Kocam tamamen sekste kendini düşünen erkeklerden. İşi bitiyor zevkini alıyor boşaldıktan sonra arkasını dönüp yatıyor. Bir kere bile orgazm olamadım 4 yıllık evliyiz seksten hiç zevk alamadım. Başarısızsın deyip kırmakta istemiyorum ama hiç zevk alamıyorum. Seksten sonra mastürbasyon yapıp kendimi tatmin etmeye çalışıyorum ama artık mastta yetmiyor bana gerçek bir seks lazım. Ne yapmalıyım bu durumu kocama söylemeli miyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Öncelikle durumu kocanıza belirtmelisiniz. Cinsellik tek taraflı yaşanan bir olay değildir. Karşılıklı zevk alınması önemlidir. Ön sevişmenizi uzatmanız lazım. Kocanızın birleşme öncesinde el ve dil yardımıyla vajinayı uzun süre uyarması lazım. Asla aceleye getirmeyin ön sevişmeyi. Kadınla erkeğin aynı anda boşalabilmesi için gereklidir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Anlaşıldığı kadarıyla genelde kadınlar erken boşalması bir ilişkide üç dört kez bosalması gerekirken adam bosalip sırtını dönüp yatıyor. Sen bu durumu eşine söylemen lazım seni bosaltana kadar oral yolla ya da bir şekilde bosaltması gerekir bunun çözüm yolları var o yollarla seni rahatlatmasi gerekir eşlerin aslı görevi bunlar yapamıyorsa ya boşanma ya da başka şekilde çözüm aramak gerekir
00 Yorumla
Kusura bakma ama eşin bencilin teki tam bir öküz senin mutsuz bir şekilde o boşalıp sırtını dönüp yatıyorsa aldatsan ne yapsan yeridir hicmi kinuşmadıniz bu durumu bikere oral yolla olsun veya ilişkile doyuma ulaştırıp tatmin etmeden nasıl nasıl dönüp yatıyorsa bilmiyorum istediyini yapma hakkın doğuyor
00 Yorumla
+1 yılİlk önce eşine soyluyeceksin oturup konuşacaksın yok diyorsa bu evliliği bitirip ya da kendine bitiremiyorsan partner bulacaksin maalesef erkekler ve kadınlarda olmak üzere bir çok şeyden muzdarip insanlar ki bende eşimden muzdarip bir insanım çözülmez konuşsanda fakat dene
01 Yorumla- +1 yıl
Fakat fikir alışverişinde de bulunabiliriz birbirimize bu durumu çözme adina
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
39Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılBazen bu tür konuların konuşulması gerek! Biz birilerini kırmama adına, çok yanlış şeyler yaptık!
Bazen farklı sorunlar olunca, o sorunları olan şahıslar bir araya gelip, yüz yüze konuşa bilmeli!
Biz insanlar, konuşmayı pek beceremiyoruz galiba, çünkü çoğu zaman susup, sinemize çekiyoruz ve bazen sonuçlarına ağır bir şekilde katlanıyoruz!
Birini kırmadan pek ala bir şeyi, uygun bir şekilde anlata biliriz, fakat ya susuyoruz, kırmamak adına, ya da fazla kırıcı olabiliyoruz!
Şimdi herkes modernleşme peşinde ve konuştuğu dili geliştirme gayesinde, tabi bazıları egosu için yapıyor, bazıları ise diğerlerine üstünlük sağlamak için, fakat biz dilin iletişim aracı olduğunu unutmuşuz, onun temel işlevinden çok uzak olduğumuzu düşünüyorum!
Bilmem sorduğun konuyla ne kadar alakalı, ne kadar yardımcı ola bilirim, fakat kelimeleridir düzgün bir şekilde düze bilirsin ;)10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılPeki Mastı Hocanın yanında mı yapıyorsun Ben olsam bunun yanında yaparım Onun dışında kocanla bunu konuştun mu ya farklı bir şeyler düşünüyor musunuz yoksa artık kocan zaten konuşmana rağmen hiçbir şey yapmıyor artık hak ediyorum bazı şeyleri yapmıyor artık hak ediyorsun Bazı şeyleri
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. böyle kadınları görnce cidden diyorum neden yaa... gerçekten hani derler ya dibine dibine sokarak seks her kadının ve erkegin hakkı bence
00 Yorumla
+1 yılYani kocan bencil ve cinsel yönden cahil biri, yapabileceğin iki şey var ya aldat ya ayrıl cinsellik önemli
00 YorumlaMason pozisyonunu deneyin yardımcı olabilir eşiniz bu duruma el atsın srnin için daha da acı ya da hataya dönebilir çaresine baksın çözüm şart
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Durumu kocana anlatmalısın ben de boşalmak istigorum diyebilirsin hemwn bırakma diyebilirsin benide boşaşt diyebilirsin isterden burada anlatmayalım
00 Yorumla
+1 yılkocana söyle penisi işe yaramıyorsa erken boşalıyorsa elini dilini kullansın dilini kullanmıyorsa elini kullan o yeter seni boşaltmaya
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen 8 senedir söylemedim çünkü söylesem yine değişen bir şey olmayacak beni suçlayacak sen istersen ima et istersen gururunu kırmadan anlat belki bir çözüm bulur
10 YorumlaDeğerli elmaslar kör sarraflarin elinde. Ne yazikki
00 YorumlaEvliykende eski eşim öyleydi. Bikere yapardık oda hemen uyurdu. Bosandim rahat ettim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇoğu evli kadın senin gibi maalesef bir süreden sonra aldatma oluyor işte ben öyle evli bir kadınla 2 yıl yaşadım yani kocası öyle yapamadığı için
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBiraz kendini dusunen bir esin varmis. Seninle ilgilenip orgazm olsan emin ol ki sen de onu daha fazlasiyla mutlu edersin
00 Yorumla
+1 yılÇok acı bi durum düşüncesiz bir eşle hayat çekilmez
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. kocana söyle yoksa ya elinle ya oyuncakla ya da fb ile işini görcen
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılPenisi mi küçükk geliyor ondan mı tatmin olamıyorsunuz?
00 Yorumla
+1 yılSöylesende bir şey değişmez. Ben sürekli yeni ve heyecanlı fanteziler denerim. Tavsiye ederim size de
00 YorumlaSeks yapıp da bana gerçek seks lazım kelimesi işin ne denli sorunlu olduğunu anlatıyor
00 YorumlaKoçanı sopa ile doveceksin kapatacaksin tüm ışıklarını ona anlar zamanla.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen kontrolü ona bırakıyorsun ondan dolayı o önce bitirip yatıyor. kontrol sende olmalı sevişmeyi sen yönlendir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yıle biz ne güne duruyoruz ;)
00 Yorumla Nasıl olmadın ya. Nasıl bu kadar bencil olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 454 cevap paylaştı. Tahammül edemeyeceğin seviyedeyse ayrıl gitsin
00 YorumlaSöyle tabi bencil biri ile önürmü geçircen
00 YorumlaBu kötü durum bence etmeli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTakviye lazimsa geleyim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 592 cevap paylaştı. Kocana açıkca anlat ortak bir noktada bulursunuz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. söyle ben doymadım doyur beni de
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılKonuş
10 Yorumla Konuş adamla
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. O işler sıkıntı ya
00 YorumlaSöyle tabi bı çözüm arayın
00 Yorumla
+1 yılBoşan
00 Yorumla
+1 yılKonuş onlan
00 Yorumlabirlikte konuşalım
00 YorumlaTam benliksin
00 Yorumla
+1 yılKonuş onunla