sürekli düşünüyorum sevgilim bu yüzden ayrıldı..
insan gibi yazcaklar yazsın makara yapmıyorum
sürekli düşünüyorum sevgilim bu yüzden ayrıldı..
insan gibi yazcaklar yazsın makara yapmıyorum
Niye kurtulmak istiyordun ki, çok normal bu. Ben de erkeğim ama senin gibiyim hep seks düşkünüyüm.

Sürekli cinsellik düşünüyorum ve şikayetim yok. Mutluyum durumumdan. Burdan bile yapıyoruz. Sıkıntı yok. Kafa dengi bulman lazım sadece. Konuşarak yazılarak kolayca bulabilirsin. Şikayet etme yap. Tabi vaktin ve enerjin varsa… 🔥😃🚀
düzenli ve tam sonuca ulaşan bir cinsel yaşamınız olsa bu kadar sık düşünmezsiniz
şu an anladığım kadarı ile hem düzenli bir cinsel yaşamınız yok hem de sonuca tam ulaşamıyorsunuz. bu da doğal olarak açığa çıkıyor
bakın cinsellik yeme içme uyuma yıkanma gibi günlük düzenli giderilmesi gereken sağlık için önemli temel ihtiyaçtır ayrıca kalp ve damar sağlığı için de uzmanlar günlük düzenli cinsellik önerir.
mesela yemek yemediniz ya da az yediniz hemen acıkırsınız
cinsellik de böyle. eğer tam sonuca ulaşmadınız yani doymadınız ise hemen canınız seks ister.
kendimi orgazm edebiliyorum ama bir şeyler yaşamadan önce doyuyordum şimdi yaşamak istiyorum kendim kendimi bir yere kadar
dediğiniz gibi bulucam birilerini var zaten böyle olmayacak ya
kesinlikle
valla şöyle mastürbasyon yaparak bi yere kadar tatmin olursun ilişkiye girdiysen bundan sonra hep ister vücut tekrar ilişkiye girmek istersin partner tecrübeliyse bırakmak istemezsin ama tecrübesi fazla yoksa al senin olsun seni yeterince tahrik edip orgazm olmanı sağlayan biri olursa tek posta bile doruklara çıkarabilir
evet bu durum
İstersen özel konuşabiliriz bu konular hakkında
O durum bende de var bende nasıl kurtulurum diye düşünüyorum ama telefonumu her elime alışımda her cinsellik çağrıştıran şey gördüğümde başlıyorum düşünmeye
Cevap
64Cevap
Psikolojik destek almalısınız. Bunun cinsellik yaşamakla ya da yaşamamakla alakası yok. Hastalık seviyesindeki düşünceler sosyal hayatı imkansız hale getirir..
Senin durumda olan arkadaşım vardı. Kendisi düşünmekle kalmıyor, zaman zaman yapmaya gidiyor ama yüzeysel vs yaptığını söylüyordu. Ancak bu durumdan sıkılıp kurtulmak istediğini söylemişti. Bende ona yardım ettim. 6 ay kadar sürdü ama günün sonunda konusu açmak istediğimde konuyu kapatıyor, cvp bile vermiyordu.
ben dominantım bana ters canım
Bak kardeşim bu tarz problemler beyinde bir mekanizmayi etkiler. p*rno bagimliligi ile aynı çalışır bu mekanizma. Yaklaşık olarak klinik ve hastane tedavisi 1.5 yıl sürüyor. Ki bu danışanın performansına da bağlı minimum süre. Haz mekanizmasini tetikleyen bir sorun var onun tedavisi asıl şart. Senin yaptığın şey her ne ise kızı seksten sogutmus. Kız sen yaklaşma diye artık istemiyorum demeye mi başladı nedir 🤣🤣🤣
Eski sevgilinin gücü sana yetmeyeceğini anlamış, yolunu ayirmis. Akıllı çocuk 😂
evet bir günde sabahtan akşama 8 posta attırdım ondan sonra ayrıldı benden
Sağlam bir teklik, 8 e bedeldir. Siz de iş yok.😂
:( sus ya
yazar anlık :D
valla kadın ben ya gerçekten
Bunun nedeni tamamen psikolojik ama psikolojik deyip de es gecme. Çünkü altında yatan sebep geçmişe yönelik yaşanılan bazı şeyler. Konusabilriiz mesaj atar misin
Kendin gibi birini bul. Bulduğunda bırakma. Ben tahriş olana kadar yapardım. Sonra bir hafta boş geçerdik.
Biz böyle hatun arıyoruz millet ayrılıyor
Allah ını seven üstüme toprak atsın yaaa🤦
Ben beni uykumdan uyandıracak hatun istiyorum
Libidoyla falan alakası yok boş vaktin çoktur başka bi açıklaması yok yalnız kaldığın çok oluyordur yoksa aklında olmaz sürekli
Ben kurtulamdigim için surekli mastürbasyon yapmak zorunda kaliyorum
evet aynı şekilde
Herkes bu konuda vir olamiyor insan cesit ceşit seven sevmeyen hazzi alan almayan begenen begenmeyen kriter8 olan olmayan cok degisken var. Ama bunlar bulunmayinca mastürbasyon tek çozum kaliyor
kurtulamazsın fb bul sana bir de yetmez iki üç tane asdfgh
doru
Demekki boş vaktin çok çünkü boş insanı şeytan dürter 🤣
Kurtulacak bir şey değil iyi bir partnerin olursa doyurur
Sevgilin bu yüzden ayrıldı he pek inandırıcı gelmedi
cok boş vaktin var
ya da çok fazla p*rno izliyorsun
Hormonların o şekilde bundan rahatsiz olma, barış kendinle
Olabilir iliskin yoksa gercekte biriyle olmuyosan normaldir
Ya alışkanlık bagimlilik olmuş ya da yeteri kadar rahatlayamadigindan da olabilir
Başka şeylerle meşgul olmalısın en başta p*rno içeriklerden uzak dur..
keşke ben de yolunu bilebilsem ben de senin gibiyim.
nasıl baş ediyorsun peki?
o da trabzonluydu püüüü
hey allahım ya :)
ne oluyor trabzon lu olunca? :)
sürekli cinsellik düşüneceksin ve Trabzonlu bir erkek bu yüzden kaçacak !!!
bak bir yerlerde yanlışlık var :D :D
valla kişisel sanırım kdökdöldçdl
bence de...
ben olsam kör istedi bir göz Allah verdi iki göz derdim çünkü :) :)
seni yakalamışken ona soramadığım bir soru var şu arapça Ha mı ne bi harf var niye onu trabzonlular biyografiye koyuyor ne mana
diyosun sende çok iddialısın 😜
bilmiyorum ki.
şive ile konuşmadığım için konuya uzağım :)
ha takısı çok sık kullanılır ama
şurası demez habura der mesela.
öteki soruya geçelim mi? :)
sebeplerim var iddialı olmak için ama :)
Eee açken sen sen değilsin
O zaman cinsellik yaşamalı ve doyuma ulasmalisin. Bu arzulari bastırıyorsaniz düşünmeniz çok doğal
Libidonuz yüksektir. Eğer bu durum size rahatsızlık verecek bir durumdaysa üroloji uzmanı ile görüşüp destek alabilirsiniz. Sevgiler.
Kendine başka bir uğraş bul boş durmaktan da olur.
Böyle birinden bir erkek neden ayrılır cidden merak ettim.
İlişkiye girmek istemiyorum evlenmeden diyorsan yani illa vajinal seks yapmak gerekmiyor ilişkiye girmeden sadece yüzeysel ve oral da yaşayabilirsin ister miydin sadece bu şekilde
Sevgilin partnerin yok mu
her boku yedik bi zar kaldı işte ters mers her şeyi yaşadık onuda bozmak istiyorumda yemiyor şu an zor tutuyorum.
Var mı sevgilin partnerin peki
Bozma bence sadece yüzeysel oral anal devam et
aynen öyle yapcam
şu an konuştuğum varda bilmiyorum ya
Hmm anladım tamam
Yav ne ayrılması deli mi o, biz bulamıyoruz millet ayrılıyor
Valla bugunlerde benimde düşünmediğim an yok gibi :( kötü bi durum
Sende bir süre sık sık yap zamanla sıkılırsın
sıkılmıyorum emin ol yoksa açmazdım böyle bir şey
Kendine yeni hobiler edin hoşuna gidebilecek zamanını onunla geçirebilecegin yeni hobiler, ayrıca kendine bir mini uğraş edin misal örnek amaçlı diyorum buna artık sen karar ver aklına geldiği zaman çık dışarı yürüyüş yap ya da mesela kitap oku bunu artık kendin belirle
Normal libidon yüksek
Sende istekli bir erkek bul olmazmi
Boş vaktin çok sanırım. O yüzden olabilir
Sevgilin bu yüzden ayrıldı mı?
Yani çok basit sevişeceksn
Böyle kadınlar da varmışmış
çok saçma, herkes bunu yaşıyor
Sadece libido yüksekliği mi yoksa fanteziler mi kuruyorsun?
Kendini defalarca tatmin et
Senin gibi sevgili bulmak tek çaren
böyle sevgili bulmuş onun yaptığına bak ya :/
Yasa gec istekli isen
Yaşamadan kurtulamazsın doyman lazım.
Libidosu yüksek biriyle evlen.
Bende ya gelsene detaylı konuşalım
Bir kızla dener miydin?
denedim ilk sevişmem kızla oldu
güzelsen tanışalım?
@Feel-me olurr
@Feel-me kız da kabul ederse olur