Cinsel Yaşam konusunda 581 cevap paylaştı. p*rno bağımlılığı genelde yolunda gitmeyen ya da olmayan bir cinsel hayat demektir :)
Dolayısı ile bu taraf yola girerse bağımlılık ortadan kalkar sadece fantezi olarak izlemeye devam edersin.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEğer bağımlılıksa bende de var o bağımlılık
12 Yorumla
Soran+1 yılTürkiyenin %10 unda falan yok heralde zaten, onlar da tarikatçı 😜🤣
- +1 yıl
Onlarda da var
- Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı.
+1 yıl3-4 günde bir izlesen sıkıntı olmaz. Ama bende bilmiyorum nasıl bağımlılık olur. Bence bağımlılık olmaz. Ben Hergun aynı diziyi seyrediyorum mesela yani bunun gibi bir şey.
12 Yorumla
Soran+1 yılHmmm olabilir. Milletçe bağımlıyız velhasıl o zaman 😜
- +1 yıl
Aynen😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
+1 yılHer gün izlemiyorsanız bence sıkıntı yok birde bunu nasıl ve ne derece izlediğinize bağlı oluyor
11 Yorumla
Soran+1 yılAnladım, teşekkür ederim. Her gün izlemiyorum, işlerim oluyor çünkü 😆 ama arada çerez niyetine işte... Hep bu p*rno bağımlılığı kavramını görüp duruyordum, bağımlı mı oluyorum yani ben şimdi diye merak ettim 🤠 o yüzden sormuştum aslında
Gizli Üye(30-35)+1 yılDin ile iman ile kurtulabilirsin diğer türlü günah olduğunu hissetmiyorsan hayvandan farkın kalmaz
16 Yorumla
Soran+1 yılİlk başlarda haram olarak bakıyordum olaylara lakin şu anlarda bunun ve mastürbasyonun insanlık hali ve gayet doğal şeyler olduğunu düşünmeye daha ağırlıklıyım. Dinimi soracak olursanız müslümanım; oruç da tutarım, sektirsemde 5 vakit kılmaya çalışırım
Cevap sahibi+1 yılMaşallah ama şeytan bunu sana güzel gösteriyor başka başka tanımadığın kaıdnların vücutların dan etkilenmen onla yatmanla eşdeğerdir bence
Soran+1 yılEğer öyle ise işte gider başka başka kadınlarla yatarım 4 günde bir 😂 o yüzden değildir gibi düşünüyorum ben açıkçası
Cevap sahibi+1 yılTabi yapacaksın ama kendi kurduğun bir hayalle olabilir illa tene bakarak olmaz bu iş seninki sapkınlığa girer.
Soran+1 yılDoğru, aslında buna evrilteceğim de hala adım atamadım.. çünkü kayganlaştırıcı falan almam lazım. Aynı şekilde düşünürek mastürbasyon, izleyerk yapmaktan daha uzun sürüyor; dolayısı ile erken boşalmayı da önlüyor. Lakin dediğim gibi kayganlaştırıcım yok 🚬 almaya da şu sıralar popişim yemiyor diyeyim, ailemle aynı evdeyim çünkü ve öyle şekli olan bir şey görürlerse ne düşünecekleri de malum 🤣
Cevap sahibi+1 yılBen bilmem yapmasan olmuyor mu bir de öyle yaşamayı dene iğrenç bir durum gerçekten
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer