Güncellemeler
+1 yıl
KS canlarım ama soruya hiç like yok çok beğenilirse konunun bencesini egzersiz detayları ile yapacağım ona göre

kegel egzersizi kadınlar için çıok önemli ve sende bunu başarmışsın tebrik ederim partnerinde sana uyumlu ise cinsel hayatınızda zevkden uçarsınız ne yazık ki senin gibi bir kadına rastlamadım bizim Kadınlarımızın çoğu kegel egzersizinin ne olduğunu ve nasıl yapıldığını dahi bilmiyorlar.
Canım egzersizi geç ellemeye korkuyorlar.
Brezilyalı bir arkadasım olmuştu ve sırrının bu olduğunu söylemişti. Ülkelerinde bu egzersizin genelde çoğu kadın tarafından yapıldığını söylemişti.
Deneyimim tek kelimeyle muhteşemdi. Zorlanarak giriliyordu :)
Vajinanla ceviz mi kırarsın abbooo bu vajina penisi boğar atar
evlimisin
@takılalım6161 bekarım kadrolu
bence bekar değilsin
Cevap
38Cevap
Kegel egzersizini kendimde uyguluyorum aklıma geldikce10yili askın suredir bilgim ve araştırmalarım olmuştu erken boşalma ve penis büyümesinde faydasını gördüm ayrıca eski ilişkilerimden 1-2 kız arkadaşımla paylaştım 1i çok takmadi 1 tanesi sizin kadar olmasada ilk birlesmeymis hazzını hep hssettirdi küçük ayrıntılara sahip ve büyük 1mukafata erişilen gizli 1mutluluk
Bu egzersizleri ve baska seyler yapan bir hatun tanimistim ve bence her hatun yapmali.
Hem kendisi icin de cok faydali. Erkek icin anlatilmaz yasanir diyorum😎
Bu kaslari calistirmaya bagli Squirt deneyiminide yasamistim, pek hosuma gitti diyemem ama degisik bir tecrubeydi.
Aklima bir sarki geldi bak eskilerden,
“O tatlı dilin güleryüzün
İnan ki yürek hoplatıyor
Farkında değil misin
Herkes peşinden koşuyor
Kız seni alan yaşadı
Dertlerini de boşadı
Mest oldu
Vallahi jest oldu”
Sürekli kegel egzersizi yapaŕım. Hem sağlığa faydalı oristadı engelliyor, hem de cinsel hayatımıza faydalı her ikimizi de seksi manada doyuma ulaştırırken mükemmel oluyor.
Onun vajinadının içindeki penisimi sıka gevşete iyice kabartıp kalinlaştırıp uzatıyor.
Sen erkeğini çok memnun edersin eminim. 😘😎🌸💓
Görüşümü beğendiğiniz için teşekkürler arkadaşlar.
Bende Erkeklere Özel Egzersizleri yapıyorum Yıllardır
Bu Şekilde Boşalmayı Kontrol edebiliyorum
Yani 5 saatten fazla hiç Durmadan Boşalmadan Devam edebiliyorum
Ve sadece bu değil
Penis egzersizi Yaparak Boyunu Ve Kadınlığını Arttırıyorum Partnerim için bu gerekli Daha çok Haz Ve Zevkler Alıyor
Siz Böyle biriyle bir şeyler yaşadınız mi
ya da yaşamak istermisiniz?
Erkek içinde var ben beceremedim sanırım taktikleri isterim bakn😊
Soru çok like alırsa bence yazacağım ona göre
Şşşşşşş rahat dur komple grup girerler sana:)
İlişkiye giriyorum ama kegel egzersizi yapıp yapmadığını bilmiyorum bu egzersizi profosyonel olar yapan biriyle ilişkiye girmek beni dahada mutlu ederdi inşallah bigün denk gelir.
Türk kadınları bırak egzersizi genelde kendini salmayı sever
Ondan çoğu fonyaş olmuş
o zaman partnerinin boşalma süresini de ayarlayabiliyorsundur
tabi ki
Hocam öyle bir anlatmışsın ki , bir ara yazıyı okurken, dedim yazının devamında vajinamla ceviz kırarım, hatta kiloluk dambıl da kaldırıyorum yazacaksınız zannettim. : )
Sizin vajina survivor’a hazır onu anladım : )
Hazır tabi ki. dambılda kaldırırım sıkıntı yok kaç erkek arkadaşımınkini morarttım vajişimle ona göre uslu dur.
Hahhhh şöyle yoksa ağzının üstüne kırbaçla vururum.
Her kadının yapmaso gereken egzersizler her kadın yapmış olsa hem ilişkiler daha uzun sürer hemde erkeklerdeki erken boşalma sorunu azalır ve dolayısı ile ülkedeki boşanma olaylarında ve karı koca kavgalarıda azalır
Ben bunu yapan iki kadınla beraber oldum. Aldığım zevk muhteşemdi. Sıkıp gevşetmesi ile harikalar yaratıyordu.
Açıklayıcı ve bir o kadarda faydalı bilgi olmuş.
Benceyi haketmiş.
Erkeğin vajina içerindeyken en çok sevdiği şeydir bu..
Duyduğum ama merak etmedigim bir şeydi. Zaten biz yapamıyormuşuz. ya da yapabiliyormuyuz bilmiyorum.
Ben anlamam kegel megel. Koyar geçerim o ne bok yerse yesin ya
Haaaa bulursan koy geç. Sanki sığırlara veriyordu herkes. Sen anca eline koyarsın. @Yılansefa, Davut, Faruk, Mehmet veAdnandan ders al azcık sana erkek olmayı öğretsinler.
Yahu ne gördün biliyorsun da sığır diyorsun. Beni bilmez tanımaz etmezsin. Evet vakti zamanında elimede koydum senin gibisinede. Erkekliğime laf etmişsin de kaç kere altıma yattın da başarısız olduğumu gördün. Üstelik ben herkese koyduğumu iddia etmedim. Kegel egzersizini daha önce duydum fakat uygulayan veya bilen kadına rastlamadım. 2013-2017 yılları arasında Ukrayna - kiev, Almanya - bahnhof, Hollanda - amsterdam, Kazakistan - pavlodar ve Lübnan - beyrut da bulundum. Hem gittiğim ülkeler de hemde Türkiye de bir elin parmaklarına erişemeyecek kadar kadın bu egzersiz yöntemini biliyor oda sadece duymuş ama uygulamamış. Bir çoğu hedef haz noktalarından aldığı zevle geçiniyor eeee yapıcak tek şey koyup geçmek. Yani anlayacağın çok ta önemi yok o yüzden koyar geçerim o ne bok yerse yesin 😉😉😄😄 bidaha da birini yargılamadan önce biraz kişi hakkında bilgin olsun sonra aptal durumuna düşme. Keep your fucking asshole thoughts to yourself Go play sand too. Unutmadan Ekim ayında birde Slovakya ya yolculuğum olacak ordan sana kartpostal resmi atarım istersen 😄😄😄
Uwwwwwww neden bu kadar kompleks yaptın demek ki erkekliğinde eksikliğin varkı bu kadar kompleks yaptın. Zavallı ve salak durumuna düşmekten bahsetmişsin şu haline bir bak sen ne durumundasın şu an. Çükümde çüküm diye ispatlamaya çalışmışsın. Ahahhhh ilahi beni çok güldürdün. KAsma bu kadar deneyimli ve iş bilen biriysen o zaman. İspatlamak çanban neden demekki çadırda delik var. Getide o iki bacağının arasındaki sivilceyi patlatalım. Ahahhh girme bu kadar erkeklik kompleksine. Kompleks yapman onda bir kusur olmasından korktuğunu ve erkekliğine güvenmediğini göstriyor. Kendini bu kadar rezil edip ifşalama herkes anladı malzemenin ne olduğunu.
Baya faydalı bir egzersiz ozellıkle erkeklerin yapması lazım prostas ve erken boşalmayı önlüyor
Pardon bişiy sorucamda burdan sormaya çekindim bu kegelle ilgiki
Sen neymişsin be çok kadın gördüm sporcu ceviz kıranını görmedim 😊😉
Kadını inanılmaz tehlikeli ve kendine müptela eden birşey kegel. her kadın bilmeli bence paylaş
ceviz kıran kuku , enteresan
Taktikleri görmek isterim güzel bisey bence kadinlara cok faydali ve akabinde erkeklerde mutlu olacak
Heyecanlandırdın beni 💜
Şşşşşşşşh uslu dur 2400000000000 wolt elektrikle çarparım kablon yanar.
Ummm hazırım ayak parmaklarının ucunda 💜☺️
Bildiğim tek şey sen tehlikeli bir kadınsın 😂
Şşşşş uslu dur
Sen bu işi biliyorsun.👍👍😃
Uwwwwww biliyorum tabi
Bunu Nası becerdin penidi adam edeyim
sen nasıl bir haz verirsin düşünemedim ama merak ettiğim bişi var
amanın sen erkeğin s k ni kırarsın bir sıksan kendini
Sen çok tehlikelisin ceviz kırmak ne demek
Vajinanla ceviz kırarım ne korkuyom
Bence erkek mutlu olur
Ceviz kıracağını merak etmez olurmuyuz
teknikle ve nasıl yapıldığını merak ediyorum
Göbeğinin fotoğrafını görmek istiyoruz
Vay vay vayyyy vol 2😉
ne ceviz mi kırıyosun oranla owwww,
Senin @mın olmuş Mike tyson 😂😂
İddialı yani
Wowwww
ilk defa duyuyorum
anlamam ben o işten
Eeeeeee anlasaydın eline talim etmezdin.
Haklisin
Ne ise yariyor peki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar