Nişanlımla ilk kez cinsel ilişki yaşadık, 2 ay oldu ama hâla zevk alamıyorum. Yatakta sadece yatıyorum, içime girip çıktığını hissetmediğim için, bende bir sorun yok diyor penis cm de normal. Bugün sen yatakta öyle durduğun için bende zevk alamıyorum diyor ne yapmam lazım? Kendimi kötü hissettim öyle söyleyince ama herhangi bir zevk alamıyorum. Kadınlarda zevk alırken nasıl oluyor?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Eğer ki çok fazla ıslanma var ise hissiyati kaybetmiş olabilirsin o an.
ön sevişmeyi uzun tutun
Evet ıslanma çok fazla oluyor hep ıslak napabilirim
Büyük bir ihtimalle çok fazla olduğu için sorun yaşıyorsun. bunun için bir kadın doğuma görün.
Zevk almiyorsan zevk de veremezsin. Böyle sağlıklı bir evlilik de olmaz. Seninde zevk almak için birşeyler yapman lazım artık
Bende onu soruyorum işte ne yapabilirim mesela
Yani önce onun sana zevk vermesi lazım. Sana oral yapabilir en çok etkilendigin yer neresiyse orayı öpebilir emebilir seni zevke getirmesi lazım. Üste cikmayla iş olmuyor ki
Sende az çok biliyorsundur nelerden zevk aldığını
Evet ama utanıyorum söyleyemiyorum ki onu bunu yap diyemem kendisinin yapması lazım bende diyemiyorum
Senin bunları istemen lazım ki başarıya ulaşabilsin. Nedir mesela zevk aldığın şeyler?
Oral seks mesela ama söyleyemiyorum
Ya bir kadını en çok çıldırtan zevk veren şey oral sekstir. Sende diyeceksin ki ön sevişmeyi uzun tutalım mesela oral seks deneyebiliriz de diyebilirsin bu gayet normal. Ondan sonra seks hayatınız renklenecektir
Keşke partnerim senin gibi olsa da oral seks istiyorum dese onu nasıl uçuruyorum ben. Senin nişanlın sonuçta açık açık söyle
Ön sevişmeyi uzun tutalım dedim öpüşmeyi uzattı 😂😂 Diğer türlü diyemedim ama demeye çalışıcam
Öperken sen yonlendir onu kafasını önce goguslere sonra da yavaş yavaş oraya yönlendir senin ne demek istediğini gayet iyi anlar 😊
Daha detay yazamıyorum ban yemeyeyim buradan şimdi
Ya seninki geniş ya da onunki küçük ki hissetmiyorsun
Onun normal aslında ama benim geniş mi onu nasıl anlayabilirim
Belkide çok ıslandığından hissetmiyon
Evet çok ıslanıyorum normalde de benim hep ıslak yani kuru değil vajinam nasıl çözümü vardır bunun
Kadın doğuma çık belki mantar vardır sürekli ıslak olması mantar yapar iyi değil
Bence zevk veremiyor ve tek pozisyon deniyorsunuz on sevişme oluyormu?
Bütün pozisyonları denedik ayakta bile olan dahil ama zevk alamıyorum on sevişme yapmiyor öpüşme sonra direk ilişki
Dakika bir yanlış bir ön sevişme olmadan ya da kadının zevk noktalrini bilmeden seks yapılmaz ki sadece boşa zaman kaybı olur
Nasıl soylicem hiç bişey yapmıyor ya sinir oluyorum sadece öpüşme o kadar
Açık açık soylemelisin. Peki sen karşılık veriyormusun?
Ben oral seks yapmıştim sonra ben pek sevmiyorum dedi ona yapılmasını yapmadim
Sadece oral seks le bittmiyor ki sende dokunmasını ve zevk vermesini bilmen gerekiyor yani karşındakini cildirtman gerekiyor
Ben neler yapabilirim mesela erkekler nelerden hoşlanır
Yazarsanız özelden sorularına daha net ve açık cevap verebilirim. Hoslanacagi ve etkileneceği çok şeyler vae?
Cimsel ilişki haricinde libidon nasıl? mastürbasyon falan yaparken falan?
Mastürbasyon yaptığım zaman çok zevk alıyorum ama ilişkide yok
Peki vajinusmus olabilir misin? Kendini kasıyor musun
Hiç kasmıyorum çok rahatım aslında 2 aydır her gün oluyoruz
Bence sorun nişanlında.. Aranızda ten uyumu yok
Öncelikle birbirinizin fantezi noktalarını öğrenmelisiniz, bunu değişik kıyafetlerle yapmalısınız. Sonrasında, erojen bölgelerine doğru dokunuşlarla bunu gerçekleştirebilirsiniz. Birbirinize dokunacağınız noktalar çok çok önemli.
Erkek için nasıl önemli peki nelerden hoşlanır erkekler ilişkide ben yatakta zevk alamadığım için hatta elime telefon alıyorum o yapıyor yani o derece hissetmiyorum
Buraya yazarsam yorumum kaldırılır, istersen takip at. Detaylı bir yazı yazayım sana.
Her zaman söylerim
Sevmek başka şey
Seks başka şey
Evlilik sekse en uzak şeydir
sevmıyorsun onu ten uyumun yok hepsını bırak becerıksız bugune kadar yatıgım her kadın tövbe etmıştır :D
2 aydır her gün beraber oluyoruz regl harici ama zevk hiç almadım bir kadın zevk alırken ne hissediyor onu bile bilmiyorum ilk olduğu icin
anlatayım ama hemen yorumu kaldıracaksın sözmu?
Tabiki
Belki de sen sert seviyorsun dur o yavaş yapıyordur
bence siz Seksi icine girip cikmaktan ibaret saniyorsunuz
Ben değil o sanıyor ama bişey de diyemiyorum ki on sevişme yapalım vs utanıyorum
Aktif ol seviş öpüş üstüne çık hopla öyle yatarak seks olmaz
Ön sevişme olmazsa zevk almazsın. Hayvanlar gibi çiftleşilmez ki
Vajinan çok geniş mi acaba
Olabilir mi napabilirim bunun için çünkü ilk ilişkim anlayamıyorum geniş mi dar mı
ya da nişanlının küçük
İliskiye baslamadan önce seni mutlu etmek icin caba sarf ediyor mu, on sevisme felan yapiyor mu
Hayır yapmıyor öpüşme sadece
İste bu yuzden olmuyor, seni mutlu etmesi icin onunla bu konuyu konuşsana?
Yaz istersen bu konu hakkinda konusalim
Utanıyorum söyleyemiyorum onu bunu yap diye cidden söyleyemiyorum o da bişey yapmiyo
Yazin bana, normalden konusalim, ben size anlatirim
Burada misiniz
Sen de kan verir gibi serilme yatağa.
Troll değilseniz cevaplayacağım
Yolunda gitmeyen bir şeyler var
A m cı ğı nı yalat biraz.
İstersen gel bi eğitim vereyim lazım olur hahaha
On sevişmeye baslayin
Yapmiyo ki
Yapmazsa sen kendini çuval gibi hissedersin eger erken bosaliyorsa o zevk alır sende hiç bişe almazsın bır süre kendini tatmin edersin sonra yetmez aldatirsin
Pozisyon değiştirin
Bilen biriyle görüşmek ister misin
Bayan