AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
127Cevap
KizlarSoruyor, saçma sapan soruları özellikle bu ara neden sıklaştırdı? Gerrizekalı falan olmalılar.
Bundan daha sık karşılaşılan bir soru yok. Görüşleri okuduğumda bir çok benim gibi insan gördüm. Kızlar sruyora gerçekten şıkayetin olsaydı sorununu görmeyeceği buraya yazmazdın. Senin tek laf atmak
Gizlisin, tanımıyorum bile. Zira cesaretin olsaydı açık sorardın.
Konuşup çözüm yolu ara yok olmadıysa at yatağa sen başla o devamını getirsin🙂
Boşan o zaman gerçekten sevdiğin aşık olduğun biriyle evlen o zaman daha farklı olacaktır
Şimdi buradaki erkeklere sor hepsi 5 saat aralıksız seks yapar davarlarin
5 saat ne birader çok az. Benim son ilişkim 2 ay sürdü sonra organım aşınıp yok oldu. Artık yapamıyorum maalesef
@HEKPOMAHT yıkıldım😂😂
2 saat her şeyi yaptıysanız ve yetmediyse elektrik direğine otur
Ten uyumunuz ve çekiş kuvvetiniz yeterli değil bu konuda tatmin olman zor
Biçok insan öyle diyor
Videolar filmler gibi değil
Ön sevişme olmadan saatlerce yalamadan yalanmadan zevk almazsın
Denemeden cinseligini tamıyığ test etmeden böyle oluypr işte
aslına bakrsan çok bişi beklemek gerekli snn sinir hücrelerinde alaklıo bir sorun olabilri
Ten uyumu önemlidir. Aksi halde asla wouuww diyemezsin
Sanırım çekim yok aranizda bu da sizi bosanmaya surukler maalesef
mastürbasyon alışkanlık yapmışsa reel zevk vermeyebilir
O bende de vardi sanirim masturbasyonu fazla yapinca oluyor. Ve cinsel iliskiden bekledigin kadar tatmin olma duygusu alamiyorsun.
Türkiyede kadınların cinsel açıdan kimden ne beklediği bilinmediği için ben evlenmem evlenenlere mutluluk evlenmeyenlere de huzur dilerim.
Evlen dememiş kimse size 😀😀😀
Bana da kimse ısınamayabilir diye dedim. Yani hanımefendilerin ısınma veya ısınamama durumlarına saygı duyduğumu belirtmeye çalıştım da fazla dolaylı oldu sanırım.
Evet öyle oldu
Eşini sen yönlendirebilirsin ama bence esin biraz utangaç biri iyice rahatlaması ve seni keşfetmesi de lazım
Sen beklentilerini yüksek tuttukça mutlu olamazsın.. eskiden mastürbasyon çok yaptığın için seks sana zevk vermemeye başlamış
Hayal ettiğin pozisyinlari p*rno bul göster dene 😂
alıstır öğret her evli kadın cinsellikte tatmin olmalı yoksa evlilik sağlıklı yürümez
lovelanamadım abiğğğ ya. i wanna just say wow yani.
Sen kendini masta alıldırmışsın zevk alman imkansız bu şekilde
Beklediğini mi bulamadın seksten nedir esas neden yani?
olmuyorsa olmuyordur hayatını zehir etmene gerek yok. en önemlisi senin mutluluğun
kocanı istemediğin arzulamadığın için işte wow olmuyor
ilgili değilmi kendini taminden sonra gerimi çekiliyor
Fazla mastürbasyonun zararları işte...
Boşan sorun ondamı sendemi acaba
İşte evlenmeden seks yapmazsanız olacağı bu
Ama şunu anlamadım, orgazm mı olmadım? neyi beğenmedin yani?
Olmamış
Olmadım demiyo ama😊
Bacakları titreye titreye orgazm olsa sence bu soruyu sorar mı? 😃
Doğru 😂🤭
😉🙃
Mastürbasyon bağımlısı olduğun için seks ten zevk alamıyor olabilirsin
Ten uyumunuz yoktur ya da sen kendi zevk noktalarını bildiğin için ona göre davranıyosun ve zevk alıyosunn. Eşin zevk noktalsrına odaklanmıyosa zevk alamıyo olabşlirsin onlada bi konuş
Ten uyumunuz olmamis. Ten uyumu yakaladigin kişiyle yarım saate bile sürse wow dersin
Ya cidden evlilik sadece cinsellik mi ya yazıklar olsun
Evlilik sadece cinsellik mi derken, bir evlilikte cinsellik yoksa o evlilik yürümez bu da bir gerçek. Kadın ya da erkek farketmez, eşinden o güzelim cinselliği yaşayamazsa, cinselliği yaşayacağı kişiyi dışarıda arar. Belki ilk başlarda yapmaz ama belli bir zaman sonra canına tak edip yasak ilişkiye yelken açıcak. O yüzden ya eşinle cinselliği yaşayacaksın ya da ayrılacaksın bu böyle
Sen evlenince kocan seninle sevişmesin bakalım boşanıyor musun boşanmıyor musun sadece cinsellik miymiş görürsün
Ben 23 yıldır cinsellik olmadan yaşadım hiçte sıkıntı olmadı ayrıca beni cinsellik yüzünden aldatıcak veya ayrılcaksa benden uzak dursun o kişi evlilik denilen şey bu kadar basit değil saf sevgi amaçlanarak yapılır bir çıkar uğruna evlilik yapılmaz maddi veya fiziki görüntü içinde yapılmaz evlilik yapıcagın kişi ile aynı kafada olucaksın beyinleriniz aynı olacak tek önemli olan o aç kende mutlu olabilirsin çirkin biriyle de ama tek şart kafalar uyuşacak
23 yıl cinsellik olmadan yaşadım derken, bekarken cinsellik yaşamamış olman çok normal. Sen çok farklı şeyler düşünüyorsun. Bir çıkar uğruna dediğin şey doğanın kanununda var. Bu hayat bu insanlık cinsellik olmasaydı nasıl devam edecekti, sen ben doğmayacaktık. Fakir de olsan zengin de olsan bu cinsellik mutlaka yaşanmalı. Seninle bu konuyu detaylıca konuşmak lazım.
Cinsellik üreme için bir ihtiyaç ama geri kalanı yanlızca zevk
Geri kalanı zevk ama sonuçta insanız ve mutlaka canımız cinsel ilişki isteyecek. Kadın da erkek de o zevki yaşamak en doğal hakkı.
@mrtkrcnsk adı üstünde zevk olmasada olmaz bir şey değil
Siz kendinizi mastürbasyona alıştırmışsınız ve cinsel ilişki onun kadar haz vermemiş. Değişik fanteziler üzerinden giderseniz mutlu bir seks yaşarsın bence.
Nasil bi his seks yapmak ki hoşuna bile gitmemiş?
Evlenmeden önce aynı evde yaşamak gerek
Fazla iddialı
Ne tür hayaller kuruyorsun? Kadınları falan duslüyor musun ona göre sorununu söylicem her şey hayal gücün yüzünden
Evlenmeden önce tanimazsan her anlamda olacağı bu
Duygusal bir ilişki ile mi evlendiniz peki?
Ne istiyorsun anlamadık ki
yaşadıkların hayallerini karşılamamış ufak olduğundan olabilir 😈
Hayaller Jony Sins, gerçekler Şahin K. 🫡
Doyumsuzsun başka bişey değil :)
Sanki herkes benim gibi mi? 😂
Ne yönden tatmin etmiyor ama?
Duygusal olarak onu benimsemedigin içindir. Benim tanıdığım biri var. Allah in günü seks yapıyorlar kadın 39 erkek 46 yaşında.
@Deepsiz ne dusunuyon bu konuda
Morelim bozuldu resmen
Tedavi ol
Cinsel terapi al
Keşke bunu evlilikten önce Anlasaydın
Bunu çözecek olan sensin
Aklın fikrin cinsellikte olursa tatmin olamazsın.
Napcak seks yaparken şeyhi mi düşüncek?
Onu demek istemedim hayattaki amacı önem verdiği şey en önemli şeyi bu olunca olmaz tabi doymak bilmez
Kaç yıllık evlisin sorun sence kimde
aga hepi topu gir çık yani daha nolsun
Bunu bir uzman ile ve eşinle konuş biz ne diyelim
Beklentiyi yüksek tutmayacaktın 😃
Ne kadar zaman oldu evleneli?
Kendiniz düzeltebilirsiniz
Beklentiyi yüksek tutmamamk lazim
Ayrıl o zaman hiç uğraşma
Yani İyi de o zaman aldat
O iş zor isinamadiysan geçte gelse tatmin olmazsin
ten uyumu yok ondan...
mastürbasyon çok yapmışsın alışkanlık olmuş sende