Kegel egzersizi deneyimleri mi paylaşacağım sizlerde kendinizinkileri paylaşabilir misiniz?

Kegel egzersizi deneyimleri mi paylaşacağım sizlerde kendinizinkileri paylaşabilir misiniz?
Yaklaşık 10 senedir kegel egzersizi yapıyorum. İlk günle bu günü kıyasladığımda vajinal kaslarım üzerinde öylesine kontrol sahibi oldum ki neredeyse dilimi kontrol ederken nasıl kasları çok aktif kullanıyorsam vajinamda ki kaslarıda aynı şekilde aktif olarak kullanabiliyorum. İlişki esnasında kasma ve büzme hareketlerimi kontrol ederken erkeğimi hem mutlu ediyorum hem de ondan canımın istediği gibi tatmin olabiliyorum. Özellikle sık bırak hareketinin kontrollü olması sayesinde vajinamla adeta oral yapıyorum. Kaslar o kadar kuvvetlendiki vajinam hem eskisinden dasdar ve sıpsıkı oldu hemde kontrol tamamen bana geçti. Vajinamla ceviz bile kırarım o kadar güçlendi. Özellikle sıkılaştırıcı etkisi bence her kadın için paha biçilemez. Kadınlar peki sizler kegel egzersizi deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz? Erkekler sizde bu egzersizi yapan kadınlarla deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz? Eğer konu çok beğenilirse teknikle ve nasıl yapıldığı ile ilgili yoğun görsel destekli bir bence hazırlamak istiyorum. Sizlerde bunu isterseniz lütfen belirtin.
Güncellemeler
+1 yıl
KS canlarım ama soruya hiç like yok çok beğenilirse konunun bencesini egzersiz detayları ile yapacağım ona göre