Evlilikten önce cinselliğe çok hevesliydim çünkü kendi kendime dokunmak bile çok zevk veriyordu. Bu yüzden cinselliğin daha iyi olacağını düşündüm ama yaptıktan sonra "bu muydu yani?" Oldum ve mastürbasyon daha eğlenceli yani hayal kurarken bundan daha iyisini beklerdim. Sürenin me kadar olduğu farketmez bir keresinde 2 saat ilişki yaşadık (yalama elleme ve uzun bir seks) yataktan çıkmadık ama o bile wow değildi. Sanırım çok da bir şey beklememek gerek.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 349 cevap paylaştı. Gerçekten fazla mastürbasyon yapmanın zararları işte. Erkeklerde de oluyor böyle şeyler. Çpk şükür başıma böyle bir şey gelmedi. Evliliğinin temeli cinsellik üzerineyse buda etkiler bence. Bir şeyler hissetmediğin birinden alacağın haz kısıtlı olabilir ya da senin beklentin fazla yüksekti evlenince yıkıldı.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılGidip bir tane aaa ne kadar yakışıklı bayıldım valla diyerek bir tane sadece yüzü yakışıklı birini bulup evleniyorsunuz.
Beklenen kriterlerde şunlar içki yok kumar yok sigara yok hırsızlık uğursuzluk yok işide var bilmemne şirketinde bişey memuru diyerek dalıyorsunuz ama daldığınız yer bi havuz değil kocaman okyanus dolayısıyla okyanusda köpek balığı var balina var akitutis dev ahtapot var katil balina var prena balığı var, yani önümüze ne çıkacak bilemiyoruz ama önümüze ne çıkacağını bildiğimiz yerleri tercih etmek tamamen bizim elimizde bu net.
Yani oğlanın alkolu yok kumarı yok bide gözü yeşil ya da mavi diye yallah diyip kucağına atlamak yerine ten uyumu ve cinsel konularda yeterliliğine de biraz önem vermekde fayda var cinsellik konuşan erkekler size göre abaza bana iyi bir sskicidir efendi konuşan erkekler size göre ay çok bayfendi kibar mütevazi falan filan bana göre osuruğun teki kendisi boşalır popon döner uyur bakımlı bilmemne erkekler size göre dudağı iyi öpülen erkek bana göre bırak öpmeyi cinsel organını direk kadının ağzına dayayan sorospu çocuğu bencilin teki tavuk boku gibi insanlar la uğraşmayın00 Yorumla
+1 yılHalen çekingen davranıyormuşsunuz birbirinize. Zevklerinizden haberdar değilsiniz belliki. Seni o keşfetmemiş sende onu belliki. Evlisiniz ve tüm bir gece boyu bile hiç süre tutmadan ne çok zevkli anlar yaşatılabilir. Zaman tutmayın. Misal gece 11 de yatağa girmeden evvel bazı cinsel dürtmelerle başlanıp gece sabaha kadar farklı zevkler fantezilerle o özel etkinliği şenlendirebilirsiniz. Bir masaj ile bile başlayabilirsiniz.
00 Yorumla
+1 yılmaalesef hatalı eşleşmelerde ve ten uyumunu az olduğu , sevişme esnasında zihnin hayallerin fantezilerin kullanılmadığı, ruhun değil bedenin sadece ortada olduğu birlikteliklerde durum bu , sen hırs ihtiras tutku heyecan arıyorsun için erisin sürekli seks esnasında seni şarşırtsın istiyorsun ama o birlikte olalım yorulalım boşalalım bu ruhun doymuş mu zihnin doymuş mu önemli değil
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
48
Cevap
123Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılValla arz ve talep çok farklı bir durumdur. Bence mekan değişimi iyi gelebilir. Daha yolun başında olduğunu düşünürsek, daha farklı yerlerde daha farklı şekilde ilişki denenebilir.
10 Yorumla
+1 yılGünaydın.. Sorun bekleyip beklememek degil sorun sizin kendinizi masturbasyona alıştırmış olmanız..
Vucut alıştığı bir durumdan başka bir duruma geçerken bu sıkıntıyı yaşar.. İlişkiniz ilerledikçe rayına oturur.. Ancak genelde erkeklerde kalıcı bir sıkıntıya dönüşebilir evli olup ya da seks için her koşula sahip erkekler bile mastuebasyon yapmaya devam edebilir buda tamamen haz duygusunun masturbasyonda takılı kalmasıdır.. İlişkinizi ve fantezileri izi geliştirin ve biraz süre verin kendinize ilişki rayına oturaxaktır :)11 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen çok zevk aldığım çok eğlendiğim bir ilişkide de orgazm olmadım.. senelerdir sadece mastürbasyon yapıyordum çünkü. Niye olamıyorum diye gaza geldim farklı farklı kişilerle yüzeysel ilişki yaşadım. Sevişmek çok güzel ama sanki hayaller daha zevk vericiydi..
İnan ki çok hoşuma giden şeyler oldu ama rahatlayamadım. Zamanla alıştıkça yerleşecek diyen arkadaşlara katılıyorum öyle olmasını umuyorum..
Benim de beklentim çok büyüktü orgazm olamadıkça çok eksik hissettim.
Zaten çok eksik hissettiğim için mastı bırakıp reel bir şeyler denemeye başladım.
Netice olarak hiçbir şey değişmedi daha da eksik hissediyorum..11 Yorumla- +1 yıl
Kendini eksik hissetmelik durum yok bu çoğu karşı tarafın bilgisi ile ilgili ama bilmekte yetmiyor çünkü hayata geçiremedikten sonra tonlarca bilgi bilsen ne fayda. Kadını erkeği bu konuda eksik hissedebiliyor kendini maalesef 😔
+1 yılinsanın eşi ya d seviglisiyle arasında ten uyumu olmayınca böyle oluyor. O wow duygusu olmuyor maalesef.
yoksa seks doğru partnerle kesinlikle wow dedirtecek bir şey90 Yorumlakocana ısınamadın ne kadar saçma canım bir cümle... o sana ısındımı... madem ısınmadın... ne diye o kadar masraf ettirdin... adama yazık değilmi... evlilik sadece 2 kişiyle olmuyor karşıdaki insanın anası anan babası baban kardeşleri kardeşlerin oluyor kısaca akraba oluyosunuz... şaş kaza ayrılırsanız bunların hepsiyle düşman oluyorsunuz aklınızı başınıza alın... yazıktır günahtır...
20 YorumlaKocanı sevmediğin için tatmin olamıyorsun. ya da kocan seni tatmin edemiyor. Seven bir eş kocasının her dokunuşundan etkilenir. ya da mastürbasyona alıştın. Eşine yaptır mastürbasyonu. Olmuyorsa da zorlama çocuk var mı bilmiyorum ama ayrıl yoksa.
Umarım düzelir aranız.20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkek olsa sadık kalır mıydı bi sor bunu. Evlenmeden cinselik yaşamayın derler kızlara aşırı haksızlık hakları yık bunu demeye ama kızlarda sefasını süren erkek için kendini kısıtlayıp evlenmeden cinselik yaşamaz sonra evlenince böyle mutsuz olur. Bi erkek bakire genç kız istiyor diye kendini kısıtlayan kadınlar üzülüyorum bu haksızlığı kendine yapıyorlar … erkek için. Tecrübesiz kadına sadık olurlar mı bi düşünün? Erkek için kendimi kısıtlamam koca diye almam öyle tipleri
12 Yorumla- +1 yıl
Erkek için de aynı şeyler geçerli, kız için yazdığın için kız dedim
Cevap sahibi+1 yılYeter ya nedir bu kadınların sevgili yapması cinselik yaşaması bu kadar zorunuza gidiyor? Neden o kızın karakterini zarı yok diye kötü diyorsunuz aldatır diyorsunuz? Demek bakir olmayan erkek evlenilmez aldatır erkek içinde geçerli o zaman
Iliski yapmamislarin, uzun yillar yapmamislarin beklentileri genelde sende ki gibi hüsranla bitiyor.
Iliski olunca cogu insa ucacagini zanediyor ama , cok farkli olacagini zanediyor ama öyle degil. Evlenmeden önce orgazmini, zevkini kafana göre, kendine göre ayarlayabiliyordun, evlinince esine odaklanmka zorunda kaliyorsun. Onun istekleri, zevkide ön plana cikinca sende zevk düsmüstür. Nereden nasil ne zaman bosalacagini bilmiyordur bu sende sogukluk yaratmis olabilir..10 Yorumla
+1 yılAhhahaah iyi ki yapmamisim zaten yapanda meraktan yapiyo ilk sonra aliskanlik haline getiriyo sonra cesitli bahaneler yok ihtiyac su yemek kadar filan diye aptal aptal hormon tavan yapinca hayvanlar gibi ciftlescem cunku bu zorunlu gibi kodluyolar kafalarina gore tam bi sacmalik yapmadigim icin bilmedigim halde bile cokda matah bi sey olmadigini biliyom lslsls
12 Yorumla- +1 yıl
Sen öyle san, sana asıl zevk veren şeyi evlendiğinde dahi kocanla ilişkiye girerken hala bulamamış olacaksın bari kendini tanı neyden nasıl zevk alıyorsun öğren bir kenara koy
- +1 yıl
Kapa ceneni boyle dusunceleri afili soyleyerek bilincaltina isleyerek zaten hemcinslerimi sadece cinsel obje olarak goruyonuz git annene kizkardesine soyle onlari hala bulamamis olcaksinmis sen kim itogluitsin ayrica sanane aw git ne bk yiyosan ye insanlari terslemeyin tepki alirsiniz uzerine alinacak ksilerin oldugunu biliyodum uckur duskunu cinselligi hayatinin merkezine koymus hayvan suratli vledi zina seni
İlk ilişkide iki tarafta istekli olursa o istek ve başarı hafızaya bir sonraki birlikteliği parantez açarak o anı bekler üçüncü dördüncüsü başarı durumu bir sonrakine parantez açıyorsa, özlemle beklenir. Sizde ilki öyle bir parantez acmadıgından haz almamışsın o böyle devam etmiş, siz birlikte senaryo hazırlayıp güzelliklere pencere açabilirsiniz, yeterki ilişki teknikleri konusunda gayretli ve araştırıcı olmak
10 YorumlaBeklentinin everest’tin zirvede olduğunu anlat. Yolu sen aç madem bu kadar çok bilgilisin ve bunu hayal ve mastla öğrendin e o da öğrenir.
Hep diyırum evlenecek çiftler önce aynı evi paylaşın ve cinsel birlikteliğiniz olsun sonra meşrulaştırın eğer isterseniz. Sonra mutsuz kadınlar erkekler ve maalesef çocukluğunu huzursuz geçirmiş evlatlar..00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılAcaba neden kendine bir sor bakalım telafi edilecek gibi bir şeyse uğurun da bir çok şeyi önce bilirsin ama gerçekten adamı istemiyorsan en kısa zamanda ayrılmaya çalış çünkü cinsellik olmadan evlilik gitmez
40 Yorumla Bir yorumda parası için evlendim, bakımsız falan demişsin. Ondandır. Tutku yok aranızda tutuksuz hiçbir şey olmaz. Biraz çabala anlat, ne istediğini söyle. Kendine bakmasını istediğini söyle. Baktın olmuyor boşanırsın.
14 Yorumla
Soran+1 yılBen öyle bir şey demedim sayfam mı hacklandi 😄
Soran+1 yılO yorumu gördüm bana ait değil. Gizli görüş yazan birinin yorumu ben parası için evlenmedim. Hatta benim maaşım ondan daha çok. O'da bana maaşını tamamen verir ama ben borçlarımızı yatırıyorum düğün taksitleri beyaz eşyalar falan. Bakımsızda değil. Benim sorunum tutku yok. Onda olsa bile bana geçmiyor hisleri.
- Cinsel Yaşam konusunda 315 cevap paylaştı.
+1 yıldaha önce hiç ilişki yaşamadığın için zamana ihtiyacın olabilir. vajinal orgazm zamanla gelişen bir şey hemen gerçekleşmeyebilir. sık sık sevişin çabuk alışırsın :)
41 Yorumla- +1 yıl
Bu güzel bir akilldi 👍
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de Türk kadınlarının istediği gibi en az 1.85 boyunda, geniş omuzlu, yakışıklı ve büyük penisli değilim yani kimse beni sevmeyecek. Böyle şeyler yaşamayı hiç istemiyorum yani eşimin memmun olmaması, benden soğuması vb. durumlar derken iyice ümitsizleştim.
016 Yorumla- +1 yıl
Her şey seks değil be abi
Cevap sahibi+1 yılZaten değil ama ilişkide cinsellik yaşanıyor sonuçta ve sorunlarım bunlar yani; bir de soruya göre cevap verdim yani. Erkek olduğum için inanmayacaksınız ama cinsellik benim için ikinci sırada olurdu sanırım; ben sevgi, aşk istiyorum ama dediğim gibi bir erkek olmadığım için hiçbirini çok istediğim hâlde yaşayamayacağım.
- +1 yıl
Ben de aynı konuda hayli umutsuz hisseden biri olarak sana bu konuda moral veremeyeceğim ama inşallah seni şaşırtacak türden, hayal bile edemezdim diyeceğin türden bir ilişki yaşarsın..
Cevap sahibi+1 yılİnşallah siz de istediğiniz gibi, hatta hayal ettiğinizden daha da öte bir ilişki yaşarsınız. .😊
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim ❤
Cevap sahibi+1 yılBen de 🌹
Cevap sahibi+1 yılKusura bakmayın, rahatsız etmek istemiyorum ama kafama takıldı, siz neden "hayli" umutsuzsunuz?
- +1 yıl
İnsanlarda gördüğüm mutsuzluk, bazı yaşanmış hayal kırıklıkları aradığımı bulamayacağımı hissettiriyor diyelim
Cevap sahibi+1 yılDaha gençsiniz (eğer yaşınızı doğru yazdıysanız :d) yani insanların geneli mutsuz zaten ama iyi bir ilişkiye sahip olunursa o mutsuzluk yok olacaktır; en azından azalır bence. Yaşadığınız hayal kırıklıkları ne anlamda yani duygularınızı mı incittiler yoksa beklentileriniz mi karşılanmadı bilemem ama demek ki doğru kişi veya kişiler değillermiş. Öyle hissetmeyin, size değer verecek ve sizi kırmayacak olan da var.
- +1 yıl
Yaşım doğru cıvıl cıvıl bir enerjim var insanlara göre bir de gel bunu gece yatıp bazen sabaha kadar uykuya dalamayan bana sor
Cevap sahibi+1 yılCıvıl cıvıl enerjin varmış; çok güzel ama ya enerjin aşırı fazla ya da bazı şeyleri kafaya takıyorsun, bu yüzden uyku tutmuyor olabilir çünkü ben de hemen uyuyamıyorum. Sürekli mi böyle yoksa arada mı?
- +1 yıl
Arada..
Cevap sahibi+1 yılAnladım. Enerjini doğru tüketemiyorsun demek ki çünkü hâlâ enerjik kalıyorsan yani uyku tutmaz.
- +1 yıl
Tüketemiyorum maalesef 😂 doğru tespit
Cevap sahibi+1 yılFakat güzel bir şey yani bazen modum düşüyor ama senin kadar olmasa da ben de enerjik sayılırım 😂😂
Cevap sahibi+1 yılUmarım seni rahatsız etmemişimdir, ama konuşmak istersen haberim olsun; kendine iyi bak ☺️❤️
Gizli Üye(36-45)+1 yıl5 dakikalık mastürbasyon 2 saaatli seksten daha zevkli olabiliyor, bu bizdede var. Eşim fark etmediğimi sanıyor ama bunu çok yapıyor. Bir alışkanlıktan öte bu bir fantezi ve en önemlisi uçukta olsa kurulan hayal ve içı hayalin içindeki en yakınınızda olan birinin bile olabilmesi.
03 Yorumla- +1 yıl
Başkalarını hayal ederek mi mastürbasyon yapıyor
Cevap sahibi+1 yıl@bırakamıyorum7 evet
- +1 yıl
Anladım
+1 yılOna kılavuz olun. Yol gösterin. Bilmediği bir alanda ne yaparsa yapsın, yolunu bulamaz. Daha sizi tam tanımamış demek ki. Olaya dikkatini vermiyor da olabilir. İlişki sonuçta ışığı kapat, sonra aç şeklinde giderse göz bozar.
10 Yorumla
+1 yılBende cinselliğe meraklı değilim ama evlendiğimde falan illaki olacak fakat evlenmeyi de düşünmüyorum siz gene de kendinizi kaptırın gitsin bişey diyemiycem😁
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence sen kocanı arzulamıyorsun. Bende arzulamıyorum ama mesela onunlayken başka erkekleri hayal ederim daha zevkli oluyor
724 Yorumla- +1 yıl
New eyuh artikk
- +1 yıl
Gerçekten mi? Kadınlar öyle mi geneldr
Cevap sahibi+1 yıl@havacoksicakkk Ben öyleyim valla ama benimki bakmıyor kendine koynuma duş almadan girer kocaman göbek var
- +1 yıl
Başka neler var
- +1 yıl
Ozaman neden evlendin madem begenmiyordun
Cevap sahibi+1 yıl@Serkan00006 parası için
- +1 yıl
Kaç para veriyor sana 😀
Cevap sahibi+1 yıl@havacoksicakkk sanane yeni karısımı olcan
- +1 yıl
Yoo 😂
- +1 yıl
En büyük aldatma şekli bu aslında ama iyi yapıyorsun boş ver 😃
- +1 yıl
Trolün dibi. Birde buna inanıyorlar.
Cevap sahibi+1 yıl@Darkness_Queen Trollük bir durum yok ortada evlenince sende yaşarsın büyük ihtimal
- +1 yıl
Herkesi kendin gibi görme sen tek çok eşliliği içinde yaşayan birisin 😃
Cevap sahibi+1 yıl@ANormalizm yaşıyırum ne var bunda
- +1 yıl
Kocanı aldatmak istersen haber ver 😉😃
Cevap sahibi+1 yıl@ANormalizm etrafta bu kadar erkek varken?
- +1 yıl
Tanısaydın ne demek istediğimi anlardın
Cevap sahibi+1 yıl@ANormalizm genç yakışıklı erkekler favorım
- +1 yıl
Dahası da var burada açıklamıyım istersen 😉
Cevap sahibi+1 yıl@ANormalizm senden daha iyi bilşyorum merak atme
- +1 yıl
O zaman bekliyorum 😉
- +1 yıl
Hahah ben senin gibi değilim.
Cevap sahibi+1 yıl@Darkness_Queen Olmada zaten benim gibi kocanın sana hükmetmesine izin verme
- +1 yıl
Anormal sana kancayı takmak isdiyor dikkat 😁
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sürekli mastürbasyon yaptıktan sonra cinsellik yaşamak zevk vermeyebilir. Esinin daha iyi cinsellik yasatmasini isteyebilirsin. fantezi, fetişler olabilir. Sekste orgazm uzun olmalı. Bir de masaj yaptirmani öneririm kan akışına iyi geliyor.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 514 cevap paylaştı. kadın için vajinal orgazm, klitoral orgazmdan daha keyiflidir ama öyle 3-4 kat değil elbette.
birde başka birinin seni tatmin etmeye çalışması hissi devreye girip daha eğlenceli olur alışırsın tadına merak etme00 YorumlaEşini sevmiyorsun çünkü arzulamıyorsun. Arzulasan çok zevk alırsın. Sevgi aşk tutku olmasını orgazm olmak imkansız
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen bunları duyunca şaşırıyorum kocam üstümden inmiyor hep istekli. kotulemiyorum hoşuma gidiyor ilgisi sevgisi.
66 Yorumla- +1 yıl
İyi işte şanslısın sen
Cevap sahibi+1 yılİstekli erkek iyiymiş. ben yeni evli sayılırım birkaç aylık. Burada penisim büyük diyenlere yalan derdim. Büyük penisli kocam var gördüm. beni görsün kalkıyor çok değişik geliyor bana gece hiç giyinmiyoruz iyi ki evlenmisim
- +1 yıl
Kıskandım gözüm kaldı :))
- +1 yıl
Abla o kadar şanslısın ki on kere okudum yazdıklarını herhalde.. umarım isteyen herkesin olur istekli bir eşi😂
- +1 yıl
@hayalperestmuhendis isteksiz erkek evlenmez zaten başka tarafa yönlenir bence hem hanımı hemşerim erkeği harekete geçiren çiftelerdir erkek öküz gibi yatar horlarsa vay o kadının haline ya da Kadın değişik hallere bürünürse erkek nasta devammm ke
+1 yılburada millete soracağına bence eşinle otur konuş. Karşılıklı beklentilerinizi anlatın. Ortak fanteziler keşfedin. Oyuncaklar kullanın. Daha da renklenecektir. Ama diyalog en önemlisi.
10 Yorumla
+1 yılTen uyumu çok o önemli. Çiftlerin birbirini görmeleri bile yeter ten uyumu iyiyse. Her an birleşmek için fırsat kollarlar. Galiba sizde ten uyumu yok. Başka biriyle oldunmu hiç
10 Yorumla
+1 yılMastürbasyon yaptığından dolayı muhtemelen cinsel soğukluk oluştu. Sebebi bu da olabilir. Mastürbasyon daha çok zevk veriyor seksten zevk almıyorsun.
20 YorumlaBence eşinde sorun yok sorunlu olan sensin. Mastürbasyon yapma ve p*rno izleme yoksa yoksa cinsel birliktelik seni hiç mutlu etmez. Ya da izleyeceksen de abartma.
00 YorumlaSen mastürbasyon a alışmışsın. Bence ilişki esnasında kendinle oyna. mastürbasyon yapar gibi. Hayalini de kur. Emin ol birşeyler yerine oturcak. Zevk alıcaksın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 971 cevap paylaştı. mastürbasyon bağımlısı insanların hissettiği klasik duygu
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa ben de giderek uzaklaşıyorum çünkü adam hiç bir şey yapmıyor ziyan oluyorum bence, çünkü ortalamaya göre gayet hoş olduğumu düşünüyorum ama sevişmek max 10 dk ve direkt mevzuya giriyor 😞😞
33 Yorumla- +1 yıl
Tadına bakıyor mu iyice
Cevap sahibi+1 yılBu ne demek
- +1 yıl
Seni sevişirken her yerini öpüp kokluyormu?
Kendinizi yükseltemiyosunuz eş olarak. Yani dudak dudağa gelince biraz bekletin yukselme olsun direk direk olaylara girmeyin.
10 Yorumla
+1 yılmerhaba çift terapisne gidin doktor vs olur başka bir şey gelmiyor aklıma
20 YorumlaKadınlar seksi çok büyütüyor bence sonunda hüsrana uğruyor. Bu kadar büyük beklentinin nedeni cinsel yaşamdan uzak durmak olarak yorumluyorum
00 Yorumla
+1 yılO zaman hayalindeki ilişkiyi yaşa eşine bahset fantezilerinden çekinme böyle böyle bir hayalim var yapalım de
00 Yorumla
+1 yılNe sanıyorsun herkes p*rno filmlerindeki gibi mi, burada sana boşan diyen gavvatt larda beklediğin gibi değildir. He birde sen o heyecanı arıyorsan önce sen o kadınlar gibi olacaksın
00 YorumlaKonuşarak halledersiniz, kestirip atmak kolay önemli olan yapıcılık. Beklentiyi çok yüksek tutmamak lazım.
00 Yorumla
+1 yılAlısınca güzel geilyor bence ilkler hep kötüdür ben de bu mu yani dmeisti ilkte alısınca baya iyi oldu ama
00 Yorumla
+1 yılEsinle alakali degil masta olan bagimlilik aliskanlik esin sana mastürbasyon yapsin ve zamanla duzelir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılfazla por*no izlemenin zararı bu işte, beklenti içine giriyoruz sonra fıs
50 Yorumla
+1 yılKlitoral orgazma alışmışsındır. Vajinal orgazma alışman zaman alır. Ten uyumuna bakmadan nikah kıyarsan böyle olur. :D
00 YorumlaBence partnerinle alakalı bir durum olabilir. İlişki sırasında sen yönlendirmeye çalışıyor musun?
02 Yorumla
Soran+1 yılDeniyorum bir şeyler ama olmuyor.
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsellik için evlenmişsin gibi konuşuyorsun evlenmeseydin de f*ck ilişki yaşasaydın o zaman niye milleti yoruyorsun evlilik zaten büyük bir sorumluluk. acilen seks life dizisini izlemeni öneririm acilen
04 Yorumla- +1 yıl
Neyi anlatıyor ki?
Cevap sahibi+1 yıl@Darkness_Queen eşiyle cinsellik haayatini beğenmiyor aynı bu ablamız gibi.. sorunların üstesinden gelmeye çalışıyor. onunkisi daha zor hatta birde araya eski sevgilisi onunla yaşadığı cinselliği unutamaması giriyor.
- +1 yıl
İzlemeye değer mi? Sen sevdin mi?
Cevap sahibi+1 yıl@Darkness_Queen evet ben beğendim ikinci sezonu bekliyorum
Bende ilk evlendiğimde aynı şeyleri bekliyordum ama ten uyumu olmayınca, mecbur boşanmak durumunda kaldım.
02 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılYani aslında çok uçurum fark yok ama ten uyumsuzluğu var gibi. İstersen çaktırmadan başkadıyla dene, onla nasıl acaba?
00 Yorumla
+1 yılBence eşinle bu konuyu konuş ve onu azdirmayi dene ufaktan
04 Yorumla
Soran+1 yılSuç bende mi?
- +1 yıl
Hyr ama esini biraz ateslemelisin bence
Soran+1 yılSeks yapıyoruz zaten ama istediğim gibi yapmıyor. Tekniği kötü.
- +1 yıl
E atesliceksn onu işte
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok şey bekledim havamı aldım. Şimdi hiç sevmiyorum yapmasam da olur.
52 Yorumla- +1 yıl
Seninde aynı problemin var
- +1 yıl
Saçma geliyor
+1 yılFilimlerdeki gibi olmaz zaten zamanla birbirinizin bedenlerini tanırsınız … sexe aşırı düşkünlüğünüz varsa alternatif çözümler aramakta fayda var 🙂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Hayatta her şeyin hayali gerçeğinden daha iyidir çünkü gerçekliğin sınırları vardır hayalin ise yoktur.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBir şey ulaşılmaz olunca değerli oluyor. Ulaşılınca önemi düşüyor.
O yüzden imkansız olan hep arzulanır ya.00 Yorumla
+1 yılp*rno etkisi bence yillarca p*rno izleyip p*rno etkiyi bekliyorsun ya da ordaki adamlari hayal ediyorsun sonu hayal kirikligo oluyor
00 YorumlaNelerden hoşlandığını öğrenip denemelisin belki heyecan katar.
10 YorumlaSorun sende seni mutlu etmek zor sen masts alışmışsın mutlu olamazsın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsel terapi gerekli. Uzmanlık alanlarına ve mezun olduğu okullara özellikle bakarak gidin. Cinsel terapi eğitimi almış psikiyatri ya da klinik psikolog tercih edin bence.
10 Yorumla
+1 yılPsikolojik destek iyi gelebilir ya da çocuk yapmadan boşan, yoksa ileride birbirinizi aldatacaksınız
10 Yorumla
+1 yılBence de yaşamadığımız için büyütüyoruz, yaşayınca bu muydu oluyor.
10 Yorumla
+1 yılEvlilikle ilgili neyi çok beklerse onu bulamazmış insan 😄
11 Yorumla- +1 yıl
Yaa deme öyle milletinin hevesini kirmma.. umarım herkes için waaawww olur 😀
+1 yılÇok garip gerçekten. Peki ilişki esnasında değişim yaşamadın mı?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. Ne bekliyordun mesela evlilik sonrası? Ne istediğin gibi olmadı?
00 YorumlaBaşkasıda olsa sorun yaşayacaksın
Bu konuyla ilgilidoktora görünsen daha iyi sorun senlik...00 Yorumla
+1 yılHayal alemi ve gerçek tabiki farklı. Beklentini çok yüksek tutmuşsun. Yaşadığın ana odaklan.
00 Yorumla- Devamını Gör (111)
Devamını Gör(156)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Kocama ısınamadım, cinsel açıdan tatmin etmiyor. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler