Ben çok farklı bir şey denedim daha coşuyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Nedir bende denerim Yorumla Soran 1 yıl Yorumunu sildim tatlım ekleyemiyorum öyle çık eklerim seni hemen bir kaç defa yazınca siliyor sistem Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Özelden nasıl çıkılıyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hayır yoktur Yorumla Soran 1 yıl Tatlım gizli üye yazan yerin sağında Yorumla Soran 1 yıl Her yaptığın yorumun yanında da var Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tamam çıktım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl tamam Yorumla Öylesinebiriyizz3434 1 yıl Bize de söyleyince yaptıralım Yorumla
Öylesinebiriyizz3434 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Her kadın istiyor mu nasıl duygularını bastırıyor 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Libido meselesi Yorumla Öylesinebiriyizz3434 1 yıl Libido yüksek ama vermiyorsa? Yorumla Soran 1 yıl Güvenmiyordur Yorumla Öylesinebiriyizz3434 1 yıl Genel olarak sordum bi kızın vermesi için illa güvenmesi mi lazım Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Sapkın düşünceleri var mı 4 14 Yorumla Tolgacty 1 yıl Erkek vardir Yorumla muhen_diss 1 yıl Var Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @muhen_diss olduğunu biliyorum kastettiğim Allah korusun karısını paylaşma gibi Yorumla muhen_diss 1 yıl Benim öyle bir fantezim var dahaca yapmadım ama zevkli duruyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @muhen_diss o zaman buna mezhep genişliğide değil başka bişey deniliyor sen o oluyorsun Yorumla Tolgacty 1 yıl Hayır asla zannetmiyorum Yorumla muhen_diss 1 yıl Evet olabilir, şimdilik fantezi bakalım senin yok mu farklı fantezilerin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @muhen_diss inşaallah ömür boyu bekar kalırsın Yorumla muhen_diss 1 yıl Neden böyle bir şey diyorsun ne alaka? Yorumla Tolgacty 1 yıl Kusura bakma da boyke cevaplar gelir Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @muhen_diss karına yazık Yorumla muhen_diss 1 yıl İyide o da istiyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @muhen_diss o zaman tencere kapaksınız atesiniz bol olsun Yorumla muhen_diss 1 yıl İyide neden sürekli azarlıyorsun Yorumla
Board-Tennis Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Sora sora öğreniyorum müsade varsa sorayım 0 1 Yorumla Board-Tennis 1 yıl Umarım bir gün gerçekleşicek reelde 🫠🥲 Yorumla
Kmlparistanbul Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kadında neden zevk aldıklarını söylemiyor onu 0 0 Yorumla
nisanlıyım6368 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Merakımın hepsini giderdim biliyorum 0 0 Yorumla
denizseyyahı Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 93% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Seni etkileyen nedir ne düşünüyorsun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl damarlı p. nisin ağızda bıraktığı hissi 4 1 Yorumla Soran 1 yıl Zevkli Yorumla
Maskiba41 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bdsm e ilgisini 0 0 Yorumla
sesigüzel44 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 624 cevap paylaştı. Birebir olur mu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Grup konusunda her kız cesur mu ve ya sevgili veya eşiniz eleştirip ysrgilamasa grup yaoar misiniz
Bana göre değil
Neden
Paylaşmayı sevmiyorum
2 erkek olsa
Cinselligi nasıl yaşar ya da yaşatır onu merak ederiz
Kadının duygusal ruhunu temsil eden bölgelere hitap edersen her şey mümkün
Her seyini biliyorum. Cogu kadinin hangi fantezileri oldugunu.
Neymiş
@Derdevarmı neymis derken? Dunya kadar farkli cinsellik talep durumu var daaa, buradan yazilmaz simdi uzun is
Sormadığım bir şey yok mesleğim gereği herşeye hakimim maalesef
Erkeğin aldı zevki
Bence gelirken daha çok zevkleniyorlar
Kesinlikle izlememiz çıldırtıyor
Ben çok farklı bir şey denedim daha coşuyor
Nedir bende denerim
Yorumunu sildim tatlım ekleyemiyorum öyle çık eklerim seni hemen bir kaç defa yazınca siliyor sistem
Özelden nasıl çıkılıyor
Hayır yoktur
Tatlım gizli üye yazan yerin sağında
Her yaptığın yorumun yanında da var
Tamam çıktım
tamam
Bize de söyleyince yaptıralım
Her kadın istiyor mu nasıl duygularını bastırıyor
Libido meselesi
Libido yüksek ama vermiyorsa?
Güvenmiyordur
Genel olarak sordum bi kızın vermesi için illa güvenmesi mi lazım
Sapkın düşünceleri var mı
Erkek vardir
Var
@muhen_diss olduğunu biliyorum kastettiğim Allah korusun karısını paylaşma gibi
Benim öyle bir fantezim var dahaca yapmadım ama zevkli duruyor
@muhen_diss o zaman buna mezhep genişliğide değil başka bişey deniliyor sen o oluyorsun
Hayır asla zannetmiyorum
Evet olabilir, şimdilik fantezi bakalım senin yok mu farklı fantezilerin
@muhen_diss inşaallah ömür boyu bekar kalırsın
Neden böyle bir şey diyorsun ne alaka?
Kusura bakma da boyke cevaplar gelir
@muhen_diss karına yazık
İyide o da istiyor
@muhen_diss o zaman tencere kapaksınız atesiniz bol olsun
İyide neden sürekli azarlıyorsun
Sora sora öğreniyorum müsade varsa sorayım
Umarım bir gün gerçekleşicek reelde 🫠🥲
Kadında neden zevk aldıklarını söylemiyor onu