+1 yılİzlediğin cinsel filmlerden kesitler gösterip ona bunu isteyip istemediğini sorabilirsin. Ya da film esnasında onun kucağına çıkıp yeni seyler denemeye onu ikna edebilirsin. Hic olmadı çift terapistine gidebilirsiniz. Konu cinsellik de olsa psikoloji çok onemli.. Anladığım kadarıyla eşin biraz alıngan ve konuları farklı evrelere çekiştiriyor.. Eşinle bu durumu oturup konuşmalısın. Ona daha fazla zevk vermek istediğini onu sevdiğini belli et ve dişiligini göster. Onun için hazırlan, onu duşuna davet et, ona sevişmelerinizde ki o isteğini arzunu tutkunu göster. Belki bi değisim olur. Boşalır boşalmaz ilişkiyi bitirme mesela sen. Birkaç kez üstüne sen git. Arkasını dönmesine izin verme. O arkasını döndüğünde temaslarda bulun. Saçlarını okşa hırçın ama bir o kadar da narin davran. Sertliğinle naifliğini öyle harmanla ki farklılık sezsin, merak uyandır kocanda.. Ne bileyim evli değilim elbette ama aklıma bu kadar geldi.. Umarım eşinde sana benim düşüncelerim ve tahminlerim gibi yaklaşır ve mutlu sona her zaman daimi ulaşırsınız. Bol sevismeler, keyifli günler 🌸
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Yeniliklere açık olmaması ve nereden öğrendin tepkisi vermesi durumu zorlaştırıyor olsa gerek. Eşinizle birlikte yetişkin filmlerini izlemeye başlayın. O filmlerde neler olduğunu merak ediyorum, seninle beraber izlemek istiyorum diyebilirsiniz. Sonrasında zaten izledikçe oradaki pozisyonları, davranışları uygulamaya geçirmek daha kolay olacaktır. İzlerken hoşunuza giden bölümlerde ' keşke bizde şu an böyle olsaydık vs.' diyerek isteklerinizi daha kolay dile getirebilirsiniz. Böylelikle hem siz istediğinizi alıp tatmin olursunuz hemde eşiniz yeni bir şeyler öğrenmeye başlamış olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyy hiç çekilmez benim de erkek arkadaşımla önceleri öpüşür sevişirdik soğuttu bni yok nerden biliyosun böyle sevişmeyi vs. Ona karşi cinsel isteğim tamamen bitti
412 Yorumla- +1 yıl
@mrwoo5 ya da boş bir insan olduğu için bir kadının da cinsel merak ve hevesini anlayamamıştir. Odun gelip odun gidiyordur.
- +1 yıl
@mrwoo5 Muhtemel değil, olan bu.
İnsan sevgilisine böyle saçma sorular sormaz - +1 yıl
@Teacherisback cevap ne kadar basit aslında, merak ve heves.. bitti. Budur yani.
- +1 yıl
@hayalperestmuhendis Buda aslında kişilerin aslında cinsellige bakış açısını gösteriyor. Kimisi için cidden bir tutkudur bu. Aynı şeyi yaparsın, 10 kere yaparsin 100 kere yaparsin ama aynı şevkle yaparsan bıktırmaz. Çünkü yaptığın şey bir yerde ayni ama önemli olan onu ne arzuyla, ne istekle yaptığın ve bunu ne kadar renkledirebildigin
Cevap sahibi+1 yıl@mrwoo5 hiçbir şey yapmadım istediği öpüşmek sevişmek karşılık verdim hem öyle olmasa bile nerden biliyorsun demek kadar aciz mi olmalı bir insan kulağını yüzünü gözünü öpüp seviyorum gelmiş o gün diyoki kulağımı neden yaladin sen olsan sogumaz mısın iki sene oldu herşeyini anlat diyerek geçti iki senem hevesin kalır mı artık
Cevap sahibi+1 yıl@Teacherisback aynen öyle iki buçuk senedir çok af edersin tek derdi s*ki oldu her muhabbeti a* popiş bisryler yapınca da vay nrden biliyosun bişey sakliyosun herşeyi anlat şu bu
- +1 yıl
Kendi geçmişi pistir seninki de öyle ama anlatmıyorsun sanıyordur, ihtimalleri konuşuyorum tabii ama insan karşısındakini de kendi gibi sanır o yüzden senden yana bu kadar şüpheci ve endişeli olabilir
Cevap sahibi+1 yıl@hayalperestmuhendis hep demişimdir kişi karşındakini kendisinden bilir
- +1 yıl
Ya işte bu tarz erkekler cidden kadınların bazı sitemlerine hak kazandırıyor. Bir ilişkide seks ilişkiye kuvvetlendiren, bağı arttıran bir faktör olmalı. Ama sadece amaca dönüyorsa v ilişkinin anlamı kayboluyorsa bu hoş değil.
Ayrıca hanzo işte. Kadın olarak merakın olamaz yani senin. Böylelerin yüzüne vurucaksın ya. Sen beceremeyince p*rno izlerken gördüm ögrendim diye. - 1 ay
Haklisin bi kadına bu soylenmez
+1 yılYa eşinle konuşacaksın ya terapiste gideceksin eşinde mecbur değişecek yoksa evliliğiniz tamamen çocuklar olduğu için devam etmek zorunda kalır hepten soğursun ondan. Konuşmuyor tersliyor diyorsun kadınsın ona kız seninle insan gibi bir şey konuşcam otur insan gibi konuşalım falan de ki seni terslemesin. 1 kez boşalınca 2. yi de yapalım de atıyorum boşalınca penisi küçülüyorsa penisini okşa, dudağından öp. maalesef eskisi gibi evde hep erkeğin dediği olmuyor kadınlığını kullan yoksa yukarda yazdığım gibi evlilikten hiçbir keyif almazsın
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
95Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇift terapisine başvurabilirsiniz. Ona güzel dille yani "böyle/şöyle olursa daha iyi olur" diye konuşursanız daha iyi olur. Hiçbir zaman cinsellik yaşayamayacak kişileri örnek verin ve şükretsin mesela ben ahahshs Türk kadınlarının istediği gibi en az 1.85 boyunda, yakışıklı, geniş omuzlu, büyük penisli, esmer veya kumral tenli, mavi veya yeşil göz rengine sahip vb. özelliklere sahip olmadığım için hiçbir zaman sevilmeyeceğim ve cinsellik yaşayamayacağım. Hem ne güzel kocanızı seviyormuşsunuz; kocanız şanslı adam yani aklını başına alıp değerinizi bilsin.
04 Yorumla- +1 yıl
Onlar trol laflar
Kaç tane bu kriterlerde adam var
Hem esmer mavi gözlü nasıl oluyor mübarek. Milyon da 1 falandır o
Cevap sahibi+1 yılVeya bağlacını görmediniz mi?
- +1 yıl
Kardeşim (esmer veya kumral tenli) * (mavi veya yeşil gözlüden) =(esmer*mavi gözlü), (esmer*yeşil gözlü), (kumral *mavi gözlü), (kumral *yeşil gözlü) çıkar
Yani esmerin siyah gözlü olduğu durum yok ortada
He yok esmerlerin tamamı +kumrallarım tamamı +mavi gözlülerin tamamı + yeşil gözlülerin tamamı demek istediysen amenna ama bu özelliklerden en az birine sahip erkek oranı ülkedeki erkek popülasyonunun yarısından fazla
Cevap sahibi+1 yılNeyse ne sonuçta esmer veya kumral bitti.
+1 yılmaalesef ki evliliğin mihenk taşlarından 1. si seks. Kötü bir seks hayatı evliliği bitirir. Kocan ayının ve düşüncesizin teki. Ne haddine sana nerden öğrendin bunu diye sorabiliyor ya. Erkek olsaydı, taş*klı olsaydıda eşini tatmin etmeyi bilseydi. Bunlar boşalır arkasını dönüp yatar öyle bir ayılık sezdim. Kocanıda çok gömdüm sory.
51 Yorumla
+1 yılSekste iki tarafin da birbirine acik olmasınin cok önemli olduğunu düşünüyorum. Karsindakine ilişkinizde eksikliği söylemezsen kendine nasil ceki duzem versin? Belki de sekste cok başarılı olduğunu düşünüyordur adam. O yuzden acik acik söylemelisin , yoksa zevksiz zevksiz takılırsın
11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. tamam aldatma ama hala yanlış işler peşindesin. Evlenirken yanlış seçim yaptın, bu acemiliktir belki ama benzer hatayi 2 defa yapmak ahm*aklıtır.
Kocan asla degismeyecek ve ikiniz de geçen zaman içinde daha da yıpranıp uzuleceksiniz.
Evlilikte sizin için kaliteli seks hayatı olmazsa, olmaz bir durum ise size tavsiyem yollari ayirmanizdir.
Çünkü benzer durumu yaşayan ben de dahil olmak üzere, çok insan tanıdım.
Siz ve aileniz için herşeyin hayirlisini dilerim.10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılOnunla açık açık konuş, ne istediğini söyle, başka bir erkekle deneme yoluna gitmeden eşinle sorununuzu konuşarak, gerekirse terapiye giderek, değişik fanteziler, oyunlar, oyuncaklar deneyerek çözmeye çalışın. Çözemiyorsanız da ya ayrılın, ya da anlaşarak açık ilişkiyi deneyin, ama ne yaparsanız yapın, birbirinize karşı açık, dürüst ve anlayışlı olun.
00 Yorumla
+1 yılBir kocanla konus tatmin olmadigini bunu cozmesini soyle seninde onun tatmin olmak gibi hakkin oldugunu soyle
Iki her erkek hemen kabul. etmez erkeklik gruruna yedirmeZ ama bunu yaperken ona ugygun anlat ve gercekten olamadigini anlat
On sevisme oral filan yapmiyorsa onalri iste sen ona yapiyormusun bilmem yapiyorsqnki zaten isteme hakkin
Hic biri olmuyorsa en qzinda vibrator filan alin rahatla00 Yorumla
+1 yılFarklı çılgın fantezilerden hoslanyrm sıradan rutin seks hiç bana göre değil farklı heyecanlar olmalıdır mutlaka. Böyle düşünmeyen biriyle evlilik yurutemem. p*rno bile saklaman çok zıt olduğunuzu gösteriyor. Bence o p*rno herturlusunu karıkoca birlikte izlemeli
00 YorumlaAnladığım kadarıyla, hersey güzel başlıyor, adam çabucak bosaliyor, sen yarıda kalıyorsun, peki iliskiniz hakkında bilgi eksikliği var, adam ön sevişme yapiyormu, süresi ne kadar, girişten sonra ne kadar sürede bosaliyor, bunlar hakkında bilgi verirsen bir öneride bulunabiliriz, ozeldende yazabilirsin mutlu günler dilerim
00 Yorumla
+1 yılCinsellik ile ilgili bilgili değilim ama
Bir erkek bencil olursa erken boşalır diye düşünüyorum
Prnoda ki gibi hiç kimse olamaz öyle bir şey bekleme ve bir erkek kadın hiç bir zaman öyle olamaz
.. oradaki gördüğün şeyler olamaz
Aklın ile kocanı yönet
Sorunu varsa kesinlikle çözüm doktor burada hiç kimse çare bulamaz
Yorumlara baktım da mall gibi evli kadına ne yazan olmuş20 Yorumla
+1 yılOnunla konuş
Ve ona fantezilerini anlat
Bunun gayet normal olduğunu belirt
Mutlaka onunda istekleri vardır öğren
p*rno da izleme
Gerçek hayat p*rno gibi değildir
Orada ki aktörlere kanma
Belki bir filmi kaç günde cekiyorlae03 Yorumla
Soran+1 yılp*rno gibi asla beklemiyroum ama ne istedigimi artik biliyorum. Esim coknerken bosalir ve birakir yarım kalan hep ben oluyorum
- +1 yıl
Eşine ürolog izlet
Erken boşalma sorunu varsa gayet basitce halledilebilir
- +1 yıl
Ve seni eliyle g noktanı uyarıp boşalmana yardım etmesini söyledin mi
Gizli Üye(30-35)+1 yılHeyecan bitmiş monotonlaşmışsınız. Biz de 7 senedir evliyiz. Her gün farklı kılıkla sevişriiz. Eşim kostümleri olsun seks oyuncakları olsun her çeşit fantezi ile gece ve odamıza renk katarız. Bu senin elinde olan bir şey. Bence sana da büyük bir rol düşüyor iyi oynarsan başarılı olursun. Onu hayata döndürmen lazım seks konusunda. Biz saatlerce sevişiyprız.
00 Yorumla
+1 yılŞimdi bu ablamıza iliski psikologuna gidin diyin bakalım ne kadar mantıklı. Yanlışlıkla bir şey yapmış gibi yap mesela bir pozisyonu sonra de ki oooo bunu nerden biliyorsun bu cok iyiymis sonra kocan kendi arastirip yapar zaten
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. bu cok zor durum kac senedir bunu böyle fark ettin? aslında eşlerin kendini bilip tanıyıp keşfedip ona göre seks hayatlarını düzene sokması gerek bazen hiç yapmıcan bir fantezi bile o an yatakta cok azdırır
00 Yorumla
+1 yılUmarim o da oyle dusunuyordur biriniz aldatirsiniz bunu cok isterim scayim cinselliginize evlilik zor yapiliyor bu devirde adam iyi demissin sen de iyiysen devam et evlilik dedigin cinsel organlarin on planda olmasi degildir bir bitmediniz ya
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılŞöyle de yani evet biz ilişkiye giriyoruz ama ben memnun değilim kendini geliştirmen lazım doktora filan gitsin yardım alsın çünkü böyle giderse işi daha kötü olacak
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 451 cevap paylaştı.
+1 yılsekte yenilik olmazsa zamanla zevkten eziyete dönüşür. Bu bir gerçek. BEnim eşimde aynı. hiç yenilik yok. ben herşeye açıkken, o herşeyi tersliyor. Kötü bir durum seni çok iyi anlıyorum. Yenilik şart. Hemde sınırsız
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbizde de benzer durum var yenilik katamıyoruz artık pes ettim mastürbasyon ile idare ediyorum fantezilerimi. senin şansın filmlerde görmüşsün ben eski yaşadıklarımı bile yaşayamıyorum. arada sanal seks ile bir nebze olsa düşlerimi gerçekleştirsem de yetmiyor bakalım zamana bıraktım...
00 Yorumla
+1 yılZor bir durum hele hele bir erkek seks konusunda yapıcı birşekilde konuşulsa bile yanlış anlayıp ters tepebiliyor. İnşallah konuşarak düzelir yoksa senin için biraz daha zorlaşacak.
00 Yorumla
+1 yılSen evde çekici şeyler gitmezsen tahrik olup birşeyler yapmasını nasıl beklersin ancak hep yatakta görüyor seni normal sade şeyler yapması anlatsu pozisyon yapalım soyle
00 Yorumla
+1 yılSenin gibi hatunlar bana neden denk gelmezki kadınlığınin hakini son damlasına kadar yaşatmak erkeğin en önemli görevi
00 Yorumla
+1 yılÇoğu kadın senin gibi ülkede kadınlar seks konusunda bilgileri olmadığı için ilerleyen yaşta fark ediyor ve o zamanda kocasından soğuyor
00 YorumlaAldat diyenleri zaten boş ver. Eğer cinsellikte bazı şeylere açıksa p. rn izleyin. Hatta o işi yaparken izleyin. Emin olun keyif alıcaksın
00 YorumlaSahip olduğun gül gibi adama sırf seni istediğin gibi s. kkemiyor diye dediğim laflara bak.. sana zenci buluruz rahat ol sen
09 Yorumla- +1 yıl
ne alakası var kadını obje olarak görüyor o konuda hal ve hareketleri onunla ilgili muhtemelen seni boynuzladılar
- +1 yıl
allahın yobazı
- +1 yıl
ipsiz, sapsız, sürekli müge anlıyı izleyip gündüz kuşağı yayınlarından ayrılmayıp televizyozda neler görüyoruz diyip her gördüğü insanı ahlaksız sınıfına sokan, her gördüğü kadına salça olmak isteyip o kadın karşılık verneyince b*k atan bir tipiin var.
- +1 yıl
senin ne olduğun bellide ben söylemiyorum
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Bir şekilde onu senle p*rno izleme noktasına getirmen gerek. Seyrederken de tepki vermen off çok iyi filan diye değişik sahnelerde
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ahah nerden öğrendin diye bir atıf mı olur 😄 çok yanlış bir tabir kullanıyor bu sözü ne anlamına getirildiği ni biliyormusun dur umarım
00 Yorumla
+1 yılEvet de p*rnodan öğrendim ayıp değil ki, yetmiyorsun de direk.
01 Yorumla
Soran+1 yılKizar izledigimi bilmiyor
+1 yılKocasından yatakta memnun olmayanlar bir oluşum içine girseler en büyük derneklerden biri olurlar herhalde. Her gün bir yenisi daha…
00 Yorumla
+1 yılBizr böyle kadın denk gelmez ki 😂😂 anca o olmaz bu olmaz diyeni denk gelir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 971 cevap paylaştı. Ortalama hepimizde yani tüm evliler de benzer sorunlar var sizi çok iyi anlıyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Karşılıklı anlaşarak halledersiniz. Onu yönlendirme çalış uygun bir şekilde
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 943 cevap paylaştı.
+1 yılCinsellikte fanteziler cok önemli esinle fantazilwri olan pxornolar izleyin ögrenie oedan
00 Yorumla Konuş güzelce farklı olsun de, utanma iletişim önemli
00 YorumlaÖn sevişme yok mu yani hiç. Karışıklık oral öpüşme sevişme felan neyi eksik yapıyor
00 Yorumla
+1 yılNerden öğrendin bunları deyip tersliyor kısmına koptum ya 🤣
05 Yorumla- +1 yıl
nerden öğrendin bu edebiyatı
- +1 yıl
😂Allahım ya
- +1 yıl
kızın derdine bak ya kocasından şikayetçi buraya yazıyor çözümü burada bulacak sanki😅
- +1 yıl
Bulacak belki😂
- +1 yıl
8 yıldır bir şey yapamamış şimdi mi yapacak ondan iş geçmiştir😅
Cinsel Yaşam konusunda 748 cevap paylaştı. Değişeceğini bekliyorsan avucunu yalarsın benim gibi. :(
00 Yorumla
+1 yılAyrıl mutlu değilsen bitmesi ikiniz içinde en doğrusu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılbeceremiyorsun diye soyle bilsin o zaman seni dinler
00 Yorumla
+1 yılBirlikte p*rno izleyin istedifin pozisyonları göster neyden utanacaksin 😂8 yıl sonra
01 Yorumla- +1 yıl
Yataga bağlı kalmayın duşta yapın mutvakta yapın 😉istiyorum seni de
Gizli Üye(30-35)+1 yıldonu gö. tte ip tutar , kadını evde s! k tutar , at binicisini kadın. S! kicisini uzaktan tanır diye boşuna dememişler 😏 iyi vuramazsan iyi vuran yiğit çıkar tittrete titrete kölesi yapar karını
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAldatma o zaman anlaşın ben yapayım o izlesin belkş dersler çıkartır cinsel hayatınız daha renkli olur
Napacağını biliyorsun içini rahatlatmak için bizden icazet alıyorsun
00 Yorumlakocan henüz mağarada yeniliklere açığım ben fazlasıyla doyururum seni
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKocanla konuş ya beni erkek gibi tatmin et buna zaman ayır veya bana erkek gibi bir erkek bul seçim senin. Bu kararı sana bırakıyorum demelisin
02 Yorumla
Soran+1 yılYarim kalınca küsüp yatiyorum zaten anliyor ama umurunda degil
Cevap sahibi+1 yılPeki senin duygularını önemsememesinin nedeni nedir?
Cinsel Yaşam konusunda 423 cevap paylaştı. O zaman sende onun öğrenmesi için saf ayağına yatarak teşvik edecen
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTam bir dangoz. Millet eşinin patates çuvalı gibi yatmasından şikayet eder bu bulmuş böyle kadını bir de kızıyor. Böyle adamlara her şey müstehak. Üzüldüm durumunuza.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Konuştukça derdinizi paylaştıkça belkide çözüme ulaşırsınız bunu denemenziz şart
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılElini ayağını bağla zorla tecavüz et bak nasıl kendine gelecek. Kızarsa da seni sertçe yaparak karşılık verir öyle öyle gidersiniz
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBurada ki erkeklerin gazına gelip zinaya düşme istersen boşan evlen yeniden ama helalinle yap napacaksan!
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 745 cevap paylaştı. Esini alip karsina konus ve ne istedigini söyle ayrica seks esnasinda yönlendir
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yeniliklere açık olman çok iyi ama eşin anlamamis olayı yat aç bacağı gir çık iş bitti ye getiriyor degilmi
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Birlikte p*rno izleyip yeniliklere açık olacaksınız. Bunu ona anlatacaksın. ya da boşanacaksın ya da eşini aldatacaksın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin yaptığın hiç iyi değil iyi bir kocan var üzme onu çok ayıp
10 YorumlaPeki ne istediğimi anladım derken gerçekten ne istiyorsun güzel bir sevişme mi ya da ne bizde sevgilinize öyle davranalim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılBizde tam tersi bana yetemediği için bıraktım iyi yapan kadınlarla işimi hallediyorum cinsellik önemli
00 Yorumla
+1 yılOnunla otur konuş o senin kocan o senin helalin durumunu anlat ve yeni pozisyonlar deneyin 69 olur Domalma olur kucağa alma olur yalama ve yalatma olur aklınıza ne geliyorsa deneyin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBöyle bi es bulmuşsun madem varsın sekste eksik olsun ne olacak sanki
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@aerolite benim öyle olduğumu nerden biliyorsun? Ben bu sebepten yuva dagitilmaz diyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılRahat ol senin yaptığın değil onun yaptığı yanlış savunmayı onun yapması gerekir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTam ne istiyorsun mesela
Ne uyuyorsun
Ne buluyorsun01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılCevap yok mu
eskiden değilde şu an ne gibi isteğin değişti ne istiyorsun yatakta hangi konuda yetmiyo
00 YorumlaDürüst ol konuş ya da alternatif yollar dene
23 Yorumla- +1 yıl
Bencede
- +1 yıl
Hakliisn
Cinsel Yaşam konusunda 799 cevap paylaştı. Cinsel problemi olabilir mi
10 Yorumla- Devamını Gör (47)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026