Evet farkındayım bir bayana hiç yakışmayan bir durumu anlatmak istiyorum. Utanmalımıyım bilmiyorum ama sanırım p*rno bağımlısıyım. Kimseyede anlatamadığımdan çaresizce neredeyse her gün izliyorum. Bunun bir sapıklı olduğunu düşünmüyorum ama bir hastalık olduğunun da farkındayım. Hissettiğim zararları: antisosyallik, erkelere ilgimin azaldığını ve daha sınırsız ve toplumun ve eskiden benimde rezillik dediğim şeylere ilgimin arttığını ve o rezillik dedikleimin olağanlaştığını farkediyorum.
Bu arada erkek arkadaşlarım da oldu. Ama erkek arkadaşım varken de p*rno izliyorum.
Nasıl kurtulurum p*rno bağımlılığından, bu konuda bilgisi olanlar?
Yoksa ben mi abartıyorum herkesin yaptığı ama kendinde sır gibi sakladığı bir durum da ben mi kendimi suçluyorum. Yoksa hepimizin izlediği bir durumda herkes saklıyor mu? Bunu benmi dile getirdim. Lütfen yardımcı olun...
Umarım seviyesizleşmezsiniz?
Bu arada erkek arkadaşlarım da oldu. Ama erkek arkadaşım varken de p*rno izliyorum.
Nasıl kurtulurum p*rno bağımlılığından, bu konuda bilgisi olanlar?
Yoksa ben mi abartıyorum herkesin yaptığı ama kendinde sır gibi sakladığı bir durum da ben mi kendimi suçluyorum. Yoksa hepimizin izlediği bir durumda herkes saklıyor mu? Bunu benmi dile getirdim. Lütfen yardımcı olun...
Umarım seviyesizleşmezsiniz?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer