Nişanlımla 10 gün önce ilk kez cinsel birliktelik yaşadık. Her gün beraber oluyoruz ama ben hiç bir sekilde zevk alamıyorum. Kendimi de kasmıyorum artık alıştım ama zevk olayım yok seks böyle bişey mi? Girerken hissediyorum ama içindeyken pek hissetmiyorum zevk alamıyorum. On sevişme de yapıyoruz neden kaynaklı acaba Google de penis küçükse olur diyor ama 14cm olduğunu söyledi bilmiyorum ne yapmam lazım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Yukarıdan aşağı yazdıklarınızı okudum. Öncelikle bebek yağı kullanmayın. Oranın çok fazla kaygan olması hissi azaltır. Sadece ilk giriş esnasında azıcık penis başına azıcık da vajina girişinin dış kısımlarına sürün ama çok az. Bunu penis vajinaya girerken kuru olan dış dudaklara yapışıp canınızı acıtmasın diye yapacaksınız yani sadece girişi kolaylaştırmak için.
Geri kalan kayganlığı sadece senden ve nişanlından gelen sıvılarla sağlayacaksınız. İlişki esnasında boşalmaya odaklanmak yerine zevk almaya odaklanmalısın. Kalça ve vajina girişindeki kaslarını sıkarak penisi hissetmeye çalışmalısın.
Cinsel ilişki esnasında nişanlının sana gidip gelmesini sadece yakıtlarak beklemeyip sen de onunla birlikte kasıklarını ve kalçanı yukarı aşağı hareket ettirerek birlikte olmalısın. Daha doğrusu senin bu hareketlerine partnerim eşlik etmeli. Yukarı kaldırdığında kasıklarını nişanlı n geri çekilme hareketini yapacak tam yukarı kalktığında ise içeriye doğru baskı uygulayacak ama bu baskı seni yormayacak zorlamayacak sadece klitorise baskı yapmak için yaparız bunu.
Bunları bir ahenk içerisinde yaparsan ve nişanlın da sana eşlik ederse zevk almaman imkansız.
Eğer yine başarılı olamıyorsanız herhangi bir rahatsızlıktan kaynaklı olabilir. Yüzüne doktora başvurmanız gerekebilir.
Umarım yardımcı olabilmişimdir...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılNasıl oldu da yaşamaya karar verdiniz , sevgilimle konuştuk bu durumu şu an evlilik düşünmüyoruz ama cinsellikte olsun istemedim ben sorun şu ki gece birlikte uyuyoruz çok arzuluyorum onu napicam bilmiyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim yaşamak istedi bende artık yaşamaya karar verdim sonuçta bizde insanız ve duygularımız arzularimiz var onunda libidosu çok yüksek ve başka birisine gitme durumu bile beni çok tedirgin ediyordu en azından evlenebilecegim bir insan benimle yaşasın istedim
Cevap sahibi+1 yılAnladim teşekkürler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
9Cevap
Kendini kesfetmeyi dene ogren. Mesela nelerden hoslanirsin fantezi severmisin. Girdiginiz pozisyon cok onemli. Iliski sirasinda argo konusmalar kendine dokunmalar oynamalar. Hatta seks inize oyuncak bile katabilirsinjz. Sadece nelerden zevk alitsin onu bil ogren. Video izle mesela hangileri seni etkiliyor hangileri etkilemiyor
00 Yorumla
+1 yılPenisin küçüklük ile alakası yok cancazım arzu şehvet ve fantezi kısıtlanması yaşıyorsunuz yani hergun aynı şekilde seks zevk vermez
04 Yorumla
Soran+1 yılPenisle bir ilgisi yok yani ben ilk başta öyle hissetmiştim çünkü acı bile yok anlayamadim
- +1 yıl
Ruhsal duyumun gitmiş azalmış ruhun doymadığı için vücut artık istemiyor
- +1 yıl
+1 yılNişanlını beğeniyor musun, onu arzuluyor musun? Onunla seks yapmayı gerçekten istiyor musun?
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet ilk kez yaşadım zaten artık korkularım da kalmadı ilk başta çok zorlandık ama şu an girdiğini hissediyorum sonrası yok
- +1 yıl
Hayır öyle değil. Mesela nişanlın yanında değilken onu aklına getiriyor musun, onunla seks yapma hayalleri oluşuyor mu kafanda. Arzuluyor musun onu cinsel anlamda. Ten uyumu diye bir şey çünkü.
Soran+1 yılEvet oluyor hazırlanıp yanına gidiyorum mesela canım istiyor içime girince zevk olayı kalmıyor ilk olduğu için olabilir mi? Bir de Bebek yağı kullanıyoruz çok sıvı oluyor onla da bı ilgisi varmıdır
- +1 yıl
Vajina da bir çok sinir vardır zevk alman için, bu sinirler sayesinde elini dokundursan bile zevk alırsın. En iyisi iyi bir doktora gitmek çünkü cinsel rahatsızlıkla alakalı olabilir.
Gizli Üye(25-29)+1 yılKayganlaştırıcıyı bırakıp farklı pozisyonlar deneyin. Sürekli aynı pozisyonda süreç ilerliyorsa hissetmemeniz normal ben de yaşadım aynı durumu.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. mastürbasyon yapiyomuydun onceden?
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet yapıyordum
Soran+1 yılOnu nasıl halledebilirim
Gizli Üye(25-29)+1 yılbenim penisimde 14 cm. dürüst ol sence ufakmı?
00 Yorumla
+1 yılÇokta o emli şeyler değil zaten
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 587 cevap paylaştı. Bu kadar da civimayin
02 Yorumla
+1 yılNeden?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılWbenim altomida olmadigin icin olabilir
00 YorumlaTen uyumu yok
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı