Eşim oral yapmıyor? sevmediğini söyledi. Siz oral yapmayı seviyor musunuz?
Eşimin bana oral yapmasını nasıl sağlayabilirim.
Eşimin bana oral yapmasını nasıl sağlayabilirim.
Niçin istemedigine bağlı tavrın mı yanlıs temiz mi degilsin vs vs hepsi mevcutsa daha narin davran değişiklere git örneğin kendini tatlanfır karamel dökün bir dil atsın vs zamanla alışır belki hosuna gider sende onun hevesini kırmayıp ona yapacak şevk vermelisin güzel sözler dokunuslat
dokunmaya bile çekiniyor. sen oral yapıyor musun
Evli degil misinz yahu neye çekiniyor. Bu kadar çekincesi varsa fazla acık olma yani hemen yapmaaını isteme once bir dokunsun sonra bir öpsün ufal ufak dokunuslarka alısabilir anca birden olmaz
3 yıldır alışamadı. senin yapmışlığın var mı? senin hoşuna gitti mi?
Karşımdakinin mutlu olması hoşuma gittigi için yaparım benim icin pek bir anlamı yok birbirini yüceltmek gerekiyor nazı durumlarda eşimi yüceltirim bu konuda peoblem degil eşinde merak ediyordur illa ki ama dogru bir yol sergileyemedin bence bu durumu aşmak için. Zaten beraber oluyorsunuz birbirinizin her seyini viliypsunuz serr bir tavır laf vsden çekiniyo olabilir ufak ufak hissettirmeden yapmalısın otururken elini al yavas yavas vs birax alıssın sana dokunmaya
sen hiç yaptın mı?
Evet
peki sevdin mi? hoşuna gitti mi?
Zevk veren bir şey degil bizim açımızdan ama dedigim gibi karsı tarafın hosuna gitmesi haz veriyo
onun mutlu olması mı sana haz veren şey.
Evet yani benim karsı tarafa yapmam ona haz verir tensel anlamda o bana yaparsa fiziksel olarak haz almaya baslarım anca
sana oral yapıldı mı peki?
Benim sevgilim ağzına boşalmamdan nefret ediyor. Bir kez söylemeden yaptım bir ay vermedi. Suyuna gideceksin
ondan sonra kocam beni aldatıyor der, kocayı evden uzaklastiran kadindir
Cevap
10Cevap
Bayluorum o yapmsn ama bn baylyorummmmmmmm deflarca bir kdn bnle orgzm yasaaaaaasar baylyorum kadna oralllll ypmaya baylyorum isteyn bsyn mesaj atbilir bna
Tut saçından sok ağzına hızlı it çek kafasini sen yapmayi sevmiyorsun saygi duyarim, bende ağzını... seviyorum sende bana saygi duy dersin
Ya mekruhtur bir evlilikte zaten her şekli yapıyorsunuz bari bunu yapmayın
Ben kadına yaparım oda isterse yapsın istemezse yapmasın benim için sorun değil
Ben sakso çekmeyi çok severim
Benimkide yapmio alisirsin zamanla sende istemedi mi yapmio iste zorlarsan ters teper
yapmadım sadece elle yapıyorum
bekar mısın evli mi
bekar
neden sadece elle
biraz ozel bir durum burda yazamam
özelden yazabilirsin.
yazdım
Zorla yaptır
senin hoşuna gider mi
Karından bahsediyorum
karım zorla birşey hoşuma gitmez
sen yapmak ister misin
Sen yaptirmayi bilmiyosun ;)
Eğer sevmiyorsa ısrar etme bence vazgeç
Muz yedir bol bol 😂
nasıl yapayım :)
Igreniyo demek ki ilk sen ona yap fazlasiyla zevk alir zaten tam zevk noktasindayken birak de ki ; iste bende boyle zevk almak istiyorum
yapmazsan yapma diyor. sen seviyor musun yapmayı?
Ben kocama yapıyorum
keşke bana da yapan olsa. senin hoşuna gidiyor mu
keyif ve zevk var mı?
Sen yapıyorsun ona
benimki de öyle..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar