Kegel egzersizleri kadın ve erkeğin aldığı zevkin artmasına sebeb olur Orgazmi daha etkili kılar. Bunlar bilimsel benim gözlemlediklerimse bir erkeğin kadın gibi ah çekmesini duydum kızlar bence deneyin çok zor bir egzersiz değil..
Kesinlikle benim bir hocam acik acik olmasa da bunu derste gostermisti. Ben hep yapiyorum. Daha uzun sure ereksiyon sagliyor diye duydum ise yarayip yaramadigini evlenince göreceğiz:D
Google kel egzersizi yazıp görseler ılk buldugunuzu atmışsınız, okumadan. O hareketlerin amacı hangi kasların çalıştığını bulmak. Bunu idrarinizi yaparken aniden kestiginizde hangi kasinizin çalıştığını anlayarakta yapabilirsiniz. Bundan sonraki aşama zaten oturduğunuz yerde ıdrarı yaparken kestiginizde çalışan kasinizi belirli aralıklarla sıkıp bırakarak keçeli egzersizi yapmış olursunuz. Yanlış kaslari esnettiginizde rahim duvarına yapışır ve bel ağrısı oluşur. Nette daha detaylı kaçar dk kalmanız gerektiği Vs. Hk. Bilgiler bulabilirsiniz
Ben bunu ilk araştırdığımda bu fotograftan paylasilan siteye gittim detaylı arastirmamda en etkili haraketlerin bunlar olduğunu buldum bende insanlara bu hareketleri yapin demiyorum anlatımı renklendirmek için attim nedir bu saldırma merakı anlamadım
Bilmeden yanlış yonlendiriyorsun ve cevaplarına bakınca erkek olma ihtimalin yuksek. Erkek değilsen söyler misin Kegel de hangi kasi calistirirsan bel ağrısı olur?
En İyi Cevaplar