Cinsel ilişkiden zevk alamıyorum klitoristen alıyorum ama ilişki sırasında sadece girip çıkıyor bir zevk vermiyor bazen bende bir sorun mu var acaba diyorum nasıl zevk alabilirim ne yapmam gerekiyor bunun için
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Oral yapmayı bilmesi lazım partnerinizin. Ancak harika bir ön sevişme ile gerçekten zevk alabilirsiniz. Özellikle bu şekilde sizi doruğa çıkarıp sonra sevişmeye başlarsa..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
14Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılHis kaybı mı var acaba yoksa psikolojik midir belki heyecan eksiktir sorun her neyse onu bulup çözüme kovuşturmalı yoksa senin için eziyet olur
02 Yorumla
Soran+1 yılNefesimi tutunca zevk almam normal mi anormal bir şey mi şimdi araştırdım o şekilde orgazm olanlar da varmış ama sorduğumda ilk defa senden duydum diyenler oluyor
- +1 yıl
Hımm bilemedim olabilir videolarda tutan görmedim ama demek ki etki ediyormuş arttırıyor etkiyi sanırım ama nereye kadar tutacaksın nefesini bişey olmasın da
Cinsel Yaşam konusunda 931 cevap paylaştı. Çok fazla mastürbasyon yaptığından dolayı vajinal orgazm olamıyorsun, elinle ya da oyuncakla destek ver ilişki içindeyken.
10 Yorumla
+1 yılklitoristinle ne kadar oynadıysan ona bağlanmış bütün zevk odağın.. ilişki sırasında da oynamaya devam et
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynı sorun bendede var seks yaparken gram zevk yok ama mastürbasyon yapaym klitoral orgazm oluyrm
36 Yorumla
Soran+1 yılMastürbasyon sırasında nefesimi tutuyorum o şekilde zevk alıyorum bu anormal bir şey mi herkeste böyle mi
Cevap sahibi+1 yılAlakası yok nefes tutma ilk ez sende duydum knk jksjks
Soran+1 yılBende bir sorun mu var acaba böyle düşünmeye başlayacağım artık
Cevap sahibi+1 yılCinsel ilişkiden bende zevk almıyorm tek sen diilsinki
Soran+1 yılBunun için nereye gitmem gerekiyor cinsel terapi veren psikologlar var
Cevap sahibi+1 yılBen gidicem sanırım artk canımı sıkmaya basladı mastürbasyon yaparak zevk almaktan skldım ilişkidende zevk almak istiyrm
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Oral deneyeceksin bence ve birde penis yetersiz geliyor olabilir boyut açısından da
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılO git gel yaparken sende klitorisi okşayarak boşalırsın
00 YorumlaÖnceden yalasın uzun süre
05 Yorumla
Soran+1 yılYalıyor o şekilde çok zevk alıyorum ama o an zevkten insan kendinden geçiyor mesela o yüz ifademi saklamaya çalışıyorum utanıyorum saçma belki ama öyle ilişki sırasında gözünü kapat diyorum seni görmek istiyorum diyor o yüzden çok rahat olamıyorum bunun etkisi olabilir mi
Soran+1 yılBazen nefesimi tutup zevke odaklanınca zevk alıyorum ama bunu herzaman yapmıyorum tabi bunu yapmadan zevk almak istiyorum mastürbasyon yaparken de böyle nefesimi tutunca zevk alıyorum bu anormal bir şey mi herkeste mi böyle
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Partnerin değiştimi hiç
00 YorumlaPenis boyu yeterli gelmiyor olabilir
00 Yorumla
+1 yılHep aynı kişiyle mi yapıyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPartnerin skene bezini uyarmıyor mu?
00 Yorumla
+1 yılPartnerin bu durumu biliyomu
00 Yorumla
+1 yılAltına yatıyor musun?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmastürbasyon yapıyormusun çok
00 Yorumla
+1 yılOn sevişme lazim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıloral yaptır
03 Yorumla
Soran+1 yılOnu yapıyor o şekilde çok zevk veriyor ama ilişki sırasında zevk alamıyorum
Cevap sahibi+1 yılmuhtemelen yaptaklı kısımda his kaybı var doktora gözük
Soran+1 yılNefesimi tutup o zevki düşününce zevk alabiliyorum aslında bunu yapmayınca zevk almıyorum nefesimi tutmam anormal bir şey gibi geliyor bunu yapmadan zevk almak istiyorum o da olmuyor nefesimi tutmam normal bir şey mi herkeste mi böyle bende bşr sorun mu var
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne