Cinsel Yaşam Cinsellikte en çok dikkat ettiğiniz şey ne? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Benim için vücut önemli noktalardan birisi önemli yerler kesinlikle tüysüz olmak zorunda Cinsellikte en çok dikkat ettiğiniz şey ne? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Avcı4444 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Benım içinde vajına ve kalçada kıl olmamalı. Gögusler ele gelmelı kalca asırı buyuk olmamalı. İyi oral yapmalı sevısırken cok ateslı ve kıvrak olmalı iç giyimine dikkat etmeli. Yüzüme oturup vajınasını emdırmelı 0 0 Yorumla
GitaristUmut Takip Et Xper 5 Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 480 cevap paylaştı. Benim için de bir kadının zayıf ve fiziginin guzel olması önemli. Kilolu kadinlara ilgi ve saygi duyamiyorum 1 10 Yorumla Soran 1 yıl Nedens Yorumla GitaristUmut 1 yıl Bence bir kadin yedigine ictigine dikkat etmeli. Ben bir erkek olarak çok dikkat ediyorum. Ve ben fit vücut seviyorum. Yorumla Soran 1 yıl En güzeli bazıları kiloyu abartıp özgüven falan diyorlar ya saçma geliyor banada sağlıksız Yorumla GitaristUmut 1 yıl Onun adı özgüven değil, boğazımı tutamıyorum iradem yok demek Yorumla Soran 1 yıl İşte bazıları bunu özgüvene çeviriyor mini etek crop falan giyiyor Yorumla GitaristUmut 1 yıl İsteyen istedigi gibi giyinebilir ona karışmam ama sevgili olmam Yorumla Soran 1 yıl Bilmiyorum ben yakıştıramıyorum Yorumla GitaristUmut 1 yıl Doğru diyosun sen nasil erkekleri seversin peki ;) Yorumla Soran 1 yıl Kendine bakan erkekleri Yorumla GitaristUmut 1 yıl Benden bahsediyorsun ve mesaj atmiyosun öyle mi 😀 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet kıldan tuyden arınıp kaymak gibi olmalı ilişki güvenliği için hastalıklı falan olmamalidir. Duş alıp öyle ise başlamakta güzel olur 0 0 Yorumla
ünlü_düşünür Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kesinlikle tüysüz olmalı ve karşı taraf isteksiz gözükmemeli 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Tiysuz ayaklar ve eller ojeli bakimli seksi kiyafetler giyinmek zorunda 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Zevk önemli benim için 3 4 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Siki büyük olacak Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İkiside Yorumla Soran 1 yıl Orantılı diyo yani Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yalama okşama boyundan öpme Yorumla
Yabangülü21 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Nefes alıyor olmalı 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Tüysüz ve güzel kokular 0 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Koku ve hijyen bence 1 numara 0 0 Yorumla
kacamiyorum Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı. Koku önemli. Neyle alıyorsun 0 0 Yorumla
Blackflights Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 95% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 705 cevap paylaştı. Tabiki de tüy kıl olmamalı 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı. yaşasaydım temizliği bakımı olurdu ilk olarak 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Komple kıllı olana da yazık değil mi 0 10 Yorumla Soran 1 yıl Lazere gitsin ağda yapsın iğrenç Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Mustafa abi tut şunun ucunu mu diyeceğiz. Yok artık Yorumla Soran 1 yıl Kendin alamıyor musunn Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Lazer diyorsun. Bir de butun vücut öyle Yorumla Soran 1 yıl Lazere gitmeye utaniyorsan evde kendin agdayla al o zaman ya da lazer epilasyon aleti alip evde yapabilirsin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bütün vücut diyorum. Hem mutluyum kıllarımla. Gerekli yerleri kestim mi tamam. Ne o öyle parlak parlak. Yorumla Soran 1 yıl Bütün vücudunu al o zaman hanzo musun sen Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Doğal olana hanzo demek senin yanlışın. Gerekli yerleri alıp Temiz ve düzgün olduktan sonra sorun yok. Yorumla Soran 1 yıl İyi o zaman biz kızlarında doğal bizde almayalım hiç bı yerimizi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tamam 😄 Yorumla
yelizece Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 90% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. hijyennn 1 0 Yorumla
denizkaradeniz Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. ten uyumu 1 0 Yorumla
DreamChaser Takip Et Xper 5 Yaş: 101 1 yıl kaymak gibi tertemiz olma bir tane tüy olmamalı 0 0 Yorumla
Galatali66 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Aynen bakımlı ol 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. güzel meme 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Benım içinde vajına ve kalçada kıl olmamalı. Gögusler ele gelmelı kalca asırı buyuk olmamalı. İyi oral yapmalı sevısırken cok ateslı ve kıvrak olmalı iç giyimine dikkat etmeli. Yüzüme oturup vajınasını emdırmelı
Benim için de bir kadının zayıf ve fiziginin guzel olması önemli. Kilolu kadinlara ilgi ve saygi duyamiyorum
Nedens
Bence bir kadin yedigine ictigine dikkat etmeli. Ben bir erkek olarak çok dikkat ediyorum. Ve ben fit vücut seviyorum.
En güzeli bazıları kiloyu abartıp özgüven falan diyorlar ya saçma geliyor banada sağlıksız
Onun adı özgüven değil, boğazımı tutamıyorum iradem yok demek
İşte bazıları bunu özgüvene çeviriyor mini etek crop falan giyiyor
İsteyen istedigi gibi giyinebilir ona karışmam ama sevgili olmam
Bilmiyorum ben yakıştıramıyorum
Doğru diyosun sen nasil erkekleri seversin peki ;)
Kendine bakan erkekleri
Benden bahsediyorsun ve mesaj atmiyosun öyle mi 😀
Evet kıldan tuyden arınıp kaymak gibi olmalı ilişki güvenliği için hastalıklı falan olmamalidir. Duş alıp öyle ise başlamakta güzel olur
Kesinlikle tüysüz olmalı ve karşı taraf isteksiz gözükmemeli
Banyo ve tüy temizliğine çok dikkat ederim :))
Tiysuz ayaklar ve eller ojeli bakimli seksi kiyafetler giyinmek zorunda
Hijyen onemli. İstekli olmasi da onemli
Zevk önemli benim için
Siki büyük olacak
İkiside
Orantılı diyo yani
Yalama okşama boyundan öpme
Fizik güzelliği
Bilmem o an hele gelsin de
Nefes alıyor olmalı
Tüysüz ve güzel kokular
Koku ve hijyen bence 1 numara
Koku önemli. Neyle alıyorsun
Olur hallederiz baska. d
Tabiki de tüy kıl olmamalı
yaşasaydım temizliği bakımı olurdu ilk olarak
Kıllı seviyorum
Iyyy
Komple kıllı olana da yazık değil mi
Lazere gitsin ağda yapsın iğrenç
Mustafa abi tut şunun ucunu mu diyeceğiz. Yok artık
Kendin alamıyor musunn
Lazer diyorsun. Bir de butun vücut öyle
Lazere gitmeye utaniyorsan evde kendin agdayla al o zaman ya da lazer epilasyon aleti alip evde yapabilirsin
Bütün vücut diyorum. Hem mutluyum kıllarımla. Gerekli yerleri kestim mi tamam. Ne o öyle parlak parlak.
Bütün vücudunu al o zaman hanzo musun sen
Doğal olana hanzo demek senin yanlışın. Gerekli yerleri alıp Temiz ve düzgün olduktan sonra sorun yok.
İyi o zaman biz kızlarında doğal bizde almayalım hiç bı yerimizi
Tamam 😄
hijyennn
Hijyen ve partneri memnun edebilmek
ten uyumu
Katılıyorum
kaymak gibi tertemiz olma bir tane tüy olmamalı
Temiz olması 😌
Aynen bakımlı ol
güzel meme
hemfikiriz
Temizlik.