Erkek arkadaşımla ilişkiye girmeye yeni yeni başlıyoruz ve yaparken o kadar çok canım yanıyor ki canım çıkıcakmış gibi hissediyorum asla da zevk almıyorum ve libidom düşüyor. Doktor haricinde bunun bir çözümü var mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSelam.. Ön sevişme seksin acısız ve verimli geçmesi için çok çok önemli bir yere sahip.. Umarım ön sevişmeyi uzun tutuyorsunuzdur... Ön sevişme hem partnerin vücudunu daha iyi tanımak, hem de yeterli ıslaklık sağlanmasını; hatta seks esnasında kolaylık sağlanmasına yardımcı olur..
Bunun dışında yeterli iletişim de çok çok önemli.. İkiniz de sevdiğiniz ve sevmediğiniz şeyleri konuşmalısınız.. Bu cinsel hayatınızı olumlu etkiler..
Ve ayrıca yardımcı ürünler kullanabilirsiniz.. Sevişme ve seksinizi hem eğlenceli hem daha zevkli ve sağlıklı hale getirecektir, şüpheniz olmasın.. Bu konuda @OKEY ürünlerini tercih etmenizi özellikle tavsiye ederim.. Aromalı kayganlaştırıcılar, eğlence ve isteklerine göre tercih yapabileceğiniz bol cesitleri olan prezervatifler... @OKEY vazgeçilmezimiz.. Keyifli geceler 🌹

#donducakss 00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılTamamen kafanda bitiyor her şey. Canın bi kere yandığı için hep öyle olacakmış gibi hissedip kendini kasıyorsun muhtemelen. Bide buna erkek arkadaşının aceleciliğini eklersek çok normal.
Olabildiğince ön sevişmede kalmalısınız. Artık kendiliğinden birleşmeyi isteyecek kıvama gelmen lazım. Korkmak yerğne kendni ön sevişmeye odakla. Islaklığının en yoğun olduğunda, mesela oral sonrası birleşmeyi gerçekleştirebilirsiniz.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
14Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılKayganlastirici süper bir icat heryerde var al kullan rahat et
13 Yorumla
Soran+1 yılAşırı derecede ıslak oluyor altımız ihtiyaç duymuyoruz ki
- +1 yıl
Mevzu o değil o konfor sağlıyor bak dinle
Direk ilişkiye girmeden önce sohbet edin ön sevilmeyi Uzun tutun. Birbirinizi iyice arzulayın Sonrasında ilişkiye girin.
00 YorumlaŞu işe bak hekes yöntem veriyor kimse demiyorki yaptığınız çok günah bir şey.
08 Yorumla
Soran+1 yılGünahsa sen nasıl oldun ya
Soran+1 yılÇok geri kafalısın cinsellik gayet normal ve doğal bir şey ayrıca sevgilimle olmayacaktım da sokaktan geçen biriyle mi olacaktım?
Soran+1 yılEvli olmak gerekmiyor bunu yapmak için sen yemek yemek için evlenmeyi mi bekledin mesela
Soran+1 yılburada verdiğim örnek bir ihtiyaç anlamındaydı ve ayrıca istediğim kişiye istediğim zaman kendimi hadi ordan derdi sana mı düştü
Gizli Üye(30-35)+1 yılKayganlaştirici kullan , sıcak su masajı yaparak vajina kaslarını gevsey , kas gevsetici ilaç kullan , önce mastürbasyon yap ilk boşalmadan sonra gevşedigin zaman erkeginle beraber ol
00 YorumlaVar erkek arkadaşına internetten aç göster bu böyle yapiliyor diye
00 Yorumlakendinimi kasıysun yaparken rahat 0lamıymusun
00 Yorumla
+1 yılsevgilini değiştir. sana acımıyor bencil biri demekki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim canım hiç acımıyor aksine zevk duyuyorum bende mi bı sıkıntı var🤣
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. uzun ön sevişme ile ıslanman lazım daha sonra da rahat bir şekilde olman şart
00 Yorumla
+1 yılAnal mı yapıyorsunuz?
11 Yorumla
Soran+1 yılHayır tabi ki
+1 yılEvet çözümü var. Ön sevişmeyi uzatın
00 Yorumla
+1 yılSert mi yaoiyir kuru iken mi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılfantezi deneyerek başka şeye odaklan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılkıyamam ;)
00 Yorumla neden acaba
00 Yorumla
+1 yılNeden acaba
00 YorumlaIslanma mı az
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır hatta tam tersine fazla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Cinsel ilişkide zevk alamıyorum ve acı çekiyorum ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat