- Acaba bunun tadı nasıl?
- Acaba bu nasıl hissettiyor?
- Acaba bu ne demek?
e işte yazın bakalım bol bol
e işte yazın bakalım bol bol
Kadınların 9 nefis taşıdığı erkeklerinse 1 nefis taşıdığı söylenir ama kadınlar cinsellikte nasıl kendine hakim olabiliyor bir türlü anlamıyorum ben.
Hakim olabildiğimizi kim söyledi
Mesaj kutuna bakar mısın bir soru sordum sana.
Yorumları okumaya geldim de herkes prof olmuş herkes herşeyi yaşamış üst perdeden atıp tutmuş he he bizde inandık kaliteli insan ne yaptığını anlatmaz bu sorunun da cevabı yok herkes merak ettiğini neden söylesin kendini düşürsün
Ben kadınların ne kadar zevk aldığını merak ediyorum bizden daha çok zevk alıyorlar bunu biliyorum. Özellikle g noktasına dokunduğunda çıldırıyorlar mükemmel olmalı
Tabiki müthiş
Özellikle anal yaparken bide g noktasına dokunmak off off o hallerinizi görmek bile bize yetiyor hanımlar 😅
Cevap
36Cevap
Hayır merak ettiklerim yok.
Adını hatırlamıyorum ama erkeğin cinsel organı ile anüs arasını okşayıp emince çok zevkli oluyormuş onu merak ediyorum
Yapan yok mu ki bi denettir
maalesef yok
Valla merakım baya gitti ve cinsellikten sogudum geçen gun karıya gittim cinsellikten sogudum ama bir orala hayır demem
Ahahaha neden ya
burada detaylı anlatamam ama kısacası karı biraz cirkinsi agzi sigara kokuyordu 😂 hayattan soğudum cinsellik düşkünü birine bu yapılır mj hala aklımda midem kalkıyor dusundukce 😔 ilk defa yaşadım yaşamaz olaydım
Sen de ilki niye öyle seçtin ya
Tavsiye üzerine diyim 😔 eskorta gittim travesti çıktı evden içeri bir hirdm bir erkekle konuşuyorum direkt terk ettim olay yerini iyyyyy😔 Trabzon'da olmanın dez avantajları maalesef
Sifir tecrubesi olan biri mi cevaplicak bunu JSHSHSSBSHSBSS
Ahahah tabi bana diyosan senin için üzüldüm benim tecrübem yeterince çok
JSBSJSBSBHSS tabii
Tecrübem çok fazla ve sınırsız oldugum için hiçbir sorum yok. Hepsini biliyorum.
👍👍
İki sat vajina emdim diğer şeyleride yaşadım pek merakım yok ama kadınlar buna deli oluyor
👍👍
👍👍
Hepsinin tadına bakıyoruz o yüzden merak ettiğimiz pek bişey yok gibi
👍👍
👍👍
4 karıya aynı anda kaymak. Var mı bu konuda tecrüben?
Oha ahaha yok :)
Senin nasıl birisi olduğunu merak ediyorum en çok bütün cinsellik soruları sende
Ahahhaah teşekkürler
Sjsjs ebeyim ama bütün ilgim bu yüzden değil
çok fazla yaptım ama hep aynı kişiyle
farklı bir tadı merak ediyorum
minyon hatunla yapmayı merak ediyorum
evire çevire
👍👍
Birgün sevgilimin ağzına boşalmıştım nasıl hissediyorsun vs dedim. bunun tadı kaymakli yoğurt gibi dedi. ondan sonra kaymaklı yoğurt yemeği biraktim
Ne alaka ne alaka ahahahahahahah zerre alakaı yok
Yazdigiminin alakası yok, tadının mi?
Tadı asla kaymaklı yoğurt değil
Ne bileyim öyle dedi. midemi bulandirdi
Öncelikle oral yaptırmak... (Kalp kalp kalp)
Sonra meme emmek
En son da göz gözeyken gelgiti aşırı merak ediyorum
Hiç yaşamadın mı çok şey kaçırdığını söyleyebilirim
Evlenmeden yaşamayı doğru bulmuyorum açıkçası
O anlamda değil :) yani yaşa ne zaman yaşarsan yaşa çok güzel şeyler
Bakalım, evlenince inşallah artık :)
İçime girdiği zamanki o doluluğu kalınlığı merak ediyorum
Tad olarak değil ama kızlık diktirme işe yarıyor mmu biliyor musun?
Evet genellikle kanama oluyor
Peki zedelenme diye bişey var mı ve diktirme ücretleri nasıl bilgin var mı?
Öncelikle kadın doğum uzmanına gidip komtrol ettir. Ücretler çok değişik bi skalada net bir şey söylemek zor. Genital estetik uzmanlarını araştır kalıcı flep yöntemiyle yaptırmalısın
Devlet hastanesine gitmekten çekiniyorum, resmiyette görünmesinden korkuyorum
Adli bir vaka olmadıkça kayıtlara geçmediğini biliyorum
Yaaa çok iyi geldin bana çok teşekkür ederim, meslek hayatında özel hayatında hep başarılı mutlu olman dileğiyle 🙏🏻
Rica ederim, ben de çok teşekkür ederim her şey gönlünce olsun
Penisimi vajinanın içine sokmak isterdim nasıl bir his uyandırıyor merak ediyorum açıkcası
Eminim çok güzeldir biz çok zevk alıyoruz erkeklerde o sıcaklıktan kuduruyolardır
Anlatılana göre öyle ama deneyimlemeden bilemeyiz tabi sncksnxksmx
1 soru daha sorucam ne tür penisler dikkatinizi çekiyor ten rengi olsun yapısı olsun
Damarları belirgin olunca bayılıyorum
Özelden atsam yorumlar mısın ahahahahahaha
Yani hic yasamadigim icin iliskiye girmenin hissi nasildir onu merak ediyorum daha cok…
Erkek açısından nasıl bir his inan bilmiyorum ama kadın için çok zevki. O sıcaklık hissi size de harikalar yaratıyordur
Sizde nasil sicaklik hissi oluyor ki. Benim bildigim sizdeki o vucut (organ) icindeki sicaklik bizim organa temas ettiginde sardiginda zevk veriyor falan…
Sizdeki sicaklik iliski olmayinca hissedemeyip iliski olunca nasil hissediliyor ilginc…
Sıcaklığı sizin için söyledim zaten parmak attığımda hissedebiliyorum o sıcaklığı sizin için de harikalar yaratır
Hee sen yasadin yani. Hep sicaktir dimi ora ne de olsa vucut issi. Peki bu islaklik denilen sivi disi degil de ici icin (disa muhtemelen uyarildiginda akiyordur dimi) her zaman varmidir yani hemen Şu an simdi soksan parmagini islanir mi..
Ben genel anlamda ıslağım
O ne demek..
Yani kuru değil işte hep kaygan ıslak
Iste bende onu sordum kizlar kadinlar normalde hep boyle olmasi gerekmiyor mu zaten normali bu degil mi zaten yoksa ici sadece cinsel uyarilma etkilendiginde mi islanmaya baslar..
yaşamadıgım kalmadı ki aklına ne gelirse sizin merak ettiğiniz varsa yazın ben cevaplayayım
👍👍
Vajina girmek nasıl bilmiyorum öpmek sevişmek kadını mutlu etmek
Anal yapmanin erkeğe verdiği duyguyu Merak ediyorum
Aslinda yok hepsini yasiyorum.
👍👍
Hic bir şey yok senin merak ettigin varsa sen yaz
👍👍
Bu konuyla ilgili her şey kontrolüm altında diyorsun ha tamam
Angaralı bir bebe nasıldır mesela :D
Ahahaha ebe olmasın
Bir B nin bu kadar anlam yüklüyor olması canımıza okudu :D
Vajinanin tadını merak ediyorum
Kadinin bosalma ani merak ederim
Merak ettiğim bir şey kalmadı
Tamam
Senin var mı peki😀prof mu oldun 🤪
Sjsjsj şiiş
Sustum peki 🤣🤣angaradaymissin engin bilgilerinden yüzyüze yararlanamicaz🤣
çok var :D
E hadi yaz birini
Evet acaba senin tadın nasil
Ne alaka ne alaka
Ya merak ettim yazdığın cevaplar dan dolayı falan sadece olamazmi sapıklık olarak demiyorum bunu 😹
Çok var
💫👏 anlattt
Anal ilişkiyi çok merak ediyorum
👍👍
Var ama işte
Ee söyle
Söyleyemedim
Çok var ya
Birini söyle ya
Olmaz aşikar söyleyemem
Evet ama cevap yok
Yok dayi
Hayır yok
Ttamam
Oral yaptırmak
Yaşın doğruysa bugüne kadar yapmadıysan çok şey kaçırdın kadın için yalaması çok zevkli siz erkekler için kim bilir nasıldır
Çocuk gibi emmek istiyom bı meme tüm gün
Güzel
yoktur
👍👍
Yok hayır
👍👍
Sahi cinsellik neydi