Dinen zina korkum var. Yapamam ama yapmam da diyemiyorum iste belli olmz 😞 yasim genc Şu an. 18 yasindayim diyeyim size. Bu hisleri gec hissetmeye basladim. Ve cok fazlaca hissediyorum. Burdan cok kisiyle sanal yapip ruhen bakireligimi kaybettim. Ama goguslerimi veya ozel hicbir bolgemi kimse gormedi resimde veya reelde. Vucuden bakire kalmak istiyorum kocama kadar. Ve benim icin bakirelik sadece bir zar degildir. Vucudun tamamidir benim icin goguslrrimi acip bakireyim demezdim mesela. Ama ruhen kaybettim coktan bunu kocama da diyecegim. Cok fazla hissediyorum bu hisleri bazen basm agriyor surekli hayaller kuruyorum telefonda bir erkekle normal konusmakla bile aklima cinsellik geliyor. Napıcam ben ya?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin yaşadığın cinsellik sistemini beş kat ben yaşıyorum... Bakir erkeğim hiç bir kızla cinsellik yaşamadım yaşamamda birgün evlenirsem evleneceğim kızın yüzüne bakabilmek için nefsimi tutuyorum tutcmda birgün evlenirsem evleneceğim helalim olan kızla herşeyi yaşarım.. Yaşım biraz senden büyük..
Kimse ile sanal vs yapma14 Yorumla
Soran+1 yılCok sefer yaptim 😞 maalesef
Cevap sahibi+1 yılSenle bir anlaşma yapalım bir daha yapmıycaksın sözmü bende 23 yaşındayım hiç bir kızla cinsellik yaşamadım yanlış bişi yapma dım... Cok zor biliyorum cinsellik bastırıyor..
Ama yanlış yapma yok sözmü bundan sonra yapmıycaksın
Soran+1 yılBelli olmaz söz veremem abi ya 😞
Cevap sahibi+1 yılSen istersen.. Herşeyi yaparsın.. Sanal vs yapmıycaksın.. Bunu kendine söz verceksin olurmu... Burdan bir ömür arkadaş olalım ama.. sanal vs yapmayacaksın kimse ile...
Yaptıgın şeye tövbe edeceksin sana güveniyorum ki bir daha yapmıycaksın...
Sorunu beğeniyorum bana özelden yaz..
Sapık felan değilim sadece arkadaşız...
Ama dedigim gibi şanslı burakcaksın pırlanta kız olcaksın tek şartım bu... sorunu beğeniyorum ismim çıkınca özelden yaz... Ama şartımı kabul ediyorsan..
En İyi Cevaplar
+1 yılBunları istemen normal sonuçta bu vücudun kendi yaptığı bir şey. Hormon salgılıyor ve karşı cinse yaklaşmak istiyorsun.
Bunu durmanın yolu ise ya beraber olursun ya kendini tatmin edersin bir şekil de ya da iraden ile dayanirsin ama her şey sonuç olarak sende bitiyor16 Yorumla
Soran+1 yılDogru cok tesekkur ederim
- +1 yıl
Rica ederim
Unutma her şey seninle başlar ve sende biter. Karar alıp veren sensin
Soran+1 yılCesaret verdiniz acikcasi tesekkur ederim
- +1 yıl
Ne için cesaret verdim
Öyle bir dediniz ki sonucu belli değil :/
Soran+1 yılYok kotu anlamda degil
- +1 yıl
Tamamdır o zaman
Kararlarında başarılar dilerim şimdiden :)
Gizli Üye(25-29)+1 yıleğer gerçekten bu tür şeyleri şu an değil sonra yaşamak istiyorsan oruç tut. peygaber efendimiz gençler için hem zinadan uzak durmak hem de nefse hakim olmak için oruç tutsunlar demiştir. zaten aklına da gelmez oruç tutunca emin olabilirsin.
22 Yorumla
Soran+1 yılCok tesekkur ederim ama yurtta kaliyorum oruc tutamam ki
Soran+1 yılNamaz buyuk etken ama iyi geliyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşine sakla kendini yapamam diyemem ne demek be haram ve gunah yaa
58 Yorumla
Soran+1 yılAsla yapmam demek istemiyorum cunku buyuk konusmamak gerek ve asla deyip buyuk konustugum zaman basima gelecegine inaniyorum. Bende ayni fikirdeyim 😞
Cevap sahibi+1 yılTamam buyuk konusma ama yapmada.
Soran+1 yılİnşallah yapmam. O kadar düşmem umarim
Cevap sahibi+1 yılİste bende kendimi kullandirtmam. Cok seversin baglanirsin ama sakın bir erkege inanma eger askim canim cicim seni seviyorum diyip cinsellik isterse bilki seninle gonul eglendirmek istiyor. Ve seni kullanip atacaktir terk edecektir. Bak bende cok sevdim. Herseyini goz ardi ettim. Dovmesi vardi sigara iciyordu sonradan icki ictigini ogrendim. Bunlari asariz diye dusundum sevdigim icin sorun etmedim. Ama benden cinsellik istedi reddettim. Ve simdi onu unuttum. Çok çaba sarf ettim kendimi dusurdum. Ama bu denli dusurmedim kendimi. Fikirlerimi soyledim ona. Sevgi karsiliklidir. Seven insan zorlamaz secim yaptirtmaya zorlamaz. Sakın erkeklere kanma. Bak uzulursun sonra. Kendini kullandirtma. Demek ki o benim bedenimi sevmis onun aşk anlayisi bu. Evlilik vaad etti. Ama ya anlasamazsak? O istedi diye her an ona verecekmiyim sacma. Ilerdr esimin yuzune bakacak yuzum olsun yani kendimi ucuz ve basit birisi yapamam. Sende bu hataya dusme. Vicdan azabı duyarsin.
Soran+1 yılDusunceniz cok guzel ve cok dogru 👍
Cevap sahibi+1 yılMantigim devreye girdi ve gercekleri gorebildim severken hic kotu birsey goremiyordum. Ama oyle ucuz biri icin kendimi o kadar dusurmusum ve komik duruma sokmusum ki.. cok pismanim keske sevmeseydim onu. Ama oldu bir kere sevdik. Her seviyorum diyene inanmamak lazim. Erkek milleti. Gonul eglendirmek amaclari.. yasi olmus 28 benden cinsellik istiyor.. o yasta bir adamin ciddi dusunmesi lazim aileyi devreye sokmasi lazim ama yok ergen iste buyumemis..
Soran+1 yılYazik gercekten ben bile bu yasimda boyle dusunuyorum
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
44Cevap
Duygularını bastırmaya çalışma bilakis hislerinle barışık ol! Zamanla hislerin rayına oturacaktır. Şimdilik doğru bildiğin yolda düşüncelerinle kendini korumaya devam et ufaklık !
11 Yorumla
Soran+1 yılSagolun
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaşın çok genç. Bu yaşlarda hormonların da etkisi var. Yapacağın iki şey var; ya kendini tutacaksın ya da evleneceksin.
12 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeme asla ailem izin vermez bende bu yasta asla istemem. 😞
Cevap sahibi+1 yılo zaman kendni tutman lazım. Muhtemelen hormonların çok çalışıyor. Zamanla durulacaksın.
+1 yılVerip kurtulcan ruhun bozulmuş zaten zaten ruhun bakire olması önemli beden bakire olsa ne olmasa ne
16 Yorumla
Soran+1 yılBeden daha onemli benim icin ruhen artik yapmiyorum tovbe ettim gunahini geri alamam ama yeni bir baslangic yapabilifim bedenimi geri getiremem sadece zar degil namus zari diktirirsin ama namusunu geri getirwmezsin
- +1 yıl
Şimdi arkadaşım burda çoğunlukla makara yapıyoruz malum sanal alem ciddi ciddi söylemem gerekirse seni taktir ettim böyle düşünmen cok güzel sen gecmişi unut herkezin hayatında hatalar mutlaka olmuştur bundan sonrada olucak ne mutluki sen hatanı fark edip doğru yolu bulmuşsun bundan sonra daha dikkatlı ol anladığım kadarıyla dinine cok bağlısın insallah bir daha hata yapmazsın kız büyük olsan seni alırdım 😜😜
Soran+1 yılCok bagli olsam cinsellik katagorusinde de olmam da bagliyimdir. Severim dinimi. Çok tesekkur ederim
- +1 yıl
Yaşın daha küçük merak ettiğin konular istekler ve arzular var onun için bu başlıktasın
Soran+1 yılAynen 😅
- +1 yıl
Rahatına bak geçmişe takılma
Gizli Üye(36-45)+1 yılBirşey yok normal senin dusunmen rahat ol o anlarda mastbs. yap ve rahatlama olacaktır sende TM katana takma düşüncelerin cok güzel helal olsun sana ve bekle her seyinle evleneceğin insanı kendini ona saklanan harika tebrik ederim seni👍👍👍
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok tesekkur ederim
Cevap sahibi+1 yılNe demek rica ederim
daha yeni yaşlarındasın kurtulman için hormonlarını aldırman gerek
115 Yorumla
Soran+1 yılBak o da olabilir 😂
Soran+1 yılYok ya yemez o kadar 😂
Soran+1 yılNormalde yapiyorum yoksa buyuk buyuk adamlara bakiyorum bde kapaliyim 😞
Soran+1 yılSen yapmiyomsn yani 😃
Soran+1 yılDalga gecme 😞
Soran+1 yıl😞😞 napıcam ya
Soran+1 yılCidden ya 😞😞 sinir oluyirum bazen
sanaldan bir şey olmaz :D buradan yaptın dediğin konu da ayrıca ilgimi çekti :D
11 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂
Ben gibi sanalda bir arkadaş bulucan. bir şekilde tatmin olup rahatlıycan ve reelde daha sakin olucan
15 Yorumla
Soran+1 yılSanal arkadasin mi var ya ben surekli yapamiyorum sanal seks
Soran+1 yılGuzel aslinda yaptigun
Gizli Üye(30-35)+1 yılZihnini garip fakir yetimlere faydalı olabilecek düşüncelere yönelt. Ne demişler boş bir zihin şeytanın bahçesidir.
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklisiniz olabilir 😊
Gizli Üye(25-29)+1 yılRuhen kaybetmek istemiyorum diyorsun, sanırım sanaldan hala öyle yazışmalar yapıyorsun?
12 Yorumla
Soran+1 yılBedenen kaybetmek istemiyorum yazdim. Ruhen zaten kaybettim
Cevap sahibi+1 yılPardon, cinsel hayallerden tamamen kurtulamazsın zaten her insanda olan bişey ama sende çok daha fazlaysa kafanı başka şeylere yor iradene sahip çık birden kaybolmaz zaten zamanla azalt en önemlisi sanal s*x yapma.
+1 yılNefsine hakim olamiyor bazen insan bnde p*rno seyretcegme sanal yapmayi tercih ediyorm. gunahini kabulleniyorm umarm dogru yolu bulurum baska gunahlari yapmamaya calisiyorm
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 439 cevap paylaştı. yaşın genç ve azgınlık çağında sin
mastürbasyon la geçiştirmeye çalış
sosyal etkinliklere katıl evde durmamaya çalış
kısa zamanda helalin le tanışmanı dilerim10 YorumlaSanal seks dene 8stersen inerim bir site ozaman gecer seks yapma isteyin
12 Yorumla
Soran+1 yılYapiyorum zaten
+1 yılsenin tam şuanda istekli zamanın zaten duramazsın sulanınca istek gelir bencede ya burdan ya da telde seks yapcan boşlacan
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılYa kendini erkeklerden soyutlayacaksın
Ya dişini sıkıp dayanacaksın
Ya bakireliğini kaybedip normal bir insan olacaksın
ya da mastürbasyon yaparak isteğini bastırmaya çalışcaksın04 Yorumla
Soran+1 yılBakireligini kaybedenler normal degil ki 😂
- +1 yıl
Bence*** normal.
Soran+1 yılBu devirde nirmal
- +1 yıl
Bu devirde yaşıyoruz.
Gizli Üye(36-45)+1 yılKocana değil kendine saygından kal en pişman olmam diyeni O, pusu bile pişman oluyor sonra
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklisiniz
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen nesin boyle ya ama supersin o kesin ruhen kaybetmek kotu degil ya asil onemli. olan gercekte olmaması
10 YorumlaSen artik asiri isteklisin keske bnlede seks konusaydin ama goguslerin kac bden
11 Yorumlasebebını bılıyorum.. burda abazaca bir yaklaşımda değilim bunun sebebi farklı sıkıntılarının olması
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSanal yapabilirsin ama sonuna kadar güvenilir biri olmalı ve sen evleneceğin zaman hayatından çıkmalı buradan tanıştığım kişiler oldu hepsi evlendi bende evliyim amaç sadece rahatlatmaktı onları
017 Yorumla
Soran+1 yılEsini aldattigini farkindamsn
Cevap sahibi+1 yılEvet farkındayım bilse oyar beni
Soran+1 yılYapma yazik kadina
Cevap sahibi+1 yılSende evleneceğin kişiye yapmış oluyorsun ama
Soran+1 yılŞu an evlenecegim kisiyi belkide hic tabimiyirum 😂 nasil aldatmis olacagim tanismadigim kisiyi
Cevap sahibi+1 yılTanımayınca aldatmış olmuyormusun
Soran+1 yılTabimadigim birine omrumun sonuna kadar seninld olacsgim sozu vermemis oluyirum haliyle aldatmamis oluyorum. Ama senin yaptigin pislik cidden yazik sen o kadini hak etrigine eminmsn
Cevap sahibi+1 yılNe kadarda namuslu oldun yani evlenmeden her haltı yaparım diyosun çok kötüsün sonrada ömrünün sonuna kadar yemini verevekmiş seninle evlenene yazık ben aldatımmı nerden biliyosun? asla aldatmadım senin gibileri ile evlenene yazık
Soran+1 yılBen asla zina yapmak istemem. Her halt dedigin en fazla sarilmak olur. Herkesin gecmissinde birileri olur ama GEÇMİS yazik keske evlenmeseydin kandirmasaydin o kadini. Baska kadinlarla cinsellik yasayip karina nasil bakabilirsin
Cevap sahibi+1 yılEvleneli beri zina yapmadan yaptı diye yalan atıyosun bütün günahımı al sağol iyisin
Soran+1 yılSenin karın var ne demek başka bir kadini cinsel olarak doyurmak. Zina veya degil o kadina haksizliktir bu. O yapsa seninle evliyken baska erkekleri doyursa ne dusunurdun
Soran+1 yılKusura bakma hemcinsim ve kendimi onun yerine bile koymak istemem
Cevap sahibi+1 yılMal kafa evliyken kimseyi doyurmadım sen devam et ins günahlarım senin olur geçmişte çok günahım var
Soran+1 yılSence Allah boyle pislik sekilde bed dua edeni kabul edecek mi yapmadigim gunahlarla beni cezalandiracakmi haksizsin ki kufre basladin yazik
Cevap sahibi+1 yılSeninle evlenecek kişiye acıyorum cevap yazma
Soran+1 yılAsıl zavallicik karina aciyorum kocasinin psiliklerinden haberi yok
Cevap sahibi+1 yılSen evlenince de ararsın lütfen hakaret etme yakışmıyor bir bayana
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen hayal kurmuyorum da otobuste bir cocuk goruyorum diyelim bunun elleri parmaklari bu kadar uzun kalin buyukse seyi nasildir diye korkuyorum
023 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@doanylmz yok
Cevap sahibi+1 yıl@doanylmz evet
Cevap sahibi+1 yıl@doanylmz kafami ceviriyorum
Cevap sahibi+1 yıl@doanylmz o kisiyle seks yapmak istemiyorum yanlis anladin seçiciyim
Cevap sahibi+1 yıl@doanylmz yakisikli zengin karizmatik
Cevap sahibi+1 yıl@doanylmz yoo
Cevap sahibi+1 yıl@doanylmz elit olmadigimi nerden cikardin
Cevap sahibi+1 yıl@doanylmz durumum cok iyi belki ne biliyosun
Cevap sahibi+1 yıl@doanylmz ne yapar
Cevap sahibi+1 yıl@doanylmz offff
Cevap sahibi+1 yıl@doanylmz baydin
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeninle tanışmak ister im kabul eder sen kabul ediyorum seni n
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜzülme takılma ama düşünceni takdir ediyorum gene iyisin günümüze göre
10 Yorumlagerekiyorsa hergün mast yap ama zinaya bulaşma
12 Yorumla
Soran+1 yılAynen
Benimle yapmamissindir 😉
16 Yorumla
Soran+1 yılAdamdaki ego 😂
Soran+1 yılYok birsey fazlasi var 😂
Soran+1 yılOnume geleni takip etmiyirum canım
Gizli Üye(25-29)+1 yılKocana söylemene gerek var mı sence
37 Yorumla
Soran+1 yılVar tabiyiki. Sonucta baska adamlarla konusup tatmin ettim kendimi bilmeli kesinlikle.
Cevap sahibi+1 yılBence çok gereksiz, harbici olucam diye ayarı kaçırmamak lazım. O kadar kusur herkes de olur hemen hemen ama bilinmesi geeken kusur vardır, bilinmemesi gereken vardır. Bunun ayarını kaçırırsan başka fırsatları da kaçırırsın.
Soran+1 yılBilinmemesi gereken kusur bundan daha ufak tefek seyler olur. bence su devirde zina yapip yapip diktirip kocasina helal gozukmeye calisan bile vardir mide bulandirici
Cevap sahibi+1 yılKatılmıyorum, aşırı teslimiyetçilik duygusundan böyle düşünür insan. Kullanım ruhsatını kocasında olduğunu düşünen kadınların standart fikri budur işte. Bundan fazlası senin inanç değerlerinle alakalı ve bunun sorumluluğu da kocanla alakalı değil, Allah a karşı sorumlusun.. Vicadanını kocana söyleyerek rahatlatman sadece bir kaçıştır.
Soran+1 yılBen Allah'a karsi sorumlulugumdan kisaca cehenm korkumdan yapmiyorum zaten 😂 ama tabiyiki kocamin da etkisi var. Hem kunlanim ne demek ya objemiyiz biz kunlanilalim. Zihniyete bak
Cevap sahibi+1 yılİŞte senin zihniyetin bu ak lafı nerenle anlıyorn bilmiyorum ki.. Kocana söylme nedenin ne şimdi burda tam olarak cevaplıyabildin mi? Ben senin yerine cevapladım da basmadı galiba tekrar söyliyim: araba alım satımında arabanın kaportasında boya var mı diye sorarlar geçmişi ilğindirir sahibini çünkü ruhsat onun adına yapılacak artık ona ait olacak o araba dimi.. Sen de kendini mal yerine koyarsan geçmişini sahibine bildrmen gerekir.. Ayarsızlık, mallık, kimden ne umduğunu bilememek.. sende vücud bulmuş salakk.. ;)
Soran+1 yılNiye kendini gizledin 😂 yzik araba veya esya alim satimiyla bagdastiriyorsun. Allahta mi yalnis dusunuyor yazik cidden seref ve namus kavrami olmadan yasiyan insanlar ve ergenmsn cocukmusun bu zihniyette birinin agizi bozuk olmasina da sasirmamali
- Cinsel Yaşam konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılYasin gereği normal ya canını sıkma
10 Yorumla
+1 yılAynı şey bendede var
14 Yorumla
Soran+1 yılNapcaz
- +1 yıl
Okumasaydım kesinlikle evlenirdim olmuyo artık sanal mast filan fayda etmiyo
Soran+1 yıl😞😞😭
- +1 yıl
Valla bende bilmiom ne yapcaz yaşım 19 daha 4 yıl okul var
+1 yılÖzelden söylerim ne yapıcağını :)
10 Yorumla
+1 yılsenin hormonlar halaya kalkmış
10 YorumlaMast yap kimseye ihtiyac duymadannn
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 434 cevap paylaştı. Evlen kurtul
16 Yorumla
Soran+1 yılDaha coook erken
Soran+1 yılDetayi oku
+1 yılEvlen ozaman bekleme fazla
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılİstekli olman normal.
00 Yorumla
+1 yılyasamadan zor
14 Yorumla
Soran+1 yılDetayi oku
- +1 yıl
o zaman bu istekle yasamaya devam
Soran+1 yılya da organi mi kessem 😂
- +1 yıl
kessende hormonlar calısır istek gitmez
+1 yılYapacak bir şey yok malesef 😔
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgercekten yaş kaç neler yapıyon
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbişey sölermisin
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbdest al namaza başla kardeşim
10 Yorumla
+1 yılkendine hakim ol ;)
10 Yorumla
+1 yılNormal iştee
11 Yorumla- +1 yıl
Evlensene sen madem
+1 yılkur en güzeli
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılver kurtul
01 Yorumla
Soran+1 yılNasil insanlarsiniz ya
geer alışırsın.
00 YorumlaYalat :P
00 Yorumla
+1 yılSeviş düzelir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMast yap geçer
10 YorumlaKolay gelsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMast yap kurtul
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlsun evlenelim
00 Yorumla
Devamını Gör(33)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sürekli cinsel hayaller kuruyorum. Bundan nasıl kurtulabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler