sende benim gibisin tutamıyorum kendimi onlar olmadan mastta yapamıyorum canım sıkılınca bile açp hiç bişi yapmasamda izliyorum öylesine
10
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bunları okuyunca sanki ben yazmisim gibi hissettim. Izleyip izleyip mastürbasyon yaparak tatmin olmaya calissamda doymuyorum yetmiyor zevk icin oylesine de izliyorum asiri keyifli oluyor
En son lisedeyken böyleydim libidon yükseldiği için mi izliyorsun yoksa vakit geçirmek için mi? Libidon yüksekse ilişki yaşamadan düşmez ama vakit geçirmek için izliyorsan sıkıntı var bağımlılık yapmış
Libidom yukseldiginden izliyorum ama cok dogal geliyor ve surekli izleme egilimindeyim devamli mastürbasyon yapiyorum ve doymuyorum sende de mi oyleydi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
sende benim gibisin tutamıyorum kendimi onlar olmadan mastta yapamıyorum canım sıkılınca bile açp hiç bişi yapmasamda izliyorum öylesine
Bunları okuyunca sanki ben yazmisim gibi hissettim. Izleyip izleyip mastürbasyon yaparak tatmin olmaya calissamda doymuyorum yetmiyor zevk icin oylesine de izliyorum asiri keyifli oluyor
<3 ya canımsın bende sende kendimi gördüm eminim huylarımızda aynıdır jsjsjs
YouTubede Berk Karataş diye bir hoca var izlemeni tavsiye ederim
p*rno eroin gibi bağımlılık yapan bir olay sağlam cinsel psikolojik yardım alman tavsiye olunur
Nasıl bir bağımlılık her gün mü izliyorsun mesela kaç dakika izliyorsun
Her gun nerdeyse izliyorum uzun sure
En son lisedeyken böyleydim libidon yükseldiği için mi izliyorsun yoksa vakit geçirmek için mi? Libidon yüksekse ilişki yaşamadan düşmez ama vakit geçirmek için izliyorsan sıkıntı var bağımlılık yapmış
Libidom yukseldiginden izliyorum ama cok dogal geliyor ve surekli izleme egilimindeyim devamli mastürbasyon yapiyorum ve doymuyorum sende de mi oyleydi
Lisedeyken zevk aldığım için sürekli izlerdim şimdi adetliyken aşırı istekli oluyorum bir kere 45 dk izledim 3 defa yaptım ortalama 15 dk
2 gün önc de 1 saate yakıb izledim her gün izlemiyorum ama izlediğim zamanlarda bokunu çıkarıyorum ben iki haftaya yakın dayanabiliyorum
Kendini oyalayacak sevdiğin bir şeyler bul birde bedenini yor sürekli vaktin kalmayınca yavaş tan bırakırsın
Bırakman gerektiğini neden düşündün? Düzenli bir seks hayatın olsa o zamana düşün evet
Hangi sitede izliyorsun bu aralar benim de izleyelim var
Libidon yüksekse kendi videolarını çekerek başka türlü olmuyo😂
Düzenli cinsel birliktelik yaşamaya başladığın zaman bırakıyorsun ;)
Prono seyretme düşkünlüğünü abarttıgını mı farkediyorsun artık :/
Neden bırakmak istiyorsun ki zana bir zararımı var bende severek izliyorum bırakmayıda düşünmüyorum
Fb bul kendine ya da sadece zevkine oral yapicak biriyle ol
Vücudun sana sinyal veriyor artık dayanamıyorum ben de bunlar gibi yapmak istiyorum diyor anla işte :)
Kendine hakim olmakla alakalı bir durum eğer ki kendini zaptedemiyosan sondaki pişmanlık başta seni durdurmasını saglamalisin
Bence bırakma ya p*rno izlemek güzeldir. Ne tarz seviyordun 😂
Bir çaresini bulduysan bana da bahsetsene biraz
İicinsel ilişkiye girdikçe azalır. Ama bırakamazsıb
Duzenli bir cinsel hayatin olursa belki azaltarak birakabilirsin. Evli misin bekar mi?
Bekarim sevgilim vs yok
Hic etrafinda arzuladigin cinsellik yasayabilecegin bir erkek yok mu?
Gercek dunyaya don
Nasil olacak o
Oncelikle kendine ugraslar bul. Vaktin olmasin
Gerçeğini yaparak bu işten vazgeç biliyorsun
Bırakmaya ne lüzum var canımm
Bırakılmaz ve bu kötü bir şey değil ki
bi hobi falan edin bence
Bende seviyorum be tarz izliyorsun
Hayatına insan sokmaktan iyidir boş ver devam et
Bence izlemyerek ama izle ne var ki bunda
P*rno bagimlisıyım bende
Utanmadan izliyorsun ayıp
İzleme video çek
İzlemeden olmuyor
Aynı cicişlerden kendinde de var. Hadi erkek izler de bizde de var sonuçta o cicişler
Video mu kendimimi cekeyim ee sonra napayim😄
Bana atabilirsin istersen 😂
Bırakılmıyor ya
İzleme sanala dök.
Sanal hic zevkli degil ya
İzleyeceğin herşeyi bırak en azından aklına gelecek şey olmasın. Meşgul ol hep.
İlişki yap
Kimse yok cevremde
caresini bulursan banada soyle
İzleme
İzlemeyerek
alıştıysan zor
Sana yardımcı olmak isterim, profilime gelir misin
Cevırerek
Bende de var link paylaşımı yapmak ıster mısn ust sevıye bır beyefendı ıle😅
Bırakamazsın
Ne sıklıklq
Sexting ile belki de