Cinsel Yaşam Seksten zevk alamıyorum, ne yapmalıyım? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Seksten zevk alamıyorum? Paralı kadına gidiyorum zevk alamıyorum sizde durum nedir beyler? Seksten zevk alamıyorum, ne yapmalıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Parayla yapılan sekten zevk beklenmez 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Bu işin zevki olmaz Yorumla
SıkıntıdanAçtım Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 354 cevap paylaştı. Çünkü seks duygular varsa güzel 2 3 Yorumla Soran 1 yıl Bilmiyorum aklımda başka biri var. SıkıntıdanAçtım 1 yıl İşte o yğzden zevksiz zaten Soran 1 yıl Nasıl aşacağım bu durumu. Örnek veriyorum paralı da olsa o kadına gidiyorum sabitlediğimde onunla zevk alıyorum ama yine başkasıyla paralı yaptığımda zevk alamıyorum. Bide dikkatimi şu çekti genelde erkek gibi kızları daha çok tercih ediyorum
nyazki Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 304 cevap paylaştı. paralıya gittiğin için zevk alamıyorsun😂 3 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Parayla yapılan sekten zevk beklenmez
Bu işin zevki olmaz
Çünkü seks duygular varsa güzel
Bilmiyorum aklımda başka biri var.
İşte o yğzden zevksiz zaten
Nasıl aşacağım bu durumu. Örnek veriyorum paralı da olsa o kadına gidiyorum sabitlediğimde onunla zevk alıyorum ama yine başkasıyla paralı yaptığımda zevk alamıyorum. Bide dikkatimi şu çekti genelde erkek gibi kızları daha çok tercih ediyorum
paralıya gittiğin için zevk alamıyorsun😂