Evliyim 1 senedir ilişkiden sıfır haz hiçbişi hissetmiyorum benim gibi olan var mı sorunu nasıl çözdünüz canımı sıkıyor bu durum zevk almak için neler yapmak gerekli
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 838 cevap paylaştı. Cinsel ilişkide erkekler bedenleri ile hareket eder kadınlar ise zihinleri ile. Bu yüzden erkekler kolayca tatmin oluyorken kadınlar daha zor ulaşıyor orgazma. Çünkü bir çok erkek birlikte olduğu kadının zihnine ulaşamıyor. Eminim sende de böyle bir durum var. Eşin seni fiziksel olarak tatmin etmeye odaklanmıştır. Bunun yanı sıra bir de konsantrasyon bozukluğun olabilir
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. arkadaşım ne sen ne de eşin kadın anatomisini bilmiyorsunuz mesele bu. biraz şu kadın vücudunu anatomisini öğrenin. siz önce öğrenin haklarınızı bilin. sonra eşiniz öğrensin ve doğru paylaşımcı bencil olmayan bir ilişki yaşayın
siz ilişki sonuç odaklısınız ve bu erkeğe hizmettir köleliktir.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
19Cevap
+1 yılMerhaba, ilk günden beri mı böyle durumun? Eşinle aranda duygusal bağ yoksa eğer ilişkiden haz alamama durumu yaşayabilirsin. Klitoral ya da urogenital bir problem varsa bunu yasayabilirsin, hormonal salgı düzeninde problem varsa bunu yasayabilirsin, evlenmeden önce böyle bir problemin varmisydi?
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler @Veterinarymed
- +1 yıl
Rica ederimm
+1 yılYani eşinden kaynaklı eşinden etkilenmiyor sun hecan duymuyordum bellimi eşin sana oral yapıyor mu ya da sevişme ya da onlarda var yine almıyorsan yabancı biriyle sohbet bile ettin mi seni tahrik eden başka şeyler oldumu
00 Yorumla
+1 yılinş alırsın doktora görün bi bi baska bieinden zevk aldında esinden almıyosan bu farklı ama ilk defa yasayıpta almıyosan belki farklı doktorluk problemin olabiir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 553 cevap paylaştı.
+1 yılEşin erken mi boşalıyor. Pipisi mi küçük. Sert mikmiyor mu seni. Ben olsam bağırtırdım. Zevkin doruklarını yaşatırdım. Bir kadının zevk almaması çok kötü
00 Yorumla
+1 yılFantezilerini yapabiliyorsan ve partnerin de acemi değilse zevki arttırır ayriyeten yine alamıyorsan da vibratör kullan seks esnasında
00 YorumlaAci falan mi oluyor. On sevişmeyi kisa mi tutuyorsunuz. ya da baska bir problem mi var
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvliliğim böyle olmasın lütfen olduğunu farkedersem direkt boşanırım
00 Yorumla
+1 yılSorun yok zaten evlilik cinselliğe en uzak şeydir. Gayet normal . Alıs buna
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. mastı bırak uzun ön sevişme ve oral yapın güzelce ıslan daha sonra içine girsin
00 Yorumla
+1 yılKlistorisine baskı yaparak girmek gerek off ben Olcam ki orada
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 544 cevap paylaştı.
+1 yılFarklı mekanlar ya da pozisyonlar deneyin bence.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yıloncelikle esin egosit mi o cok onemli
00 Yorumla
+1 yılÖn sevişmeyi uzun tut
00 YorumlaGel anlatayım
11 Yorumla
+1 yılEşinle alakalı sorun
10 YorumlaKocan acemi demekki seni iyi zevke getiremiyor
00 Yorumla
+1 yılOral seks deneyiniz.
01 YorumlaEşine dediğin mi bu konuyu kaç senelik evlisin?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmmasttan alıyormusun
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılo zaman sorun sende değil erkekte fantazilerle sevişin oral yapsın dilini çıkarmadan sana dokunsun
+1 yılKötü olmuş ya
01 Yorumla- +1 yıl
Sorun kimde acaba
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal bence
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026