Gu se 2 normalde sen 4-5 istiyorsan 1 rini sabah 12 ye kadar. Birinde gece yap onun dışındakileri için her sekteye plates ya da voleybol ya da yürüyüşe yönlendir. İsterken yatarkende sexting yapabilirsın
Partnerin yok ve kendini tatmin ediyorsan, masturbasyonlarının kalitesini arttırmalısın böylece daha doyurucu olur ve seni bir süre idare eder. Soracağın bisi olursa cekinmeden yazabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Hobi edin kendine ama onune gecmesi zor oluyor biraz baska seylerle ilgilenmeye calis dusu meye calis
Soeu sahibi dm gelir misin
Gu se 2 normalde sen 4-5 istiyorsan 1 rini sabah 12 ye kadar. Birinde gece yap onun dışındakileri için her sekteye plates ya da voleybol ya da yürüyüşe yönlendir. İsterken yatarkende sexting yapabilirsın
Spora zaman ayır, prno gibi şeyler izlememeye çalış. Biraz zor olacak ama
Partnerin yok ve kendini tatmin ediyorsan, masturbasyonlarının kalitesini arttırmalısın böylece daha doyurucu olur ve seni bir süre idare eder. Soracağın bisi olursa cekinmeden yazabilirsin.
Ilişkin yok mu kendine park nerede illaki sevgili olması değil günübirlik takılabileceğim birisiyle de olur Yeter ki dürüst ve güven versin
Biri ile iliski yasayarak o zevki alarak önüne gecersin benle olur
Böylesine istekli olman harika ama sadece düşünüyorsun dimi yaşamadın😕
Aklına geldiğinde kendine engel olma kafanı rahatlat sonra başk işe odaklan
İsteklisin demek ki önüne geçmek zor olur. Rahatlaman lazım.
Aynen bende de durum aynı 🥵💦 acil rahatlamam lazım fenayım
Sanırım pek ileri gidemezsin iliklerine kadar biri sana oral yapıp yalayarak boşaltsa bu çok iş görür
Kendini meşgul edecek birşeyler bul onu düşünmeye vaktin kalmasın
Doymadan aklından çıkmaz bence psikolojik bişey bu
Sevişerek
Başka çözümü yok
bende oyleyim ama ben buluyorum yapiyorum
İsteğini bastırmak için mastürbasyon yapabilirsin
Bi yolunu bulursan banada haber ver
İşin gücün yok demek ki. Uğraş edin.
Demek ki olgunlaşmışsın artık ondandır bu istek.
Sanal partner bul o şekilde idare et
Libidon çok yüksek herhalde
Al bendende o kadar..
Sallama
Sabahtan beri izliyoum senin gibiyim
Evlen kurtul
seks yaparak 😂
Seks yaparak
Yapman lazim
Nerde kimle dhdh
mastürbasyon yap
Libidon cokmu yuksek