Kocam sekste iyi değil, çekilmez oldu. Ne yapacağım ben?

Arkadaslar 8 yillik evliyiz başlarda anlamadigim icin kocam yetiyor saniyordum. Olgunlastikca ve ne istedigimi artik çözünce kocamin aslinda iyi sevisemedigini anladim. Cok iyi bir insan, cok iyi bir baba fakat sevismek istediğinde cok itici geliyor. Hep ayni hiç bir yenilik yok. Ben yapinca da nerden öğrendin bunları diye tersliyor beni.. p*rno ogrendim ama ona diyemiyorum. Ve icimden geldigi gibi davranamiyorum çünkü kiziyor. Cekilmez oldu artik napicam ben?
Güncellemeler
+1 yıl
Aldatmayi asla düşünmüyorum Allah'ın izni ile.. onum degismesi için ugrasiyorum. Çünkü hersey seks degil ben kocami seviyorum. Cinsel hayatimin da guzel gitmesini istiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Bazi arkadaslar gercekten anlamiyor ya da bekar olduklari icin boyle konuşuyorlar. Yav ben esimi burada duzeltmeye calismiyorum insanin en rahat olduğu yer burasi. Gizli soru sorma ozelligi hele muhteşem bisey. Binlerce insan var burada. Buda demek oluyor ki binlerde farkli fikir , binlerce farkli öneri var. Hepsinin degil bir iki kisinin dedigi ile belki benm sorunum cozulecek konu cinsel veya degil herhangi bir sorun icin de gecerli bu. Hepinize teşekkür ederim 🙂
Kocam sekste iyi değil, çekilmez oldu. Ne yapacağım ben?