Düzgün yazılmış her yoruma cevap vericem
Not: özel mesaj atanlara cevap vermiyorum
Düzgün yazılmış her yoruma cevap vericem
Not: özel mesaj atanlara cevap vermiyorum
bir kadın düşünelim.
yatakta 3 kadını da aynı anda tatmin edebilecek güçte. Kadın erkeğinin gücünü kız arkadaşlarına ispatlamak amacıyla birlikte olmalarını ve bunun üzerinden kızlara gördünüz mü? ben size demiştim. ama siz 1 kere tadabildiniz. ama hep benim. Ben her gün sahibim psikolojisinde olabilir mi?
Sınır koyan, onu yapmam bunu yapmam diyen kadın sınırlarını kaldırabilir mi? Eşi, sevgilisi veya partneri. Farketmez ona karşı böyle olması için ne yapılması gerekir.
Mesela ben genelde herkesten sıkılıyorum. Yanş 1-2 ay birlikte olduktan sonra başka insanlar arıyorum. Açana bu aşık olduğum ya da tam beni tatmin edebilen biri olmadığı için mi geçer mi yoksa hep böyle kalır mı.
Ama şöyle ben eskiden değildim. Hatta yıllarca kaç tane erkek benim ilkim olmak için uğraştı öpüştü sevişti sevgili oldu oral yaptı ama hiçbirini istemedim. Ama sonra artık istemeye başladım seks yaşamak. O an da birine aşık oldum o da bana çok aşıktı onla olduk sonra da hiç durmadım gibi zaten. Hani aşın olup sevmesem de yaptım. Öyle aylarca yıllarca seks yapmayanlar garip geliyor. Ama bir yandan güvenlik adına da yapmıyorum. Sonuöta Türkiye burası. Erkekler çok tehlikeli. Hani başka ülkede olsam daha rahat olurdum.
Cevap
19Cevap
merak ettiğim bir şey yok
Eşimin cesaret edemediği ya da soğuk baktığı şeylere nasıl ikna edebilirim onu? ayda ikna etmeli miyim?
Ben kendi cinslerime ilgi duyuyorum pekii siz bu Konuda ne düşünüyorsunuz
Ben konuşurum.
Bilmiyorum.
cuckold çiftler hakkındaki düşünceleriniz nelerdir.
cuckold ilişkilerde bağlılığı arttırır mı?
avantajları ve dezavantajları nelerdir?
Peki sisin fikriniz nedir
anladım onlardan olmadığınızı da anladım fkrinizi ısrar ile sölemiyorsunuz yani :d han bakış açınız size böyle bir teklif gelse nasıl tepki verirsiniz bunlardı sorum
Ben çok tecrübesizim herşeyi eşime saklıyorum bu durum eşim için problem olur mu
İlk ilişki ve anlatılan acıhurafelerinin gercekciligi
Bıçak gibi bi his dediler kesilmiş gibi doğru mu acaba
Teşekkürler
Ben hiçbir şey hissetmedim. Bence çok kişiden kişiye değişiyor. Gayet ıslak ve rahattım hiçbir acı vs olmadı ama heyecan ve stresten böyle çok keyif almadım. Hani oha yapıyorum şu an diye bir şaşkınlık vardı sadece.
Peki kan gelme durumu neydi
Gelmedi işte. Hiçbir şey olmadı. Esnek zarım.
Hmm o yüzden belki de acı olmadı
Yani bilemem. Ama acı bence önsevişme eksik olduğu ve kadın hazır olmadığı erkek zorladığı için oluyor. Ben öyle düşünüyorum. Çübkü mesela ben TSM ıslanmadan erkek girince de bir zorlanma ve acı demeyim ama hoş olmuyor hani zorlama hissediyorum o zaman çıkıyorum önsevişme yapıyoruz sonra ıslanınca yapıyoruz. Yani hazır olmak önemli. Acele olunca olmuyor.
Şu an için merak ettiğim bir konu yok
Kızların bu konularda en çok kuduğu hayal?
kılli erkek seven kadın var mıdır
Sen ne kadar bilgilisin ki benim merakımı giderebileceksin
Kadinlar neden ayak ilgisinden tiksinir?
Deneyimim yok, sadece ayak kelimesini duyunca irkilip tiksinen bir ön yargı var, bunu çok anlayamıyorum...
Ben tiksinmem ne alaka. Gayet ayağımı yalayan erkekler oldu. Aöa ben asla birine yapmam. Kimse de istemedi zaten.
@ofsıkıldımyine tiksiniyorlar maalesef, düşüncesi bile kötü oluyormus. Ben müthiş keyif alirdim.
BDSM hakkında bilgin var mı
Var aslın da da bulma işi sıkıntılı o kişiyi
Evli misin ona göre soracağım
Tamam yazıyorum o*z*lden
Mesela orgazm sonrası bi an durgunluk oluyor mu
Baya garip ya teşekkürler
Kadınlar en çok ilişki esnasında neden zevk alır
Peki bir sorum daha var sizce penis boyu kaç cm olmalı
merak ettiğim hiçbir şey yok
Her konuyu biliyorum.
Nasıl sertlestigi
Bana hep abaza erkekler denk geldi. Gerçi ben de fazla güzelim ondan ota bıka tahrik oluyorlardı
Cinsel destek hattımısınız siz?
sitede herkes bi haydar dümen olmus arkadas ya
Herşeyde ulu orta konuşulmaz
Biliyorum her şeyi.
uzman mısın ki?
En beğendiğin pozisyon nedir?
Kendi yaşadığın değil yani kamasutra da bakıp beğendiğin bir pozisyon yahutta düşünü kurduğun yok mu?