Cinsel Yaşam Cinsellikte en merak ettiğiniz şey nedir? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Ve aynı zamanda yaşayamadığınız... Güncellemeler10 ay Neler var? Cinsellikte en merak ettiğiniz şey nedir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
laert Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 10 ay Sadece tüm gece cinsellik yaşamak, yani diyorlar ya böyle hunharca öyle bir şey işte, 5 6 saat 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 10 ay Hiç yaşamadım ama alınan zevki merak ediyorum 2 7 Yorumla Soran 10 ay Uygun zamanda uygun kişi ile olur umarım. En çok neyi mesela! Yorumla deliriyorummmmm 10 ay tarif edebilirim istersen 😅 Yorumla Cevap sahibi 10 ay Erkek kadın içine geldiği zaman kadın o hissediyor mu mesela veya içe girince kadın çok ağrısı oluyor mu dedikleri kadar inleyecek ksfar zevk var mı Yorumla deliriyorummmmm 10 ay Oooo detaylı bu konu sırayla gidelim Yorumla Cevap sahibi 10 ay @deliriyorummmmm cevapla o zaman Yorumla cicinho01 10 ay Bekliyorum Yorumla deliriyorummmmm 10 ay Açık açık burada anlatamam ama şu kadar diyebilirim ki acı sıfır gibi bir şey Yorumla
Gizli Üye (18-24) 10 ay Olgun ve evli biriyle seksi merak ediyorum 3 39 Yorumla Soran 10 ay Sizin yaş gruplarında ki kızların çoğu son zamanlarda bunu merak ediyor... Kaç yaşında olmalı mesela.. Yorumla Cevap sahibi 10 ay 35-40 belki biraz daha fazlası hatta Yorumla Soran 10 ay Sen kaç yaşındasın peki? Yorumla Cevap sahibi 10 ay 24 Yorumla Soran 10 ay Peki neden evli? Yorumla Soran 10 ay Merakım şu yüzden bende evli ve 40 yaşındayım... Yorumla Cevap sahibi 10 ay O tecrübeyi denemek ve ona da aradığını vermek için Yorumla Soran 10 ay Mutlu etmek yani unutamayacağı şekilde... Yorumla Cevap sahibi 10 ay Evet yani zaten yasak olması bile mutlu edici bence Yorumla Soran 10 ay Evet yasak olunca ayrı bir heyecanı var yaşadığım için biliyorum Yorumla Cevap sahibi 10 ay Thats the point Yorumla Soran 10 ay Eee ingilizce yazınca noldu... Yorumla Cevap sahibi 10 ay Bir şey mi olması lazım Yorumla Soran 10 ay Off Yorumla Cevap sahibi 10 ay ? Yorumla Soran 10 ay Hiç Yorumla Cevap sahibi 10 ay Hiçç Yorumla Soran 10 ay Naber Yorumla Cevap sahibi 10 ay İyi siyelim sen Yorumla Soran 10 ay Benden de iyi... Hala devam mı olgun merakı Yorumla Cevap sahibi 10 ay Neden devam etmesin ki Yorumla Soran 10 ay Acaba o gün ki his ile mi söylenmiş bişey diye dedim. Çünkü bazen insanların duyguları merakları yoğun olabiliyor... Yorumla Cevap sahibi 10 ay Yok benimki hep öyle ya Yorumla Soran 10 ay Hiç cinsel deneyimin oldu mu peki? Yorumla Cevap sahibi 10 ay Yüzeysel sadece Yorumla Soran 10 ay Ne kadar yüzeysel? Öpüşme veya oral? Yorumla Cevap sahibi 10 ay Evet onlar var Yorumla Soran 10 ay Peki bu deneyim ile olgun deneyimli bir erkeği tatmin edebileceğine inanıyor musun? Yorumla Cevap sahibi 10 ay O beni evirip çevirir bir şey olmaz Yorumla Soran 10 ay Ben dayanırım diyorsun yani Yorumla Cevap sahibi 10 ay Neden dayanamayayım Yorumla Soran 10 ay Çünkü yaşamadın da bilmiyorsun istekli deneyimli olgun erkeği. Fena olurlar... Yorumla Cevap sahibi 10 ay Olsunlar zaten o yüzden istiyorum bdn de Yorumla Soran 10 ay Sert olunması isteniyor sanırım. İtaatkar bir ruha da sahibiz ha... Yorumla Cevap sahibi 10 ay Olabilir bilemedim Yorumla Soran 10 ay Mastürbasyon hayalinde sürekli bu var sanırım... Yorumla Cevap sahibi 10 ay Hıhı Yorumla Soran 10 ay Ok... Yorumla Cevap sahibi 10 ay … Yorumla
muhasebeuzms Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 438 cevap paylaştı. Anal 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sadece tüm gece cinsellik yaşamak, yani diyorlar ya böyle hunharca öyle bir şey işte, 5 6 saat
Hiç yaşamadım ama alınan zevki merak ediyorum
Uygun zamanda uygun kişi ile olur umarım. En çok neyi mesela!
tarif edebilirim istersen 😅
Erkek kadın içine geldiği zaman kadın o hissediyor mu mesela veya içe girince kadın çok ağrısı oluyor mu dedikleri kadar inleyecek ksfar zevk var mı
Oooo detaylı bu konu sırayla gidelim
@deliriyorummmmm cevapla o zaman
Bekliyorum
Açık açık burada anlatamam ama şu kadar diyebilirim ki acı sıfır gibi bir şey
Olgun ve evli biriyle seksi merak ediyorum
Sizin yaş gruplarında ki kızların çoğu son zamanlarda bunu merak ediyor... Kaç yaşında olmalı mesela..
35-40 belki biraz daha fazlası hatta
Sen kaç yaşındasın peki?
24
Peki neden evli?
Merakım şu yüzden bende evli ve 40 yaşındayım...
O tecrübeyi denemek ve ona da aradığını vermek için
Mutlu etmek yani unutamayacağı şekilde...
Evet yani zaten yasak olması bile mutlu edici bence
Evet yasak olunca ayrı bir heyecanı var yaşadığım için biliyorum
Thats the point
Eee ingilizce yazınca noldu...
Bir şey mi olması lazım
Off
?
Hiç
Hiçç
Naber
İyi siyelim sen
Benden de iyi... Hala devam mı olgun merakı
Neden devam etmesin ki
Acaba o gün ki his ile mi söylenmiş bişey diye dedim. Çünkü bazen insanların duyguları merakları yoğun olabiliyor...
Yok benimki hep öyle ya
Hiç cinsel deneyimin oldu mu peki?
Yüzeysel sadece
Ne kadar yüzeysel? Öpüşme veya oral?
Evet onlar var
Peki bu deneyim ile olgun deneyimli bir erkeği tatmin edebileceğine inanıyor musun?
O beni evirip çevirir bir şey olmaz
Ben dayanırım diyorsun yani
Neden dayanamayayım
Çünkü yaşamadın da bilmiyorsun istekli deneyimli olgun erkeği. Fena olurlar...
Olsunlar zaten o yüzden istiyorum bdn de
Sert olunması isteniyor sanırım. İtaatkar bir ruha da sahibiz ha...
Olabilir bilemedim
Mastürbasyon hayalinde sürekli bu var sanırım...
Hıhı
Ok...
…
Anal
69 pozisyonu
Bakirelik almak nasıl bişey merak ediyorum
Çevirip kendine sokmak diyen kimse çıktı mı?
Cinsellik