Kocamla seks yaparken sürekli orgazm taklidi yapmak zorunda kalıyorum onu kırmakta istemiyorum bu yüzden söylemiyorum çünkü çok alıngan biri üzülebilir. Fakat onunla yaptığım hiçbir sekste şu zamana kadar tatmin olmadım. Evlilikte cinselliği doya doya yaşardım diyordum ama hala mastürbasyon yapmak zorunda kalıyorum. Kocam maalesef bu konuda gerçekten beceriksiz sizce ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. Bu konuda planlamanızı şöyle yapmalısınız. Eşinize keyifli bir sohbet anınızda cinselliğinize yeni bir boyut kazandıracak fantezi istediğinizi. Bunuda tasarladığınız şekilde roller üstlenerek yapabileceğinizi küçük kolay oyunlar haline getirebilirsiniz. Mesela basit bir örnek bugün sadece kendinize çalışılmasını ve asla eşinizin orgazm olmamasını bir oyun gibi kabul ettirebilirsiniz. Bir sonraki gün size oral yapılmasını yarım saat hedefleyebilirsiniz. Tabi bunun karşılığında sizinde onun gönlünü yapacağınız oyunlar olmalı.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılyav arkadaş ne istiyosan kalkıp evlendiğin adama söylesene taklit yapana kadar sonra da gelip burada elin ab4zalarına kocanı şikayet edene kadar bir de beceriksiz ne demek kardeşim ayıp ya hadi bunları geç, sen ne istediğini söylüyo musun bu adama seks esnasında veya öncesinde herif telepatik mi nerden bilsin sen ne seversin sormadıysa bu onun da kabahati ama sende anlatma zahmetine girmediğin için hatalısın kalk konuş ona da beceriksizsin falan deme sakın boşasa haklı çünkü de ki şunu şunu yapmanı istiyorum diye.
00 Yorumla
Öncelikle konuşun bu konuyu, ortak karara varabilirseniz doktora gidin, çözmeye çalışın, olmuyorsa ve bu zorluyorsa (ki zorlar) eşinizle karşılıklı anlaşın, boşanma işlemlerini başlatın. Bilmiyorum ne kadardır evlisiniz ama böyle olan durumlarda en fazla ne kadar gidebilir ki..
01 Yorumla
Sizin bu durumdan kurtulmanızın tek yolu eşinizin kalbini kırmadan güzelce, narince bu durumu eşinize söylemeniz. Yoksa bir ömür taklitle cinsel hayat mı yaşanır. Sonu ya aldatmaya ya da ayrılığa gider maalesef.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
37Cevap
+1 yılBence eşler herşeyi rahatlıkla konuşup herşeyi de birlikte rahatlıkla yasayabilmeli ki ilişki daha renkli daha heyecanlı daha kaliteli olsun. Konuşabilmek çok önemli
00 YorumlaSöyle biraz çalışsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı.
+1 yılen büyük trabzon demiyormu seks esnasında o zman olmaz
10 Yorumla Adamın sorunu ne, kalmıyormu, erkenmi bosalıyor, bamyamı, bilgi vermemissin sorunu söyle al cevabinı
00 Yorumla
+1 yılÇaresi var canım ama burada her şey yazılmıyor hesabı kapatıyorlar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 887 cevap paylaştı.
+1 yılMecburen benim gibi tecrübeli birisi ile birlikte olmalısın
00 Yorumla Bu konuda şöyle soyliyim eşiniz belliki tecrübesiz bu konuda yaşi kac
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Demmekki bazı şeyeri eksik yapıyor dilersen yardımcı olabilirim 👍
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 460 cevap paylaştı.
+1 yılİlişki öncesi parmakla ıslat kıvama getir öyle çağır yanına iki git gelde boşalırsın
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 354 cevap paylaştı. Hiç bişey yok. Gerçeği söyle biseyler yapsın ya da bı yerde gözün dışarı kayacak
00 Yorumla
+1 yılona uygun bir dille bu durumdan bahsetmelisin hem onu hem kendini kandırarak ilişkine zarar verirsin ve bir gün oynadıgın oyundan sıkıldıgında aldatmak senin için haklı bir sebep haline gelebilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYeni mi evlisiniz ve esinin ilk mi cinselligi bu. Tam olarak orgazm olamıyor musun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. söylemene gerek yok sadece onu zevk alacağın şekilde yönlendirmen lazım
00 Yorumla
+1 yılBurada yazmak yerine neden kendisine söylemiyorsun. Çok mu zor istediklerini anlatmak. Kısa ve net soyle
00 YorumlaYapacak bir şey yok... Ama sadece sunu diyebilirim fantazilerini ona aktara bilirsin
00 Yorumla
+1 yılBu Konuda Ciddiysen Yardımcı Olabilirim inanki Ciddiyim
00 Yorumlasana bir video izletiyim ordaki kadının dediklerini söyle
00 Yorumlaİstek arttırıcı ve azdırıcı kullansın o zaman işe yarar
00 Yorumla
+1 yılAblacım adamla konuşsana buraya yazmak yerine
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sen yönet onu hadi git ve yeteneğini sergile
00 Yorumla
+1 yılSöyle bence yani ben olsam kesin söylerdim
00 Yorumla
+1 yılDetay yok ki ne diyelim!
00 Yorumla
+1 yılHata yapan sensin ama
00 Yorumlasana becerikli biri lazım :P
00 Yorumlailetisim konus uslubunca, farkindaligini olustur
00 YorumlaFantezilerini uygula üstünde
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılOyuncak alacaksın ya da aldatacaksın 2 yolu var
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı. Ne yapıyor ne yapmiyor bu adam
00 Yorumla
+1 yılHimm kendini bana emanet edebilirsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 694 cevap paylaştı. İşi sen eline al
00 YorumlaSorunu ne ki?
00 Yorumla
+1 yılKonuşmamiz gerekli
00 YorumlaKocan gey
01 Yorumla
+1 yılKaç senedir berabersiniz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Ayrıl dostum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyrılın