5 aydır cinsel ilişki yaşıyorum daha öncesinde normal yollarla ( matürbasyon..sürtünme ) çok zevk alıyordum orgazm olabiliyordum... ama cinsellikten hiç haz alamıyorum.. çok mutsuzum ben vajinal zevk almak istiyorum partnerimde mi sorun benden mi anlamıyorum
Cevabın nedir?
+1 yılBu bir geçiş süreci 1 yıla kadar sürebilir kesinlikle masturbasyon yapma canın istese bile . cinsel ilişkiye odaklan ozaman bir süre sonra orgazm olucaksın vücudunun buna alışması için biraz zaman gerekli birde partnerin ön sevişmeyı uzun tuttun birleşme anıda yavaş olsun biraz uzun sürsün
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılCinsel terapi alırsan bir süre sorunun çözülür.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
19Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence partnerinle konuşmalısın ve isteklerini dile getirmesin oral pozisyon vs. bence karşımdakinin isteği daha önemli ben her türlü zevk alırım ama karşımdakinin zevk alması için herşeyi yapmak gerekir ona söyle istediklerini yapsın mutsuz bir seks hayatın olmasın yoksa eşinden de soğumaya başlarsın
00 Yorumlakafanda bitiyor bence. zevk alamaman için bir sebep yok. masturbasyon da zevkli mutlaka ama dokunmanın, hissetmenin verdiği zevki veremez. partnerine düşen bazı şeyler de var tabii. sevişmeyi uzun tutmuyor musunuz?
02 Yorumla
Soran+1 yılherşey iyi ama vajinaya girişten sonraki zamanda zevk alamıyorum
+1 yılrivayete göre ilişki sırasında klitoristinizi okşarsanız daha fazla zevk alabilirsiniz. bide ilişkiye hemen başlamayın önce bi okşama fastlı olsun :)
00 Yorumlasorun partnerinde o zaman erken boşalma oluyormu penisi tatmin etmiyor kucuk demekki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsenin vajinal zevk noktanı bulamamış, ondan dolayı, zevk almıyorsun. tam yerini bilmek gerek. bu konuda destek al bence.
önceki sevgilim de, şimdiye kadar hiç vajinal orgazm olmamıştı, ben onun vajinal noktasını buldugumda, zevkten uçuyordu00 Yorumla
+1 yılbide amuda kalkarak deneyin oda zevk vermesse ben burdayım beni su numaradan arayıp sikayetlerini bildirebilirsin 0535854542355467
00 YorumlaPartnerin ön sevişme yapmıyor olabilir,senin ne şekilde zevk alacağını kestirememiş olabilir.
00 Yorumlasende de olabilir ama daha önce alıyordum demişsin, partnerinde de olabilir... yalattırmayı dene..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 969 cevap paylaştı.
+1 yılmasturbasyona alıştığın için zevk alamıyorsun.. erkek arkadaşın sana oral yapsın...
00 Yorumla sevgiline sana oral yapmasını klitorisini yalamasını emmesini söylesene...:)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapmasini bilmeyenle yapiyosun tatlim. Bence bilenle deneki ucursun seni.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 414 cevap paylaştı. Zamanla beyin vajinal orgazma yönelecektir.
00 Yorumla
+1 yılbu işin detayları çok önemli :)))
00 Yorumla
+1 yılşarap şişesini denedin mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKızlarla dene bence eğlenceli oluyo :))
00 YorumlaNe desenli bilemedim :(
00 Yorumlademekkı seks yaptıgın adamlarda iş yok
00 Yorumlapartnerni değiştirr ve yeni fanteziler yapp
06 Yorumla
Soran+1 yılhayatımda yalnızca o olacak büyük konuşmayayımda fanteziye henüz açık değilim :)
Soran+1 yıltöreye kurban giderim sonra :)... aldatmak yok ölüm fermanı demek
Soran+1 yılhakkari
Gizli Üye(36-45)+1 yılyapma o zaman
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılterapi alman lazım
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri