Cinsellikten tiksiniyorum ve sürekli cinsel içerikli rüyalar görüyorum neden? 31 yaşındayım bu arada
Cevabın nedir?
Kotu bi anın mı var
023 Yorumla
Soran+1 yılÇok kötü anılarım var sadece bi tane değil
Soran+1 yılBu dan dolayı mı diyorsun
Soran+1 yıl9 yaşındayken bana bir pedofilinin hikayesi anlatılmıştı bende oyun arkadaşlarımı şeker verecem oyuncak bebek verecem diye soyunup birmirimize sürtünmeyi teklif ediyordum 🙈
Soran+1 yılAma ben onları kandırdım biri benden bir yaş büyük diğeri 5 yaş küçüktü 😥
Soran+1 yılEvet o da doğru 🙂
Soran+1 yılSanki geçmişim ve geleceğim yer değiştirmiş gelecek arkada geçmişim önde sanki
Soran+1 yılTıbbi bir adı var mı bilmem ama durum bu yani 🙂
Soran+1 yılO ne ki
Soran+1 yılEvet sevmiyorum p*rno sahneleri çıkınca filmde ölecek gibi oluyorum midem bulanıp tansiyonum düşüyor ve şekerim düşüyor😒
Soran+1 yılHayır , sadece sapıklıklarım var 9 yaşındaki söyledim zaten ve 15 yaşında TV den iç çamaşırlı kadınları izlerdim şimdi bişi yapmıyorum bi ara p*rno keşfedip izliyordum fenalaşıp kötü olunca bıraktım
Soran+1 yılKuzenimle bir ara açık saçık film izlerken sanki kolumu biri jiletle kesiyor gibi acı çektim nedense
Soran+1 yılRica ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
5Cevap
cinsellikten tiksindigini dusunsende dogru partnere denk gelmediginden onsan tiksinmissindir
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğru partner sensin öylemi Allah aşkına bırakın bu boş konuşmaları afedersin bu sözleri sana s. kin mi söyletiyor 😒
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendinizi sevmiyor musunuz?
00 Yorumla
+1 yılİkisi de tuhaf
02 Yorumla
Soran+1 yılNerelisin?
- +1 yıl
Kocaeli
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBilinçaltın dolmuş
00 Yorumla
+1 yılYaştan dolayı
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Cinsellikten tiksiniyorum ve sürekli cinsel içerikli rüyalar görüyorum, neden?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat