Acaba doğru mu diyorsun çünkü gerçek hayatta işlerim hep ters gidiyor tipim düzgün olmasına rağmen ilişki kuramıyorum kısmetlik var üzerimde bundan olabilir mi?
İşte diyorum musallat var aşık cin var aşırı istek , karşı cinse karşı isteksizlik rüyalanma işlerin ters gitmesi ailevi sorunlar namaz kıl dua oku Felak nas Ayetel Kürsi bol bol oku tuvalete girince korunma dualarını oku öyle gir boy abdesti duş alırken cinsel organın kapalı olsun iç çamaşırınla duş al aynaya fazla bakma bunları yaparsan kurtulursun aksi taktirde hayatın mafolur kısmetin kapanır evlenemezsin evlensende çocğun olmaz boşanırsın
Hayır dindar olmak için mezun olmak gerekmiyor az biraz araştırsan bilirsin çoğu şeyi bana da musallat oldu aşık cin oldu kısmetim kapandı büyü yapıldı bana bu yüzden ben Kur'an-ımı okuyorum namazımı kılıyorum zinadan günahtan kaçınmaya çalışıyorum dua okuyorum zikir çekiyorum geçmişte yaşadığım çoğu şeyden kurtuldum Allah'a ne kadar yaklaşırsan okadar kurtulursun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Herhalde olabilir 😂😂
Gayet normal açlık var
Evlen
Seks yapmak istiyorum evlenmek istemiyorum
Karıya git
Parayla ilişkiye karşıyım
O zaman sağ el
Aşık cin musallato
Çarpmasın :)
Ciddiyim aşık cin musallatı araştırsın
Hiç alâkası yok. Psikiyatriye görünse düzelir.
Araştır istersen sık sık görmenin nedeni neymiş sen cinlere inanmıyor olabilirsin ama varlar ve insanlara musallat oluyolar
Cinlere inansam da bu mevzuya inanmıyorum.
Sen bilirsin
Acaba doğru mu diyorsun çünkü gerçek hayatta işlerim hep ters gidiyor tipim düzgün olmasına rağmen ilişki kuramıyorum kısmetlik var üzerimde bundan olabilir mi?
İşte diyorum musallat var aşık cin var aşırı istek , karşı cinse karşı isteksizlik rüyalanma işlerin ters gitmesi ailevi sorunlar namaz kıl dua oku Felak nas Ayetel Kürsi bol bol oku tuvalete girince korunma dualarını oku öyle gir boy abdesti duş alırken cinsel organın kapalı olsun iç çamaşırınla duş al aynaya fazla bakma bunları yaparsan kurtulursun aksi taktirde hayatın mafolur kısmetin kapanır evlenemezsin evlensende çocğun olmaz boşanırsın
Birileri ile birlikte olmak istiyorum ama hep bir uğursuzluk oluyor bunun sebebi büyü olabilir mi
Zina yapma sakın zina yaparsan kurtulamazsın ahiretini yakarsın bulaşma öyle şeylere dine yönel Allah'tan kurtuluş bekle
Cinler ya büyüyle gelir ya da onları rahatsız etmişsindir onların musallat olması için elinden geleni yapmışsındır
Bunun sebebi büyü mü?
Ne gibi mesela
Büyüde olabilir yanlış bişey yaptığın içinde musallat olabilir
İnşallah geçer
Dediklerimi yapsrsan evet yapmazsan unut geçmesini
İlahiyat mezunu musun?
Hayır dindar olmak için mezun olmak gerekmiyor az biraz araştırsan bilirsin çoğu şeyi bana da musallat oldu aşık cin oldu kısmetim kapandı büyü yapıldı bana bu yüzden ben Kur'an-ımı okuyorum namazımı kılıyorum zinadan günahtan kaçınmaya çalışıyorum dua okuyorum zikir çekiyorum geçmişte yaşadığım çoğu şeyden kurtuldum Allah'a ne kadar yaklaşırsan okadar kurtulursun