+1 yılNedenini bilemeyiz, sevdirme yolu da yok gibi bir şey ya bunu. Zevk alarak yaparım ben, zaten oral yapmadan partnerimi delirtmeden seks yapınca güzel gelmiyor bana. Bunun dışında sen oral yapıyorsan yapma, ya da 69da yapın bu sayede o da yalamak zorunda kalsın ama o istemediği sürece yapacak bir şey yok... Oral istenmez mi ya insan düşününce bile canı çekiyor
025 Yorumla
Soran+1 yılKendisi yaptırmayı da sevmiyor aslında fark ettigim sanki bni arzulamyor eskisi gibi
- +1 yıl
Ne zamandır evlisiniz ve cinsellik yaşamıyor musunuz
Soran+1 yılYaşıyoruz ama hep benim isteğimle
- +1 yıl
Sana kötü bir haberim var... Evet seni arzulamıyor artık ya. Yoksa sana dokunmadan, öpmeden üç dört günü zor geçirir
Soran+1 yılNe yapabilirim ki bu durumda
- +1 yıl
Bilemiyorum. Bakımlı bi kadınsın, ee her kadın kadar güzelsindir de. Evde seksi arzulatıcı kıyafetler giyiyorsan ve hala böyleyse adamın isteği sönmüş yani buna yapacak pek bir şey yok. Oturup konuşmak, veya bir uzman desteği almak gerekebilir
Soran+1 yılİki çocuk annesiyim evli olduğumu bile anlamiyorlar cok da Bakımlıym evde de dikkat ediyorum kendime esime karşı ilgiliyim de spor da yaparım fiziğim de cok iyi güzel olduğumu da düşünmüyorum ama yok
- +1 yıl
Yazık ya. Adamın elinde resmen bir mücevher madeni var ama işlemeyi bilmiyor o zaman. Anlattığına göre çünkü sen baya ilgiyi alakayı ve hatta senden üç dört gün bile uzak kalmak çok gelir insana... O nasıl dayanıyor anlamak zor
Soran+1 yılBana kac defa teklif filn da geldi şahit de olduğu oldu diyorm da başkaları böyle eşi olsun diye nelerini vermez sen arkani dönüp uyuyorsun sürekli farkındayım bnde seni seviyorum begenyorm diyor cinsellik olunca da bana doyumsuz olan sensin bnmki de can diyor
- +1 yıl
Evet zaten öyle anlattığına göre nerdeyse her erkeğin hayali. Ben bile hayal ettim de insan etkileniyor yani. Doyumsuz olunacak tabiki böyle güzel bir kadına doyulur mu ya o hata yapıyor
Soran+1 yılŞimdi ne yapmam gerekir sence geri mi cekiyim kendimi
- +1 yıl
E yani. Seni istemeyen biri için çaba sarf etmek ne kadar doğru? Sen ne yapmayı düşünüyorsun anlatır mısın?
Soran+1 yılSevgili değiliz ki karı koca yiz aynı evi yatağı paylaşıyoruz çocuklarımz var uğraşım bu yüzden yoksa nden cabalayim
- +1 yıl
Ya tabiki bende kalkıp bitir demiyorum zaten ama madem ki seni istemiyor. Biraz uzak kalıp ev arkadaşı modunda yaşamaya devam edersiniz. Sana bir şey demek benim haddime değil evli biri de değilim zaten, ama böyle tutkulu bir kadın olup, hak ettiğin değeri görmeyişin beni üzdü
Soran+1 yılDikkate alicam teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim. Konuşmak anlatmak istersen ben buradayım. Kapım açık
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim 😊
- +1 yıl
Rica ederim. Sen güzellikleri hak eden güzel ve özel bir kadınsın 🌸
Soran+1 yıl😊😊
- +1 yıl
Neyse daha fazla uzatmadan susuyorum. İstersen konuşuruz. İyi bak kendine ve iyi ol 🤗
- +1 yıl
12 günde çözülmedi mi ya
Soran+1 yılMallasef 😔
- +1 yıl
Kıyamam ya üzüldüm sana. Hiç zevk alamıyorsun o zaman
Soran+1 yılAynen
- +1 yıl
Üzücü
En İyi Cevaplar
Güzelim senin gibi istekli ve güzel bir hanım aseksuel biri elinde heder oluyor, bir seks en az yarım saat oral yarım saatte içinde olmak üzere bir saat olması gerekir, sana yardım için adamın seks performansını bilmeliyiz ona göre taktik verelim,örnek bir ilişkiniz kaç dakika sürüyor, az oral yapıyor diyorsun be ne kadar oluyor onları bilirsek iyi olur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevmeyen insana bunu sevdirmek zordur. Ama benim eşim benden böyle bir zevk isteyecek ben ne olursa olsun yine de hep yapardım. Bazı insanlar çok bencil. Ben de yapmayı ve yaptırmayı çok istiyorum ama benimki de ne yapar ne de yaptırır 🤔
00 Yorumla
+1 yılSende ona yapmayacaksin, hatta oral yapmazsan sekste yok diyerek ambargo uygula. Düzelirse sanslisin. Düzelmezse de sana öküzü denk gelmiş demektir. Gecmis olsun
010 Yorumla
Soran+1 yılO da pek yaptırmayi sevmiyor açıkça icine gireyim yeter fazlasına gerek yok diyor
- +1 yıl
Yani sana öküzü denk gelmis. Iste bu arzulari eşler karsilamayinca insan ister istemez dışarı yöneliyor. Ben her zaman söylerim aldatan kadar aldatilanda sucludur. Çünkü onu dışarı iten aldatilandir. Ve sonucta bizde insaniz hayatimizda ne eksikse onu dışarıda ariyoruz
Soran+1 yılValla açıkça dedim aldatirsam suçu kendinde ara diye
- +1 yıl
Cok Haklısın. Peki hep böyle miydi? Kac senelik evlisiniz
Soran+1 yıl4 yil oldu yani iliskinin geneli böyle hep bn renklendirmek için uğraşıyorm bn söylemesem iliski hic yok yoruldum ciddn oysa ki dışarıdan o kadar iltifat beğeni alan biriyim ki eşim niye böyle onu bilmiyorum
- +1 yıl
Iste senin gibi kadinlara böyle öküzler denk geliyor bende bunu anlamıyorum. Bence aldatilmayi kesinlikle hakediyor
Soran+1 yılYok onu kendime yakistirmyorm
- +1 yıl
Yakisip yakismamasi sorun degil. Sen bunu sorguluyorsun. Bu arzularini evde yasayamiyorsun. Ve sekste tatmin olmayan kisi sinirli ve agresif olur, anlayissiz olur. Bu da bütün evliligi etkiler. Esin düzelmediği sürece bu arzularini daha ne kadar bastıracaksin ki? Gencsin, guzelim iltifat aliyorum diyorsun. Ister istemez bunu disarida yasamayi hayal ediyorsundur
Soran+1 yılNe yapayim ya zaten çocuklarım az büyüsün ekonomik özgürlüğümu alayım elime Bosancam bunu ona söyledim ama aldatmak mümkün değil kendime yapmam bunu
- +1 yıl
En mantıklısı bu. Bir ömür cekilmez
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
+1 yılkoku sorunumu var acaba yoksa boyle bir bakımlı bayan mide bulandiracak en kucuk bir şey kıl bile yokken ortada o vajina somurulmazmi vakumlamaz mı bazı erkekler bulmusta bunuyor bazida erkeklerde orala hasret geziyor
00 Yorumla
+1 yılMerhaba, oral yapmayı sevmemesini hadi bir nebze anlayabilirim, ama yaptirmamasi daha da garip. Oral yaptirmayan bir erkek? Ne kadar süredir evlisinjz
020 Yorumla
Soran+1 yıl4 yil
- +1 yıl
Uzun süreli bir evlilik de değil, bakımına dikkat ettiğini de yazmışsın, evdeki giyiminde tahrik edecek tarzda olarak okudum. Peki ilişkiyi omu başlatır genelde sen mi?
Soran+1 yılGenelde ben en son ne zmn o istedi hatirlamiyorm bile
- +1 yıl
Çözemiyorum inan bunu, bakımlı bir kadınsın, isteklisin, spor yaparmisin
Soran+1 yılEvt yaparim fizgim de gayet iyi
- +1 yıl
E böyle bir eşi olan insan neden seksten uzak kalır anlamıyorum inan, oral seks olmadan yaşanilan seks benim için yarım kalıyorken, bırak oral yapmayı seks istemekten bile uzak kalıyor eşin
Soran+1 yılÖyle işte
- +1 yıl
Ne kadar süredir böylesiniz
Soran+1 yılİlk yil iyiydi yine oral yoktu ama iyiydi şimdi hepten gitti
- +1 yıl
3 yıldır böylesiniz yani,, çok uzun yaa,,,
Soran+1 yılÖyle
- +1 yıl
Farklı yontemler denedinizmi orali sevdirmek için
Soran+1 yılNe gibi
- +1 yıl
Bazı doğal yağlar var mesela, çilek yağı örneğin, böyle şeyler denedinizmi
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
İlişkide nasılsınız peki, yani sen istemeden yaklaşmıyor ama tatmin oluyormusun
Soran+1 yılEvt o konuda sorun yok bencil değil en azından
- +1 yıl
İyi bari, konuşmak istersen ulaş lutfen bana, garip geliyor bana
Soran+1 yılYok teşekkür ederim
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim,,
Daha önce denedi mi ki istemiyor? Hiç duymadım oral istemeyen erkek. Farklı fanteziler yapabilirsiniz, mesele krema, bal vs.
05 Yorumla
Soran+1 yılÖyle denemdik hic
Soran+1 yılPeki onu da deniyim
+1 yılDoktora git ya da yakin gordugun bir arkadasina koklat
Bazen rahim rahatsizligi sebebiyle birak yalamayi iliski aninda bile igreniyor insan08 Yorumla
Soran+1 yılBnde senin gibi düşündüm doktora gittim bir sorun yok dedi valla her yolu denedim
- +1 yıl
Simdi bir konuda net olmak gerek acik ama gizlisin yorumdanda detay verilmez cok ozel
Ama ilk basta doktor anlamayabilir
Soran+1 yılKan verdim enfeksiyon falan cikmadi
- +1 yıl
Baska bir detay
Soran+1 yılNedir
- +1 yıl
Yorumdan uygun olmaz demistim
- +1 yıl
Ve saat 14.00gibi anca cevap verebilirim simdi cikmam gerek gecmis olsun
- +1 yıl
benimki de yapmaz ve yaptirmaz
bende sosyal medyadan tanistigim birine yaptirdim 5 yil simdi o evlendi yeni yapacak birini ariyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen yapılacak her şeyi yapmışsın. Eşinin bal döküp yalaması gerekir. Garip buldum açıkçası. Tek yol bence defalarca ilişkideyken belirt çok hoşuma gidiyor kafasını it aşağıya vs yapmıyorsa artık bilemeyecegim.
05 Yorumla
Soran+1 yılYapıyorm hersyi olmyor
Cevap sahibi+1 yılüzüldüm adına. inan kadınların çoğu ilişkiden daha çok onu seviyor. ben bazen iğrenebiliyorum ona ragmen yine de yaparım çünkü kadınlar bunu fazlasıyla hak ediyor.
Cevap sahibi+1 yılEsinden Hayir falan yok ya. Boyle adamlar sonra esleri baska birinden tatmin olunca agliyorlar. Sana haktir yalatacak birini bulmak ciddiyim.
Soran+1 yılYok ya onu da ben kendime yakistirmyorm
Cevap sahibi+1 yılHaklisin…
+1 yılDeğişik biri eşin ama cinselliği bilmiyo diyebilirim bu net
02 Yorumla
Soran+1 yılFarkındayım öğrenmeye de açık biri degil
- +1 yıl
Kolay gelsin ozaman
Bende aynı sorunu yaşıyorum. bunun bir çözümü yok mideleri bulanıyormuş, yok hijyenik değilmiş vs vs. Umarım hedefine ulaşırsın :).
00 Yorumla
+1 yılBunu sordun mu eşine. Oral yapmayı yapılmasını isteyen bir kadını neden reddediyor
04 Yorumla
Soran+1 yılYapıyorum ya diyor o da benim isteğimle ayda bir
- +1 yıl
Ne mal bu kocan yaa
Soran+1 yılÖyle maalesef
- +1 yıl
Nerde yaşıyorsun
+1 yılBilmiyor demekki yetersiz geliyor sana ve aldatılmalı göze alıyor
09 Yorumla
Soran+1 yılValla dedim birgün böyle bir hataya düşersem benim suçum değil kendinde ara suçu ama yok
- +1 yıl
Demekki duygusal bağ kopmuş yani hakkediyor ne diyim
Soran+1 yılYa yok seviyor cok da ilgili harika biri de cinsellik cok problem bizde
- +1 yıl
Ama evlilikte cinsellik olmazsa doyuramazsa seni bağ kopar yani
Soran+1 yılNe diye yazıyım
- +1 yıl
Selam falan diye
Soran+1 yıl😀😀 ne diyoruz ya hatlar karışmış galiba
- +1 yıl
Evet ben bana yazarsın dedim bunu 😅
- +1 yıl
?
- Cinsellik konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılçok zorlama sevmiyorsa. bazı insanlar gerçekten hoşlanmıyor
06 Yorumla
Soran+1 yılNe yapyim bnde iliskinden bir zevk almıyorum
- +1 yıl
dozu azalt sorarsa durumu anlat benim için önemli de.
Soran+1 yılAdama iki hafta yanaşmasam adamin yanaşmasam umurunda olmaz anlayacağı bir dil değil
- +1 yıl
böyle erkekleri anlayamıyorum ya ben 3 gün yapmasam rıza çıkartıyorum sağa sola çatıyorum :D
Soran+1 yılİşte bnde öyleyim durduk yere asabilesiyorm kavga çıkıyor ne oldu diyor
- +1 yıl
ahahaha elinin körü oldu :D neyseki benim hatun alıştı bana da artık problem yaşamıyoruz
bi insan sevmiyorsa yapmaz ne yaparsan yap yapmaaaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOral olmadan hatta kadını oral ile boşaltmadan yapılan seks bir kadın için eliyle yapmaktan farkı yoktur bence ve olmazsa olmazdır oral ama karşılıklı
06 Yorumla
Soran+1 yılAynen
Cevap sahibi+1 yılBazen sevişirken sınır tanınmaması kadına kadın olduğunu özel olduğunu hissettirecek önemli bir şeydir karşılığınıda fazlasıyla verir
Soran+1 yılÖyle tabi
Cevap sahibi+1 yılEşler neden böyle anlamsız aslında sevişme ve oral sekste kendisine ait eşinin bedeninde dilinin değmediği ve hatta her değdirdiği doyurmadan bırakmaması gerektiğini anlamak zormu insan ya tutkularının ya da yaşamak istediklerinin esiri olup aklına bunlar için olmadık düşünceleri istemeden taşımaya başlıyor benim de senden pek farkım yok yani
Soran+1 yılHerkes dengine gitse sorun olmayacakti aslında
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle sevişirken oral yapmayı yapılmasını seksten bile çok seviyorum ama karşılık mı sıfır beden böyle oluyor anlamıyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeven seven gelmezmi bu hayatta, bizimki seks bile sevmio, baskasinin esi oral istiyor. Hay şansıma
17 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSenin esinle, benim esim ayni valla😀
Soran+1 yıl😀😀
Cevap sahibi+1 yılUzuldum hala cozemedigine. Bak bende 8 sene oldu, hep benim zorumla oluyor, hep eksik. Napcagimi sasirdim. cocuk buyuyunce bosanmayi dusunuyorum acikcasi... sonra gozun neden disarda diyecek bana ama is isten gececek... istersen tanisabiliriz arkadasca
Soran+1 yılYok teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim.. umarim baska biryerde karsilasiriz😊
Soran+1 yılHayırlısı 😊
Cevap sahibi+1 yılHayirlisi😊Inan ki bende henuz o yola girmedim ama, zorlaniyorum artik.. haketmeyen birisine fazla deger verdigimi dusunuyorum.. olumsuz bir teklif olarak algilama lutfen... arkadasca, benimle ayni duygulari yasayan birisyle sohbet etmeye ihtiyacim var.. ne zaman istersen, saglicakla kal😊
- Cinsellik konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu sevdirmeyle ilgili değil fantezi cinselliğe düşkünlük ben şahsen yspmaya balıyorum oranın kendine has kokusu tadı ve lezzeti var o ıslaklık hele müthiş ağzının tadını bilmiyor kocan
00 Yorumla Cinsellik konusunda 745 cevap paylaştı. Sexin hakkini vermeyen bir erkek daha oral olmadan sexmi olur ya
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen istiyorum ama yapmayi benimkide istemez yaptirtmayi
04 Yorumla
Soran+1 yılNe olacak böyle
Cevap sahibi+1 yılCok zor ya o kadar cok isterdim yapmayi ama yapamiyorum iste hic soyleyemedim bile sanirim boyle devam edecek icimde kalicak
Soran+1 yılHadi ya
Cevap sahibi+1 yılEvet durumlar boyle
- Cinsellik konusunda 584 cevap paylaştı.
+1 yılbencil kendini düşünen öküz bir eşe sahipsin sanırım
03 Yorumla- +1 yıl
Hala yapmıyorsa gerçekten işin zor ilerleyen zamanlarda yapması için birini isteyeceksin demedi deme
- +1 yıl
Oralsız seks mi olur kadının kıvranışlarını izlemek kadar keyifli bir şey var mıki
- +1 yıl
Daha fazla konuşmayayım yasak yerim yoksa :)
+1 yılOral yapmayı seviyorum ama oral yapacak kız arkadaşım yok şuanda :/
01 Yorumla
Soran+1 yıl🤷
ilişkiyi gir çık sanıyodur
31 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
Ben de kolay kolay yapmam hele de kıllı ise
06 Yorumla
Soran+1 yılLazere gittim bn öyle bir problem yok yani ilişki öncesi duş da alırım doktora kontrole de giderim enfeksiyon falan olmasin diye her yolu denedim
Soran+1 yılDuydum onu da denedim ki sigara alkol kullanan biri de değilim adam sevmiyorm diyor açıkça icine gireyim bana yeter diyor
Soran+1 yılÖleyim ben valla
ağzının tadını bilmiyorrr
09 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorm tuzlu su çapa kitaplar hepsi var bnde
Soran+1 yılYok maalesef yaptığı oldu da severek yapmyor istediğimde red ediyor
Soran+1 yılYa zorladigmda yapyor dediğini de denedik o durumda da benim söylemem gerekiyor ben söylemeden yapsın istyorm
Soran+1 yılO da istemiyor ki ona da kendim zorla yapyorm
+1 yılzevk suyundan belki nefret ediyordur senin
020 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum olabilir
- +1 yıl
pek sen onun kini yalıyor musun
Soran+1 yılEvt ama istemiyor pek
- +1 yıl
daha önce senin ile ya da evlenmeden önce böyle bir olaydan dolayı zevk suyu ya da (döl) tiksinme yaşamıştır ya da dudaklarında iltahap oluşmutur ondan dolayı tiksinme oldu kesin
Soran+1 yılBnden önce ilişkisi olmamış hic
- +1 yıl
senin ile evli iken yaladımı vajinanı ya da kalça deliğini falan
Soran+1 yılEvt yapyor ama ben isteyince sadece bazen istiyorum da gecistiriyor
- +1 yıl
yaptığı esnada olumsuz bir şey ile karılaşmış tır yoksa her erkek vajina yalamayı sever çünkü kadının zevk alması erkeği mutlu eder
Soran+1 yılHic sanmıyorum kendimden eminim her konuda dikkat ediyorm
- +1 yıl
senin dışında gelişen olaylar vardır misal zevk suyun tadı vajinan sarkmıştır
Soran+1 yılOfff bilmiyorum
- +1 yıl
eşine sordun mu neden yalamadığını
Soran+1 yılSöylemiyor ki gecistiriyor kendisine de yapmamı istemiyor
- +1 yıl
ayda ya da hafta kaç kez birlikte oluyorsunuz
Soran+1 yılValla bn isteyince iki gunde bir de yapyoruZ bn istemesem iki hafta da olmuyor
- +1 yıl
belki eskisi kadar zevk almıyordur seksten ya da senden yani bana sorar isen eğer biraz ara verin derim seks için bir ay olur 2 ay olur
Soran+1 yıl1 ay iki ay yapmayacak isek boşuna evliyiz demek ki
- +1 yıl
ben olsam adet günleri hariç her gün yaparım da özlem için derdim
Soran+1 yılO kadar mesafe koyarsam tamamen kopar diye korkuyorum
- +1 yıl
o zaman sende yalatmadan seviş
Gizli Üye(25-29)+1 yılEsinin uzerine ters oturarak ona oral yap. Bir yerden sonra o da katilacaktir diye dusunuyorum.
03 Yorumla
Soran+1 yılYapıyorm o da az gecistiriyor o kadar
Cevap sahibi+1 yılO zaman o yapmaya basladiginda sen daha istahli yapmalisin. O yaladiginda senin daha iyi yaladigini anlamali uygulamali olarak.
Soran+1 yılDikkate alicam
+1 yıltüp krem şanti deneyin...
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
+1 yıleşinle konuşmayı dene
07 Yorumla
Soran+1 yılKonuşuyorm e yapyorum ya diyor o da ben isteyince yapıyor bnde sevmediğini bildiğim için istemeye çekiniyorum genelde
- +1 yıl
seks doktoru var
randevu alın
Soran+1 yılSöyledim asla kabul etmiyor hatta bni anormal olarak görüyor
- +1 yıl
çalışan kadın mısın
Soran+1 yılHayir
- +1 yıl
dediğim gibi erkeğin köpeği olur çalışmayan kadın
söz hakkı yoktur
çalışmayı dene!
Soran+1 yılBen çalışıyordum zten cocuk olunca biraktim calismak istesem ondan daha iyi imkanlarda çalışırim bunu biliyor sadece çocuğum küçük diye biraz daha beklyorm
+1 yılErkekler sevmiyor ama bence her sekste oral olmalı
00 Yorumla
+1 yılBizimki de yapıyım diyorum gerek yok diyor
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 828 cevap paylaştı.
+1 yılBir aldatma girişimi gelecek sanki
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
- +1 yıl
Oral istiyorsun ve eşin yapmıyor yapacak birisi çıkar elbet
Soran+1 yılElime çok fırsat geçti kendime yakistirmyorm bunu
Gizli Üye(25-29)+1 yılsen de ona yapma o zaman anlar
12 Yorumla
Soran+1 yılİşte o da istemiyor ona bile ben zorla yapyorm
Cevap sahibi+1 yılo zaman şansına küs :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevmiyorsa sevmiyordur zorla değil ya.
11 Yorumla
Soran+1 yılSevdirmenin bir yolu yok mu onu soruyorum bnde
Gizli Üye(25-29)+1 yılİçine gireyim yeter kafasında dimi
06 Yorumla
Soran+1 yılValla bu cümleyi aynen kullandı bana
Cevap sahibi+1 yılBiliyorum bazı erkekler seksten yalnızca bu kelimeyi anlıyor başka bir şey yok onca fantezi dünyası varken
Soran+1 yılOfff yaaa nereye kadar böyle
Cevap sahibi+1 yılYani biraz daha farklı şeyler deneseniz ilgisini çekersiniz belki
Soran+1 yılNasil
Cevap sahibi+1 yılMisal damla kullanabilirsiniz istek artırıcı ya da vajinal bölge ye ilgi çeken ve r kıyafet olabilir ya da ön sevişmeyi artıran bir şey
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkesin midesi almaz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİşte duyarsız bir eş cinsellikte nasıl peki
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNe yapmak istiyorsunuz aynı sorunu yaşıyorsanız
Gizli Üye(30-35)+1 yılOf benim eşim de tam tersi o yapmıyor 😡
00 YorumlaOral yapmıyorsa seksten ne anlar o zaman
00 Yorumla
+1 yılAğzının tadını bilse yapar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBelki senden önce yaptı tadı hoşuna gitmedi suyun
00 Yorumla
+1 yılİlla sorun temiz ya da pis olma meselesi değil
00 Yorumla
+1 yılEşin bence seks yapmasinn
017 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
- +1 yıl
İlişki esnasında insanı uyaran güzel bir noktaya getiren on sevisme ve oraldir bunlardan mahrum birakiliyorsan ve sadece gel gireyim bitsin kafasindaysa hiç yapmasın daha iyi
Soran+1 yılBnde öyle düşünüyorum
- +1 yıl
Yani o adam zevkten anlamıyor gerçekten çok üzüldüm sana
- +1 yıl
Ne yapmayı düşünüyorsunuz peki
Soran+1 yılBilmiyorum
- +1 yıl
Özelden yazabilir misin
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
Yapılmalı bence ya partnerin özelikle senin nelerden hoşlandığını nasıl zevk aldığını düşünüp yapmalı bence ki temizliğe çok önem veren birisin birde
Soran+1 yılKendisine yaplmasini da istemez değişik bişey
- +1 yıl
Eee kusura bakmasın oda afedersin b..*nu çıkarıyor yani İlişki sadece gir çık degilki Sen iyi dayaniyorsun İlla aldat demiyorum ki bu hoş bir durum değil ama bu konudada senin önünü kesemez çok yanlış cokk
Soran+1 yılOffff cidden bilmiyorum ya boşancam dedigmde de rahat mi batıyor diyorlar küçük bir nden olabilir ama cidden yoruldum yıllar oldu ikinci postu yapmadgmz yani yatağa girdiğimz gibi hadi boşal bnde boşalcam diyor sinirlerm bozuldu
- +1 yıl
Bakk vallahi belki sana şaka gibi gelebilir ben dün eşimle ilişkiye başladıgim saat 23.20 falan ve biz en son 3. cüyu saat 1 e çeyrek vardı bıraktık ve aklına ne gelirse tam tersi bizde erken boşaldımi kıyamet kopar iki tarafdada öyle bir şey olamaz ya senin eşin ne yaşıyor anlamış değilim gay falan olabilir mi acaba
Soran+1 yılYok ya ne gayi
- +1 yıl
Yani senin söylediğin seyleri normal bir erkeğin red edebileceğini asla düşünmüyorum
Soran+1 yılBen bunu nasil öğrenebilirim peki
- +1 yıl
Telefonuna bakabilirsin sosyal medya hesaplarına takip ettiği kişilere takip edenlere başka türlü ogrenemezssin
Bence karşılıklı daha iyii
02 Yorumla
Soran+1 yılİşte bn ona yapmaya yelteniyorm itiyor yapma diye
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇoğu kız da erkek de sevmez yapmayı
02 Yorumla
Soran+1 yılNe yapalım kabullenelim mi
Cevap sahibi+1 yılMecbur zorla güzellik olmaz
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevmiyorsa sevmiyordur
00 YorumlaVajinan sarkikmi
05 Yorumla
Soran+1 yılİki doğum yaptım bilmiyorum ki bu yuzden mıdır
Soran+1 yılOkusunlar normal anlat işte
Soran+1 yılSen bilirsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendisine sorun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen ona oral yapıyor musun?
00 Yorumlatadı almamış
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
- Cinsellik konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılSaygı duyabilirsin
01 Yorumla- +1 yıl
Neden diye sordun mu dini bakış açısından dolayı olabilir belkide
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler