ya arada oluyor ama arkadaşım var aynı sınıftayız beni öpmüştü böyle yapınca heryerden engeleyip sınıfımı değiştirdim ama değiştiğim gündez beri onla ilgili rüya görüyorum cinselik yaşıyoruz sürekli psikolojimi çok bozdu bunu görmem normalmiij?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Normal çünkü bilinç altını bununla doldurduğun için doğal yani
ama aynı erkek olması normal mi
Olay onunla ilgili olduğu için zaten normal kafana neyi takıyorsun ki aşırı saçma geldi bana olay. Rahatsız olmuş olabilirsin. Sınıf değiştirmişsin hadi tamam. Şimdi rüya görüyorsan eğer denk ki aklından sürekli bunu geçirdin
yani onu arzuluyorum bunu sisce ona söylesemi
Bence sen kafayı yemişsin. Öptü diye rahatsız olup sınıf değiştiriyorsun oku arzuluyorum diyorsun
Normal psikolojiyle alakası yok
İstiyorsun...
istesem öptüğünde karşılık verirdim ama?
Şimdi istiyorsun
Hormonların ciftlesmek istiyor
peki bunun için napmalıyım
Endişe yapma hormonal bir durum
Doğal olan bu
Dayanamam diyorsan mastürbasyon yap
Çok abartmışsın bence gevşe biraz düşünme bunları geçmiş gitmiş işte
ya dudağıma yapışınca direk onu itim sınıfıma kadar değiştirdim onla ilgili böyle düşüncelar beslemek istemiyorum
LiBidon yüksektir yatmadan önce 1 posta at hiçbişeyin kalmaz merak etme çiçek gibi uyursun
ama önceden yoktu bu zamanla oldu beni öptüğünden beri
O durum da tetiklemiştir işte bunu
Normalde rahatlatmıyormusun kendini?
yok normalde yapıyorum ama o durumla beraber onunla rüyada yapıyor olmak istemiyorum
İlk deneyiminmiydi peki
ilk kez biri dudağımdan öptü
Ondan bayaa etkilenmişsin anlaşılan
Onu unutacak bişeyler yapmalısın
onlamı olsam yarın sınıfına gidip jmmjmj napim
Kendi kendine yaptığın şeyi sanal yap bence en azından sonrasında pişmanlık olmaz?
Abartma bence bunu yapamazsın zaten bunu ikimizde biliyoruz
dimi şimdi onla sevgili olsam sonra dahada silemem
Hem öyle hem de bir anda istediğin gibi gelişmez her şey eğer gelişirse de Ona nasıl güveneceğini bilemezsin
en iyisi uzak durmak rüyada kalması zarar değil en azından
Haklısın bencede
çok teşekür ederim gerçekten fikriniz için başka bir düşünceniz varsa dinlemek isterim dmye gelemem hahha sorarken bile soruyu utandım gizli rahatım
Tamam sen bilirsin gelsende bişey değişmez merak etme nerden tanıycam seni?
tamamdır çokk teşekkür ederim🥰
Rica ederim ne demek
evet normal. çok etkilenmiş travmaya dönüştürmüşsün. bir süre sonra görmeyeceksin merak etme
geçermi off niye öptü ki ya bide bunla uğraşcam ına aşık filan olmam dimi?
yok aşık olmazsın da cinsel olarak isteğin artabilir , devamlı istekli olabilirsin
nasıl gider bu his sizce zamanla filan olur mu okulumu da değiştirim en iyisi beh
yeni başlıyor bu hisler. cinselliğe en çok yaklaştığın erkek te o olduğu için onu düşünürsün
aaa mantıklı bir bakış peki napmalıyım onla sevgili olsam sorun çözülürmü
çözülmez. o doğru kişi değil
dimi
Bilinçaltın bunu istiyor
bunu değil onu istiyor sanki onla bir birliktelik yaşamalımıyım yoksa dahamı çok rüyama gelir
Sen onu arzuluyorsun aslından olay bu, rüyalar bir mesaj degil uyumadan önce onu hayal ederek mastürbasyon yap rüya daha sakin geçer
ama öyle yapsam Arzum ona dahada artar sınıf filanda değiştirdim şimdi bişel olmasın okulda filan görünte
Sen dediğimi yap, bünye ve zihin tatmin olmak istiyor ve o sadece bir araç
nasıl yani sizce ona aşık olmadım sadece cinselikle istiyorum onla?
En son ne zaman mastürbasyon yaptın veya orgzm oldun bilmiyorum ama bu rüyaların bence karşılığı bu
mastürbasyon yapim o zaman en iyisi jmjmj
Belli ki uzun zaman olmuş sana iyi eğlenceler yarın rüyanı merak ediyorum
çokk teşekkür ederim ilginiz için🥰
Rica ederim ne zaman istersen
Ona karşı içinde bir istek oluşmuş demekki 😂
hayır olmamalı
ona köpeksin demiştim
Olmuş işte bilinç altına işlemiş. Sen aklınla istememeye çalışsan bile içten içe istemişsin demekki. İçgüdüsel bu istekler aşko karşı koyamazsın ahhaha
nasıl yani ona karşı urzumu duyuyorum jsjmj
Bence öyle. Rüyanda gördüğünde istek oluyomu veya uyandığında ıslanma falan oluyomu?
ıslanma olmuyor ama rüyada isteğim artıyor ona hep
Kanka hayırlı olsun ona karşı Bi fantezin oluşuyor aahhahs. Yakında bu durumu kabul edip uyanıkken de o şekilde hayal etmeye başlarsın
peki onla birlikte olursam geçermi?
Bilmem ama sanmıyorum ya. Tekrar isteyebilirsin de. Sen neden bu kadar rahtsız oldun ki bundan?
sürekli rüyama geldiği için
Rüyana gelmesin diye birlikte olmak saçma olur bence ama sen bilirsin ajsjdhd
Ama birini cinsel anlamda arzulamak kötü bişey değil ben sınıftan birilerini düşünüyorum arada bişey olmuyo ajdjdj
ya onu bende yapardım ajmmömö ama bu beni öptüğü için ona farklıyım aklıma gelsen bile istemiyorum keşke hiç yapmasaydı
Belki de sana zor kullanması fantezin vardır ajshdh rüyanda da zorla mı yapıyor yoksa
hayır rüyada bende istekliyim niyeyse😂😂😂
O gerçek hayatta sen istemeden öptü sen de rüyanda ona istemeden yapıp öcünü alıyor olabilir misin ahahhaa
hahahahahah çok iyi ya jmmömöme olabilir bak
bu işin sonu iyi gitmio koridorda görsel heralde ben yapışcam artık çocuğa jmmjmj o yüzden okulumu değiştirmem lazım
Abartma ya o kadar da değil ahshsh bu kadar şeyden sonra sana yaklaşmaya korkar zaten çocuk. Gel sevişelim desen bile gelmeye korkar bence ahahsh hem rüyanda ki kadar iyi olmayabilir gerçeği skdjdj
hahahaha doğru bak jmjmjmö çok teşekkür ederim ciden☺️
Rica ederim. Söyleyecek misin ona bunu
söylersem bence s** beni jmjmmam
ya da bu sefer o istemez baya sövdüm arkadaşlarının önünde rezil ettim açıkçası
Bi arkadaşım vardı, sınıftan Bi çocuğa kafayı takmıştı senin gibi. Onu istiyordu baya falan ama söylemeye korkuyodu. Sonra biz bi şekilde söyledik çocuğa kızın istediğini falan. Dediğin gibi s**miş kızı galiba doğruysa ajsjhd
jsjmmjjz benim sonum sonra noldu
Baya yakın takıldılar bazen okulda sarılırken falan görmüyodum onları ahshsh okulda bari elleşmeyin be skdjdj
sonra nomdu
Tam bilmiyorum ki düzenli s**me devam etti bence sjdhhd
jmmöjmmememmem aynı kişi sıkar hep
Yani bilemiyorum o aşamaya gelemedim ben abshhd
Normal ben neler yapardım sana
Boşalıyor musun onu görünce
Aklından çıkmıyor ondan
napmalıyım
Ayrıntılı olarak biraz daha bi şeyler sormam lazım sana ona göre be yapman gerektiği söylenir
ilk kez öptü beni arkadaşım ve ondan sonra sürekli onla ilgili rüyalar gördüm öpüşmeli ama görmem istemiyorum okulumu değiştircem artık
lütfen sorun jmmj
Ee isteklisin demekki
Normal
Çünkü bilinç altın sevişmek sexs istiyor
ama onunlamı
Vücut istiyor artık kimle olursa onuna sen seç
onunla olim bari mjmjmj
Garip dünya
neden
Rüya işte önemsiz hani
ama bu olaydan sonra yaşamam normal mi sürekli
Normal bilinç altı işte