+1 yılCidden erkeğin üreme organı büyük iri kalın olması kadınlar için büyü önem teşkil ediyor mu
044 Yorumla
Soran+1 yılTabikide. Ama her kadın için değil tabi. Bence herkesin alacağı kapasite faklı olduğu için bu da kişiden kişiye değişiyor. Ama genel olarak büyük önem teşkil ediyor
- +1 yıl
Ben bu olayı takıntı yaptım da ufak kalıcak diye korkuyorum
Soran+1 yılÇok takma. Ufak seveni de var. Hiç ölçmeseydin ufak olduğunu bilmezdin bile. Ufak ne ya. Kendini beğen biraz. Özgüvenini yükselt. Zeki bakımlı ve nasıl zevk vereceğini bilen bi erkek olursan küçüklüğü önemini yitirir. İşleve odaklan yani
- +1 yıl
İşi biliyorum da icrat hiç olmadı sorun karşımdaki koşinin boy takıntısı yapması korkum normal gibi boyu ufak değil 17 diye ölçtüm ama gene ufak duruyor nette gördiklerim 20 üstü gibi
- +1 yıl
Zaten takıntı yaptım hep her bolu öğrendim cinsellikten tut cinselliğe hazırlamaya kadar baştan sona kadın hassas noktaları vs 😅 tek problem uygulayacak eş
Soran+1 yılYaa naptn sende ya. Erkeklerin çoğunluğu 14 15 cm ve çok mutlu cinsel hayatları var. Bi git işine kendine başka takıntı bul
Soran+1 yılUygulama yapmadan bilip bilmediğini tam anlayamıyor insan. Biliyorum sanıyorsun ama pratik olmayınca teori çok yetersiz kalıyor
- +1 yıl
Sorun ediyorum emin olamıyorum yanlış ölçtüm diye korkuyorum 13-14 te olabilir 17 de metre ile ölçtüm uçtan kasıga kadar 17 di ama gene ufak diye korkuyorum
- +1 yıl
Evet teori olarak yetersiz kalıyor bu yüzden uygulama yapmam lazım zaten şüphe ettiğim teorilerde var ilişkiye alışana kadar 3-4 ilişki yaşadoktan sonra net bir tecrübeye ulaşabileceğime inanıyorum ama deneme yanılma. yapmak istediğim cok şey var
Soran+1 yılTavsiyem bu özgüvenini yükseltecek ya da düşürecek süreçte tecrübeli kadınları seçersen özgüvenin düşebilir. O yüzden tecrübesiz kişilerle dene. Bi de boy mevzusunu hiç açma. Kadınlar yatakta özgüvensiz erkeği pek sevmezler
- +1 yıl
Peki teşekkürler zaten tecrübesiz kadın tercihim beraber deneyimlemek. için daha iyi olur ama bulamıyorum 😅 tavsiyeler için teşekkürler
Soran+1 yılRica ederim ne demek. Hayatta başarılar😀
- +1 yıl
Umarım 😅
- +1 yıl
Nasıl mesaj atabiliyorlar sksmsksm adamlara. bak. engel mengel tanomıyorlar gizli sorsa bile buluyorlar smsmsm
Soran+1 yılYok ya öncesinde başka sorulara cevaplarımdan atmışlar. Ki cinsel sorulara gizli cevap veririm. Ama adamlar avcı 😂
- +1 yıl
İyi be benden kaçmışsın smsns
Soran+1 yılAhaha aynen baktım senin mesajın yok😀 genelde burdan olmazcılar mesaj atmış zaten😀
- +1 yıl
🤣🤣🤣
- +1 yıl
Zaten her şey döktüm sjsjs
Soran+1 yılYani. Rahat adama özele gerek yok 😀 burdan olmazcıların derdi başka
- +1 yıl
Yok be bende eskiden öyleydim kızı nude atmaya çdkmeye uğraşıyordurm anladım ki boş iş görüp ne bok yapcaksam hiç işime yaramaz sksms
Soran+1 yılKi şu an ortalık nude kaynıyorken bi kadına nude attırmak için 40 takla atmanın hiç alemi yok. Hoşlanırsın, seversin gerçekten vücudunu merak edersin o başka. O da zaten 40 takla attırmaz
- +1 yıl
Ah şu işleri bir anlasam hiç bilmiyorum 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Hoşlanıp sevsem sadece nude istemem ki benim olmasını evlenmek isterdim 🤣
Soran+1 yılÇok başka kafalar. Anlayamazsın😀
Soran+1 yılCümlenin gerisi öyle tabi. Hoşlanıp sevsen nudeyle işin ne zaten dicektim.
- +1 yıl
Yoo anlıyorum sevgilik zamanı flört süreci bir birini tanıma sürci biliyorum istek ve arzular
Soran+1 yılErkekler onun için çekilmiş nude duygusunu seviyor aslında. Mesele çıplaklık değil onun için çıplak olması. Tabi o foto kaç kişiye gidiyordur o ayrı mesele
- +1 yıl
He doğru 🤣 pardon birden sazan gibi damladım 🤣
- +1 yıl
Ah o karamsar düşünce erkeğin beyninde bir kurt ama kızı az çok tanıyorsa o un için olduğunu biliyordur zaten kız kolay kolay nude atmıyorsa pekte erkeklere etkileşimi yok zor kızsa sorun olmaz
Soran+1 yılŞimdi herkes işi öğrendi. Zor kızmış gibi göstermeyi de biliyor 😀
- +1 yıl
Ay umutlarımı sndürma valla geleni geçeni skr sksks 🤣🤣🤣
Soran+1 yılDoğru yerde ara. Nude isteme. Nude atan veya atmaya çalışan, seni tahrik etmeye çalışan kadından koşarak uzaklaş. Ben başka bişey demiyorum.
- +1 yıl
O konuda haklısın zaten nude aptallaştırıyor zaten kafamda bir ilerleyiş var
Soran+1 yılHayırlı ilerleyişler o zaman😀
- +1 yıl
Eyw deneyim var o konuda sanaldan engelledim hep 🤣
- +1 yıl
İhtiyac olunca p*rno var ama onuda yok etmem gerek kişiliğimi zayıf düşürüykr
Soran+1 yılEvet o da bir tür bağımlılık. Evlensen bile bırakamıyorsun. O yüzden bi dur demen lazım. p*rno kanallarını kolay ulaşımları unutman lazım
- +1 yıl
Ben takıntı oldum
Soran+1 yılBırakmak lazım işte.
- +1 yıl
İşte kolay değil hala hatunun videosunu bulamadım fake kısa videolar var sanki cinsel çağrışım givi ama ortada video yok 😅
Soran+1 yılAnlamadım olayı. Aşırı da uykum var. Uykuluyken de benim algı problemli oluyor. Sen yaz ben yarın okuyup anlamaya çalışacağım 😀
- +1 yıl
🤣🤣🤣 neyse boş. ver iyi geceler
- +1 yıl
Eig için teşekkürler 😇
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılAnala bakış açın nedir?
110 Yorumla
Soran+1 yılOlumsuz
- +1 yıl
Takım geri çekiliyoruz 😂
Soran+1 yıl😀 Geldiğiniz yoldan
- +1 yıl
Mesajı nasıl attılar gizlisin 😄
Soran+1 yılBaşka yorumlarımdan atmışlar. Bunların amacı av olduğu için 😀
- +1 yıl
Vay arkadaş ne avcılar var ya 😂 çok şaşırdım valla 😄
Soran+1 yılBen de şaşırdım. Nicklere dikkat etmem. Profil fotolarını görünce aaa dedim 😀 neyseki çok kişiye mesaj attıklarından beni yinede tahmin edemezler 😀😀
- +1 yıl
Bunlardan korkulur. Az daha uğraşsınlar kimlik bilgilerini bile bulurlar. Av uğruna neler yapıyorlar 😂
Soran+1 yılYok ya. Tek avı ben olsam bulur da. Pembe nikli herkese attıklarından çok zor bulmaları😂
- +1 yıl
O da doğru. Pembe soru düşsün diye pusu da bekliyorlar 😄
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
+1 yılGece hayatına takılan sevgilisi olan biri, aldatma potansiyeline sahip midir?
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet. Gece hayatı olan genelde alkolde alır. Alkol sonrası nolacağı hiç belli olmaz. Alkol almasa bile yinede sıkıntı. Anlık gelişen şeylerin gece olma ihtimali çok daha yüksek
- +1 yıl
Bu konuda kesin olduğunu söyleyebilir misin
Soran+1 yılKesin diyemem tabiki. Ama oran çok yüksek. Aldatma potansiyeline sahiptir. Alkol varsa zaten naptığını bilmiyor
Cinsel Yaşam konusunda 927 cevap paylaştı. Evet var ama burdan sorulmaz sanırım soru kalkar zaten 😅
110 Yorumla
Soran+1 yılDoğrudan yazmazsan kalkmaz sanki
Soran+1 yılDenemeden bilemeyiz
Soran+1 yılÇok şey oluyor. Konuşma uzuyor. Hem burdan sor ki bilmeyenler de faydalansın😀
Soran+1 yılSen bilirsin soramazsan zorlayamam. Uzatmayıı sevmiyorum
Soran+1 yılTeşekkürler efenim. Size de 🫡
Orgazm taklidi neden yaparsınız? Oral nasıl yapılırsa hiç bitsin istemezsiniz?
13 Yorumla
Soran+1 yılOrgazm taklidi yapma sebebimiz erkeğin bunu seviyor olması. Erkekler başarmış hissetmeyi seviyor. İyi becerdiğini düşünmek zevki katlıyor. O yüzden de taklit yoluna baş vuruyor kadınlar. Ya da orgazmın nasıl bişey olduğunu bilmeyen kadın taklit yaparak kendini kandırıyor.
Soran+1 yılOral güzel emilip dillenirse tabiki.
+1 yılPenis içinize girip çırken ne hissediyosunuz? Ve boşalmanız için ne gerekli
114 Yorumla
Soran+1 yılZevk alınan bi birliktelikte giriş çıkış kısmı uçuran bişey. Hem acı var hem zevk var. Başka bi dünyada gibisin. O zevkten başka hiçbişey umrunda değil gibi
Soran+1 yılBoşalmak için öncesinde duygusal doyum, sonrasında etkili noktalara öpücük, dokunuş. Sonrasında da erken boşşalma olmayan bi ilişki
- +1 yıl
Mesela neresi olur etkili nokta boşalman için
Soran+1 yılOral olabilir
- +1 yıl
Ama bu arada vajina içine girip çıkmak gerekiyo dimi ikisi aynı andan
Soran+1 yılHayır hem oral yapıp hem girmeyi nasıl planlıyorsun
- +1 yıl
Canım oral yaparken sen nasıl boşalcaksın ya
Soran+1 yılKadın erkeğe oral yaparken nasıl boşaltıyorsa erkeği.
- +1 yıl
Hmm peki oral haricinde boşalmazmısınız kolay bi yolda
Soran+1 yılGiriş çıkış olmadan zor
- +1 yıl
Bunu yorumdan konuşmak zorundamıyız
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Komik oluyo😂
Soran+1 yılOkuyan güler işte ne güzel 😀
+1 yılMerak ettiğim şeyleri öğreniyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılNerden?
+1 yılboyundan öpülmesi sizi ıslatıyor mu :D
12 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle. Çoğu kadın sever. Huylanması, anısı yoksa tabi 😀
- +1 yıl
bildiğim iyi oldu o halde :D
+1 yılOlsa cevap vericekmsiisn
151 Yorumla
Soran+1 yılBurdan sorarsan tabiki
- +1 yıl
Başka yerden soramam zaten neden kadınlar sürekli erkekleri suclar
Soran+1 yılHangi konuda sürekli erkekleri suçluyoruz
- +1 yıl
Swvismek konusunda
Soran+1 yılDaha açık olsan. Sevişme konusunda neden erkeği suçlayalım
- +1 yıl
Abaza diyip duruyorlar ya burada onu kastediyork
Soran+1 yılAbaza gibi davranmamak lazım ama. Mesela nerde ne zaman, kime cinsellik konuşman gerektiğini bilirsen kızmazlar. Ve abaza damgası görmezsin. Ama şu an mesaj kutumda 70 mesajın 60ı cinsellik üzerine foto, soru veya cinsellik konuşma çabası. Bunun karşısında ne diyebilirsin başka
Soran+1 yılSuçlama konusuna gelince. Kadınlar genelde duygusal bi his beslemedikleri erkeklerle cinsellik konuşmazlar ve yaşamazlar. Ama erkekler öyle değil. Merhaba diyorlar arkasından cinselliği açıyorlar. Böylesine öküz abaza demeyip ne diyelim😀
- +1 yıl
Bak ben öyle degilim
- +1 yıl
Zatwn ama 70 kişi var dedin ya sence bütün erkekler öyle gibi davranıyorsun ister istemez
- +1 yıl
Haklısınız ama herkese öyle yaklaşmakta kötü bazsn
- +1 yıl
Haksizmiyim
Soran+1 yılProfil fotonu görsem mesaja cevap vermem en başta. Senin bu platformu cinsel konuşms için kullandığın hissini veriyor
- +1 yıl
Ama. oyle değil iste
- +1 yıl
On yarınları kırmak için güzel bir başlangıç foto neden öyle hissetirdi
Soran+1 yılHerkese öyle yaklaşmamam için ilk attığı mesaja bakarım. Zeki bir soru veya bir cümleyle giriş yapmışsa cevap veriyorum bazen. Aksi taktirde merhaba, selam, tanışalım, bişey sorabilir miyim, attığım fotoya bakabilir misin, sence nasılım vs sorularının devamı cinsellik içereceği için açmam bile masajı
Soran+1 yılEee çıplak çünkü.
- +1 yıl
Olum sen nerelisin hic denize gitmedin mi
- +1 yıl
Sana ilk mesaj ne olsa cevap verirsin
Soran+1 yılmaalesef ön yargıları çok olan bir insanım. Ama bu platformda pek normal muhabbet edecek erkek görmüyorum. Erkeklerde burdaki kadınlara normal muhabbet gözüyle bakmıyorlar bence
Soran+1 yılYaa ne alaka deniz dibimde ama bu denize ait bi foto mu. Bunu 10 kadına göster 9u benim gibi düşünür
Soran+1 yılBilmiyorum. Ama zekice bi cümle veya soru olması lazım
Soran+1 yılBurdan hiç kimseyle konuşmadım. Muhabbetin ilerleyeceğini düşüneceğim hiç kimse olmadı. Bi iki soruya cevap verdim sadece özelden o da cevap verdim sadce o kadar. Devamında konuşmadım yine
- +1 yıl
Neden
- +1 yıl
Sana kötü bsiey mi dediler
Soran+1 yılYoo cinsellik konuşmak istemiyorum. Ve yazanların çoğu bu amaçla yazıyor gibi hissettiriyor
- +1 yıl
Bende istemiyorum ve kaldırdım oldumu
Soran+1 yılEn azından şimdi ön yargısız yaklaşılır.
- +1 yıl
Bana fark etmez
- +1 yıl
Sacma sapan biton insanla konuşmaktan yoruldum
Soran+1 yılBen de yorulurum. O yüzden o toplara hiç girmek istemiyorum artık
- +1 yıl
Lan 2 gündür biriyle konuşuyorum olginc bi kışlık gibiydi erkek olduğunu ilk saniyeden anladım ama bir ihtimal dedim erkeksin diyince engelledi benim zamanımı boşa harcayan sacma biri - +1 yıl
Kiz olarak sen bu şekilde erkek sanıp kiz çıktığın olmamıştır bizimki daha kötü konu onun hayatı dram dinliyorum 3 gündür
- +1 yıl
Ama erekkmis mantik ne
- +1 yıl
Sence
Soran+1 yılYoo kız profili de mesaj atıyor. Normal kızsal bi soruyla başlıyor. Sonra bakıyorum muhabete devam etmek istiyor. Belli ki erkek. Hiç cevap vermiyorm
Soran+1 yılErkeğin kadım profili açıp kadınları konuşturmaya çalışmasını bir nebze anlıyorum ama erkek olup kadın profili açıp erkekle konuşmaya çalışmasını anlamıyorum. Gaydır herha. Başka açıklaması mı olur
- +1 yıl
Onlar yok zaten
- +1 yıl
Genelde kiz profilde erkek var
- +1 yıl
Hani birde erkekle konuşuyor
- +1 yıl
Gay olsa bile ben değilim ne kazanacak ki
Soran+1 yılKızlar kızlara neden mesaj atıp dursun dimi
- +1 yıl
Aynen onlar erkek zaten
- +1 yıl
İnan sinir oldum sosyal medyaya hayatta tek sevmediğim şey yalan bide
Soran+1 yılKendi tatmini için seni konuşturmak hoşuna gidiyor. Çok değişik kafalar var anlayamazsın 😂 bana göre sahte hayatla yalan dolan anlattıklarınla karşındakiyle kpmuşmanında mi mantığı yok ama her anlattığı doğru olan çok az insan var burada
- +1 yıl
Yuh benim ona attığım normal msjlardan bir erkek tatmin mi oldu midem bulandi
Soran+1 yılBilemicem aranızda ne muhabbet döndü 😂
- +1 yıl
Lan cinselikle alakalı bsiey geçmedi engelledi sonra pembe di şimdi böyle deme midem bilandi kendimden
- +1 yıl
Bide gülüyor yaaa
Soran+1 yılO zaman senden verim alamayacağını anlayıp engellemiştir. Rahat ol. Tatmin olmamış 😀
- +1 yıl
Bu iyi oldu anladım zaten de çok saçma konuşuyordu zaten
Gizli Üye(30-35)+1 yılProne bone pozisyonuna kadınların merakını merak ediyorum
110 Yorumla
Soran+1 yılÇoğu kadın pozisyonlara açık değil. Erkekler de değişiklik seviyor. Ben de yeni şeyler denemeyi severim. Bu pozisyonu Sevip vermeyeceğim de alacağım sonuca bağlı tabi.
Cevap sahibi+1 yılbiraz ağır pozisyon evet anlıyorum ama kadınlar abartıyor
Cevap sahibi+1 yıldaha çok zevk alınacak bir pozisyon aslında
Soran+1 yılAma giriş yolu bakımından zorlayıcı bi pozisyon
Cevap sahibi+1 yılG noktasına en iyi ulaşılan bi pozisyon hemde
Cevap sahibi+1 yılbide sert sevenler de var onlar için de en iyi pozisyon
Soran+1 yılEvet sert seven kadın sayısı az olduğu için yine seveni de az oluyor.
Cevap sahibi+1 yılama sevenler var
Soran+1 yılMutlaka vardır. Ona lafım yok
Cevap sahibi+1 yılgüzel
Gizli Üye(25-29)+1 yılBurdan olmazcılar doluşmuş
14 Yorumla
Soran+1 yılEvet. Burdan olmaz istesem mesaj kutusu dolu zaten. Ya da gizli sormazdım
Cevap sahibi+1 yılBurdan olmaz jskdjdnd
Soran+1 yılYapacak bişey yok o zaman😀
Cevap sahibi+1 yılAhahaha peki 😁😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılEn çok ne zevk veriyor
116 Yorumla
Soran+1 yılÇok geniş bi soru oldu bu. Ruh halim iyiyse önceden ruhum doyurulmuşsa öpüşmek bile aşırı zevk verebilir. Ama eğer isteğim yoksa karşımdaki tahrik edememişse naparsa yapsın zevk veremez bana
Cevap sahibi+1 yılKaç kişi ile beraber oldun
Soran+1 yılTek kişi ile.
Cevap sahibi+1 yılİstediğini ver
Cevap sahibi+1 yılVeriyor mu
Soran+1 yılBu çok özel bi soru oldu ama. Şahsi değil de genel sorulara daha iyi cevap veririö
Cevap sahibi+1 yılGizlisiin ne olucak
Soran+1 yılOlsun. Sorduğun soru tek beni ilgilendiren bi soru değil çünkü
Cevap sahibi+1 yılSana dedim yaptığın kişi istediğini veriyor mu diye
Soran+1 yılİşte bu karşımdakini de ilgilendiriyor
Cevap sahibi+1 yılAnladım soru sorabilir miyim başka
Soran+1 yılTabiki
Cevap sahibi+1 yılOral zevki kadınlar seviyor mu çoğu bence karşı taraf için yapıyor sen ne düşünüyorsun
Soran+1 yılBence kadınlar orali sevmiyor, dolaylı olarakta kadının erkeğe oral yoluyla verdiği zevki seviyor. Yani karşısındaki için yapıyor
Cevap sahibi+1 yılAnladım teşekkürler
Soran+1 yılRica ederim 😊
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok hangi birini yazam
14 Yorumla
Soran+1 yılİllaki sormuşsundur bu çok soruları. En merak ettiğini sorabilirsin.
Cevap sahibi+1 yılÇok var soru cevap yapalım
Soran+1 yılTamam sor işte
Cevap sahibi+1 yılGizli
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvet anne oğul beraber yatınca kadın ne hiddeder
135 Yorumla
Soran+1 yılMesela kaç yaş bu anne oğul
Cevap sahibi+1 yılBen 19 annem 43
Soran+1 yılÇok açık konuşacağım. Anne oğulda olsa, baba kız da olsa bi mesafenin olması gerektiğini düşünüyorum. Malum belli bi yaştan sonra hormonlar aktifleşiyor ve istemsiz duygular gelişebiliyor. Ensest ilişkilerin çoğunluğu yani afedersin kızına yan gözle bakan adamların çoğunluğu karısıyla düzgün cinsel hayatı olmadığı için baktığını söylüyor. Aynı şekilde kadının da ihtiyacı var. Erkek kadar değil tabi. Kadın nefsine daha çok dur diyebiliyor. Ama eğer kadının da eşi tarafında ihtiyacı giderilmiyorsa oğluna karşı yanlış hislere kapılabilir. Hormonları istemsiz aktifleşebilir
Soran+1 yılO yüzden en sağlıklı olanı Anne oğulda olsa, baba kız da olsa belli mesafenin olması gerektiği.
Cevap sahibi+1 yılAnladım teşekkürler
Soran+1 yılAnne de çok genç. Çocuğunda hormonal olarak çok aktif olduğu bir yaş
Cevap sahibi+1 yılÖyleyiz evet
Soran+1 yılAma benim asıl merak ettiğim kısım sen tam olarak kadının ne hissetmesini istiyorsun? Orayı tam anlaayamadım
Cevap sahibi+1 yılNe hissetmesini istemek değil yani beraber uyurken ani gelisen ereksiyon karsisinda bişey hissedip hissetmediği etkilenip etkilenmediği
Soran+1 yılEreksiyon olduğunu anlıyor mu? Nasıl tepki veriyor
Cevap sahibi+1 yılİste merak ettiğim tepki vermemesi
Soran+1 yılTepki vermiyorsa doğru olanı yapıyordur. Biz de görüyoruz abimizi kuzenimizi sabah uyandığında. Ama görmemiş gibi yapıyoruz. Olması gereken bu.
Soran+1 yılSen de farklı düşüncelere kapılma. Annen o senin. Dikkatini çekmeye çalışıp da utandırma. kadınlar dile de getiremez. Kimseye bişey de diyemez. Kafasında düşünür durur
Cevap sahibi+1 yılAnladımm zaten sürekli beraber yatmiyoruz arada
Cevap sahibi+1 yılEn güzeli yinede temas etmemeye çalışmak
Soran+1 yılEvet. sarıldığınızda bile belden aşağınız temas etmesin. Yanaktan öpücük bazen. Beraber yatma işi de hoş değil ya. Tek çocuk musun. Kocaman adam olmuşsun yani artık.
Cevap sahibi+1 yılEvet tek çocuğum arada hâliyle temas oluyor işte
Soran+1 yılİşte annelerden oluyor bu biraz da. Büyüdüklerini kabul etmiyorlar. Hele ki bir tane olunca. Hep küçük çocuk sanıyorlar. O benim küçük oğlum hala diye rahat davranıyorlar. Bu onda belki annelikten öteye gitmiyordur ama sana zarar verir
Cevap sahibi+1 yılEvet öyle hep küçük görür ama yinede büyüdüğümu hissetmiş olsada 🙈
Cevap sahibi+1 yılNeyse bugün temas etmemeye çalışayım teşekkürler iyi geceler
Soran+1 yılRica ederim iyi geceler
Cevap sahibi+1 yılHem olsada bişe olmaz bugün anlamaz azıcık kafa iyi
Soran+1 yılKimin kafası iyi
Cevap sahibi+1 yılAnnemin birer bira içecekten o 3 4 götürdü
Soran+1 yılSiz yinede beraber yatmayın. Baban yok mu?
Cevap sahibi+1 yılYok o 8 yıl oldu ayrıldılar
Soran+1 yılÇok tehlikelisiniz çok. Annene mesafeni koru. İlerde biraz daha aklın başına geldiğinde annen sana annen gibi davranmadığında çok zorlanırsın. Ailr hayatın olursa da bu çok problem olur. Yalnız kadın tek çocuk. Söyleyecek çok şey var da işte.
Cevap sahibi+1 yılPeki bakım zaten yanimda uyudu oda uyuyamazsam geçerim yerime
Cevap sahibi+1 yılHakliymissin alttan temasta anında etkilenme oluyor
Soran+1 yılKim etkileniyor daha çok?
Cevap sahibi+1 yılDaha çok ben etkileniyorum
Soran+1 yılYatma o zaman
Cevap sahibi+1 yılBişey olmaz o kadardan napim iyi geliyor ona sarilip yatmak
Soran+1 yılSevgili yap en acilinden
Cevap sahibi+1 yılOlsa yapcamm
Gizli Üye(25-29)+1 yılVar ama linç olacak burdan sormam
12 Yorumla
Soran+1 yılZaten gizlisin. Kim niye linçlesin. Sorabilirsen sor. Soramazsan sen bilirsin tabi
Cevap sahibi+1 yılYok yok sakat
Gizli Üye(25-29)+1 yılortalama kaçcm ideal?
13 Yorumla
Soran+1 yılTürkiye ortalamasının 13-14 olduğu söyleniyor. 15 - 16 diyorum ben
Cevap sahibi+1 yılvajina veya anal yalanması hosunuza gidermi
Soran+1 yılVajina evet. Ama anal değil
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılNeyseeeee 🤦🏻♂️🤭🤭
12 Yorumla
Soran+1 yılNoooollldduuu
- +1 yıl
Sustum işteeee
Senin var mi peki
14 Yorumla
Soran+1 yılZaman zaman oluyor aslında. Aşırı meraklıyım çünkü. Özellikle başka insanların hayatını çok merak ediyorum. Ama şimdi hiç aklıma soru gelmedi. Gelse mutlaka sorardım
Soran+1 yılmaalesef özelden konuşmuyorm kimseyle
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet var ama utaniyorum benn
117 Yorumla
Soran+1 yılGizlisin gönder gelsin
Cevap sahibi+1 yılÇıktım sen şey yap öyle göndereyimm
Soran+1 yılBurdan sorarsanız cevaplayabilirim
Cevap sahibi+1 yılburada mısın
Cevap sahibi+1 yılBaşka yok mu burada engel yenir ama sorularda kaldırırlar soruyu
Soran+1 yılBen çok açık yazıyorum kalkmıyor. Bi dene bakalım
Cevap sahibi+1 yılAma çıkmıştım ya neden olmuyor senin şey yapmann
Soran+1 yılÇünkü özelden konuşmak istesem zaten dolu orası. Ben burada uzatmadan kısa kısa soru cevaplamak istedim
Cevap sahibi+1 yılPeki ne diyim sen bilirsin
Cevap sahibi+1 yılSelâm nasılsın ne yaptın var mı bi gelişme
Soran+1 yılNasıl bir gelişme bekliyorsun acaba😄
Cevap sahibi+1 yılBilmem var mı birşeyler işte
Soran+1 yılMesela Nasıl bişey yanii
Cevap sahibi+1 yılBilmem her şey olabilir yanii
Cevap sahibi+1 yılYaş kaç senin
Soran+1 yıl28 y
Cevap sahibi+1 yılKapalı mısın sennn
+1 yılEvet erkek poposuna neden tahrik oluyorsunuz?
115 Yorumla
Soran+1 yılKimmiş o tahrik olan. Meraj ettim bak şimdi😀
- +1 yıl
Çoğu kadın oluyor
Soran+1 yılBakmayı seviyoruz, ilgimizi çekiyor tamam ama tahrik olmuyoruz bence yaa
- +1 yıl
Başıma geldiği için biliyorum 😊
Soran+1 yılİstisnalar kaideyi bozmaz ya. Genellemeye vurma. popon güzel diye bakan her kadın tahrik olur sanma yani şimdi
- +1 yıl
Konuştuğum her kadın öyle oldu
Soran+1 yılKonuştuğun kadının popondan tahrik olduğunu nasıl anladın. Aşırı merak ettim bu konuyu
- +1 yıl
Kendisi söyledi ve icraatde de gösterdi 😊
Soran+1 yılO zaman o arkadaşlara sormak lazım. Erkek poposundan neden tahrik olduğunu 😀
Soran+1 yılBana da yaz ama merak ettim
- +1 yıl
Gizlisin nasıl yazıyım
Soran+1 yılBuraya yaz. Belki görüp başka merak edende vardır benim gibi😀
- +1 yıl
Herşeyin içinde konuşulmaz her şey bence mesajda rahat rahat konuşalım 😊
Soran+1 yılPoposunu öven sensin yaa. Konuş gitsin😀
- +1 yıl
Bununla övünmüyorum kadınların övüyor
+1 yılEvli misin! Yaş kaç
13 Yorumla
Soran+1 yılŞahsi değil de genel sorular olursa daha iyi olur
- +1 yıl
Duş başlığıyla nasıl mst yapıyorsunuz
Soran+1 yılBunu bilemiyorum. Tahmin yürütebilirim sadece başlığın kafasını çıkarıp hortumunu kullanabilir, ya da suyun tazyikinden zevk alarak kendisi devam edebilir
+1 yılEvet çok var
120 Yorumla
Soran+1 yılBurdan sorabilirsen cevaplarım
- +1 yıl
Burdan her şey sorulmuyor ki
Soran+1 yılSorabilecek lerin varsa sor o zaman
- +1 yıl
Boyu mu işlevi mi
Soran+1 yılİşlevi tabiki
- +1 yıl
Küçük olsa da doyurur yani
Soran+1 yılYani bence doyurur. İşlevi iyiyse
- +1 yıl
İşlevini yapmadan bilebilir miyiz
Soran+1 yılBilemeyiz
- +1 yıl
Gerdekte belli olur o zaman
Soran+1 yıl😀😀Evlendikten sonra hiçbişey olmaz rahat ol
- +1 yıl
Neden
Soran+1 yılEvlilikte sadece penise bakılmıyor. Diğer şeylerin tam yap. Kadın her türlü zevk alır
- +1 yıl
On sevişme falan mı
Soran+1 yılKocalık vazifen güzel sözlerin ilgin alakan sonrası güzel bir sevişme. Sonrası işlevini görür
- +1 yıl
Sen harbi işi biliyon ya 😂😂
Soran+1 yılAhaha sen giderken biz o yolları eskitmiş olabiliriz 😀
- +1 yıl
Kaç yaşındasın
Soran+1 yılBunu söylemicem
- +1 yıl
Aaa neden
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Evet
12 Yorumla
Soran+1 yılSorabilirsin tabiki
+1 yılAşırı çok var hemde sormak istiyorum hemen?
12 Yorumla
Soran+1 yılBuraya yazabilirsen cevap veririm. Aksi taktirde özel muhabbet istesem gizlemezdim kendimi
- +1 yıl
Buradan olmaz ki ama :(
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Her şeyi biliyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılTebrikler 👍
Gizli Üye(30-35)+1 yılO anki samimi duyguları
16 Yorumla
Soran+1 yılHangi anki?
Cevap sahibi+1 yılSkrkn
Soran+1 yılHe yani bu değişken bi soru. Kiminle olduğuna başlı. Karşısındakini isteyip istememesine bağlı. Samimi birisi mi, rolü iyi yapan birisi mi. Bunlar hep değiştirir yani sorunun cevabını. Genelde kadınlar o an erkeğin istediği şekilde davranıyor. Erkeğin çok daha fazla zevk almasından hoşlanıyorlar çünkü
Cevap sahibi+1 yılEvet biliyorum o yüzden o anki samimi hislerini merak ediyorum dedim 😂 sen nasıl davranıyorsun
Soran+1 yılŞahsi soruya cevap veremiyorum işte 🙊
Cevap sahibi+1 yılNiye be 😂
+1 yılVar.
12 Yorumla
Soran+1 yılSorabilirsin
- +1 yıl
Burdan olmax
+1 yılVar sorabilir miyim
13 Yorumla
Soran+1 yılTabi buyrun
- +1 yıl
Burdan soramam