En yakın arkadaşımın, kız kardeşi beni masturbasyon yaparken gördü çok kötü durumdayım ne yapabilirim?

Arkadaşlar 18 yaşındayım arkadaşım beni yanına çağırdı takılıyorduk onların evinde Playstation felan oynadık evde kimse yoktu ama p*rno izledik arkadaşım dışarı gitti cips almaya bende masturbasyon yapıyordum tam o sırada arkadaşımın kız kardeşi kapıyı açıp içeri girdi kapının açılış sesini duyunca toparlanmaya çalıştım kız beni çoktan gördü fena halde utandım kıp kırmızı oldum birde mal gibi kendimi kurtarmaya çalıştım durumdan kızda utandı direk odasına gitti beni arkadaşıma anlatırmı ya? Yanlış felan anlarlarsa birdaha benimle asla konuşmaz arkadaşım zaten kızada fena halde mahcup oldum birde samimi olduğum bir kız sürekli konuşuruz 17 yaşında birde yani bizimle yaş nerdeyse bir daha konuşmazmı benimle arkadaşıma durumu anlatırmı? Arkadaşımda yandı zaten koca televizyon p*rno açıktı herşeyi gördü. :(
En yakın arkadaşımın, kız kardeşi beni masturbasyon yaparken gördü çok kötü durumdayım ne yapabilirim?