p*rno ile mastürbasyon yapıyorsan özellikle kesinlikle kendine dokunmamayı öğrenmelisin. p*rno hakkında çokça bilgi edinmelisin. p*rno bırakmanın kolay yolu kitabı var onu oku. p*rno rezaletini önce bilmen gerek bunu bildikçe bırakacaksın ve azaltarak bırakmaya çalışma bu şekilde bırakamazsın bir anda kesmelisin.
Bir miktar p*rno kopup mastürbasyon sırasında hayal gücünü kullanmayı dene kendine anlatırmış gibi düşün bir fantezi ya da herhangi bir p*rno anı sonra mastürbasyonun sayısını azaltmaya çalış zamanla azalır
p*rno yerine sexting ile yazışma yaparak denemeni tavsiye ederim p*rno izleme isteğin gelince plates yap yürüyüş yap beyin enerjisini ocetkinliklere yönlendir böyle azaltır sın başarılar
Dfkfkkg onu atlatman çok zor bir nevi sosyal medya bağımlılığı gibi en kötü dozunu azaltırsın canım ama ilerisi gelmez hele benim gibi günde 2 kere yapmadan rahat edemezsen ohoooo işin bitmiş demektir
Ha tamam mastürbasyon yaparken izliyorsun arada yapmadan da izliyorsun. mastürbasyon yaparken farklı şeyler kullan hayal kur seks hikayesi oku erotik film izle.
Seksting var bir de, iyi yapan denk gelirse çok zevk verir p*rno 10 kat daha fazla zevk alırsın ama denk geleceğini sanmam pek, uğraşmana değer mi emin değilim. Ama iyi yapan bulursan bırakma.
Maalesef kötü yapan gelirse çok berbat. Ama inan iyi yapan olduğunda yanındaymış gibi hissettiriyor. Ben pek bulaşmıyorum seksting yapan kadın bulmak zor bir de iyi yapanı nereden bulacağım 😄 sen bi şansını dene istersen iyi yapan denk gelirse cidden çok zevk alırsın.
O dediğin herhangi bir erkek mi, kötü yapan erkek zaten sürekli soru falan sorar cevap bekler, akıcı olmaz bu yüzden. Ama iyi yapan denk geldiğinde senin yazmana bile gerek kalmaz. Arada bi tepki verirsin okuduğunu anlasın diye o kadar 😄 yazdıklarını hayal edip mastürbasyon yapman lazım yoksa tabiki zevk almazsın. Ben şimdiye kadar ilişki hariç en şiddetli orgazmları sekstingle yaşadım. p*rno izleyince o kadar şiddetli olmuyor.
Dediğim gibi iyi yapan denk gelmesi düşük ihtimal. Ben de her yaptığım kişiyle çok zevk almıyorum, o an yapabileceğim biri varsa yaparım yoksa ya hayal kurarım ya da video falan işte.
O kötü bişey ama alışınca insan başka türlü olmuyor cidden
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
p*rno bağımlılığı çok kötü bir şey. Ne sıklıkla isliyorsun
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aşırı da sık değil aslında asıl sorun çok izlemek değil asıl sorun mastürbasyon yapmak içim izlemek. Ben hayal gücümü kullanarak mastürbasyon yapmak istiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
p*rno ile mastürbasyon yapıyorsan özellikle kesinlikle kendine dokunmamayı öğrenmelisin. p*rno hakkında çokça bilgi edinmelisin. p*rno bırakmanın kolay yolu kitabı var onu oku. p*rno rezaletini önce bilmen gerek bunu bildikçe bırakacaksın ve azaltarak bırakmaya çalışma bu şekilde bırakamazsın bir anda kesmelisin.
Bir miktar p*rno kopup mastürbasyon sırasında hayal gücünü kullanmayı dene kendine anlatırmış gibi düşün bir fantezi ya da herhangi bir p*rno anı sonra mastürbasyonun sayısını azaltmaya çalış zamanla azalır
p*rno yerine sexting ile yazışma yaparak denemeni tavsiye ederim p*rno izleme isteğin gelince plates yap yürüyüş yap beyin enerjisini ocetkinliklere yönlendir böyle azaltır sın başarılar
Dfkfkkg onu atlatman çok zor bir nevi sosyal medya bağımlılığı gibi en kötü dozunu azaltırsın canım ama ilerisi gelmez hele benim gibi günde 2 kere yapmadan rahat edemezsen ohoooo işin bitmiş demektir
bu bagımlılık degil bakireysen ve istekli bir kadınsan yapacak birşry yok ne zaman seks yapmaya baslarsın zaten anlarsın azalır
Geçmesi için ayrıca bi çaba harcamana gerek yok öyle geçiremezsin zaten bi zaman sonra kendiliginxen sıkılıp izlemek istemicen zaten
Geçmiyor partner edinmek tek çözüm. Var mı güvendiğin bir erkek?
Arada bir izlenir de bağımlılık derecesi sıkıntılı
Bende sürekli izliyorum. Hiç yapmadım ama yapmayı düşünüyorum
İlişkiye girmeyi mi düşünüyor sun bende o aşama da yım kaç yaşında sın
Kimle herhangi biri mi sevgilinle mi
Başka yollar dene kendini tahrik etmek için aşko. Buradaki erkekleri kullan en kötü 😂 bazıları iyi tahrik ediyor öyle öyle bırakırsın
Tecrübeyle sbit 🤣
@Teacherisback tabiki 😉
Kimi pembelerde iyi iş biliyor şimdi ;) :D
@Teacherisback doğrudur 😄
Kimisi de hiç bilmiyor onları napıcaz 🤣
@Teacherisback bana ne ya 😄
Ahaha öyle tabi :D Sen hangi tarafa düşüyorsun diye sorayım dedim triplendin 😂
@Teacherisback 😄
Triplendin şimdi :D
Geçmez sen nasıl sekstinge sıkıcı deyip 50 adamla yaptın hayret
Foto atmayı seviyorum
Yorumlanmak için mi
Onun için de hem de hoşuma gidiyor
Tekrar at o zaman
p*rno dan ziyade hayal gücünü gemişletecek sana o anı yaşatan biriyle birlikte mastürbasyon yapman gerekir
İzleme, mastürbasyon yaparken mi izliyorsun sadece yoksa yapmasan bile mi izliyorsun
Genelde 1 ama 2 de oluyor ara sıra
Ne 1 ama 2 de oluyor anlamadım
Ha tamam mastürbasyon yaparken izliyorsun arada yapmadan da izliyorsun. mastürbasyon yaparken farklı şeyler kullan hayal kur seks hikayesi oku erotik film izle.
Seksting var bir de, iyi yapan denk gelirse çok zevk verir p*rno 10 kat daha fazla zevk alırsın ama denk geleceğini sanmam pek, uğraşmana değer mi emin değilim. Ama iyi yapan bulursan bırakma.
P*ornodan 10 kat fazla zevk verir.
Sexting çok berbat
Maalesef kötü yapan gelirse çok berbat. Ama inan iyi yapan olduğunda yanındaymış gibi hissettiriyor. Ben pek bulaşmıyorum seksting yapan kadın bulmak zor bir de iyi yapanı nereden bulacağım 😄 sen bi şansını dene istersen iyi yapan denk gelirse cidden çok zevk alırsın.
Onunla yazışırken/konuşurken mastürbasyon yapamıyorum. Sadece o işini görsün diye yazıyorum
O dediğin herhangi bir erkek mi, kötü yapan erkek zaten sürekli soru falan sorar cevap bekler, akıcı olmaz bu yüzden. Ama iyi yapan denk geldiğinde senin yazmana bile gerek kalmaz. Arada bi tepki verirsin okuduğunu anlasın diye o kadar 😄 yazdıklarını hayal edip mastürbasyon yapman lazım yoksa tabiki zevk almazsın. Ben şimdiye kadar ilişki hariç en şiddetli orgazmları sekstingle yaşadım. p*rno izleyince o kadar şiddetli olmuyor.
Bilmiyorum 50 kişiyle yapmışımdır hiçbirinde sevmedim
Dediğim gibi iyi yapan denk gelmesi düşük ihtimal. Ben de her yaptığım kişiyle çok zevk almıyorum, o an yapabileceğim biri varsa yaparım yoksa ya hayal kurarım ya da video falan işte.
Anladım
Başka sorun olursa sorabilirsin
O kötü bişey ama alışınca insan başka türlü olmuyor cidden
p*rno bağımlılığı çok kötü bir şey. Ne sıklıkla isliyorsun
Aşırı da sık değil aslında asıl sorun çok izlemek değil asıl sorun mastürbasyon yapmak içim izlemek. Ben hayal gücümü kullanarak mastürbasyon yapmak istiyorum
p*rno izlemeyi bıraktığında mastürbasyon hayatın biter söyliyim. Dopamin detoksu yapman lazım.
Neden bitsin ki
Ben de öyleydim. Bıraktım. Hiç istek yok mesela. Bazen sertleşmiyor bile p*rno izlemezsem.
Hımm tuhaff
Şimdi birkaç ay da bir izlersem. Onun dışıjda doğru düzgün mastürbasyon bile yapmıyorum.
Geçmez. Gerçekten sevişene kadar azaltamazsın da. Devam ederse ama hastalıktır doktora git.
Geçiyor.
Sana bir sır vereyim mi.. evlenince bile geçmiyor, tadını çıkar..
libidon çok mu yüksek de bağımlı oldun
Evet
benimde yüksek de izlemiyom
İzlemeyerek kendini tıtarak
Sende mi benim gibi 🙈
Ciddi misin yaa
Evet sen peki ciddimisin
Sexting yaparak
Vakit kaybı ve sıkıcı
Yapabilenle öyle değil bence. Yazışarak hoşuna gitmiyorsa sesli daha fazla zevk veriyor
Bir partner bularak...
İstemiyorum
O zaman yapacak bir şey yok. Her istekli olduğun anda, her sıkıldığında izlemek durumunda kalırsın
Tadını çıkar bencede var
Geçmiyor maalesef
Daha çözümünü bende bulamadım
5 senedir bagimliyim gunde 3 kere yapiyorum gecmiyor uyusturucu bagimliligi gibi bir sey
Germek cinsellikle tanışınca
her şey kafada başlar unutma
Koca bulana kadar devam durmak yok
Bu dediğin çok gereksiz bir şey. Beyni mahvediyor.
Partner neden istemiyorsun? Güven deme saçma çünkü
İstemiyorum işte
Gerek yok
Tamam da neden? İstememe sebebin ne? İstemedigini gerek duymadigini anladim zaten. Türkçem buna yetti.
Sana da sebebini soruyorum
Hayal gücümle yapmak istiyorum
Her gün izliyor musun?
O kadar değil
Ne sıklıkla izliyorsun peku
Kategoriyi merak ettim 😀
Etme
Ok
sanıyorum ki geçmiyor :)
Geçmiyor bende de merak var
Sevgili geçirmezse hiç bir şey geçirmez
dilimle geçiririm
seks yaparak
Seks istemiyorum
yapmadan nasil bu icindeki istegi azaltip ya da icindeki durtulere engel olacaksin en azindan guvenecegin bir sexting partneri bul tatmin ol
Sexting kadar sıkıcı ve gereksiz bir şey yok
ne elletiyon ne gosteriyon ama sende ne yapacan kuru kuru elinle oksayip duracan mi 🤣
mamını bantla
Yetmez
sexting dene
En güzel ikinci yol bence işe yarıyor doğru kişilerle
Geçmiyor. :P
Geçmez
Ne tür seviyon
Evlen geçer
hangi tür izliyorsun
izlemeyerek :)
geçmez
Buyuyunce gecer