Cinsel Yaşam Rüyamda neden cinsel rüya görüyorum? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 09 Çok hosuma giden bi rüya gördüm baya etkilendim umarim inlememisimdir Güncellemeler1 yıl Evli değilim Rüyamda neden cinsel rüya görüyorum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. istekli olduğunuz içindir. 0 0 Yorumla
Kriptolog Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 101% 1 yıl Rüya bilinç altında yaşamak isteyip yaşayamadiklarini yansıtır 🤭🤭Çok yuksektesin anlaşılan bu günlerde 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Blmmm Yorumla Kriptolog 1 yıl Açken sen sen degilsinn😂 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Çok arzulu olunca rüyada yaşiyorsun. bizde kilot ıslak uyandığımız olur 0 0 Yorumla
alpercekic000 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 945 cevap paylaştı. İnlemek ayıp değil hepimiz görüyoruz arzuladıgımızı 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. inleyip inlemedigini bilemen ama belliki baya azdırmış seni 0 0 Yorumla
hazarayva Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 95% 1 yıl Bende bu sabah gördüm öyle uyandım ben boşalmadım 1 hafta kadar felan ondan dolayı da olmuş olabilir 0 1 Yorumla hazarayva 1 yıl Ama seninki de mastürbasyon yapmadıysan yakın zamanda o yüzdende olabiliyor bence Yorumla
1kahveyenedersin Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl İnlemezsin de cinsel rüya görmen doğal. Anormal bir durum yok yani. 0 0 Yorumla
scarface0069 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 59% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 399 cevap paylaştı. Bana da oluyor bazen. hem de hiç olmadık kişilerle. 0 0 Yorumla
anonimm16 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Düşünüp yattıysan olabilir veya bilinçsltına işlediyse o olay 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Böylesi durumlar olabiliyor. Rüyada gördüğün için ruyadır diyip geçmelisin. Abtest almayı unutma. 0 0 Yorumla
haddadi69 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 433 cevap paylaştı. Canın çekiyordur ondandır 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Evett Yorumla haddadi69 1 yıl Çok güzel bir şey değil mi Yorumla Soran 1 yıl Rüyamda güzeldi Yorumla haddadi69 1 yıl Gör görebildiğin kadar çok keyifli olur rüyalar Yorumla haddadi69 1 yıl Ne gördün peki Yorumla
Luna44 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. cinsel ruyalar gerçekci gözükür sürekli 1 0 Yorumla
Beyefendi92 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 917 cevap paylaştı. yükseksin demek ki bu ara 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. İstekli olduğun zamanlar görebilirsin 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Yooook Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. bastrlmıs fantazılerın var ondandr 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Oneee Yorumla darrrrbelimatttkapp 1 yıl işe gordugun ruyaları ıstyosun sebebı bu Yorumla
Badici955x Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl evli misin ki 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Yokkkk Yorumla
Serkan_87 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 71% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Libidon dan yüksek 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Yooook Yorumla
Yagrop Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl İnlettiler mi seni 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Yoook Yorumla Yagrop 1 yıl O zaman inlememissindir. Rüyada ineksen de gerçekte olmaz. Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Pembeli erko 2 2 Yorumla Soran 1 yıl Erkek değilim bir kiz goremezmi ruya kız azamazmi Yorumla haddadi69 1 yıl Çok da güzel bir şekilde azabilir Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Yokluktandır 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Erkek varda ben istemiom Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bu yokluk çektiğin gerçeğini değiştirmez. Zehri at da nasıl atarsan at diyor vücut. Yorumla
sesigüzel44 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 624 cevap paylaştı. Evli misin 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Değilim Yorumla sesigüzel44 1 yıl Anlatsana ruyani Yorumla
kimsesiz95 Takip Et Guru Yaş: 30 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 975 cevap paylaştı. Ne gördün 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
istekli olduğunuz içindir.
Rüya bilinç altında yaşamak isteyip yaşayamadiklarini yansıtır 🤭🤭
Çok yuksektesin anlaşılan bu günlerde
Blmmm
Açken sen sen degilsinn😂
Çok arzulu olunca rüyada yaşiyorsun. bizde kilot ıslak uyandığımız olur
İnlemek ayıp değil hepimiz görüyoruz arzuladıgımızı
inleyip inlemedigini bilemen ama belliki baya azdırmış seni
Bende bu sabah gördüm öyle uyandım ben boşalmadım 1 hafta kadar felan ondan dolayı da olmuş olabilir
Ama seninki de mastürbasyon yapmadıysan yakın zamanda o yüzdende olabiliyor bence
İnlemezsin de cinsel rüya görmen doğal. Anormal bir durum yok yani.
Bana da oluyor bazen. hem de hiç olmadık kişilerle.
Düşünüp yattıysan olabilir veya bilinçsltına işlediyse o olay
Böylesi durumlar olabiliyor. Rüyada gördüğün için ruyadır diyip geçmelisin. Abtest almayı unutma.
Canın çekiyordur ondandır
Evett
Çok güzel bir şey değil mi
Rüyamda güzeldi
Gör görebildiğin kadar çok keyifli olur rüyalar
Ne gördün peki
cinsel ruyalar gerçekci gözükür sürekli
Vucut artık sevısmek doymak ıstıyor
yükseksin demek ki bu ara
O anda hersey olur doğru banyoya
O fikirle yattığındandır
İhtiyacın var demek ki
Gayet normal, görmeyen yoktur herhalde
Azgınlık gelmiş ateşin var
İstekli olduğun zamanlar görebilirsin
Yooook
bastrlmıs fantazılerın var ondandr
Oneee
işe gordugun ruyaları ıstyosun sebebı bu
evli misin ki
Yokkkk
Libidon dan yüksek
Yooook
İnlettiler mi seni
Yoook
O zaman inlememissindir. Rüyada ineksen de gerçekte olmaz.
Pembeli erko
Erkek değilim bir kiz goremezmi ruya kız azamazmi
Çok da güzel bir şekilde azabilir
Uzun zamandır yapmamışsın
Yokluktandır
Erkek varda ben istemiom
Bu yokluk çektiğin gerçeğini değiştirmez. Zehri at da nasıl atarsan at diyor vücut.
Evli misin
Değilim
Anlatsana ruyani
Ne gördün
Yükseldiğin için
Azginliktan
Anlatsana
Herkes görür