Sürekli seks düşünüyorum nasil kurtulurum?

4 yıldır çalıştığım is yerine 2 ay once bir eleman alindi.. beni bakislariyla bile bitiriyor o ilgimden habersiz ama ben çalışırken hep onunla seks yaptığımı dusunuyorum. özellikle arabada. bir turk film vardi bayan taksi şoförüyle birlikte oluyor sonra kadinin kocasi taksi şoförüne işkence yapiyor. ordaki gibi flört ve seks yapmayi düşlüyorum sürekli. is yeriden biri olduğu icin hic birsekilde iliski kuramam. birde beklediğim gibi performans vermesse birlikte olduğuma cok pisman olurum :( bana yardım edin.
Güncellemeler
+1 yıl
kudurmadim zaten 3 yillik super deneyimlerim var beni cocuk cekiyor tadina bakmak istiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
erkekler orda burda ben bu kizi siktim diye gezmese kimsenin adi cikmaz degilmi? adam gidiyor arkadaşına anlatıyor arkadasida gelip kadina benimlede yatar mantigiyla yavsiyor. istenmeyen birinin tacizine ugramak ne kotudur. istedigimiz insanla yatamiyoruz su kodumun dunyasinda. bunun nesi ayip? siz kutsal bir kadini hak edecek ne yaptiniz ki size ozel olmasini istersiniz. azmis kudurmus bacım. cinsel egilim olmamasi icin asiri hasta olmak ya da kendini kesfetmemis olmak lazim.
Sürekli seks düşünüyorum nasil kurtulurum?