Arkadaşlar ablamı mastürbasyon yaparken gördüm, ne yapmalıyım?

Ben 18 yaşındayım ablamsa 21 yaşında. Benim ve ablamın ekonomik nedenlerden dolayı ikimizin odası da aynı. O gün annemiz ve babamız işe gitmişlerdi ablama güvenerek. Dolayısıyla evde yalnız kaldık. Ben salondaydım zaten salonun yanında bizim odamız vardı sesler geliyordu yan odadan ama televizyondan dolayı sesi aldırmadım. Derslerimde baya yoğundu bu süre zarfında. Bilgisayar lazımdı derslerimi yapmak için. Ablamda bilgisayarı sürekli bir yere saklıyordu veya kendisi oynuyordu bana da vermiyordu. Gidip bilgisayarın nerede olacağını sormak için salondan çıktım sesler daha da netleşmeye başladı. Kapıya kafamı dayadım sesin odadan geldiğini anladım. Tabii doğal olarak merak ettim ama o anlamda değil ağrısı vardır diye o sesleri çıkartıyordur diye düşündüm. O sıralar regl dönemindeydi ve genel olarak karnı çok ağrır, saçma sapan sesler çıkartır. Çikolata getiririm, su torbası falan getiririm gönlünü alırım sonra bilgisayarı verir kafasındaydım. 1, 2 dakika aralıksız sesler dinmedi dayanamadım kapıyı aralayarak baktım sonra o manzara karşımda, ilk kez onu öyle görünce şok olmadım değil, biraz oldum. Bir daha yanına gidemedim, sanırsam beni gördü. Görmese bile ben böyle şeylerde içimde tutamıyorum söylüyorum. Bunun doğal bir şey olduğunu biliyorum ama salağa yatmakta çok kötüyüm yani olayı bir kenara koyamam. Ona karşı nasıl davranmalıyım? Olmamış gibi yapabilirim ama uzun sürmez. Yardım ederseniz sevinirim.
Arkadaşlar ablamı mastürbasyon yaparken gördüm, ne yapmalıyım?